Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Lista de useri | Cauta | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Ema_Gheorghe pe Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 37 ani
Forum Romania Inedit / Carti in limba romana / [B] Romane SF premiate Moderat de Stelevadris, cuculean, nch, uncris  
Autor
Mesaj Pagini:  1 2
dewlight
Membru Senior

Inregistrat: acum 9 ani
════  TOPIC ÎNREGISTRAT  ════
Mergi la Catalog ►► Biblioteca R.I.


Titlu:  Doomsday Book [v.1.0]

Autor:  Connie Willis

Gen:  SF

Editura:  Pygmalion

Scan control:  Format djvu

Multumiri lui Aleph al carui scan l-am folosit.

In ceea ce priveste cartea trebuie sa spun ca a luat cele 3 mari premii din SF mondial (Hugo, Nebula, Locus), performata reusita de foarte putine carti. Ca in cazul majoritatii cartilor foarte premiate poti ori sa placi cartea sau sa te plictiseasca la culme. Eu ma incadrez in prima categorie.
Este un roman SF… doar ptr ca Connie Willis poate folosi pretexul acestui gen ptr a scoate in evidenta personajele si actiunile prin acestea trec, dar la fel de bine poate fi considerat si o povestire istorica a perioadei Marii Ciume, epidemie care a omorat peste 20 de milioane de oameni in Europa. Una din ideile carti, folosindu-se de pretexul istoric si evident cel SF, este ca experientele umane nu sunt apanajele unei epoci, sau civilizatii. Pot fi influentate de acestea, dar ele sunt intr-o proportie ridicata imuabile, atat ca manifestare cat si ca intensitate.
Din partea mea primeste o nota foarte buna, desi nu intra in top 10 personal.
Insa poti sa nu citesti o carte a luat cele 3 mari premii?

Apropo, Connie Willis a "recidivat"  cu romanul Blackout: Premiul Nebula in 2010 si premiile Hugo si Locus in 2011

Modificat de dewlight (acum 8 ani)


pus acum 9 ani
   
dewlight
Membru Senior

Inregistrat: acum 9 aniTitlu:  Statia Orbitala a Lumii de Jos [v.1.0]

Autor:  C.J. Cherryh

Gen:  SF

Editura:  Pygmalion

Scan control:  Format djvu

Multumiri lui Aleph al carui scan l-am folosit.

Cartea a luat premiul Hugo in 1982 si a fost nominalizata la premiul Locus in acelasi an.  As putea s-o caracterizez, in mod subiectiv bineinteles, ca fiind o carte deosebita. Cartea asta este un exemplu elocvent ptr abilitatea de a scrie un space-opera intr-un stil placut, citibil, incitant, proaspat. In ciuda stilului de soft SF Cherryh reuseste sa creeze un univers destul de sofisticat si imprevizibil. Desi este o space opera nu veti avea parte de tehnologii inovatoare, arme de lupta descrise cu acuratete, de fenomene stiintifice minutios descrise si greu de inteles ci, in principal, de personaje ca cele din zilele noastre.  O carte foarte buna si un scriitor talentat.
Totusi nu este mai buna decat Gheara Conciliatorului (The Claw of the Conciliator) a lui Gene Wolfe, parte a seriei Cartea Soarelui Nou, carte cu care a concurat in acel an la premiul Hugo. Spun asta  – probabil ca sunt din nou subiectiv – ptr ca Gene Wolfe este, ptr mine, in primii 5 scriitori SF din lume.

Modificat de dewlight (acum 8 ani)


pus acum 9 ani
   
dewlight
Membru Senior

Inregistrat: acum 9 aniTitlu:  Unde Candva, Suave Pasari Cantatoare[v.1.0]

Autor:  Kate Wilhelm

Gen:  SF

Editura:  Pygmalion

Scan control:  Format djvu


Cartea a recompensata cu premiile Hugo, Locus si Jupiter in 1982 . O carte “suava” asa cum sugereaza si traducerea titlului. Un roman cu descrieri frumoase, poetice. Daca i-as reprosa ceva este faptul ca unele dintre personaje sunt “incepute” si neterminate, nu sunt dezvoltate asa cum m-as fi asteptat. A, si este – extrapoland la maxim si glumind – si o carte de management: alegerea solutiilor neadecvate duce mai mereu la rezultate nesatisfacatoare.

