Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
angy_2
Femeie
21 ani
Constanta
cauta Barbat
21 - 63 ani
Forum Romania Inedit / Carti in limba romana / [B] Christian Jacq Moderat de Seven, Stelevadris, cuculean, naid, nch, uncris
Autor
Mesaj Pagini: 1
lordmeth
Membru Junior

Inregistrat: acum 12 ani
════  TOPIC ÎNREGISTRAT  ════
Mergi la Catalog ►► Biblioteca R.I.

            ═════════     Christian Jacq    ═════════




      Seria RAMSES
          Vol I - Fiul Luminii
          Vol II - Un Templu Pentru Vesnicie
          Vol III - Batalia De La Kadesh
          Vol IV - Doamna De La Abu Simbel
          Vol V - La Umbra Arborelui De Acacia


      Seria PIATRA LUMINII
          Vol I - Nefer Cel Tacut
          Vol II - Femeia Inteleapta
          Vol III - Paneb Cel Zelos
          Vol IV - Locasul Adevarului


      Seria MISTERELE LUI OSIRIS
          Vol I - Arborele Vietii
          Vol II - Uneltirile Raului
          Vol III - Calea De Foc
          Vol IV - Marele Secret

*************************************************

Modificat de lordmeth (acum 11 ani)


pus acum 11 ani
   
lordmeth
Membru Junior

Inregistrat: acum 12 ani
Ramses

Vol I - Fiul Luminii

Atunci când se evocă măreţia Egiptului antic, un nume ne vine imediat în minte: Ramses, a cărui domnie a durat mai bine de şaizeci de ani.
Deocamdată, Ramses nu are decât paisprezece ani; tatăl lui, faraonul Seti, venerat de popor, a reuşit să facă ca imperiul său să fie cel mai puternic din lume. Dar cine îi va urma la tron? Fiul mai mare, Senar, viclean şi abil, sau Ramses, plin de elan şi pasionat?
În taină, Seti îl iniţiază pe mezin în funcţia supremă. Încercările şi capcanele, adesea extrem de periculoase, se ţin lanţ. Va reuşi oare Ramses să scape din hăţişul intrigilor fratelui său? Va putea el să aleagă între exuberanta Iset şi misterioasa Nefertari? Adolescentul Ramses nu poate să conteze decât pe câţiva prieteni: Moise, colegul evreu, la fel de entuziast ca şi el, Setau, îmblânzitorul de şerpi, Ameni, scribul …

scan pdf si djvu

doc. v.1.0 - prelucrat de mastica65

Vol II - Un Templu Pentru Vesnicie

Pentru Ramses, Fiul luminii, a sosit momentul încoronării. Are toate atuurile pentru a deveni un mare faraon. Iubirea lui Nefertari, marea soţie regală, cea a mamei lui, grupul de prieteni de nădejde format încă din adolescenţă, printre care şi evreul Moise, şi aptitudinea lui Ramses de a cântări oamenii, toate îl vor ajuta să-şi asume greutatea funcţiei. Mai trebuie însă ca tânărul faraon să-şi păstreze tronul.
Căci, în umbră, comploturile se înmulţesc. Va reuşi Ramses să ocolească capcanele întinse de fratele lui mai mare, să contracareze magia neagră a unui vrăjitor misterios şi să prevină intrigile hitiţilor?
Şiretlicurile sunt tot mai multe, mijloacele de apărare se împuţinează. Pentru a învinge adversarul, vizibil sau invizibil, cuplul regal alege singura cale posibilă: construirea Templului pentru veşnicie.

scan pdf si djvu

doc. v.1.0 - prelucrat de mastica65

Vol III - Batalia De La Kadesh

Pentru a salva Egiptul, Ramses trebuie să înfrunte puternica armată hitită, al cărei armament este mai bun decât al egiptenilor. La Kadesh, în faţa fortăreţei inexpugnabile din Siria de Nord, va avea loc ciocnirea directă între cele două armate.
Cum se va putea pregăti Ramses pentru luptă, în timp ce soţia sa regală, Nefertari, victimă a unor vrăji rele, se stinge văzând cu ochii şi, chiar pe teritoriul Egiptului, continuă să acţioneze o reţea de spionaj în slujba hitiţilor?
Ramses va merge în Sud pentru a descoperi piatra zeiţei, singurul leac prin care mai poate fi salvată regina. În cele din urmă, va merge spre Nord şi va da o bătălie decisivă pentru a-i împiedica pe barbari să distrugă lumea civilizată. Dar tatăl său ceresc va răspunde la chemarea faraonului?

