Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Bianca xxx pe Simpatie
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 43 ani
Forum Romania Inedit / Carti in limba romana / Cosul de 8 Martie Moderat de Seven, Stelevadris, cuculean, naid, nch, uncris
Autor
Mesaj Pagini: 1
Club_RI
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani


Suntem veterani in Legiunea Straina si am luptat 4 ani ca mercenari in Afghanistan, dar cea mai grea batalie pentru noi ramane saptamana dintre 1 si 8 Martie… Asta se intampla in fiecare an.

In tot acest timp am pregatit un cos cu flori pe care le oferim doamnelor si domnisoarelor care deschid acest forum.

Modificat de Club_RI (acum 11 ani)


pus acum 11 ani
   
Club_RI
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani
Colleen McCullough - Pasarea Spin djvu, doc (v1.0), mobi, epub


Exista o legenda despre o pasare care canta o singura data in viata ei, mai minunat decat orice alta faptura de pe pamant.
Din clipa in care isi paraseste cuibul, pleaca in cautarea unui copac cu spini si nu-si afla odihna decat atunci cand il gaseste.
Ea canta intre crengile rasfirate pana cand se strapunge singura in cel mai mare si mai ascutit spin. Si murind, ridica deasupra agoniei sale triluri mai frumoase ca ale ciocarliei si privighetoarei la un loc.
Un cantec la superlativ ca pret al existentei sale.
Pentru ceea ce-i mai bun in lumea asta nu exista decat un singur pret: acela al unei mari dureri. Sau cel putin asa spune legenda.


Grazia Deledda - Iedera doc (v1.0), djVu


Mary Higgins Clark - Casa blestemata doc (v1.0), djVu


Juan Valera - Juanita djvu, mobi, doc (v1.0)


Modificat de Club_RI (acum 11 ani)


pus acum 11 ani
   
Club_RI
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani
Tom Clancy toate doc (v1.0)

- Tom Clancy - [Centrul de Comanda 02] - Imaginea din oglinda
- Tom Clancy - [Centrul de Comanda 03] - Jocuri de stat
- Tom Clancy - [Centrul de Comanda 04] - Acte de razboi
- Tom Clancy - [Centrul de Comanda 05] - Echilibru de forte
- Tom Clancy - [Centrul de Comanda 06] - Stare de asediu
- Tom Clancy - [Centrul de Comanda 07] - Dezbina si cucereste
- Tom Clancy - Fara sovoire
- Tom Clancy - Jocuri de putere

Thomas Leo Clancy Jr., născut pe 12 aprilie 1947, īn Calvert County, Maryland, este un scriitor binecunoscut pentru romanele sale de spi­onaj a căror acţiune este plasată īn timpul şi după Războiul Rece, īn care abundă detaliile militare şi tehnice. Clancy a studiat Literatura engleză la Loyola College īn Baltimore, absolvind īn 1969. Īn 1992, el a primit un doctorat onorific īn Litere.
Deşi a dorit să se īnroleze īn armata SUA, a fost respins la examenul medical. Īnainte de debutul literar, Clancy a condus o agenţie independenta de asigurări. Alături de John Grisham, Tom Clancy a fost singurul scriitor care a vāndut două milioane de exemplare dintr-un roman – Pericol iminent – de la primul tiraj.



Modificat de Club_RI (acum 11 ani)


pus acum 11 ani
   
Club_RI
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani
Antologia SF - vol.7 aici


The Year's Best Fantesy&Horror doc (v1.0), djVu, pdf


pus acum 11 ani
   
Club_RI
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani
Alan Bradley - Placinta e dulce la sfarsit djvu

Imaginati-va un detectiv la 11 ani: Flavia de Luce, fetita minune indragostita de experimente chimice si experta in prepararea unor otravuri pe care le testeaza pe propriile ei surori rautacioase. Un copil indraznet si haios, care poseda un vocabular nelimitat si o cultura uimitoare, care-si baga nasul acolo unde nu trebuie si care reuseste sa vada problema acolo unde oamenii mari esueaza.
Alan Bradley a publicat acest prim roman la varsta de 70 de ani. Cartea s-a bucurat de un succes teribil din partea cititorilor, fiind traduse in lumea intreaga (36 de limbi).
Placinta e dulce la sfarsit face parte dintr-o serie de cinci romane, serie a carei protagonista este Flavia de Luce.

