Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
lutsen pe Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Cluj
cauta Barbat
24 - 48 ani
Forum Romania Inedit / Carti pentru copii - Books / R.L. Stine - seria Goosebumps Moderat de Silva, cuculean, gabiandreicristian
Autor
Mesaj Pagini: 1
Sauron
Membru Senior

Inregistrat: acum 13 ani
Goosebumps este o serie de nuvele horror pentru copii, create de autorul american R. L. Stine. 62 de cărți au fost scrise, publicate sub titlul de Goosebumps, ultima fiind Monster Blood IV. Au fost criticate pentru conținutul lor uneori violent. Succesul seriei a determinat numeroase alte sub-serii, tot de R. L. Stine, incluzând Give yourself Goosebumps și Goosebumps series 2000, în 1995, respectiv 1998. Cărțile au determinat două jocuri: "Terror in the Graveyard" și "Escape from Horrorland", un joc PC, precum și o serie TV. În timpul popularității lor, două parodii au fost create de alt autor sub pseudonimul de R.U. Slime numite Gooflumps: Eat Cheese and Barf! și Stay Out of the Bathroom. După propriile declarații a le lui Stine, multe dintre cărți sunt bazate pe filmele clasice SF/horror. Una dintre cele mai populare (și cele mai lungi) cărți ale seriei, Night of the living Dummy a fost inspirată din Pinocchio, titlul fiind o parodie după Night of the living dead. Invasion of the body squeezers este evident o parodie după filmul Science Fiction Invasion of the Body Snatchers și Phantom of the Auditorium este o parodie după Phantom of the opera.





R.L. STINE - NOAPTEA PAPUSII

Lindy găseşte într-o bună zi în gunoi păpuşa unui ventriloc şi o botează Slappy. O fi el Slappy cam urâţel, dar te poţi distra pe cinste cu el, iar fetiţa aproape se îndrăgosteşte de noua ei jucărie preferată. Numai că surioara ei devine geloasă pe toată atenţia de care se bucură Lindy de când are o păpuşă atât de interesantă. Pur şi simplu, nu-i cinstit! De ce e întotdeauna Lindy cea norocoasă? Şi astfel se hotărăşte Kris să facă şi ea rost de o asemenea jucărie. Ca să-i arate ea lui Lindy! Numai că lucruri din ce în ce mai ciudate încep să se petreacă. Iar o păpuşă nu poate fi bântuită că face atâtea prostii... sau da? Cititorule, ia seama: o să mori de spaimă!





R.L. STINE - VARCOLACUL DIN MLASTINA FEVER

Ce dinti mari ai! Ceva ciudat se intampla in mlastina Fever. Ceva de-a dreptul oribil. Totul a inceput odata cu urletele ciudate din timpul noptii. Apoi a urmat iepurele sfasiat. Toata lumea crede ca noul caine al lui Grady este vinovat de toate acestea. Pana la urma, arata ca un lup. Si pare un pic salbatic. Dar cainele lui Grady e doar un caine batran obisnuit si el stie asta. Stie si ca majoritatea cainilor nu urla la luna. Si ca nu se transforma in creaturi infricosatoare cand e luna plina. Sau...?





R.L. STINE - NU COBORATI IN PIVNITA

Doctorul Brewer nu face decât nişte mici experimente nevinovate în pivniţă. Absolut inofensive, pe bune! Dar copiii săi, Margaret şi Casey, încep să devină suspicioşi. Şi voi aţi fi dacă tatălui vostru i-ar creşte frunze în loc de păr! Lucruri din ce în ce mai ciudate încep să se întâmple şi, în curând, cei doi încep să se întrebe ce se întamplă, de fapt, în casa lor. Aşa că sunt nevoiţi să încalce interdicţia: Nu coborâţi în pivniţă!





R.L. STINE - FETITA CARE A STRIGAT MONSTRUL!

Lui Lucy îi plac poveştile cu monştri. Şi a spus prietenilor şi familiei atât de multe, încât aceştia s-au săturat până peste cap de balivernele ei. Numai că, într-o bună zi, Lucy descoperă un monstru de-adevăratelea: bibliotecarul care se ocupă de orele de lectură. Mare păcat că acum nimeni nu mai crede nici măcar o vorbă spusă de ea! Mare păcat că monstrul o cunoaşte pe Lucy.... Şi că ea este următoarea lui victimă.





R.L. STINE - NU MA PUTETI SPERIA

Courtney este o adevărată pacoste. Face mereu pe deşteapta şi se distrează de minune speriindu-şi colegii de clasă. Ei bine, Eddie s-a săturat! Pentru că în orăşelul lor umblă zvonul că în pădurea din apropiere trăiesc niştre monştri noroioşi, Eddie o atrage pe Courtney în pădure, unde fratele lui şi câţiva prieteni, deghizaţi în monştri, pun la cale grozăvia. Să vezi însă ce iese când băieţii deghizaţi în monştri dau nas în nas cu adevăraţii monştri noroioşi!!!!