Modificat de dewlight (acum 8 ani)


pus acum 9 ani
   
dewlight
Membru Senior

Inregistrat: acum 9 aniTitlu:  Era de Diamant[v.1.0]

Autor:  Neal Stephenson

Gen:  SF

Editura:  Image

Scan control:  Format djvu


Cartea a castigat premiile Hugo si Locus  in 1996  si a fost nominalizata, in acelasi an,  la premiile Nebula, Clarke si Campbell . Un roman care poate fii incadrat si in colectia Distropia, dar este incadrabil si in stilul cyberpunk/steampunk. Toata insuirea asta de termeni s-ar putea sa fie bulversanta, cert este ca “Era de Diamant” este genul de carte pe care iti face placere sa o citesti si recitesti. Este genul de scriitura a lui Gibson, dar nu atat de alambicat si cel a lui China Mieville dar nu atat de imaginativ-obositor.  Pacat ca traducerea nu pare sa fie ceea ce trebuie…

Modificat de dewlight (acum 8 ani)


pus acum 9 ani
   
dewlight
Membru Senior

Inregistrat: acum 9 aniTitlu:  Timp al Schimbarilor[v.3.0]
versiunea v.3.0 in postarea lui Aleph de aici 

Autor:  Robert Silverberg

Gen:  SF

Editura:  Pygmalion

Scan control:  Format djvu


Cartea a castigat premiul Nebula in 1971  si a fost nominalizata, in 1972,  la premiile Hugo si Locus . Daca as fi decis eu, cartea asta ar mai fi primit si alte premii, dar in 1971 a concurat cu Lumea Inelara a lui Niven, si in 1972 cu Zeii insisi a lui Asimov si primul volum din ciclu Lumea Fluviului a lui Farmer.
Culmea este ca acesta carte mi s-a parut foarte apropiata, ca stil literal, ca prezentare a personajelor, ca maniera de descriere a unei lumii si a obiceiurilor acesteia si intrucatva ca intriga, de cartea  Mana Stanga a Intunericului a lui Ursula K Le Guin, care fusese scrisa cu doi ani inainte si care a luat atat Hugo cat si Nebula. Daca cumva Silverberg s-a inspirit din Le Guin, bravo lui, a facut-o extrem de bine. O carte care mi-a placut mult.

Modificat de dewlight (acum 7 ani)


pus acum 9 ani
   
dewlight
Membru Senior

Inregistrat: acum 9 aniTitlu:  Masina Eternitatii[v.1.0]

Autor:  Mark Clifton & Frank Riley

Gen:  SF

Editura:  Cristian Plus

Scan control:  Format djvu

O carte infernal la corectat din cauza unui OCR extrem de dificil si ilizibil…
Aceasta carte a luat al doilea premiu Hugo care a fost acordat vreodata, in 1955, primul fiind pentru Alfred Bester- Omul demolat ( carte pe care urmeaza s-o postez). Ce este interesant cu acesta carte este ca, in mod aproape unanim este declarata pe net ca fiind cea mai proasta carte care a castigat vreodata premiul Hugo. Evident ca am fost foarte curios s-o citesc. Si citind-o am realizat cat de puternica este legea dovezii sociale ( si anume ca decidem ceea ce este corect pentru noi prin prisma a ceea ce cred altii ca este corect/drept/adevarat). Cartea are cateva idei foarte interesante pentru perioada in care a fost scrisa, dar – este adevarat totusi – aceste idei nu sunt exploatate la potentialul lor maxim. De aici si pana la a pune o eticheta destul de dura, este o cale lunga insa. Prima parte a cartii este alerta si interesanta, te face curios despre desfasurarea ulterioara a actiunii, ultima parte sufera nitel si este mai greoaie. O recomand si…puteti decide si voi cat de buna este.

Modificat de dewlight (acum 8 ani)


pus acum 9 ani
   
dewlight
Membru Senior

Inregistrat: acum 9 aniTitlu:  Pacea Eterna[v.1.0]

Autor:  Joe Haldeman

Gen:  SF

Editura:  Teora

Scan control:  Format djvu


Premiile Hugo, Nebula si Campbell


pus acum 9 ani
   
dewlight
Membru Senior

Inregistrat: acum 9 aniTitlu:  Razboi Etern[v.1.0]

Autor:  Joe Haldeman

Gen:  SF

Editura:  Pygmalion

Scan control:  Format djvu

Acest roman este prima parte a ciclului Razboiului Etern. A obtinut in 1975 premiul Nebula si in 1976 premiile Hugo si Locus. As putea sa spun doar atat: este o super-hiper carte. In tari straine cartea asta s-a tot reeditat si continua sa se republice cu un success considerabil. Atat despre cartea asta…pentru a afla si altele va recomand s-o cititi.


pus acum 9 ani
   
dewlight
Membru Senior

Inregistrat: acum 9 aniTitlu:  Omul Demolat[v.1.0]