"O lectura savuroasa si incantatoare."
      The Guardian
"Puneti laolalta in mintea unei fetite de 11 ani abilitatile deductive ale lui Sherlock Holmes, talentul pentru chimie al lui Marie Curie si zelul lui Dr. Jekyll - aceasta fetita se numeste Flavia de Luce si este eroina unei carti pline de mister, farmec si experimente. Dialogurile spumoase, umorul de buna calitate si personajele pitoresti continua sa te insoteasca multa vreme dupa ce ai pus cartea la loc, in raft."
      Discovery Channel


Carson McCullers - Rasfrangeri intr-un ochi de aur doc (v1.0), ePub, mobi)


Judith McNaught - Soaptele noptii doc (v1.0)


pus acum 11 ani
   
ctinvio
VETERAN

Inregistrat: acum 11 ani


Cu ocazia zilei de 8 MARTIE urez pe aceasta cale o zi frumoasa tuturor femeilor sau fetelor care citesc aceste randuri!

Postez cateva carti care se adreseaza in special partii feminine a acestui forum dar si pentru ceilalti care prefera acest gen de carte.
Prelucrarea cartilor este facuta de mine dupa scanuri postate pe scribd de @visatoarea80, @ancaspiri, @Myra Lucy, @ghlaura, @Ioana Barbu, @Gina Gatlan, @fblondi19727213.
Imi cer scuze de pe acum de calitatea unor pagini. Atat m-am priceput sa scot din scanurile respective.
Nu postez nici un doc la nivelul de 1.0 (cu o singura exceptie), deoarece am considerat ca mai important este sa aduc pe forum cartile la nivel de scan de control, urmand ca iubitorii/iubitoarele de acest gen de carti sa faca acest lucru daca doresc.


pus acum 11 ani
   
ctinvio
VETERAN

Inregistrat: acum 11 ani
--------------- Postare mutata in topic de autor ---------------



LISA KLEYPAS


Lisa Kleypas - Beatrix pdf, djvu, coperta, doc (v0.7)
Ca iubitoare de animale si de natura, Beatrix Hathaway s-a simtit īntotdeauna mai bine īn mijlocul naturii decīt īn saloanele de bal.
Frumoasa si cu o gīndire libera, Beatrix nu fusese niciodata cucerita si nici curtata īn mod serios… si se resemnase la gīndul ca nu va gasi niciodata iubirea.
Prietena ei, Prudence Mercer, primeste o scrisoare de la nobilul Christopher Phelan, aflat pe front si marcat de grozaviile razboiului.
Prietena ei o lasa pe ea sa raspunda la scrisori, īn numele ei.
Īn curīnd corespondenta dintre Beatrix si Christopher se transforma īn ceva desavīrsit si profund si cīnd el se īntoarse, e hotarīt sa o ceara īn casatorie pe femeia de care s-a īndragostit.
Dar blonda si cocheta Prudence I se pare o straina lipsita de sensibilitate, spre deosebire de Beatrix, alaturi de care descopera bunatatea, devotamentul si iubirea adevarata.


Lisa Kleypas - Diavolul in iarna pdf, djvu, coperta, doc (v0.7)
Evangeline Jenner cea timida este pe cale sa devina foarte bogata, odata ce va intra īn posesia mostenirii.
Dar mai īntīi trebuie sa scape din ghearele rudelor ei lipsite de scrupule. Evie īl abordeaza pe vicontele Sebastian Vincent si īi face o propunere socanta: casatoria.
Sebastian are o reputatie scandaloasa: orice tīnara care petrece cīteva secunde īn compania lui si-a pierdut pe veci reputatia. Si totusi o fata fermecatoare apare neīnsotita īn pragul casei lui si īi ofera mīna ei.
Dar, propunerea lui Evie are si o conditie: sa nu mai faca dragoste dupa noaptea nuntii... ceea ce īnseamna ca Sebastian va trebui sa se straduiasca si mai mult sa o seduca... sau sa cunoasca pentru prima oara īn viata lui ce īnseamna dragostea devarata...


Lisa Kleypas - Iubeste-ma in zori pdf, djvu, coperti
Kev Marripen a tīnjit dupa frumoasa si educata Winnifred Hathaway de cīnd familia ei l-a salvat de la moarte, pe cīnd nu era decīt un copil.
Dar acest tigan frumos este un barbat cu origini misterioase si se teme ca bezna trecutului sau ar putea sa o distruga pe delicata si luminoasa Win.
Asa ca el refuza sa se supuna tentatiei… si īn curīnd Win e despartita de el de o devastatoare lovitura a sortii.
Apoi Win revine īn Anglia… doar pentru a afla ca iubitul ei Kev s-a transformat īntr-un barbat dur, care-si va nega iubirea, indiferent de consecinte.
Īntre timp, un pretendent atractiv si seducator a pus ochii pe Win. Kev trebuie sa actioneze acum sau niciodata. Dar mai īntīi trebuie sa se confrunte cu un secret periculos privind destinul sau… altfel, risca sa o piarda pe singura femeie pe care a iubit-o vreodata.


