Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
AlexandraPopa
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 39 ani
Forum Romania Inedit / Carti in limba romana / Maurice Druon - Regii blestemati [7 volume] Moderat de Seven, Stelevadris, cuculean, naid, nch, uncris
Autor
Mesaj Pagini: 1
bimbo
Acid Whisper

Inregistrat: acum 19 ani
═════   TOPIC ÎNREGISTRAT   ═════
   Mergi la Catalog ►► Biblioteca R.I.


———  Topicuri literatură clasică franceză:  ———
     Honore de BALZAC
     Maurice Druon - Regii blestemati
     Alexandre Dumas
     Colectia Paul Feval
     Stendhal
     Ponson du Terrail — R0CAMB0LE şi alte scrieri
     Michel Zevaco - Opera completa
     Emile Zola

Code:

http://rapidshare.com/files/17870912/Druon__Maurice_-_Regii_blestemati_6_vol.rar

thanks to original uploader


BlankCd a scris:

***                                      Maurice Druon – seria "Regii blestemaţi" [v.BlankCd]


     Regii blestemaţi 1 – Regele de fier

   Filip al IV-lea (Filip cel Frumos) domneşte la începutul secolului al XIV-lea ca stăpân absolut al Franţei.
   De o frumuseţe legendară, cu o privire glacială în care se citeşte dispreţul, acest rege, a cărui trasătură principală de caracter este voinţa, se opune supremaţiei papale, instalându-şi propriul papă la Avignon, reduce seniorii turbulenţi la tăcere, ăi biruie pe flamanzi şi pe englezii din Aquitania, lucrând metodic la consolidarea unui stat centralizat.
   Singurii care reuşesc să i se opună sunt cavalerii templieri. Organizaţi puternic din punct de vedere militar, religios şi financiar, aceştia îl nelinişteau pe Filip prin independenţa lor, iar bogăţiile lor îi stârneau lăcomia.
   Conducătorii ordinului sunt întemniţaţi şi, cu ajutorul sfetnicului regal care adună false dovezi incriminatorii, li se înscenează un proces la tribunalul ecleziastic care îi condamnă la ardere pe rug; pradă flăcărilor, ei blestemă toată seminţia regală a Franţei.


     Regii blestemaţi 2 – Regina sugrumată

   După moartea lui Filip cel Frumos, însăşi inima Franţei pare că a încetat să bată.
   Interesele şi ambiţiile personale se reaprind, împărţind oamenii în doua tabere: marii feudali strânşi în jurul contelui de Valois, fratele regelui defunct, şi burghezia birocratică al cărei port-drapel e Marigny, sfetnicul fostului rege. Noul rege, Ludovic, meschin şi lipsit de voinţă, nu e nici pe departe omul puternic, în stare să domine intrigile născute din această rivalitate.
   În plus, de o moralitate îndoielnică, Ludovic se lasă lesne influenţat de contele de Valois, intrând în jocul uneltirilor şi acceptând să fie pusă la cale uciderea soţiei sale, Margareta de Burgundia.
   Pe acest fundal, Carol de Valois profită de slăbiciunea regelui pentru a-l înlatura pe Marigny, care avea în grijă fortăreţele Franţei, inclusiv cea în care e închisă Margareta…


     Regii blestemaţi 3 – Otrăvurile coroanei

   La şase luni după moartea Regelui de Fier, majoritatea reformelor lui par deja sortite eşecului, oamenii lui de încredere sunt închişi şi nimeni parcă nu-şi mai aduce aminte de domnia lui dreaptă. În provincie, marii feudali subminează autoritatea regală, unii dintre ei au dreptul de a bate monedă şi profită din plin de acest lucru. Administraţia regală, nemaifiind sever controlată, e tot mai coruptă, iar vistieria e aproape secătuită. Şi, ca şi cum atât n-ar fi de ajuns, vin recolte proaste, o iarnă foarte aspră, perioade de foamete… Viaţa oamenilor de rând este tot mai grea. Dar regele nu vede nimic din toate acestea, preocupat să facă uitată scandaloasa afacere de la turnul Nesle, să-şi poleiască imaginea prin căsătoria cu frumoasa Clemence de Ungaria şi să organizeze o încoronare fastuoasă pe cheltuiala oraşului Reims. Curtea se mută la Vincennes şi, sub aparenţa unei oarecare normalităţi, conflictele continuă să roadă unitatea regatului. Iar blestemul templierilor loveşte din nou…