Autor:  Alfred Bester

Gen:  SF

Editura:  Nemira/Pygmalion

Scan control:  Format djvu

Ce carte! A luat primul premiu Hugo in 1953… pentru ca in acea perioada exista doar premiul Hugo.
O sa va intrebati citind cartea ce insemna “Demolarea”. Veti vedea abia la sfarsitul cartii.
Personaje puternic conturate, o placere de lecturat care te tine in priza pana la final .Dpdv al tehnoredactarii cartea este destul de complicata, de aceea am fost nevoit s-o confrunt cuvant cu cuvant cu variant tiparita. Veti vedea ca in carte discutiile, respectiv comunicarea, se intampla pe mai multe planuri, numele sunt ciudate (credeam ca sunt greseli de redactare sau de ocr-izare) … Cartea are de toate ptr. toti: suspans, intriga politista, elemente de introvertie, elemente fantastice…
Mi-a re-placut si acum, la recitirea ei.
O mica precizare: scanul control este varianta publicata de Pygmaliom. Eu am facut corectura dupa cartea de la Nemira. Diferentele editoriale sunt minime.


pus acum 9 ani
   
dewlight
Membru Senior

Inregistrat: acum 9 aniTitlu:  Zanzibar[v.1.0]

Autor:  John Brunner

Gen:  SF

Editura:  Nemira

Scan control:  Format djvu

Mi-e greu sa definesc acesta carte. In ceea ce priveste premiile mari: a luat Hugo in 1969 si primul premiu British Science Fiction Associaton care s-a acordat ever, tot in 1969. Pentru premiul Hugo, l-a invins printre altii pe Alexei Panshin – Ritual de Trecere, o carte care luase Nebula in anul anterior.
De ce mi-e greu s-o definesc/ sau s-o descriu? Este o carte complicata. Stilul narativ este complet inedit si greu de inteles la inceput. Sunt 3 domenii narative in carte (un fel de capitole), complet diferite unul de celalalt. La un moment dat cartea pare a fi un colaj de texte.  Va garantez ca o sa va puna in dificultate. Poate n-ar fi rau sa intrati inainte pe pagina Wiki a romanului sa va lamuriti cum e cu aceste “capitole”. Daca nu aveti rabdare probabil ca n-o sa va placa, daca da … va fi o lectura interesanta, demna de un Hugo. Sigur o a doua citire va clarifica mai mult genul acesta de carte. Va imaginati ce a insemnat dpdv al corecturii, ptr mine. Iarasi am fost nevoit sa confrund permanent cu cartea…


Urmeaza - din cate stiu eu - cel mai premiat roman SF al tuturor timpurilor.


pus acum 8 ani
   
dewlight
Membru Senior

Inregistrat: acum 9 aniTitlu:  Frederik Pohl – Poarta v2.0 RIF. Arhiva contine formatele DOC, epub, mobi si PDF pentru eReadere de 6".


Gen:  SF

Editura:  Pygmalion/Nemira

Scan control:  Format djvu

Am tot uplodat aici carti premiate. Ei bine, Poarta lui Pohl a facut ravagii: premiul Nebula in 1977, premiile Hugo, Locus, Campbell in 1978 si premiul Apollo 1979. Este prima carte din Saga Heechee, care mai contine inca cinci parti/romane (Nemira le-a publicat pe primele 3, Pygmalion a publicat doar Poarta).
Ei bine cand am citit-o prima oara cartea asta a intrat in top 10 personal. (trebuie sa recunosc ca la un moment dat am vrut sa fac o inadvertenta matematica si sa-mi fac un top 10, format din vreo 30 de pozitii, pentru ca nu mai aveam locuri sufieciente).
Ideea cartii este “meseriasa” as zice. Poate ca nu este o carte cu actiune alerta, dar va asigur ca nu o puteti lasa din mana, intrebandu-va “ce o sa se intample pana la final?” Probabil ca ati auzit sitagma “literatura mainstream”. Ei bine Pohl si Poarta fac si sunt literatura mainstream.


