Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Lista de useri | Cauta | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
an.andreea 25 ani
Femeie
25 ani
Constanta
cauta Barbat
38 - 53 ani
Forum Romania Inedit / Carti in limba romana / COLABORARI - useri activi Moderat de Stelevadris, cuculean, naid, nch, uncris  
Autor
Mesaj Pagini:  1 2 3 4 5 ... 15
sebastianmihail
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani

utilitasetveritas a scris:

http://i59.tinypic.com/ou2r2u.jpg
Finalizat 0.9, ce se aude cu Consolarile Filozofiei?
Pe moment nu pot scana Eseurile.


Vor fi gata curând curând şi Consolările...


pus acum 8 ani
   
utilitasetveritas
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 10 ani
Ok.
Mai am de adaugat cateva ilustratii la Consolari si Eseuri, dar nu am reusit sa ma mobilizez la scanare.


pus acum 8 ani
   
calincalin
Moderator

Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 14 ani
Deţin cartea "Meşterul Pierre Huguenin-George Sand" editia 1966, Editura pentru literatura universala, Colectia "Clasicii literaturii universale". O pot scana in jpeg, tiff sau ce format vreti. Daca e interesat cineva de o prelucrare ulterioara, atunci ma apuc de treaba. 

_______________________________________
"Cunoaşteţi adevărul, şi adevărul vă va face liberi." (Ioan 8.32)

pus acum 8 ani
E-mail  
idbmax
VETERAN

Inregistrat: acum 12 ani
UNIVERSUL DUNE

Pentru fanii seriei DUNE si buni cunoscatori de limba engleza va propun o carte care s-ar putea sa fie Dune 7 mai mult chiar decat urmarea scrisa de fiul lui Frank Herbert.

DUNE REVENANT
FAN FICTION Unfinished draft 9/9/2000 by William Mitchell


Cartea a şaptea a „Dunei” a stârnit vreme de ani buni imaginaţia fanilor. Faptul că drepturile exclusive de publicare a unei continuări au aparţinut lui Brian Herbert nu a fost un impediment pentru William Mitchell să scrie propria sa variantă, pe care a pus-o gratis la dispoziţia publicului: „Dune: Revenant”, este, aşa cum recunoaşte însuşi autorul, un „unfinished draft” plin de curaj: ne aflăm în anul 20.252, când amintirea lui Muad’Ib, a lui Leto II şi a Dispersiei a produs nişte şcoli speciale: la Şcoala de Păstrăvărese, de exemplu, se pregătesc Visătorii de Melanj, prin prisma cărora, apelându-se la Memoria Universală vom afla ce s-a întâmplt cu Duncan Idaho şi Sheanna pe non-navă. Naraţiunea are structura unui puzzle în construcţie, şi paradoxal, ţine cont de amănunte din “Ereticii Dunei” mai mult decât o face Brian Herbert şi Kevin J.Anderson în “Vânătorii Dunei”. Noţiunea de Kwisatz Haderach nu mai e subsumată unei epopei mediocre despre urmările războiului cu maşinile: istoria evoluează dar vechile mistere fac loc altora noi, aşa cum ne obişnuise scriitura lui Frank Herbert. Întrebările Murbellei persistă: cum sa facă pacea între Bene Gesserit şi Onoratele Matre? Membrii non-navei, Duncan Idaho, acest prieten loial omenirii, a ajuns într-un alt Univres, unde, colonizând o planetă i-a pus numele de Dune. A existat şi un ghola Paul… era imposibil să nu existe, iar viermii de nisip au fost alături de el. Totul revine, chiar şi Viermele Om, care se întrupează în Sheeana, chiar şi autodistrugerea.

Doritorilor le pot pune textul in engleza la dispozitie, dar din pacate engleza mea este cam pina la genunchiul broastei, asa ca nu ma pot angaja la traducerea ei. Pot face insa "bucataria"-recorectare si revizuire text, grafica si ce mai este necesar.