     Regii blestemaţi 4 – Legea bărbaţilor

   După domnia scurtă, dar dezastruoasă a lui Ludovic Arţăgosul, Filip de Poitiers, cel de-al doilea fiu al lui Filip cel Frumos, preia în mod iscusit regenţa, care îi poate aduce coroana în cazul în care văduva fratelui său ar da naştere unei fete. În acest scop, el impune faimoasa "lege" a succesiunii exclusiv masculine. Reuşeşte tot ce-şi propune: determină prin forţă alegerea cardinalului Ducze ca Papă, zăvorând membrii conclavului în mânăstirea de la Lyon; reabilitează cât de cât vistieria regatului; prin alianţe bine gândite, îşi asigură recunoaşterea ca regent până când nou-născutul fiu al lui Ludovic al X-lea va putea domni.
   Dar blestemul Templierilor planează în continuare asupra vieţii la palat: Mahaut d'Artois îşi continuă uneltirile, intenţionând acum să-l otrăvească pe pruncul-rege ca să ajute ascensiunea la tron a ginerelui ei.


     Regii blestemaţi 5 – Lupoaica din Franţa

   O dată cu venirea la tron a lui Filip al VI-lea, pacea a coborât în sfârşit asupra regatului. Vorbele ameninţătoare ale marelui maestru al Templierilor par o amintire urâtă, pe care toţi o alungă în timpuri de mult trecute. Dar, ca şi cum ar fi fost vorba numai de "liniştea dinaintea furtunii", blestemul s-a înverşunat împotriva regelui: la trei săptămâni după încoronarea de la Reims îi moare fiul, regina Ioana nemaiputându-i da alţi copii. Foametea loveşte din nou în vara lui 1317, iar în iarna următoare se declanşează un val de revoltă, o cruciadă ciudată, un vânt de nebunie, mişcarea aşa-numiţilor pastoureaux. Abia e înăbuşită în sânge revolta, că începe urgia leproşilor. Poate că aceştia, năpăstuiţi, au otrăvit apele; sau poate Templierii, care îşi refaceau ordinul… şi ultima lovitură e fatală. Din nou contele de Valois şi Robert d'Artois pot să conducă din umbră. În acest timp, în Anglia, o prinţesî din familia Capeţienilor, Isabelle de France, umilită de viciile soţului ei, regele Eduard – incapabil, dar viclean –, este batjocorită şi tremură pentru viaţa ei. Oare blestemul Templierilor va lovi acum dincolo de mare?


     Regii blestemaţi 6 – Crinul şi leul

   În februarie 1328, se stinge, după o domnie la fel de scurtă şi nesemnificativă ca şi cea a fraţilor săi mai mari, Carol al IV-lea şi, o dată cu el, dinastia Capeţienilor. Mulţumită aranjamentelor lui Robert d'Artois, este desemnat regent Filip de Valois; când, câteva luni mai târziu, regina dă naştere unei fete, el devine rege, spre bucuria poporului care se temea că Franţa nu mai are suverani şi care îl numeşte "regele găsit". Dincolo de Canal, prinţul Eduard începe o domnie cu totul diferită de cea a hulitului său tată. De aici înainte, cele două regate evoluează diferit, deşi au suverani scoborâtori din acelaşi Ludovic cel Sfânt; dar acum e rândul lui Eduard al III-lea să revendice drepturi la coroana Franţei. Şi, în timp ce Anglia este tot mai prosperă, iar în mintea regelui Eduard încolţeşte visul unei Europe engleze, în regatul Franţei, deşi blestemul Templierilor parcă se mai domolise, el continuă să lovească în alte feluri: regele Filip nu este cu nimic mai bun decât predecesorii săi capeţieni, iar uneltirile marilor nobili pentru a dobândi noi teritorii rod unitatea regatului şi facilitează izbucnirea războiului care, vreme de o sută de ani, va opune Crinul Leului.