LE: A aparut o actualizare a cartii la v2.0

Modificat de dewlight (acum 6 ani)


pus acum 8 ani
   
dewlight
Membru Senior

Inregistrat: acum 9 aniTitlu:  Camuflaj[v.1.0]

Autor:  Joe Haldeman

Gen:  SF

Editura:  Nemira

Scan control:  Format djvu

Acest roman a obtinut in 2005 premiul Nebula… adica un premiu acordat de criticii de specialitate.
Eu, cititor, zic ca este cel mai slab roman a lui Haldeman pe care l-am citit. Asta daca il compar pe Haldeman cu Haldeman si pentru ca pe mine Haldeman m-a obisnuit cu romane spectaculoase.
Altfel o carte despre un extratestru capabil  de super mimetism, inclusiv un mimetism al sentimentelor, daca o fi corecta acesta sintagma: “mimetism al sentimentelor”. Este o carte care te “prinde” cu usurinta, adica numai buna de citit. Probabil ca n-o sa va lase pe ganduri, dar este placuta.


pus acum 8 ani
   
Aleph
MEMBRU DE BAZA

Inregistrat: acum 10 ani


Dan Simmons – Ilion v2.0 RIF

Romanul a primit premiul Locus în anul 2004 şi a fost nominalizat la premiul Hugo.

Arhiva contine scan de control (djvu), formatele DOC, epub, mobi şi PDF pentru eReadere de 6".

O menţiune specială şi mulţumiri celor doi prieteni care au scanat şi realizat versiunea 1.0 

Modificat de Aleph (acum 6 ani)


_______________________________________
Dacă vreunul dintre linkurile mele nu este valid, vă rog să mă anunţaţi prin MP.
Versiunile cartilor electronice - Standardul RIF1
Caractere romanesti in EPUB  De la versiunea 0.1 la versiunea 0.9 cu Word 2003 for Windows
PDF-uri foarte mici din fisierele grafice Scan Tailor  *  Clasificarea scanurilor in format DjVu

pus acum 8 ani
   
_Cosimo_
Membru Senior

Inregistrat: acum 9 ani
Am fost rugat s-o pun şi aici, că ar fi SF premiat. Nu ştiu ce premiu a luat, că nu mă interesează aspectul, dar uite c-am pus-o:

China Mieville - The City & The City (doc, mobi, scan control)Modificat de _Cosimo_ (acum 8 ani)


pus acum 8 ani
   
Bilbo Baggins
VETERAN

Din: Muscat, Sultanate of Oman
Inregistrat: acum 14 ani
Nu e roman. E SF, e premiat* si a fost pentru mine, in clipa cand l-am descoperit, o revelatie.
Mai apoi, i-au "tras" si-un film. Prima coperta propusa de cei care m-au ajutat a fost din film, dar consider ca, fara sa fie un film prost, acesta nu acopera idea centrala a cartii. Nu va povestesc, nu va stric placerea.Barry B. Longyear - Dusmanul V3.0

formate: docx si pdf pt. readere de 6 inch
Scanul original este, de asemenea, inclus.

*Premiul Nebula 1979
Premiul HUGO 1980


_______________________________________
Pefectiunea se obtine nu atunci cand nu mai este nimic de adaugat, ci atunci cand nu mai ramane nimic de scos.
A. De Saint-Exupery

pus acum 8 ani
Site  
dewlight
Membru Senior

Inregistrat: acum 9 aniTitlu:  Proiectul Omul Plus[v.1.0]
Arhiva contine versiunea DOC si MOBI.

Autor: Frederick Pohl

Gen:  SF

Editura:  Pygmalion

Scan control:  Format djvu

Cartea a obtinut premiul Nebula in 1976 si a fost nominalizata in 1977 la premiile Hugo, Campbell si Locus, an in care au castigat alte doua carti care sunt pe topic: Kate Wilhelm – “Unde Candva, Suave Pasari Cantatoare” si tot Pohl cu multpremiata “Poarta”. Cartea a avut si o continuare, evident netradusa la noi.
Este un roman care m-a captivat intr-o oarecare masura, cu un final neprevazut, un SF clasic asa cum bine ii sta, la scris, unui scriitor clasic. Pentru ca Pohl este, in ciuda rezonantei ciudate a sintagmei, un monstru sacru al literaturii SF. Sau, folosind o alta expresie, la fel de sablonata, un deschizator de drumuri. Oricum ar fi descris scriitorul Frederick Pohl, cartea este interesanta, bine si intens scrisa, fara a avea magnetismul “Portii”.
Pe coperta editurii scrie ca romanul a luat premiul Nebula in 1978. Adevarul este cel din prima fraza a descrierii mele. Probabil ca acel Nebula “castigat” in 1978 este de fapt Nebbulla, vreun premiu local.