_______________________________________
"de GUSTIBUS et COLORIBUS non disputandum"
(Seneca)
Contributia mea pe forum:
Colectia O Altfel de E-Carte
Colectia Aleksandr Romanovici Beleaev
FOILETON-TRACIA MAGAZIN - O revista virtuala
Colectia Romane  de Aventuri si Istorice - romanesti
Wild, Wild, West - Colectie western
Colectia CALATORI PRIN TIMP

O altfel de E-Carte - BLOG

pus acum 8 ani
   
xtybyx
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 11 ani
Rog pe cei care deţin cartea „Robert Ludlum - Vectorul Moscova” şi pot să scaneze sau fotografieze, să mă ajute cu paginile 435-436. Am un djvu la ea, dar îmi lipsesc paginile respective şi aş vrea să o prelucrez pentru varianta 1.0 Mulţumesc!

Modificat de xtybyx (acum 8 ani)


pus acum 8 ani
   
aditz_a
Membru Gold

Inregistrat: acum 12 ani
Vă rog frumos, dacă aveți un scan al cărții lui Richard Dawkins - Gena egoista. Aș vrea să citesc și să corectez această carte. Eu am un DOC, dar are multe nereguli. Mulțumesc!

pus acum 8 ani
   
bogdancc
Membru Puf

Inregistrat: acum 11 ani
Detin cartile "Femei spion" de Wilhem Diethl si "1000 de boli pe intelesul tuturor vol. 1". Le pot scana daca e interesat cineva de o prelucrare ulterioara.

_______________________________________
„Cel care nu vrea să gândească este un bigot; cel care nu poate este un prost; iar cel care nu are curaj este un sclav”

pus acum 8 ani
   
dyo67
Membru Senior

Inregistrat: acum 10 ani
Am lucrat cu placere la cartile postate de @menadel in „Colectia Romanului de dragoste” si le-am adus la v 1.0. Dar cum tot ce este frumos, la un moment dat se termina, am ajuns sa corectez ultima carte postata de acest user.
Va rog daca aveti carti din aceasta colectie care nu au fost postate sa ma contactati pe privat sau sa le postati la topicul respectiv pentru a le lua in lucru. Lucrez pe doc sau docx, corectand prin citire si comparare cu pdf.
Colectia Romanul de dragoste este o colectie de suflet si impreuna cu initiatorul topicului respectiv, @ctinvio, care ma ajuta si le aduce in formatul colectiei, cred ca ne putem bucura de lecturi frumoase.

Modificat de dyo67 (acum 8 ani)


pus acum 8 ani
   
utilitasetveritas
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 10 ani
Daca fac un 0.9 la cartea de mai jos, gasesc un doritor pentru 1.0?

http://ro.wikipedia.org/wiki/Succes_%C8 ... 8%9B%C4%83


pus acum 7 ani
   
utilitasetveritas
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 10 ani
0.9 aproape perfect. Daca cineva il aduce la 1.0 rog sa foloseasca documentul in starea sa actuala, doar sa corecteze. Nu umblati la stiluri sau la formatare... cu exceptia posibilelor cuvinte italice ce mi-au scapat. Anuntati daca il luati in lucru.Autor: Robert Greene & Joost Elffers
Titlu:  Succes Si Putere. 48 de legi pentru a reusi in viata
Editura: Teora
An: 2001
Format: DOCX, PDF
Versiune: 0.9 (aproape perfect)
Parola: ebook
<<<DESCARCA>>>Avantajul demonstrației constă în faptul că adversarii nu se simt ofensați și că, prin urmare, nu refuză aprioric să se lase convinși. Le creezi certitudinea concretă că ideile tale sunt mai puternice decât orice argument.
Un îndrăzneț l-a interpelat odată pe Nikita Hrușciov, în mijlocul unui discurs în care denunța crimele lui Stalin: „Dar și dumneata erai coleg cu Stalin, tovarășe Hrușciov. De ce nu l-ai oprit atunci?”, a strigat el. De la tribună, interpelatul nu l-a putea identifica pe curajos și, furios, a întrebat: „Cine a spus asta?” Tăcere. Nicio mișcare. După câteva secunde de încremenire încordată, Hrușciov a continuat calm: „Acum înțelegeți și voi de ce nu l-am oprit”. În loc să se grăbească să explice (un lucru pe care, oricum, îl știau toți) că oricine l-ar fi înfruntat pe Stalin și-ar fi riscat viața și că cel mai vag semn de rebeliune însemna moarte sigură, Hrușciov i-a făcut să simtă pe pielea lor ceea ce simțeau oamenii față de Stalin și paranoia sa – frica de a vorbi deschis, teroarea inspirată de un autocrat. Demonstrația a fost zdrobitoare. Nu mai era nevoie de argumente și de cuvinte.