scan pdf si djvu

doc (mai trebuie lucrat)

doc. v.1.0 - prelucrat de mastica65

Vol IV - Doamna De La Abu Simbel

În ciuda şocului uriaş al bătăliei de la Kadesh, Ramses nu a reuşit să îngenuncheze redutabila putere hitită. În loc să continue lupta, hotărăşte, ca un priceput strateg, să pornească pe calea negocierii…
Dar în viaţa lui Ramses, dincolo de război, mai există şi dragostea care-l leagă de marea soţie regală. Pentru a-i aduce dovada iubirii sale, faraonul decide să-i ofere lui Nefertari un fabulos cadou: la Abu Simbel vor fi construite două temple – simboluri ale dragostei veşnice care-i uneşte.
Umbrele se adună acum de la Nubia până la curtea suveranului şi iată că, în propria sa capitală, faraonul trebuie să-i înfrunte pe Moise, prietenul din copilărie, pierdut de atâţia ani, Moise care revine din Egipt pentru a pregăti exodul poporului evreu. Un nou duel se declanşează cu înverşunare.
În faţa acestor pericole, vigilenţa celor credincioşi faraonului şi puterea magică a lui Nefertari «Doamna de la Abu Simbel» vor fi oare suficiente pentru a-l proteja pe Fiul luminii?

scan pdf si djvu

doc (mai trebuie lucrat)

doc. v.1.0 - prelucrat de mastica65

Vol V - La Umbra Arborelui De Acacia

La cincizeci de ani, după ce a condus Egiptul către o strălucită prosperitate, Ramses ar putea visa la liniştea anilor bătrâneţii. Dar fabulosul lui destin nu-i permite încă acest lucru: trebuie să guverneze. Ramses încearcă mai ales să păstreze pacea, obţinută cu greu, în ciuda obstacolelor care apar: împăratul hitiţilor îl somează să o ia de soţie pe fiica lui, ameninţându-l cu un nou război, libienii, dornici de răzbunare, se revoltă …
Ramses continuă să fie cel care face miracole, Fiul luminii care poate să schimbe vremea, să transforme duşmanul în aliat şi să împace puterile divine. Însă, de-a lungul ultimilor patruzeci de ani de domnie, el nu poate împiedica timpul să-i răpească unul câte unul vechii prieteni, lăsându-l de fiecare dată tot mai singur în faţa duşmanilor Egiptului.
Şi când cel din urmă adversar al său, bătrâneţea, va veni, Ramses se va aşeza la umbra arborelui de acacia pentru ultima lui călătorie. Abia atunci, scribul Ameni, care şi-a servit cu credinţă suveranul timp de şaizeci şi şapte de ani, se poate opri din scris…

scan pdf si djvu

doc. v.1.0 - prelucrat de mastica65

-------

Piatra Luminii

Vol I - Nefer Cel Tacut

Într-un sat secret din Egiptul de Sus trăieşte o confrerie de artizani şi artişti a căror misiune este aceea de a săpa şi decora mormintele din Valea Regilor. Acest sat misterios, aflat sub protecţia unor gărzi de temut, poartă un nume evocator: Locaşul Adevărului. Nimeni nu ştie ce se petrece acolo şi nimeni nu are dreptul să pătrundă în acel loc… Locuitorii săi nu respectă decât propriile legi şi nu depind decât de un singur stăpân, faraonul Ramses cel Mare. Dar unul dintre paznici este asasinat şi bănuiala cade asupra Locaşului Adevărului.
Cine vrea să-l distrugă? Se află oare un trădător în interiorul satului?

Vol II - Femeia Inteleapta

De la moartea lui Ramses cel Mare, asupra artizanilor din Locaşul Adevărului se abat vremuri grele. Cine poate şti dacă noul faraon va dori să continue opera tatălui său şi să asigure protecţia Cetăţii Secrete? Mai ales că acum satul se află în pericol, în ciuda vigilenţei de care dă dovadă Clara, devenită „Femeia înţeleaptă”. Nefer cel Tăcut este acuzat de săvârşirea unor fapte rele şi de tiranie. Satul nu mai primeşte hrană şi apă ca de obicei, rezerva de metale preţioase scade, deşi paza este strictă, iar, la graniţe, trupe inamice ameninţă capitala celor Două Regate. Furturi, crime, inundaţii, vrăji, nimic nu-i cruţă pe eroii acestei aventuri care are loc în Egiptul legendar recreat cu un talent incontestabil de Christian Jacq.