Lisa Kleypas - La miezul noptii vei fi a mea pdf, djvu, coperta
O femeie cu posibilitati modeste intilneste un barbat din inalta societate, iscusit in arta seductiei… O mostenire neasteptata ii ridica familia la rang de aristrocratie.
Amelia Hathaway descopera ca a avea grija de surorile ei mai mici si de ratacitul ei frate este incomparabil mai usor decit sa navigheze printre meandrele inaltei societati.
Si mai provocatoare este atractia pe care o simte pentru Cam Rohan, un barbat inalt, brunet si periculos de frumos. Cind delicioasa Amelia ii cere ajutorul, Cam are gind sa-I ofere doar prietenia lui… dar intentiile nu se potrivesc cu dorinta care ii orbeste pe amindoi. Va putea oare un barbat care dispretuiesste traditiile sa se simta atras de un aranjament numit casatorie?
Viata in inalta societate londoneza este pe cale sa devina tot mai fierbinte…


Lisa Kleypas - Pana dimineata, casatoriti pdf, djvu, coperta, doc (v0.7)
Fragment din carte:
"El e tot ce vrea sa evite… Timp de doi ani, Catherine Marks a fost guvernata surorilor Hathaway.
Totul era placut, cu exceptia contelui Leo Hathaway, fratele mai mare al fetelor, un tip arogant si distant.
Cat cu greu si-ar fi īnchipuit ca certurile lor permanente ascund o puternica atractie reciproca, pīna īntr-o zi, cīnd unul dintre conflicte se termina cu un sarut neasteptat.
El īi propune sa se casatoreasca.
Dar ea nu este ceea ce pare. Comportamentul respectabil al Catherinei ascunde un secret, care ameninta sa o distruga cu desavīrsire.
Pericolul de care cat īncearca sa scape e gata sa-I desparta pentru totdeauna – doar ca doi īndragostiti hotarīti pot gasi o cale de a alunga umbrele si de a se supune dorintelor lor…"


Lisa Kleypas - S-a intamplat intr-o toamna pdf, djvu, coperta, doc (v0.5)
S-a īntīmplat la bal... acolo unde frumoasa, īndrazneata, Lilian Bowman a aflat ca felul dezinvolt de a fi al americancelor nu era prea bine vazut.
Iar cel care o dezaproba cel mai tare era snobul Marcus, Lordul Westcliff, cel mai vīnat aristocrat din Londra.
S-a īntīmplat īn gradina... cīnd Marcus a luat-o īn brate, Lilian a fost coplesita de o pasiune arzatoare pentru un barbat pe care nici macar nu-l placea.
S-a īntīmplat īntr-o toamna... Marcus stia prea bine sa-si stapīneasca emotiile, era o stīnca de neclintit. Dar fiecare atingere a lui Lilian era o tortura placuta, cu fiecare sarut īsi dorea mai mult.
Si totusi, cum sa se gīndeasca macar sa o ia de sotie, cīnd era atīt de nepotrivita pentru el?


Lisa Kleypas - Scandal in primavara pdf, djvu, coperta, doc
Fragment:
"Dupa ce au petrecut trei sezoane la Londra, tatal lui Daisy Bowman i-a spus ca trebuie sa-si gaseasca neaparat un sot. Acum. Iar daca Daisy nu va fi īn stare sa gaseasca pretendentul potrivit, se va casatori cu barbatul ales de el, nemilosul, distantul, Matthew Swift.
Daisy este īngrozita. Se hotaraste sa se marite cu oricine, numai cu Matthew nu...
Dar nu a luat īn calcul sarmul neasteptat a lui Matthew... sau senzualitatea arzatoare care le va scapa curīnd de sub control, amīndurora. Iar Daisy va descoperi ca cel pe care l-a urīt dintotdeauna, ar putea fi chiar barbatul visurilor ei.
Dar chiar īn momentul īn care decide sa i se abandoneze, este descoperit un secret scandalos... un secret care i-ar putea distruge atīt pe Matthew, cīt si iubirea lor, irezistibila si pasionala, care depaseste cele mai salbatice fantezii ale lui Daisy."


Lisa Kleypas - Secretul unei nopti de vara pdf, djvu, coperta, doc
Patru tinere īsi fac debutul īn īnalta societate londoneza avīnd acelasi scop: cel de a-si pune farmecele īn joc pentru a-si gasi un sot.
Asa se naste planul lor īndraznet. Annabelle Peyton este hotarīta sa-si salveze familia de la dezastru.
Asa ca se decide sa se foloseasca de frumusetea si de inteligenta ei pentru a determina un nobil sa o ceara īn casatorie.
Cel mai asiduu admirator al ei, bogatul, puternicul Simon Hunt, i-a spus foarte clar ca īi poate oferi placeri irezistibile - dar nu si casatoria. Prietenele ei īncearca sa o ajute, conspirīnd pentru a-l atrage īntr-o cursa pe un domn care li se pare potrivit pentru ea.
Doar atunci Annabelle ar fi fost la adapost de Simon... si de propriile ei dorinte. Dar īntr-o noapte de vara Annabelle cade prada īmbratisarilor pasionale si saruturilor ispititoare ale lui Simon... si descopera ca dragostea este cel mai periculos joc dintre toate.