     Regii blestemaţi 7 – Când un rege pierde Franţa

   Dacă la începutul secolului al XIV-lea Franţa era cel mai puternic regat – bogat, foarte populat, un regat a cărui protecţie era căutată şi care arbitra litigiile europene –, după patruzeci de ani este aproape zdrobită pe câmpurile de lupta ale Războiului de o Sută de Ani, are o populaţie decimată de ciumă, dar, mai ales, nu are parte decât de regi mediocri, dar vanitoşi. Bucuria poporului când îl numise pe Filip al VI-lea "regele găsit" păleşte după ce acesta îşi mână armata din dezastru în dezastru, îşi copleşeşte supusii cu impozite şi nu face nimic pentru a nu lăsa moneda naţională să se deprecieze, nu intervine pentru a stăvili corupţia funcţionarilor regali; astfel, porecla ia o conotaţie negativă însemnând mai degrabă "cel parvenit". După ce acesta cade prizonier englezilor în urma bătăliei de la Poitiers, fiul său preia conducerea regatului; este regele Ioan al II-lea, supranumit cel Bun. Oare în cazul lui porecla este mai potrivită?   
   Însărcinat de papa Inocenţiu al VI-lea cu importante misiuni de negociere între regii Angliei şi Franţei, cardinalul de Perigord este cel care, în drumul spre Metz, unde avea să-l întâlnească pe Carol al IV-lea, împăratul Germaniei, discută cu personaje din suita sa despre faţa mai puţin cunoscută a unor evenimente care vor duce la finalul dramatic al acestui îndelungat conflict.


Notă: La Regii Blestemaţi 1 – Regele de fier am adăugat şi prefaţa originală.



   Maurice Druon - Regii blestemaţi 1 - Regele de fier   Descarcă
   Maurice Druon - Regii blestemaţi 2 - Regina sugrumată   Descarcă
   Maurice Druon - Regii blestemaţi 3 - Otrăvurile coroanei   Descarcă
   Maurice Druon - Regii blestemaţi 4 - Legea bărbaţilor   Descarcă
   Maurice Druon - Regii blestemaţi 5 - Lupoaica Franţei   Descarcă
   Maurice Druon - Regii blestemaţi 6 - Crinul şi Leul   Descarcă
   Maurice Druon - Regii blestemaţi 7 - Când un rege pierde Franţa   Descarcă


   Stimaţi useri, aş vrea să continui proiectul Maurice Druon şi aş avea nevoie de următoarele cărţi de la voi [mai ales de la cei care doar downloadează]. Acestea ar fi:

   - Marile familii (se pare că este o trilogie: "La Fin des Hommes" (1948), "La Chute des Corps" (1950) şi "Rendez-vous aux enfers" (1951). Nu am idee dacă sub titulatura Marile familii sunt incluse cele 3 cărţi. Ştie cineva? Din căutările mele există o carte Marile Familii care are 380 pagini ceea ce mă face să cred că este doar un volum.)
   - Contesa


                 Lectură plăcută !!!


   Nota Bene: Dacă răspunsul vostru este cel similar ca la topicurile Alexandre Dumas şi Michel Zevaco, adică NU daţi nici măcar UN DEGET de ajutor, o să mă gândesc serios dacă o să mai pun cărţile formatate de mine pentru voi. O să fie doar pentru cei de pe Grup!!


_______________________________________
"Try not. Do or do not. There is no try." - Yoda

pus acum 17 ani
   
BlankCd
MEMBRU DE BAZA

Inregistrat: acum 14 ani
Ce am eu este asa:

Druon, Maurice - Regii blestemati 1 - Regele de Fier.rtf
Druon, Maurice - Regii blestemati 2 - Regina sugrumata.rtf
Druon, Maurice - Regii blestemati 3 - Otravurile coroanei.rtf
Druon, Maurice - Regii blestemati 4 - Legea barbatilor.rtf
Druon, Maurice - Regii blestemati 5 - Lupoaica Frantei.rtf
Druon, Maurice - Regii blestemati 6 - Crinul si Leul.rtf

Din pacate nu stiu de la ce editura sunt dar dupa impartirea in 7 volume pare a fi de la editura Humanitas


_______________________________________
--->  "Eu nu am regrete,
         Iar dac-ai să-ntrebi ce-a rămas la mine,
         În inimă am urme de tine
         Regrete, eu nu am regrete..."

pus acum 14 ani
   
idbmax
VETERAN

Inregistrat: acum 15 ani
Regii blestemati 7 - Cind un rege pierde Franta- a aparut la noi in 1986 la editura Univers si este scris ca o... continuare-final, la cele 6 volume aparute anterior prin anii '80.
Cele 6 mentionate de BlankCd  si pe care le am si eu, cred ca sunt scanate dupa prima editie.

