ndodo
MEMBRU VIP
 Inregistrat: acum 16 ani
|
|
CENTRALIZATOR
Scrieri autobiografice
Maxim Gorki - Copilaria(v2.0) - Editura Ion Creangă 1988(scan&v1.0 GORE73, v2.0 kilimanjaro) Traducere - Cezar Petrescu
- djvu, doc v2.0, mobi şi epub
Maxim Gorki - 1. Copilaria(v1.0) - Editura Univers 1972 Traducere - Marcel Gafton şi Xenia Stroe
-
Arhiva conţine versiunea doc v1.0 + djvu ctrl B&W(1,8M)
Maxim Gorki - 2. La stăpîn(v1.0) - Editura Univers 1972 Traducere - Marcel Gafton şi Maria Roth
-
Arhiva conţine versiunea doc v1.0 + djvu ctrl B&W(3,6M)
v2.0 + epub&mobi(kilimanjaro) Maxim Gorki - La Stăpân (v2.0)
Maxim Gorki - 3. Universităţile mele(v1.0) - Editura Univers 1972 Traducere - Marcel Gafton şi Suzi Recevschi
-
Arhiva conţine versiunea doc v1.0 + djvu ctrl B&W(1,6M)
v2.0 + epub&mobi(kilimanjaro) Maxim Gorki - Universităţile mele (v2.0)
Romane, nuvele, povestiri
Maxim Gorki - Foma Gordeev(v1.0) - Editura Pentru Literatură(BPT) 1963 Traducere - Eusebiu Camilar
-
Arhiva conţine versiunea doc v1.0 + djvu ctrl B&W(3M)
v2.0 + epub&mobi(kilimanjaro) Maxim Gorki - Foma Gordeev (v2.0)
Maxim Gorki - Mama(v1.0) - Editura Pentru Literatură(BPT) 1964 Traducere - Cezar Petrescu şi Nicolae D. Gane
-
Arhiva conţine versiunea doc v1.0 + djvu ctrl color(8M)
v2.0 + epub&mobi(kilimanjaro) Maxim Gorki - Mama (v2.0)
Am deschis acest topic pentru a reuni aici operele marelui scriitor. Voi posta câteva carţi care sunt prin biblioteca mea dar sper că şi alţi colegi îşi vor aduce contribuţia. Eu, personal, voi păstra grafia originală şi, pe cât e posibil, încadrarea în pagină. Ceilalţi colaboratori vor posta lucrările cu formatarea şi grafia pe care le doresc sau cu care sunt obişnuiţi să lucreze. În acelaşi spirit, cei care realizează versiuni pentru e-reader(epub, mobi, azw3 etc.) după documente verificate, sunt rugaţi să le posteze tot aici. Vă rog mult să nu puneţi lucrări (rtf, doc, docx) fără scan control.
Lectură plăcută.

Modificat de ndodo (acum 9 ani)
_______________________________________ Vlad Muşatescu | Cezar Petrescu | Maxim Gorki | Mircea Sântimbreanu | Ionel Teodoreanu | Alina Nour | Ion Agârbiceanu | Mark Twain | H. G. Wells | Alan Dean Foster Almanahuri Perpetuum Comic(Urzica) | Almanahuri vechi (până în 1990) | Almanahuri Anticipaţia | Reviste SF | Biografii şi Autobiografii | Istorie şi Politică
|
|