Modificat de utilitasetveritas (acum 7 ani)


pus acum 7 ani
   
ndodo
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 13 ani
REZOLVAT

Salutare stimaţi colegi.
Am dat prin biblioteca mea de Jack London  - Opere alese Ed. Ptr. Lit . Universală 1966. Operele au trei volume dar eu nu mai posed decât volumele doi şi trei(volumul unu l-am împrumutat unui prieten şi am rămas şi fără carte şi fără prieten). Mi-ar face plăcere să recitesc toate cele trei volume şi să fac un v1.0.
Întrebare:
este cineva in posesia volumului unu al operelor de mai sus şi este dispus să-l scaneze şi să-l posteze în topicul de autor Jack London sau să-mi dea un MP cu link-ul respectiv?
Pun mai jos coperta volumului doi(orientativ)


Numai bine.


Modificat de ndodo (acum 7 ani)

_______________________________________
Vlad Muşatescu | Cezar Petrescu | Maxim Gorki | Mircea Sântimbreanu | Ionel Teodoreanu | Alina Nour | Ion Agârbiceanu | Mark Twain | H. G. Wells | Alan Dean Foster
Almanahuri Perpetuum Comic(Urzica) | Almanahuri vechi (până în 1990) | Almanahuri Anticipaţia | Reviste SF | Biografii şi Autobiografii | Istorie şi Politică

pus acum 7 ani
   
Gângurel
VETERAN

Inregistrat: acum 9 ani

ndodo a scris:

Salutare stimaţi colegi.
Am dat prin biblioteca mea de Jack London  - Opere alese Ed. Ptr. Lit . Universală 1966. Operele au trei volume dar eu nu mai posed decât volumele doi şi trei(volumul unu l-am împrumutat unui prieten şi am rămas şi fără carte şi fără prieten). Mi-ar face plăcere să recitesc toate cele trei volume şi să fac un v1.0.

Numai bine.


Salut, ndodo!

Am găsit azi volumul I din Jack London. Te rog să-ți verifici mesajele personale!

Îți mulțumesc!


_______________________________________
Câteva OZN-uri... * Ion HOBANA * Mici contribuţii la Charles Dickens * Ion IANOȘI * Sergiu FĂRCĂȘAN * Italo CALVINO * Knut HAMSUN * Voicu BUGARIU
Apariții meteorice:
DOSTOIEVSKI l T. MANN l MARIN PREDA I J. VERNE l PETER F. HAMILTON l SF_46-89 l SF_&_F l BIOGRAFII l CRITICĂ l GRAMATICĂ l DIETA l MISTERE

pus acum 7 ani
   
onlyra
Membru Junior

Inregistrat: acum 9 ani
Salutare, are cineva Mana stanga a intunericului - Ursula K. Le Guin aparuta la Nemira in Aug 2006 si poate sa o si scaneze? Ma ofer sa o aduc la v1.0.
Eu am acces doar la editia din 1994 care e legata strans (3 legaruri de sfoara) si nu o pot deschide suficient sa o scanez.

colaborari useri activi salutare, are cineva mana stanga ursula guin aparuta nemira aug 2006 poate

6.2KB

Modificat de onlyra (acum 7 ani)


pus acum 7 ani
   
cuculean
Online
Moderator

Inregistrat: acum 13 ani
Ursula K. Le Guin - Mana stanga a intunericului (djvu) - editia 1994

Scanarea nu-mi apartine, e capturata de pe undeva.


pus acum 7 ani
   
onlyra
Membru Junior

Inregistrat: acum 9 ani
Multumesc tare, o sa-i dau bice

pus acum 7 ani
   
corall
Membru Gold

Inregistrat: acum 15 ani
Franz Werfel - Cele 40 de zile de pe Musa Dagh

Are cineva aceasta carte şi este dispus sa o scaneze?