Modificat de idbmax (acum 14 ani)


_______________________________________
"de GUSTIBUS et COLORIBUS non disputandum"
(Seneca)
Contributia mea pe forum:
Colectia O Altfel de E-Carte
Colectia Aleksandr Romanovici Beleaev
FOILETON-TRACIA MAGAZIN - O revista virtuala
Colectia Romane  de Aventuri si Istorice - romanesti
Wild, Wild, West - Colectie western
Colectia CALATORI PRIN TIMP

O altfel de E-Carte - BLOG

pus acum 14 ani
   
pekka
Membru Gold

Inregistrat: acum 14 ani


pus acum 14 ani
   
BlankCd
MEMBRU DE BAZA

Inregistrat: acum 14 ani
***                                      Maurice Druon – seria "Regii blestemaţi" [v.BlankCd]


     Regii blestemaţi 1 – Regele de fier

   Filip al IV-lea (Filip cel Frumos) domneşte la începutul secolului al XIV-lea ca stăpân absolut al Franţei.
   De o frumuseţe legendară, cu o privire glacială în care se citeşte dispreţul, acest rege, a cărui trasătură principală de caracter este voinţa, se opune supremaţiei papale, instalându-şi propriul papă la Avignon, reduce seniorii turbulenţi la tăcere, ăi biruie pe flamanzi şi pe englezii din Aquitania, lucrând metodic la consolidarea unui stat centralizat.
   Singurii care reuşesc să i se opună sunt cavalerii templieri. Organizaţi puternic din punct de vedere militar, religios şi financiar, aceştia îl nelinişteau pe Filip prin independenţa lor, iar bogăţiile lor îi stârneau lăcomia.
   Conducătorii ordinului sunt întemniţaţi şi, cu ajutorul sfetnicului regal care adună false dovezi incriminatorii, li se înscenează un proces la tribunalul ecleziastic care îi condamnă la ardere pe rug; pradă flăcărilor, ei blestemă toată seminţia regală a Franţei.


     Regii blestemaţi 2 – Regina sugrumată

   După moartea lui Filip cel Frumos, însăşi inima Franţei pare că a încetat să bată.
   Interesele şi ambiţiile personale se reaprind, împărţind oamenii în doua tabere: marii feudali strânşi în jurul contelui de Valois, fratele regelui defunct, şi burghezia birocratică al cărei port-drapel e Marigny, sfetnicul fostului rege. Noul rege, Ludovic, meschin şi lipsit de voinţă, nu e nici pe departe omul puternic, în stare să domine intrigile născute din această rivalitate.
   În plus, de o moralitate îndoielnică, Ludovic se lasă lesne influenţat de contele de Valois, intrând în jocul uneltirilor şi acceptând să fie pusă la cale uciderea soţiei sale, Margareta de Burgundia.
   Pe acest fundal, Carol de Valois profită de slăbiciunea regelui pentru a-l înlatura pe Marigny, care avea în grijă fortăreţele Franţei, inclusiv cea în care e închisă Margareta…


     Regii blestemaţi 3 – Otrăvurile coroanei

   La şase luni după moartea Regelui de Fier, majoritatea reformelor lui par deja sortite eşecului, oamenii lui de încredere sunt închişi şi nimeni parcă nu-şi mai aduce aminte de domnia lui dreaptă. În provincie, marii feudali subminează autoritatea regală, unii dintre ei au dreptul de a bate monedă şi profită din plin de acest lucru. Administraţia regală, nemaifiind sever controlată, e tot mai coruptă, iar vistieria e aproape secătuită. Şi, ca şi cum atât n-ar fi de ajuns, vin recolte proaste, o iarnă foarte aspră, perioade de foamete… Viaţa oamenilor de rând este tot mai grea. Dar regele nu vede nimic din toate acestea, preocupat să facă uitată scandaloasa afacere de la turnul Nesle, să-şi poleiască imaginea prin căsătoria cu frumoasa Clemence de Ungaria şi să organizeze o încoronare fastuoasă pe cheltuiala oraşului Reims. Curtea se mută la Vincennes şi, sub aparenţa unei oarecare normalităţi, conflictele continuă să roadă unitatea regatului. Iar blestemul templierilor loveşte din nou…


     Regii blestemaţi 4 – Legea bărbaţilor

   După domnia scurtă, dar dezastruoasă a lui Ludovic Arţăgosul, Filip de Poitiers, cel de-al doilea fiu al lui Filip cel Frumos, preia în mod iscusit regenţa, care îi poate aduce coroana în cazul în care văduva fratelui său ar da naştere unei fete. În acest scop, el impune faimoasa "lege" a succesiunii exclusiv masculine. Reuşeşte tot ce-şi propune: determină prin forţă alegerea cardinalului Ducze ca Papă, zăvorând membrii conclavului în mânăstirea de la Lyon; reabilitează cât de cât vistieria regatului; prin alianţe bine gândite, îşi asigură recunoaşterea ca regent până când nou-născutul fiu al lui Ludovic al X-lea va putea domni.
   Dar blestemul Templierilor planează în continuare asupra vieţii la palat: Mahaut d'Artois îşi continuă uneltirile, intenţionând acum să-l otrăvească pe pruncul-rege ca să ajute ascensiunea la tron a ginerelui ei.


