ciocovatu
Membru Gold
 Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 11 ani
|
|
Alan Dean Foster - Star Trek - Jurnalul 2
Autor: ALAN DEAN FOSTER Titlu: STAR TREK - JURNALUL 2 Editura: Cristian Plus Anul apariției: 1994 Traducere: Eugen Predatu Versiune: Versiune 2.0 Format: djvu, pdf, doc, docx, epub, mobi
download djvu (B&W + color) și copertele 1-4 @ndodo download pdf (color) @ndodo download doc (V 2.0) download docx (V 2.0) download epub download mobi download arhivă completă (djvu, coperte 1-4, doc (V 2.0), docx (V 2.0), epub și mobi)
SUPRAVIEŢUITORUL Apariţia dispărutului filantropist Carter Winston la bordul lui Enterprise merita să fie sărbătorită. Nimeni din echipajul navei nu bănuia că, de fapt, aveau de a face cu un vendorian angrenat într-un fatal joc al spionajului. SEMNALUL LORELEI O forţă necunoscută punea stăpânire pe navele stelare în sectorul Cicada. Când Enterprise a devenit una dintre victime, doar datorită locotenentului Uhura echipajul şi nava au putut fi salvate. VULCANIANUL GIGANT O misiune de cercetare a dus echipajul lui Enterprise pe o nouă lume, la frontierele Federaţiei, unde o rasă de oameni-plante, condusă de un uman mutant, era hotărâtă să-i ţină captivi.
Djvu (B&W și color) și pdf color, precum și copertele 1-4 au fost realizate de colegul ndodo, căruia îi mulțumesc. Am versionat cu 2.0 cartea, deoarece am folosit pentru corectură o versiune 1.0 postată de către @sgrosu la pagina 17 pe topicul „OCR fară scan de control”, pe care mi-a semnalat-o @stelus.
Lectură plăcută!
Modificat de ciocovatu (acum 9 ani)
|
|