Modificat de ctinvio (acum 11 ani)


pus acum 11 ani
   
ctinvio
VETERAN

Inregistrat: acum 11 ani
--------------- Postare mutata in topic de autor ---------------



JULIE GARWOOD

Julie s-a nascut in anul 1946 in Kansas City, Missouri. Este a sasea din cei opt copii ai unei numeroase familii irlandeze. S-a casatorit cu Gerry Garwood si impreuna au trei copii: Gerry Jr., Bryan Michael si Elizabeth.
Primele realizari ale ei au fost cartile romantice istorice; prima, "Gentle Warrior" a fost publicata in anul 1985 de catre editura Pocket Books. De atunci au urmat mai mult de 20 de titluri publicate (Honor's Splendour - 1987, The Prize - 1991, Saving Grace - 1993, Prince Charming - 1994, etc.)
Pana in anul 2000, Julie Garwood a avut 15 bestseller-uri in lista New York Times si peste 30 milioane de exemplare tiparite. Printre alte publicatii renumite din S.U. A, pe a caror lista de bestseller-uri a figurat se numara: The Wall Street Journal, USA Today, The Los Angeles Times si Publishers Weekly.
Cu toate ca a obtinut un succes enorm cu romanele de dragoste si istorice, Julie Garwood a inceput sa scrie si romane de suspans, care se axeaza pe relatii de familie sau prietenii solide. Prima care de acest fel a fost Heartbreaker (2000), prima din seria " Buchannan - Renard", urmand apoi, in aceeasi serie: Mercy - 2001, Killjoy - 2002, Murder List - 2004, Slow Burn - 2005, Shadow Dance - 2006, Fire and Ice - 2008.
Incepand cu 29 decembrie anul acesta va fi disponibila in librarii ultima carte scrisa de Julie Garwood, Sizzle, publicata de editura Ballantine Books.
In prezent, Julie Garwood locuieste cu familia sa in Leawood, Kansas.


Julie Garwood - Spionii coroanei -1- Doamna leului pdf, djvu, coperta
Primul volum din seria Spionii Coroanei. Crescută de tribul Dakota, Christina Benett, revine īn Londra cānd creşte mare şi este introdusă īn societate de către mătuşa sa. Toata lumea o numeşte Prinţesa Christina, şi oricāt ar īncerca fiecare să afle ceva despre trecutul ei, nu reuşeşte nimeni, datorită răspunsurilor ei amabile, dar evazive. După ce īl īntālneşte pe Marchizul de Lyonwood, Christina trece prin diverse situaţii mai degrabă comice decāt periculoase, datorită faptului că ştie să se apere singură şi īl are pe Lyon să o apere. La una din petreceri, apare cel mai bun prieten al lui Lyon deghizat ca bandit, pe care Christina īl răneşte la mānă cu un cuţit, a doua zi aceasta ducāndu-se să-i īngrijească rana. La o altă petrecere, ultima amantă a lui Lyon o ameninţă pe Christina, pentru  a se īndepărta de Lyon, ca pānă la urmă să plece tot amanta īngrozită. Pe lāngă alte cāteva siuaţii la fel de comice. Christina ajunge să se căsătorească cu Lyon, să o reintegreze īn societate pe soacra sa şi să se asigure că tatăl său biologic primeşte pedeapsa meritată pentru atrocităţile pe care le-a comis.


Julie Garwood - Spionii coroanei -2- Ingerul pazitor pdf, djvu, coperta
Al doilea volum din seria Spionii Coroanei. Frumoasa Jade St. James cu ochi verzi este crescuta de unchiul ei, Harry, pe corabia „Smaraldul” denumita dupa ochii ei. Cand creste mare, nu exista incuietoare care sa-i reziste, are darul de a retine fiecare cuvant din ceea ce citeste sau asculta şi isi construieste o puternica reputatie de pirat sub numele Pagan. Nimeni nu banuieste ca legendarul pirat Pagan este de fapt o femeie, şi cu atat mai putin Marchizul Cainewood, care este hotarat sa razbune moartea fratelui sau, nestiind ca in realitate Pagan i-a salvat fratele. Cautandu-l pe Pagan, viata lui Caine este pusa in pericol, astfel ca Jade se hotaraste sa-l protejeze pana revin fratele ei impreuna cu fratele lui considerat mort. Pentru a fi tot timpul in preajma lui, Jade se preface ca ar fi o domnita in pericol, lipsita de aparare, reusind sa-l convinga sa o apere, cand in realitate ea ii salveaza marchizului viata de 2 ori. Se infiripa o poveste de dragoste intre cei 2, se casatoresc, in final reusesc sa prinda femeia care incercase sa-i omoare pe Nathan, fratele lui Jade, Caine şi fratele sau Colin, insa in rugaciunile sale pentru viata lui Caine, Jade promite sa nu mai fure, sa nu mai vorbeasca urat şi sa nu mai minta. Dupa asemenea promisiuni, a trebuit sa ii lase corabia, echipajul şi reputaia lui Pagan pe mainile fratelui sau, acesta devenind noul Pagan. Jade naste o fiica, moment in care Caine lesina, iar valetul lor publica in ziar stirea despre lesinul Marchizului Cainewood la nastrerea fiicei sale.