     Regii blestemaţi 5 – Lupoaica din Franţa

   O dată cu venirea la tron a lui Filip al VI-lea, pacea a coborât în sfârşit asupra regatului. Vorbele ameninţătoare ale marelui maestru al Templierilor par o amintire urâtă, pe care toţi o alungă în timpuri de mult trecute. Dar, ca şi cum ar fi fost vorba numai de "liniştea dinaintea furtunii", blestemul s-a înverşunat împotriva regelui: la trei săptămâni după încoronarea de la Reims îi moare fiul, regina Ioana nemaiputându-i da alţi copii. Foametea loveşte din nou în vara lui 1317, iar în iarna următoare se declanşează un val de revoltă, o cruciadă ciudată, un vânt de nebunie, mişcarea aşa-numiţilor pastoureaux. Abia e înăbuşită în sânge revolta, că începe urgia leproşilor. Poate că aceştia, năpăstuiţi, au otrăvit apele; sau poate Templierii, care îşi refaceau ordinul… şi ultima lovitură e fatală. Din nou contele de Valois şi Robert d'Artois pot să conducă din umbră. În acest timp, în Anglia, o prinţesî din familia Capeţienilor, Isabelle de France, umilită de viciile soţului ei, regele Eduard – incapabil, dar viclean –, este batjocorită şi tremură pentru viaţa ei. Oare blestemul Templierilor va lovi acum dincolo de mare?


     Regii blestemaţi 6 – Crinul şi leul

   În februarie 1328, se stinge, după o domnie la fel de scurtă şi nesemnificativă ca şi cea a fraţilor săi mai mari, Carol al IV-lea şi, o dată cu el, dinastia Capeţienilor. Mulţumită aranjamentelor lui Robert d'Artois, este desemnat regent Filip de Valois; când, câteva luni mai târziu, regina dă naştere unei fete, el devine rege, spre bucuria poporului care se temea că Franţa nu mai are suverani şi care îl numeşte "regele găsit". Dincolo de Canal, prinţul Eduard începe o domnie cu totul diferită de cea a hulitului său tată. De aici înainte, cele două regate evoluează diferit, deşi au suverani scoborâtori din acelaşi Ludovic cel Sfânt; dar acum e rândul lui Eduard al III-lea să revendice drepturi la coroana Franţei. Şi, în timp ce Anglia este tot mai prosperă, iar în mintea regelui Eduard încolţeşte visul unei Europe engleze, în regatul Franţei, deşi blestemul Templierilor parcă se mai domolise, el continuă să lovească în alte feluri: regele Filip nu este cu nimic mai bun decât predecesorii săi capeţieni, iar uneltirile marilor nobili pentru a dobândi noi teritorii rod unitatea regatului şi facilitează izbucnirea războiului care, vreme de o sută de ani, va opune Crinul Leului.


     Regii blestemaţi 7 – Când un rege pierde Franţa

   Dacă la începutul secolului al XIV-lea Franţa era cel mai puternic regat – bogat, foarte populat, un regat a cărui protecţie era căutată şi care arbitra litigiile europene –, după patruzeci de ani este aproape zdrobită pe câmpurile de lupta ale Războiului de o Sută de Ani, are o populaţie decimată de ciumă, dar, mai ales, nu are parte decât de regi mediocri, dar vanitoşi. Bucuria poporului când îl numise pe Filip al VI-lea "regele găsit" păleşte după ce acesta îşi mână armata din dezastru în dezastru, îşi copleşeşte supusii cu impozite şi nu face nimic pentru a nu lăsa moneda naţională să se deprecieze, nu intervine pentru a stăvili corupţia funcţionarilor regali; astfel, porecla ia o conotaţie negativă însemnând mai degrabă "cel parvenit". După ce acesta cade prizonier englezilor în urma bătăliei de la Poitiers, fiul său preia conducerea regatului; este regele Ioan al II-lea, supranumit cel Bun. Oare în cazul lui porecla este mai potrivită?   
   Însărcinat de papa Inocenţiu al VI-lea cu importante misiuni de negociere între regii Angliei şi Franţei, cardinalul de Perigord este cel care, în drumul spre Metz, unde avea să-l întâlnească pe Carol al IV-lea, împăratul Germaniei, discută cu personaje din suita sa despre faţa mai puţin cunoscută a unor evenimente care vor duce la finalul dramatic al acestui îndelungat conflict.