Sunt dispus să o aduc la v1.0.


pus acum 7 ani
   
r3my
Membru Gold

Din: Timișoara
Inregistrat: acum 12 ani
Un echivalent 0.9 a postat sgrosu aici: http://romania-inedit.3xforum.ro/viewto ... 4&p=20
Din pacate, ne lipseste un scan de control.

Modificat de r3my (acum 7 ani)


_______________________________________
Acest forum este minunat... mai mult decat atat, are o functie la fel de minunata: functia Cauta

pus acum 7 ani
   
Gordor
Membru Puf

Inregistrat: acum 9 ani
Buna ziua,

Am o multime de reviste vechi, "Start spre viitor". Daca e cineva interesat sa scaneze si sa faca pdf-uri, le pot ceda, in schimbul pdf-urilor Eu nu am scanner, ca le-as face eu. Mai am si alte reviste, gen "Idei de afaceri", "Net Report", "PC magazine", "Chip"...


pus acum 7 ani
   
cuculean
Online
Moderator

Inregistrat: acum 13 ani
Facand curatenie prin biblioteca electronica, am gasit cateva carti scanate si necorectate.
Poate este cineva amator sa se ocupe de ele...

Toate arhivele contin scanare + OCR.
Anticipat am cautat pe RI sa nu mai fi fost postate.....
Majoritatea sunt scanate de mine sau de amici de-ai mei.

Aristotel - De Anima. Parva Naturalia
Charpak, Georges & Henri Broch - Lectii de vrajitorie. Stiinta si paranormalul
COWELL Alan S. - Moartea unui spion
Dawkins, Richard - Ceasornicarul orb
Dawkins, Richard - Un Rau Pornit Din Eden
Donaldson, Stephen - Puterea Salvatoare
Goodman, Alison - Ochiul dragonului se intoarce
Harrison, John - Lumina
Hendrix, V. Howard - Cheia labirintului
Hogan, Chuck - Incercuirea
Le Guin, Ursula K. - Roza Vanturilor
O'Brien, John -  Leaving Las Vegas
Raabe, Wilhelm - Cronica Ulitei Vrabiilor
Toffler, Alvin - 1990 Puterea In Miscare

Am refacut link-ul la O'Brien, John -  Leaving Las Vegas care era gresit... scuze.

Modificat de cuculean (acum 7 ani)


pus acum 7 ani
   
utilitasetveritas
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 10 ani
Lectii de vrajitorie parca avea un musteriu pentru 1.0, nu te anuntase?

pus acum 7 ani
   
tuf
VizitatorO sa fac un 1.0 la Exorcistul, daca are cineva un scan e binevenit, daca nu o sa lucrez dupa editia americana.

pus acum 7 ani
   
arovax
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani
Daca este cineva interesat, am scanat Gramatica limbii engleze Autor: Leon Levitchi, ed teora. Nu am resursele necesare sa fac ocr din scan sau corectura.

http://www.mediafire.com/download/x6dn6 ... matica.rar


_______________________________________
Carti ieftine: http://www.mediafire.com/?2emhazrdcestwyd

pus acum 7 ani
   
Gângurel
VETERAN

Inregistrat: acum 9 ani
Salutare, oameni buni!

Raportându-mă la motivul pentru care Seven a închis topicul Request, îi anunț pe
ndodo,
ZVONACFIRST,
tdv,
Cosimo,
Seven,
ca și pe toți cei interesați...

...cu mare bucurie și cu mâna pe inimă că – NESIMȚIT cum sunt (și cum am fost și voi mai fi!        ) – azi am cumpărat și restul volumelor (4, 8 și 9) din Operele lui Dostoievski. Iac-așe, coglione și obtuz, debordând sistematic de indolență și neamprostism, infatigabil în neobrăzarea mea, mă apropii de momentul în care îmi voi vedea visul împlinit! Am toate cele 11 volume. Vom avea și scanuri la ele!
Dar să nu anticipez! Ceea ce pot spune sigur e că până duminică voi adăuga la topicul de autor volumul I din Corespondența existentă între Dostoievski și Anna Grigorievna în anii 1866-1874. Mai îmi lipsesc, în volum, Amintirile Annei, pe care le am doar xeroxate! Deocamdată!