Julie Garwood - Spionii coroanei -3- Darul pdf, djvu, coperta
Al treilea volum din seria Spionii Coroanei. Sara Winchester este căsătorită cu forţa la vārsta de 4 ani cu Nathan St. James care avea 14 ani, pentru a īncheia conflictul dintre cele 2 familii. După 14 ani, Sara īşi salvează mătuşa din māinile rudelor sale, după care Nathan le ia pe amāndouă pe corabia lor şi pleacă pentru 3 luni. Pe corabia lui Nathan, Sara īmbolnăveşte oamenii cu o supă făcută din carne stricată, avariază nava şi chiar ii dă foc, īnsă de fiecare dată Nathan reuşeşte să-şi salveze corabia şi oamenii. Cānd īi atacă piraţii, Sara īşi ajută soţul pentru a-i īnfrānge, īnsă nu īi permite să-i omoare, ci īl roagă să-i arunce īn apă dāndu-le posibilitatea să īnoate pānă la nava lor avariată. După īncă vreo cāteva peripeţii, Nathan īşi roagă cumnatul să-i scrie vorbe drăguţe pe hārtie, ca să le īnveţe şi să i le spună şi el soţiei sale, iar Sara află că este căsătorită cu legendarul pirat Pagan.


Julie Garwood - Spionii coroanei -4- Castele pdf, djvu, coperta
Al patrulea volum din seria Spionii Coroanei. Printesa Alesandra, orfana fiind, a crescut la manastire, unde a creat o multime de incurcaturi, printre care: a incendiat din greseala o capela si a masluit registrele contabile ale manastirii pentru ca maica superioara sa primeasca un imprumut de la banca. Cand creste, tutorele ei o aduce īn Anglia pentru a o marita si a o proteja pe ea si averea ei mostenita de la parinţi. Astfel Printesa Alesandra se marita cu Colin, partenerul de afaceri al lui Nathan St. James si fiul tutorelui Alesandrei, insa viata ei continua sa fie in pericol chiar si dupa casatorie pentru inca un timp. Si aici avem parte de situatii de-a dreptul comice, insa pana la sfarsit Colin reuseste sa-si apere sotia si chiar sa o scape de pericol, precum si sa accepte de la ea o nava pentru firma lui si niste capital.

Modificat de ctinvio (acum 11 ani)


pus acum 11 ani
   
ctinvio
VETERAN

Inregistrat: acum 11 ani
--------------- Postare mutata in topic de autor ---------------



MARY JO PUTNEY

Mary Jo Putney este unul dintre cei mai bine vanduti autori americani de fictiune romantica, bucurandu-se de o prezenta permanenta in topurile New York Times, Wall Street Journal si Publishers Weekly.
A primit:
- Premiul RITA al Asociatiei Scriitorilor de Romane de Dragoste din America
- Premiul Golden Leaf, pentru cel mai bun roman istoric de dragoste
- Premiul pentru intreaga cariera acordat de Romantic Times


Mary Jo Putney - Destine nobile -1- O noua viata - este postata de @Cleo2001 aici - djvu, doc (v1.0)
Primul roman al seriei de mare succes “Destine nobile”, “O nouă viaţ㔠e o poveste captivantă, plină de suspans şi pasiune, care te va purta īn Anglia īnceputului de secol XIX. Aici o vei cunoaşte pe īncāntătoarea Mariah Clarke, care a moştenit splendidul conac Hartley.
Īnsă fostul proprietar susţine că domeniul a fost cāştigat de tatăl fetei trişānd la cărţi şi īncearcă să-l obţină īnapoi făcāndu-i curte tinerei, care īi declară că este deja măritată. Iar răspunsul la rugile ei de a transforma minciuna īn adevăr apare pe o plajă părăsită, sub chipul unui tānăr naufragiat.