Notă: La Regii Blestemaţi 1 – Regele de fier am adăugat şi prefaţa originală.



   Maurice Druon - Regii blestemaţi 1 - Regele de fier   Descarcă
   Maurice Druon - Regii blestemaţi 2 - Regina sugrumată   Descarcă
   Maurice Druon - Regii blestemaţi 3 - Otrăvurile coroanei   Descarcă
   Maurice Druon - Regii blestemaţi 4 - Legea bărbaţilor   Descarcă
   Maurice Druon - Regii blestemaţi 5 - Lupoaica Franţei   Descarcă
   Maurice Druon - Regii blestemaţi 6 - Crinul şi Leul   Descarcă
   Maurice Druon - Regii blestemaţi 7 - Când un rege pierde Franţa   Descarcă


   Stimaţi useri, aş vrea să continui proiectul Maurice Druon şi aş avea nevoie de următoarele cărţi de la voi [mai ales de la cei care doar downloadează]. Acestea ar fi:

   - Marile familii (se pare că este o trilogie: "La Fin des Hommes" (1948), "La Chute des Corps" (1950) şi "Rendez-vous aux enfers" (1951). Nu am idee dacă sub titulatura Marile familii sunt incluse cele 3 cărţi. Ştie cineva? Din căutările mele există o carte Marile Familii care are 380 pagini ceea ce mă face să cred că este doar un volum.)
   - Contesa


                 Lectură plăcută !!!


   Nota Bene: Dacă răspunsul vostru este cel similar ca la topicurile Alexandre Dumas şi Michel Zevaco, adică NU daţi nici măcar UN DEGET de ajutor, o să mă gândesc serios dacă o să mai pun cărţile formatate de mine pentru voi. O să fie doar pentru cei de pe Grup!!

Modificat de BlankCd (acum 14 ani)


_______________________________________
--->  "Eu nu am regrete,
         Iar dac-ai să-ntrebi ce-a rămas la mine,
         În inimă am urme de tine
         Regrete, eu nu am regrete..."

pus acum 14 ani
   
idbmax
VETERAN

Inregistrat: acum 15 ani
Nu spera si nu ai teama.....
va fi la fel ca mai'inainte!

Daca e nevoie ..sar la cap cu ceva grafica. Spune-mi ce si cum !

S'auzim de bine!  


_______________________________________
"de GUSTIBUS et COLORIBUS non disputandum"
(Seneca)
Contributia mea pe forum:
Colectia O Altfel de E-Carte
Colectia Aleksandr Romanovici Beleaev
FOILETON-TRACIA MAGAZIN - O revista virtuala
Colectia Romane  de Aventuri si Istorice - romanesti
Wild, Wild, West - Colectie western
Colectia CALATORI PRIN TIMP

O altfel de E-Carte - BLOG

pus acum 14 ani
   
naid
Moderator

Inregistrat: acum 19 ani
Topic adaugat (scuzati intarzierea) la Biblioteca RI. Felicitari si multumiri celor care au contribuit!

pus acum 13 ani
   
bodoyly
Membru Puf

Inregistrat: acum 14 ani
volumul 7 e ok? mie imi spune ca are "special encoding" si nu pot sa il deschid cu word...

pus acum 12 ani
   
Aleph
MEMBRU DE BAZA

Inregistrat: acum 14 ani
E ok, trebuie doar schimbata extensia documentului din .doc in .docx

_______________________________________
Dacă vreunul dintre linkurile mele nu este valid, vă rog să mă anunţaţi prin MP.
Versiunile cartilor electronice - Standardul RIF1
Caractere romanesti in EPUB  De la versiunea 0.1 la versiunea 0.9 cu Word 2003 for Windows
PDF-uri foarte mici din fisierele grafice Scan Tailor  *  Clasificarea scanurilor in format DjVu

pus acum 12 ani
   
bodoyly
Membru Puf

Inregistrat: acum 14 ani

Aleph a scris:

E ok, trebuie doar schimbata extensia documentului din .doc in .docx

am modificat extensia si  a mers. cred ca problema e ca am word 2003.
mersi!


pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la