Modificat de Gângurel (acum 7 ani)


_______________________________________
Câteva OZN-uri... * Ion HOBANA * Mici contribuţii la Charles Dickens * Ion IANOȘI * Sergiu FĂRCĂȘAN * Italo CALVINO * Knut HAMSUN * Voicu BUGARIU
Apariții meteorice:
DOSTOIEVSKI l T. MANN l MARIN PREDA I J. VERNE l PETER F. HAMILTON l SF_46-89 l SF_&_F l BIOGRAFII l CRITICĂ l GRAMATICĂ l DIETA l MISTERE

pus acum 7 ani
   
ZVONACFIRST
MEMBRU DE BAZA

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani

Gângurel a scris:

NESIMȚIT cum sunt (și cum am fost și voi mai fi!        ) – azi am cumpărat și restul volumelor (4, 8 și 9) din Operele lui Dostoievski.


Pai da, sa ne dai si noua de lucru sa cadem toti intr-o nesimteala nesimtita si fara pic de simtire. Cu alte cuvinte bravo, te ocupi nu gluma.
Eu inca ma lupt cu Fratii K. O carte grea, iti trebuie minte limpede ca sa intelegi ce citesti. Ar fi si pacat sa citesti o asa carte fara sa intelegi. Si cum nu am timp de citit decat inainte de culcare, citesc apoi imi dau seama ca trebuie sa reiau ce am citit, si tot asa. Dar am ce corecta, sunt destule greseli, asa ca am sa vin peste ceva vreme cu v.2.0.


pus acum 7 ani
   
Gângurel
VETERAN

Inregistrat: acum 9 ani
Salut, ZVONACFIRST!

Tocmai vorbeam despre una-alta cu ndodo și-i spuneam că, daca mă apuc de un lucru, atunci îl fac utilizându-mi întreaga energie și sunt cât mai atent la detalii. Încerc să derulez fiecare etapă cât se poate mai temeinic. Privitor la RI, dacă am scanat o carte – chiar și așa la nivelul la care vi le prezint – să nu mai fie nevoie ca altcineva să rescaneze cartea cu pricina.
Nu știu unde ai ajuns cu lectura Karamazovilor, dar te rog să ai în vedere că vor urma și volumele 9 și 10 într-o bună zi. Ceea ce faci acum e un chin. Am omis să-ți spun că am o imagine destul de apropiată de realitate, pentru că n-am ratat Karamazovii de la Nottara (presupun că-ți amintești!), cu George Constantin, Alexandru Repan, Horațiu Mălăele... Era exact perioada în care-mi făceam de cap 6-7 ore pe zi citind Dostoievski! Dar aveam continuitate!
Nu am timp acum să pun pe primul loc Frații Karamazov. Am cedat odată rugăminții tale neformulate și am înfumusețat topicul cu Idiotul.
Vreau să-l readuc în față pe Dickens, dar Paginile alese de G. Pienescu sunt cu puțin peste 800...
Nu mă sperie mărimea vreunei cărți, ci faptul că nu pot comprima timpul.
Sunt convins că vom găsi noi o soluție viabilă când va trebui!

Modificat de Gângurel (acum 7 ani)


_______________________________________
Câteva OZN-uri... * Ion HOBANA * Mici contribuţii la Charles Dickens * Ion IANOȘI * Sergiu FĂRCĂȘAN * Italo CALVINO * Knut HAMSUN * Voicu BUGARIU
Apariții meteorice:
DOSTOIEVSKI l T. MANN l MARIN PREDA I J. VERNE l PETER F. HAMILTON l SF_46-89 l SF_&_F l BIOGRAFII l CRITICĂ l GRAMATICĂ l DIETA l MISTERE

pus acum 7 ani
   
Pagini:  1 2 3 4 5 ... 15    
Mergi la

Try the best browser-based multiplayer games to play, on this browser games toplist
MagicDuel