R.L. STINE - NECAZURI MARI

NU INTRA ÎN APA! Billy si sora lui, Sheena, sunt în vizita la unchiul lor, domnul doctor Deep, pe o mica insula din Caraibe. E locul perfect pentru explorari subacvatice... si Billy e gata pentru o aventura. Exista o singura regula: Nu te apropia de reciful de corali. Totusi, reciful e asa frumos. Asa linistit. Billy nu poate sa reziste. Dar nu e singur în apa. Ceva pândeste din adâncuri. Ceva pe jumatate om, pe jumatate peste...





R.L. STINE - TERIBILUL OM DE ZAPADA DIN PASADENA

Jordan şi sora lui, Nicole, locuiesc în însorita Pasadena, California. N-au văzut niciodată zăpadă şi habar n-au cum e să îţi fie frig. E de înţeles, atunci, bucuria care le-a umplut sufletul când au aflat ca pot pleca împreună cu tatăl lor în Alaska, în căutarea unui "teribil om de zăpadă" care a speriat tot ţinutul îngheţat. În bucuria lor au uitat un mic amănunt: faptul că fioroasa creatură n-o să fie nici pe departe la fel de încântată de această întâlnire de grad (mult sub) zero...





R.L. STINE - ATACUL MUTANTILOR

Skipper Matthews are o colecţie uimitoare de reviste de benzi desenate. Revista lui preferată se numeşte Mutantul Mascat. E despre un mare răufăcător care are de gând să conducă universul! Skipper nu se mai satură de Mutant. Până când, într-o zi, se pierde într-o zonă ciudată a oraşului. Şi găseşte o clădire care arată exact ca sediul secret al Mutantului. O clădire care apare şi dispare. A citit Skipper prea multe reviste de benzi desenate? Sau Mutantul Mascat chiar trăieşte în Riverview Falls?


Arhivele contin djvu, pdf scan AN, docx v1.0 si epub.


pus acum 11 ani
   
cipryan
Membru Puf

Inregistrat: acum 13 ani
Au fost superbe! Mai am doua de citit din cele postate de tine mai sus. Daca mai ai, nu ezita sa le uploadezi! Multumim 

pus acum 10 ani
   
ciocovatu
Membru Gold

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 10 ani
R. L. STINE - O ZI ÎN ȚINUTUL ORORILOR
Anul apariției 2006
Editura RAO
Traducere: Mihaela Papa    
Versiune 1.0



DJVU
DOCX (V 1.0)
EPUB
MOBI

Lizzy şi familia ei vor să ajungă la Grădina Zoologică, dar se rătăcesc şi singurul indicator pe care îl găsesc este cel care îi îndrumă către Ţinutul Ororilor.
Lizzy, Luke şi Clay sunt încântaţi să descopere că angajaţii parcului de distracţii, costumaţi în orori - nişte monştri verzi, cu ochi galbeni şi chipuri drăceşti -, chiar se străduiesc să îi sperie.
Şi o fac atât de bine, încât cei trei se întreabă dacă nu cumva nu mai este vorba despre o simplă prefăcătorie.
Iar când descoperă că ororile nu sunt nişte ţipi costumaţi, ci chiar orori, nu mai au nici o îndoială.
Si atunci să vezi distracţie!
Cititorule, ia seama: o să mori de spaimă!

Lectură plăcută și Paște fericit!

Modificat de ciocovatu (acum 9 ani)


pus acum 9 ani
   
ciocovatu
Membru Gold

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 10 ani
R L STINE - SÂNGELE MONSTRULUI
Anul apariției 1995
Editura - MIRON
Traducere: RUXANDRA ATANASIE    
Versiune 1.0



DJVU
DOCX (V 1.0)
EPUB
MOBI

În timp ce este în vacanță la bătrâna și strania lui mătușă, Kathryn, Evan vizitează un magazin ciudat, de jucării vechi, de unde cumpără o cutie prăfuită cu  sângele monstrului.
La început totul pare distractiv. Dar câinelui lui Evan, Trigger, îi place atât de mult substanța, încât chiar mănâncă din cutie!
Mai târziu, însă, Evan observă ceva neobișnuit: substanța verde pare să crească.
Și crește…
Și crește…
Substanța înfricoșătoare înghite copii, păsări și are un apetit înfricoșător…

Lectură plăcută!


pus acum 8 ani
   
ciocovatu
Membru Gold

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 10 ani
R L STINE - BLESTEMUL PREOTESEI
Anul apariției 1995
Editura - MIRON
Traducere: OANA NEGUREANU    
Versiune 1.0



DJVU
DOCX (V 1.0)
EPUB
MOBI

CEVA MORT A FOST AICI…
Gabe tocmai s-a pierdut - într-o piramidă. Cu un minut în urmă, verișoara lui cea zurlie, Sari, era exact în fața lui în tunelul din piramidă. În următorul minut a dispărut.
Dar Gabe nu e singur. În piramidă mai e cineva.
Cineva. Sau ceva.
Gabe nu crede în blestemul preotesei. Dar asta nu înseamnă că blestemul nu e adevărat.
Nu-i așa?