Mary Jo Putney - Destine nobile -2- Umbrele trecutului pdf, djvu, coperta Cartea este adusa la v. 1.0 tot de @Cleo2001, aici
In calitate de unic mostenitor al contelui de Daventry, maiorul Alexander Randall are datoria sa-si gaseasca o sotie si sa asigure descendenta titlului. Mireasa perfecta pentru un barbat in pozitia lui ar fi o tanara de familie buna, dar femeia care-i bantuie visele este Julia Bancroft, o moasa dintr-un sat linistit, urmarita de un trecut tulbure, care-o aduce sub protectia maiorului.
In interval de o zi, Julia este rapita de acolitii primului sot, salvata si ceruta in casatorie de un barbat pe care abia il cunoaste, dar pe care nu-l poate uita. Desi relatia cu frumosul si enigmaticul maior ii ofera siguranta, femeia se teme ca nu va mai putea avea niciodata incredere intr-un barbat. Dar, pe masura ce pasiunea ii incazeste din nou inima ranita, Julia incepe sa spere ca va reusi, totusi, sa invete ce inseamna o casatorie adevarata...


Mary Jo Putney - Destine nobile -3- Pasiune si onoare pdf, djvu, doc (v0.5), coperta
Bastard controversat si aventurier, Damian Mackenzie este un personaj notoriu si un inepuizabil subiect de discuţii. Īn ciuda reputaţiei sale cel puţin īndoielnice, pentru tānăra Kiri Lawford el este un erou, al cărui curaj a salvat-o din māinile contrabandistilor. Cum ar putea să nu se īndrăgostească de el?
Cu o istorie ca a lui, Damian nu-si poate permite să curteze o lady, mai ales cānd aceasta este sora unuia dintre cei mai vechi prieteni ai săi. Dar cānd o īncercare de asasinat amenintă Coroana Britanică, el descoperă că Lady Kiri nu este nici pe departe atāt de ingenuă si de cuviincioasă cum credea..., ci o lady exotică si deloc conventională, la ale cărei farmece nici un bărbat nu poate rezista...


Mary Jo Putney - Destine nobile -4- Cand dragostea te schimba pdf, djvu, coperta
Grey Sommers, cunoscut ca Lord Wydham, nu a īntālnit niciodatī īn viaţă o situaţie din care să nu poată ieşi folosindu-se de farmecul propriu. Īnsă aventura cu soţia unui important funcţionar din Ministerul Poliţiei, un om brutal şi răzbunător, īl aruncă īn temniţă vreme de un deceniu, făcānd din el o umbră a bărbatului de odinioară. Şi totuşi, cea mai mare provocare a vieţii lui s-ar putea dovedi enigmatica femeie trimisă să-l scape din īnchisoare – şi singura care ar putea reuşi să-i vindece sufletul zdrobit.
Cassie Fox şi-a pierdut familia şi viitorul care īi fusese sortit din cauza regimului terorii instaurat īn Franţa şi tot ce i-a rămas acum este īndārjirea cu carea cţionează pentru distrugerea imperiului lui Napoleon. La prima vedere, salvarea lui Grey este pentru abila spioană doar o misiune ca oricare alta. Īnsă ceea ce nu se aştepta era să īntālnească un bărbat care, prin curajul ce frizează disperarea şi vulnerabilitatea īnduieşătoare. ar putea să-i īmblānzească inima īngheţată.
Pasiunea năvalnică dintre ei este īnsă pusă la grea īncercare de misiunea terifiantă prin care trebuie să treacă īmpreună… şi să-i supravieţuiască.

Modificat de ctinvio (acum 11 ani)


pus acum 11 ani
   
Club_RI
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani
A.S. Puskin - Fata capitanului docx (v2.0), pdf
Arhiva contine varianta ilustrata, docx si pdf si varianta simpla fara ilustratii (V2.0).
Romanul Fata căpitanului descrie, cu emoţie şi sensibilitate, Rusia patriarhală, sfāşiată, īn anii 1773-1774, de una dintre cele mai mari crize ale istoriei sale milenare, īn centrul căreia se detaşează figura răsculatului Emelian Pugaciov.

Modificat de Club_RI (acum 11 ani)


pus acum 11 ani
   
ctinvio
VETERAN

Inregistrat: acum 11 ani
Postare mutata in topicul Colectia "Romance"



Jan Hudson - Spune-mi Sin pdf, djvu, coperta
Usa se tranteste si ea ramane, sumar imbracata, afara. O salveaza noul ei vecin, un barbat fascinant. Aventura in care sunt antrenati amandoi ii apropie si ceea ce incepuse ca o prietenie se transforma intr-o dragoste dulce, matura.