Vol III - Paneb Cel Zelos

În cel de-al treilea volum din seria Piatra luminii, Paneb cel Zelos revine în Locaşul Adevărului, acel spaţiu sacru şi inaccesibil din Egiptul antic în care se construiesc mormintele faraonilor. Printre artizani, trei personaje excepţionale: Nefer cel Tăcut, Femeia Înţeleaptă şi Paneb cel Zelos – pictorul de geniu.
Dar vremuri tulburi se abat peste Valea Regilor: trădători infiltraţi în confrerie plănuiesc să fure piatra luminii – cea care transformă materia în aur –, iar lupta pentru putere dintre faraonul Sethi al II-lea şi fiul lui, Amenmes, riscă să dezbine Egiptul. Şi ce soartă va avea oare Locaşul Adevărului?

Vol IV - Locasul Adevarului

Locaşul Adevărului este în doliu…
Maestrul de operă Nefer cel Tăcut a fost ucis, iar o umbră malefică se abate asupra satului în fiecare noapte.
La Pi-Ramses situaţia e tulbure: regina Tausert încearcă să menţină pacea, dar duşmanii Egiptului se pregătesc de război.
Deşi Paneb cel Zelos se simte din ce în ce mai singur, Slujitorii Locaşului îi recunosc autoritatea, în timp ce trădătorul se apropie din ce în ce mai mult de piatra de lumină.
Dacă Paneb cel Zelos îi abandonează, cum va mai reuşi să dăinuie Locaşul Adevărului? Ce se va întâmpla atunci cu măreţia şi puterea eternă a Egiptului?

-------

Misterele Lui Osiris

Vol I - Arborele Vietii

În inima Egiptului, un copac stă să moară…
Moartea lui ar atrage după sine dispariţia unei întregi civilizaţii, caci un trădător care râvneşte la putere şi glorie vrea să se vândă forţelor oculte.
lker, un tânăr scrib, este în mare primejdie deoarece adevărul pe care îl ştie îl împiedică să-şi urmeze destinul. Vor reuşi puternicul faraon Sesostris şi tânărul lker să scape de la moarte Arborele vieţii, astfel incit să nimicească forţele Râului şi Egiptul să se salveze de la pieire?

scan pdf si djvu

doc. v.1.0 - prelucrat de mastica65

Vol II - Uneltirile Raului

Faraonul Sesostris se află la grea încercare. Se pare că Arborele vieţii e sortit pieirii căci nici căutările faraonului, nici incantaţiile preoteselor nu îl mai pot salva, iar vinovatul îşi ascunde prea bine urmele. Fără puterea acestui simbol al lui Osiris, Egiptul se afundă în întuneric. Dar în rândul preoteselor lui Hathor se află una cu totul aparte: este cea care îi bântuie visele lui lker. Ea descoperă o ultimă cale; pentru a salva Arborele vieţii, trebuie să se construiască o nouă piramidă în cinstea zeului Osiris.
Când soarta regatului părea să se schimbe, o nouă primejdie se abate asupra lui – un complot diabolic pus la cale de Prevestitor care vrea să preia cârma regatului asasinându-l pe faraon, în timp ce lker cade pradă propriilor slăbiciuni.
Va veni momentul când Sesostris va rămâne singur şi atunci forţele răului vor ieşi din întuneric …

scan pdf

Vol III - Calea De Foc

În cele din urmă, tânărul scrib lker şi-a dat seama ca s-a înşelat amarnic în ce-l priveşte pe faraonul Sesostris: nu el este duşmanul din umbră care distruge regatul. Dar căutările lui trebuie să continue, căci forţele răului luptă cu înverşunare să zădărnicească orice încercare de a salva Egiptul. Şi, pentru asta, Prevestitorul recurge la cele mai puternice vrăji, în vreme ce numărul adepţilor lui sporeşte neîncetat.
Pentru a înlătura spiritele întunericului, lker este trimis împreună cu Isis în ţinutul Punt, Insula lui KA, pentru a salva de la pieire Arborele vieţii, întruchiparea lui Osiris. Fără puterea lui, Egiptul ar deveni o simplă amintire. Aici, în insula secretă, va avea parte de cea mai neaşteptată izbândă …

scan pdf

Vol IV - Marele Secret

Prevestitorul, deghizat în preot temporar, s-a ascuns chiar în inima Egiptului, la Abydos, unde, împreună cu ucenicii săi, pune la cale crima supremă: uciderea tânărului lker, Fiul regal. Moartea lui ar atrage după sine pieirea Egiptului.
Însă Marea Preoteasă Isis, soţia lui lker, izbuteşte să-i păstreze mumia într-o stare intermediară la hotarul dintre viaţă şi moarte. Pentru a-l reînvia pe lker, trebuie să afle Marele Secret al zeiţei Isis, urmând ritualurile Misterelor lui Osiris, în mâinile ei stă nu doar soarta întregului regat, ci şi readucerea la viaţă a lui lker.