Lectură plăcută!


pus acum 8 ani
   
ciocovatu
Membru Gold

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 10 ani
R. L. STINE - BUN VENIT ÎN TABĂRA DE COŞMAR!
Anul apariției 2005
Editura RAO
Traducere: Fabiola Popa    
Versiune 1.0



DJVU
DOCX (V 1.0)
EPUB
MOBI

La vară o să rămâneți cu siguranță acasă… dacă supraviețuiți acum.
Mâncarea nu-i grozavă. Supraveghetorii sunt cam ciudați. Iar directorul taberei, Unchiul Al, pare ușor dement. OK, nu-i chiar o tabără ca în reclame, dar Billy poate face față tuturor acestor lucruri. Numai că, după un timp, prietenii lui încep să dispară. Ce se întâmplă, de fapt? De ce nu vor părinții să răspundă la niciuna din scrisorile trimise?
Și ce bântuie oare prin întunericul de afară?
Tabăra Clar de Lună se transformă încet, încet în tabăra de Coșmar!
Iar Billy ar putea fi următorul care să dispară…

Cititorule, ia seama: o să mori de spaimă!

Lectură plăcută!


pus acum 8 ani
   
brutalistu
Pe lista maro

Inregistrat: acum 18 ani
Scuze de bump dar mai aveţi şi alte volume din seria Goosebumps?

_______________________________________
Reasonable Astartes Chapter -"Let's talk first!"

pus acum 7 ani
   
Seven
Moderator

Din: Ţara Perfectului Simplu
Inregistrat: acum 14 ani
***
     Dispun în acest moment de 6 volume din seria Goosebumps plus alte două din alte serii.
     Aceste 8 volume sunt scanate de colegul @Alexandru_Alex [amintit pe forum şi ca @Alex] şi voi posta o singură arhivă pentru fiecare carte, arhivă care va conţine următoarele fişiere:
          – coperte color în format JPG;
          – 4 fişiere SCAN: PDF şi DjVu Searchable în variantele Gray 300 dpi şi AN 600 dpi.
          – 2 fişiere OCR: un fişier RTF, marcat [AC4], fişier complet prelucrat cu AutoCorect, dar neformatat şi un fişier DOC [marcat [N0.5]; acesta este un fişier complet rulat în AC, necorectat dar formatat şi conţine elemente specifice seriei. Caracteristici: pagină A5, font Charis SIL Compact, 12, diacritice cu sedila.


     R.L. Stine – G#01 – Bun venit în Casa Morţilor



     Download:  ►► G#01_BVICM –  folder deschis mediafire



     R.L. Stine – G#04 – Zâmbeşte şi mori



     Download:  ►► G#04_ZâmbMor –  folder deschis mediafireî



     R.L. Stine – G#06 – Să devenim invizibili



     Download:  ►► G#06_SDInviz –  folder deschis mediafire



     R.L. Stine – G#11 – Răzbunarea piticilor de grădină



     Download:  ►► G#11_RăzPitGr –  folder deschis mediafire



     R.L. Stine – G#12 – Plaja bântuită



     Download:  ►► G#12_PlajBânt –  folder deschis mediafire



     R.L. Stine – G#13 – Fantoma de la teatru



     Download:  ►► G#13_FantTeatr –  folder deschis mediafire


_______________________________________

     Oameni şi popoare îşi cată libertatea; după ce-o obţin, îşi caută stăpân.


     | TORENTE | Tăunul | ROCAMBOLE+ | FLORIS | VRACIU | Victor HUGO | J.F. COOPER | PAPILLON | POLDARK |
     | Dictionare Lba RO | | Gramatica RO | D. Stănoiu | Zaharia STANCU | H.Y. STAHL | V.CORBUL & E.BURADA |
     | Ultimul regat | Millennium | Shantaram | Pearl BUCK | Anchee MIN | Amy TAN | C. LÄCKBERG | Ph.GREGORY |
     | Extraterestrii şi Intraterestrii | RUFOR | Demonul Roşu | Vraja milioanelor | Cărţi audio |

pus acum 4 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la