Ruth Langan - Gingasia dragostei pdf, djvu, coperta



Susan Kyle - Escapada pdf, djvu, coperta



Roberta Leigh - Cele trei fete ale Juliei pdf, djvu, coperta



Susan Johnson - Ingerii pacatelor pdf, djvu, doc (v1.0), coperta


Modificat de ctinvio (acum 11 ani)


pus acum 11 ani
   
falconer
Membru Gold

Inregistrat: acum 11 ani
Ooauuuuu!Super meserie!Felicitari si mii de multumiri.

pus acum 11 ani
   
getafolescu
VETERAN

Inregistrat: acum 18 ani
Multumesc mult 

pus acum 11 ani
   
ank60
Membru Junior

Inregistrat: acum 11 ani
O primavara frumoasa pentru toate doamnele si domnisoarele!
Multumiri Club-RI si ctinvio pentru cadourile facute! 


pus acum 11 ani
   
mihail4321
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani
Christie, Agatha (cu pseudonimul Mary Westmacott) - Misterioasa pace sufleteasca v 2.0 (A Daughter’s A Daughter) 1952


Modificat de mihail4321 (acum 11 ani)


pus acum 11 ani
   
liloo
Membru Gold

Inregistrat: acum 12 ani
Primavara asta o sa fie cea mai frumoasa, cu atatea carti de amor ,cel putin pentru mine.Multumesc, Ctinvio, you rooooooooooooooock!!!!!!!!    

pus acum 11 ani
   
StarV
Membru Senior

Inregistrat: acum 16 ani
Multumim foarte mult!!!

pus acum 11 ani
   
bXr9uCHR
Membru Puf

Inregistrat: acum 11 ani
Alan Bradly - Placinta e dulce la sfarsit  - docx, - epub, - mobi

Modificat de bXr9uCHR (acum 11 ani)


pus acum 11 ani
   
Seven
Moderator

Din: Ţara Perfectului Simplu
Inregistrat: acum 14 ani
***
      Rog insistent ca toate cărţile de pe acest topic să fie repostate pe topicuri permanete.
      Acesta este un topic temporar şi menirea lui este să fie păstrat pe secţiune pentru scurt timp.

      Iniţiativa topicurilor cadou este una frumoasă, doar că aceste cadouri trebuie "desfăcute" şi puse la locul lor.
      Datorită faptului că problema nerepostării la timp se repetă la topicurile cadouri, intenţionez ca următoarele eventuale topicuri cadou să nu mai fie puse sus şi să aibă soarta oricărui topic obişnuit.


_______________________________________

     Oameni şi popoare īşi cată libertatea; după ce-o obţin, īşi caută stăpān.


     | TORENTE | Tăunul | ROCAMBOLE+ | FLORIS | VRACIU | Victor HUGO | J.F. COOPER | PAPILLON | POLDARK |
     | Dictionare Lba RO | | Gramatica RO | D. Stănoiu | Zaharia STANCU | H.Y. STAHL | V.CORBUL & E.BURADA |
     | Ultimul regat | Millennium | Shantaram | Pearl BUCK | Anchee MIN | Amy TAN | C. LÄCKBERG | Ph.GREGORY |
     | Extraterestrii şi Intraterestrii | RUFOR | Demonul Roşu | Vraja milioanelor | Cărţi audio |

pus acum 11 ani
   
mastica65
Membru Senior

Din: Timisoara
Inregistrat: acum 12 ani
Fara suparare... personal nu cred ca este o mare tragedie daca aceste cosuri (muncite si foarte bine lucrate) vor ramane agatate 'sus' o perioada mai lunga pana cand cei care le-au lucrat le vor posta in rafturile lor, de drept.
Sunt alte topicuri cu probleme mai mari ce trebuie curatate si lucrate cumva, deci cu prioritate mai mare. Repet, e parerea mea si nu vreau sa ofensez nici un user sau moderator.


pus acum 11 ani
   
Seven
Moderator

Din: Ţara Perfectului Simplu
Inregistrat: acum 14 ani
***
     Īţi respect părerea, īntr-un fel o şi īnţeleg, dar nu sunt īn totalitate de acord cu ea.

     Atunci cānd s-a pus īn discuţie īn staff apariţia unor astfel de Topicuri de Ocazie, tip „Coşuri cu Cadouri”, era vorba ca ele să fie menţinute pe forum şi „puse sus" timp de două-săptămāni, atāt cāt să-şi producă efectul lor simbolic, apoi cărţile să fie mutate pe topicuri obişnuite iar topicul să rămānă doar ca machetă şi pus la păstrare pānă la reapariţia lui īn anul următor.
     Uşor-uşor topicurile de Crăciun le-a prins Paştele fără ca toate cărţile să fie mutate, pe cele cu Cireşe le-a prins Crăciunul şi aşa mai departe… printre altele, pentru că pe acele topicuri s-au pus īn continuare cărţi, deoarece mulţi useri nu au īnţeles sensul acelor topicuri.

     Iată de ce, cred, că am dreptul ca după 2-3 săptămāni, maxim o lun㠖 dacă acele cărţi nu sunt mutate – s㠄cobor” topicurile de cadouri pentru că astfel, ar rămāne sus o colecţie de simple Coşuri care şi-ar pierde din rolul lor simbolic iniţial.

     Sunt foarte multe păreri īn legătură cu ce fel de topicuri trebuie "puse sus".
     Părerea generală este că ar trebui "puse sus" doar topicurile care ajută la buna funcţionare a forumului, adică topicuri de reglementare, īndrumare şi organizare... şi atāt.