scan pdf

-------

Ce dulce e viata la umbra palmierilor

Pentru prima dată în cariera sa de scriitor, Christian Jacq ne aduce în prim-plan o serie de povestiri din îndepărtatul Egipt. Povestiri pline de mister şi magie. Artişti sau simpli aventurieri, păstori sau regi devin rând pe rând personaje de poveste. Poveşti din Egipt. Cu harul său, scriitorul creează o atmosferă unică şi o vrajă care te captivează cu fiecare pagină citită. Căci cartea în întregimea ei este o chemare, chemarea unei lumi ce străbate timpul şi te poartă spre secretele Marii Piramide.

scan pdf

-------

Din dragoste pentru Philae

La frontiera Egiptului există o comunitate care crede cu tărie în vechile tradiţii şi luptă cu îndârjire împotriva invaziei creştinismului, care ameninţă de pretutindeni. În secolul VI d. Hr., această credinţă se impune în toate ţările, singurul loc care rămâne neatins fiind Templul lui Isis.
De o frumuseţe răpitoare şi în culmea tinereţii, Philae, mai-marea templului, se simte vrednică să pornească lupta cu atotputernicul episcop Theodore. Împreună cu Sabni, care i-a fost alături dintotdeauna, încearcă să redea adepţilor ei credinţa în străvechile mistere.

-------

Razbunarea Zeilor

Fugarul

Egipt, anul 318, î. Hr.
Deşi muncea de puţin timp în Casa tălmacilor, tânărul Kel, socotit peste măsură de înzestrat şi hărăzit unei frumoase cariere, fusese însărcinat să se ocupe de documentele mai dificile. Aşa îşi vedea viitorul asigurat. Dar într-o zi, săvârşeşte o greşeală teribilă, întârzie la slujbă, iar în momentul când ajunge îi găseşte pe colegii săi şi pe bătrânul învăţat ucişi. Îşi dă seama că asta s-a întâmplat din cauza papirusului cifrat pe care s-a chinuit să-i tălmăcească. Papirus ce conţinea numele celor care puseseră la cale un complot împotriva Faraonului – voiau să-i ucidă. Probabil că ucigaşii erau pe aproape şi stăteau la pândă, drept urmare Kel a luat papirusul şi a fugit. Dar se înşelase.
Cei care pătrunseseră în Casa tălmacilor nu erau nici ucigaşi, nici hoţi, ci soldaţi pe care îi nedumerise că tovarăşul lor lipsea de la locul de strajă din capătul străduţei. Iar după toate indiciile, vinovatul pentru acest măcel era Kel. Aşa începe fuga.

Divina Adoratoare

Într-un regat aflat sub ameninţarea invaziei grecilor, lupta pentru putere s-a transformat într-un veritabil măcel. Soarta tânărului scrib Kel e pusă la grea încercare, e acuzat pe nedrept de uciderea colegilor săi.
Pentru a-şi demonstra nevinovăţia are nevoie de ajutor, singura pe care poate conta este minunata Nitis, tânăra preoteasă care îl iubeşte cu disperare, Dar Nitis dispare, a tost răpită. Fapt ce-i aduce pe tânărul scrib în pragul nebuniei. Nu îi mai pasă de nimic, nici de onoarea sa, nici de misteriosul papirus, nici măcar de soarta Egiptului: trebuie să o găsească pe Nitis şi să o elibereze.

Modificat de lordmeth (acum 11 ani)


pus acum 11 ani
   
Aleph
MEMBRU DE BAZA

Inregistrat: acum 13 ani
Mulţumesc, lordmeth

Un pic mai multă atenţie la scanare, care, pentru un OCR bun, se face la 300 dpi grayscale (acum e la 200 dpi color). Sticla scanerului trebuie să fie curată – verifică din când în când să nu aibe scame pe ea – iar pagina cărţii să fie toată lipită de sticlă.

Sunt 33 de pagini în situaţia asta, lista lor o găseşti aici în caz că vrei să le rescanezi.
Succes!

Modificat de Aleph (acum 11 ani)


_______________________________________
Dacă vreunul dintre linkurile mele nu este valid, vă rog să mă anunţaţi prin MP.
Versiunile cartilor electronice - Standardul RIF1
Caractere romanesti in EPUB  De la versiunea 0.1 la versiunea 0.9 cu Word 2003 for Windows
PDF-uri foarte mici din fisierele grafice Scan Tailor  *  Clasificarea scanurilor in format DjVu

pus acum 11 ani
   
lordmeth
Membru Junior

Inregistrat: acum 12 ani
Rescanarile paginilor, sper sa fie mai ok acum.


