Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
adee la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Mures
cauta Barbat
24 - 59 ani
Forum Romania Inedit / Carti in limba romana / [B] Bill Fawcett & Asociații Moderat de Seven, Stelevadris, cuculean, naid, nch, uncris
Autor
Mesaj Pagini: 1
cort
Membru Junior

Inregistrat: acum 12 ani
════  TOPIC ÎNREGISTRAT  ════
Mergi la Catalog ►►  Biblioteca R.I.


Bill Fawcett (n.1947) este un autor şi editor de cărţi sf şi de mister. A scris atât sub propriul nume cât şi sub pseudonimul Quinn Fawcett. Ca președinte al Bill Fawcett and Associates, a lucrat ca editor de carte, producând concepte şi contactând scriitori pentru a le realiza. Fawcett a produs, editat sau compilat sute de cărţi şi antologii SF, Fantasy, Ficţiune şi Non-ficţiune militară. Printre autorii cu care a colaborat se numără David Drake, John Ringo, Michael Z. Williamson, William R. Forstchen, David Weber, Kevin Dockery, Elizabeth Moon, Arthur C. Clarke, Mercedes Lackey, etc.

În limba română au fost traduse două cărţi din trilogia Anii de război: Războiul Stelelor Îndepărtate şi Asediul Aristei (seria mai cuprinde şi Război pe Jupiter) şi cele două cărţi în colaborare cu Robert Silverberg din ciclul Poarta timpului: Poarta timpului şi Interfeţe periculoase.

Modificat de cort (acum 10 ani)


_______________________________________
Anna Rinonapoli / Arthur C. Clarke / Barry B. Longyear / Bill Fawcett
Isaac Asimov / John Brunner / Larry Niven / Ray Bradbury / Theodore Sturgeon
Sci-Fi Magazin

pus acum 10 ani
   
cort
Membru Junior

Inregistrat: acum 12 ani


Asediul Aristei
Ed. Nemira, 1993

original: The siege of Arista
Bill Fawcett and Associates, 1990

ebook [v1.1] în format doc, epub şi mobi
scan control în format djvu şi pdf (aleph)

Furnicarul extraterestru a început cucerirea fortăreţelor omenirii în urmă cu aproape o sută de ani. Războiul cu hothrii fusese declanşat de lăcomia mai-marilor imperiului comercial al Aristei. Iar acum aceeaşi lăcomie făcea ca soldaţii să fie trădaţi în favoarea duşmanilor şi ca planetă după planetă să cadă pradă distrugerii şi dominaţiei hothrilor. Pană când…

Modificat de cort (acum 10 ani)


_______________________________________
Anna Rinonapoli / Arthur C. Clarke / Barry B. Longyear / Bill Fawcett
Isaac Asimov / John Brunner / Larry Niven / Ray Bradbury / Theodore Sturgeon
Sci-Fi Magazin

pus acum 10 ani
   
Sauron
Membru Senior

Inregistrat: acum 13 ani



Bill Fawcett - Razboiul Stelelor Indepartate - djvu, docx v2.0 si epub

La marginea galaxiei, printre Stelele îndepărtate, oamenii au descoperit sute de lumi asemănătoare Pământului, ideale pentru înfiinţarea unor noi colonii. Una dintre ele o fost botezata „Arista”, însă atunci nimeni nu ştia că o aşteaptă un viitor strălucit. Dar tot acolo se aflau gerinii, extratereștri războinici veniţi din afara galaxiei. Conflictul era inevitabil şi războiul a izbucnit în anul 2237… Deznodământul lui a fost hotărât nu de generali şi de guverne, ci de soldaţi şi civili anonimi obligaţi sa se bizuie numai pe ingeniozitatea şi curajul lor. „Reporteri” pe câmpul de luptă sunt David Drake, Todd Johnson, Peter Morwood, Robert Sheckley, Jody Lynn Nye, Steve Perry, Elizabeth Moon, Bill Fawcett, William Dietz, Rick Shelley, Diane Duane.






Bill Fawcett - Asediul Aristei - docx v2.0 si epub

La 50 de ani de la evenimentele relatate în Războiul stelelor îndepărtate, avanposturile spațiale erau suficient de puternice și prospere încât omenirea să pornească un nou val de colonizare a altor regiuni necunoscute. Printre planetele colonizate în această perioadă s-a numărat și Arista, denumită după soția descoperitorului ei, Christopher Blancmount. Solurile fertile, resursele minerale ușor de exploatat și poziția strategică între Ligă și noile colonii spațiale au făcut din Arista o planetă de mare importanță.


pus acum 9 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la