     S-a mai pus problema ca să fie urcate sus şi două-trei dintre cele mai importante topicuri de pe forum.
     Īntrebarea este: Cine apreciază care sunt cele mai importante topicuri de pe forum? După ce criterii trebuie alese astfel de topicuri?
     Există un singur topic care să īndeplinească părerea unanimă? Nu cred asta. Şi, atunci, urcarea unora dintre topicuri nu este o nedreptate faţă de alte topicuri care pot fi apreciate la aceeaşi valoare? Cine are dreptul să avantajeze nişte topicuri, nedreptăţind altele?

     Deşi lucrez concret de ceva timp pe acest forum, s-a putut constata că nu am şi nu am avut niciodată "pus sus" un topic cu cărţi la care am lucrat sau un topic cu cărţi pe care l-am coordonat, deci nu am considerat că ceea ce fac eu e mai important decāt ceea ce fac alţii şi nici nu mi-am permis să profit de faptul că fiind moderator aş putea face acest lucru īn 3 secunde.
     Īn topicul R0camb0le, mulţumită muncii de Sisif a lui Mikisor ca traducător, au apărut cărţi traduse pentru prima dată īn limba romānă, deci nişte noutăţi autentice nu numai pentru forum dar chiar şi pentru averea literaturii īn limba romānă [şi de ce să o fac pe modestul, şi cărţi vechi de peste 130 de ani adaptate cu greu la limba romānă actuală, deci tot un fel de noutăţi]; cu toate astea acest topic stă īn "rafturile" forumului īn rānd cu toate celelalte topicuri de pe secţiune şi nu ne-am permis să credem că ar avea merite īn plus faţă de altele.

     Este foarte important ca un topic să fie „pus sus” pentru că i se asigură un avantaj cu totul şi cu totul special: el nu va fi uitat aşa cum multe topicuri care conţin cărţi de excepţie sunt deja uitate şi chiar dacă nu ştim la ce să ne aşteptăm de la un astfel de topic, vom face download măcar din simplă curiozitate.

     Aş putea face un experiment:
     Există un topic pe acest forum, uitat de foarte mult timp, care pentru această secţiune are un rol de simbol, cel puţin cāt un topic de cadouri, pentru că el, cred că nu mă īnşel, este primul topic la care a lucrat o echipă de pe forum, e topicul care a declanşat nebunia digitalizării. El este undeva uitat pe la coada listei acestei secţiuni. Nimeni nu l-a mai băgat īn seamă de aproape 3 ani.
     Dacă l-aş "pune sus", sunt aproape sigur că īn īntr-o lună şi jumătate, maxim două luni, cărţile de pe acel topic ar ajunge la versiunea [V3.0] şi unul dintre topicurile „pline de praf” ar fi lustruit şi ar părea ca o mare noutate.

     Īntrebarea este: ar fi corect să fac o astfel de mişcare?


_______________________________________

     Oameni şi popoare īşi cată libertatea; după ce-o obţin, īşi caută stăpān.


     | TORENTE | Tăunul | ROCAMBOLE+ | FLORIS | VRACIU | Victor HUGO | J.F. COOPER | PAPILLON | POLDARK |
     | Dictionare Lba RO | | Gramatica RO | D. Stănoiu | Zaharia STANCU | H.Y. STAHL | V.CORBUL & E.BURADA |
     | Ultimul regat | Millennium | Shantaram | Pearl BUCK | Anchee MIN | Amy TAN | C. LÄCKBERG | Ph.GREGORY |
     | Extraterestrii şi Intraterestrii | RUFOR | Demonul Roşu | Vraja milioanelor | Cărţi audio |

pus acum 11 ani
   
ghebala
VETERAN

Din: Baia Mare
Inregistrat: acum 17 ani
@Seven spune :
"Aş putea face un experiment:
.........
     Īntrebarea este: ar fi corect să fac o astfel de mişcare?"

Dupa umila mea parerea ar fi interesant acest experiment, de ce?
Pentru ca dupa cum chiar tu spui : "e topicul care a declanşat nebunia digitalizării"deci inseamna ca acest topic a avut un mare impact asupra membrilor forumului, si dupa mine acest lucru ar trebui sa fie criteriul de baza in selectarea topicurilor care sunt "puse sus", pentru ca altfel esti silit sa parcurgi o gramada de topicuri aproape "moarte" ca sa-ti dai seama care este cel mai actual, "la moda", topic, si cum in timpurile noastre exista ideea ca "time is money" asta ar trebui sa fie luat in seama ca si un criteriu de "pus sus".
Pe de alta parte ar merita sa stea sus din punct de vedere "istoric" ca un topic de mare impact asupra forumistilor.

Modificat de ghebala (acum 11 ani)


pus acum 11 ani
   
Pagini: 1