Multumesc


pus acum 11 ani
   
anca2604
Membru Junior

Inregistrat: acum 11 ani
Christian Jacq - Fiul Luminii (.mobi)




[b] christian jacq christian jacq fiul luminii (.mobi)

16.8KB


pus acum 11 ani
   
Equinox
VETERAN

Inregistrat: acum 13 ani
Coperte vol. 1-5

_______________________________________
Urăsc prostia!
Star Wars - Banda desenata tradusa in limba romana

pus acum 11 ani
   
anca2604
Membru Junior

Inregistrat: acum 11 ani
Christian Jacq - Seria Ramses (completa)
Format: .mobi + .ePUB (include cuprins)
adaptata dupa fisierele .doc prelucrate de mastica65

Spor la citit!


[b] christian jacq christian jacq seria ramses .mobi .epub (include dupa fisierele .doc prelucrate

31.3KB


pus acum 11 ani
   
aLLiin
Membru Puf

Inregistrat: acum 5 ani
Seria asta nu este disponibila?
Seria PIATRA LUMINII
          Vol I - Nefer Cel Tacut
          Vol II - Femeia Inteleapta
          Vol III - Paneb Cel Zelos
          Vol IV - Locasul Adevarului


pus acum 4 ani
   
Costachesculescu
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 4 ani
aLLiin, din seria Christian Jacq - Piatra Luminii îţi trimit doar primele 3 volume:


pus acum 4 ani
   
aLLiin
Membru Puf

Inregistrat: acum 5 ani
Multumiri din inima!

pus acum 4 ani
   
somerul
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani
Salut
Doar seria Ramses se poate descărca, mulțumesc pentru ea
Piatra luminii nu mai există pe mediafire. Cum aș putea obține toate volumele ?
Dar seria Misterele lui Osiris?
Mulțumesc


pus acum 3 ani
   
Seven
Moderator

Din: Ţara Perfectului Simplu
Inregistrat: acum 14 ani
***
     Salutare, somerul!
     Caută cărţile şi pe topicul Egiptul antic - Faraoni şi piramide:
     link: 


_______________________________________

     Oameni şi popoare îşi cată libertatea; după ce-o obţin, îşi caută stăpân.


     | TORENTE | Tăunul | ROCAMBOLE+ | FLORIS | VRACIU | Victor HUGO | J.F. COOPER | PAPILLON | POLDARK |
     | Dictionare Lba RO | | Gramatica RO | D. Stănoiu | Zaharia STANCU | H.Y. STAHL | V.CORBUL & E.BURADA |
     | Ultimul regat | Millennium | Shantaram | Pearl BUCK | Anchee MIN | Amy TAN | C. LÄCKBERG | Ph.GREGORY |
     | Extraterestrii şi Intraterestrii | RUFOR | Demonul Roşu | Vraja milioanelor | Cărţi audio |

pus acum 3 ani
   
dacopa
Membru Gold

Inregistrat: acum 2 ani
PIATRA LUMINII- Vol. III - Paneb Cel Zelos

În cel de-al treilea volum din seria Piatra luminii, Paneb cel Zelos revine în Locaşul Adevărului, acel spaţiu sacru şi inaccesibil din Egiptul antic în care se construiesc mormintele faraonilor. Printre artizani, trei personaje excepţionale: Nefer cel Tăcut, Femeia Înţeleaptă şi Paneb cel Zelos – pictorul de geniu.
Dar vremuri tulburi se abat peste Valea Regilor: trădători infiltraţi în confrerie plănuiesc să fure piatra luminii – cea care transformă materia în aur –, iar lupta pentru putere dintre faraonul Sethi al II-lea şi fiul lui, Amenmes, riscă să dezbine Egiptul. Şi ce soartă va avea oare Locaşul Adevărului?


RAO/2005/pdf/12.12mb


pus acum 8 luni
   
BogyValy
Membru Puf

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 10 luni
Seria PIATRA LUMINII (v1.0) completa
          Vol I - Nefer Cel Tacut
          Vol II - Femeia Inteleapta
          Vol III - Paneb Cel Zelos
          Vol IV - Locasul Adevarului


https://www.mediafire.com/file/4jt9mtxb7n0s4z4/


pus acum 4 luni
   
Pagini: 1  

Mergi la