Modificat de dewlight (acum 8 ani)


pus acum 8 ani
   
dewlight
Membru Senior

Inregistrat: acum 9 aniTitlu:  Ritual de Trecere[v.1.0]
Arhiva contine DOC si MOBI

Autor:  Alexei Panshin

Gen:  SF

Editura:  Multistar

Scan control:  Format djvu

Scris intr-un registru aparent lejer, pe alocuri cu o discreta tenta (auto)ironica, “Ritual de Trecere” este un roman care se citeste pe nerasuflate. Construit cu o grija la care nu ma asteptam, cu doua personaje frumos dezvoltate, “Ritual de Trecere” are un  plot simplu dar captivant, care aminteste, tangential, de “Jocurile Foamei”. La 14 ani, toti copiii de pe Nava trebuie sa treaca “Incercarea”, adica sa supravietuiasca, timp de 30 de zile,  pe una din Coloniile stravechi si, deseori, semicivilizate. Incercarea se mai numeste si Ritual de Trecere, pentru ca, intorsi pe Nava, copiii vor fi considerati adulti…

Cartea a castigat premiul Nebula in 1968, si a fost nominalizat pentru Hugo. (Pe vremea aceea existau doar aceste doua premii)

(* Cartea aceasta a circulat pe net ca pdf, fara scan control. Daca cineva doreste sa-i ridice versiunea, atat cat mai este de corectat, acum are conditii optime; desi ma indoiesc ca cei care cer format epub, mobi, pdf, lit, azw, si ce alte formate or mai exista pentru ereadere, si-au propus sa corecteze ceva, vreodata.)

Modificat de dewlight (acum 8 ani)


pus acum 8 ani
   
dewlight
Membru Senior

Inregistrat: acum 9 aniTitlu:  Timperfect[v.1.0]
Arhiva contine versiunea DOC si MOBI.

Autor: Gregory BENFORD

Gen:  SF

Editura:  Nemira

Scan control:  Format djvu

Chiar dacă este mai puţin tradus în lb. română Gregory Benford este un mare scriitor al genului. Fiind atât astrofizician cât şi doctor în ştiinţe, romanele lui Benford sunt încadrabile în genul Hard SF, în cazul de faţă “ Hard”-ul fiind fizica. “Timperfect” este un roman care a obţinut 3 mari premii: Nebula şi BSFA în 1980 şi Campbell în 1981. Este un roman distropic, în care Benford întrepătrunde două planuri decalate în timp, deci, inevitabil, apar nerezolvabilele paradoxuri ale călătoriei în timp (paradoxul bunicului *). Ca o consecinţă firească a frazei anterioare, nici Benford nu le rezolva. Ceea ce rămâne este o carte de calitate aproape ireproşabilă, captivantă, în ciuda unor pasaje mai tehnice, dar acesta este atât apanajul cât şi dreptul unui scriitor-fizician.

* paradoxul bunicului: dacă un individ, călătorind înapoi în timp îşi ucide bunicul înainte de a o cunoaşte pe bunica călătorului, rezultă că unul din părinţii călătorului, deci implicit călătorul, nu se va mai naşte. Ceea ce va însemna că individul nu va mai putea călători înapoi în timp, adică bunicul va rămâne în viaţă. Rămas în viaţă o va putea cunoaşte pe bunica călătorului, deci acesta va fi conceput, având astfel posibilitatea de a se întoarce în timp şi a-şi ucide bunicul… (poate n-o să vă vină să credeţi, însă o mulţime de oameni au încercat să găsească diferite metode de a-l ucide pe sărmanul bunic aşa încât dezaxatul său nepot să rămână în viaţă. Cu alte cuvinte au încercat să rezolve acest paradox al călătoriei în timp)


pus acum 8 ani
   
Aleph
MEMBRU DE BAZA

Inregistrat: acum 10 ani
Kim Stanley Robinson – Trilogia Marte: Marte Roşu, Marte Verde, Marte Albastru,  vers. 1.0 în formatele DOC, epub şi mobi, împreună cu scanările de control.

În arhivă se află şi Partea a VII-a din Marte Albastru în limba engleză, fiindcă nu a fost tradusă (!), lipsind din ambele ediţii româneşti.
Ulterior autorul a mai scris The Martians – Companion Book conţinând povestiri cu diverse personaje din trilogie. O găsiţi aici, în limba engleză.

Trilogia a fost distinsă cu cele mai importante premii pentru literatură SF: Nebula (1993) pentru Marte Roşu, Hugo (1994 şi 1997) şi Locus (1994 şi 1997) pentru Marte Verde, respectiv Marte Albastru, şi Locus (2000) pentru The Martians.

Mulţumiri tuturor colegilor care au lucrat la aceste cărţi.

Modificat de Aleph (acum 6 ani)


_______________________________________
Dacă vreunul dintre linkurile mele nu este valid, vă rog să mă anunţaţi prin MP.
Versiunile cartilor electronice - Standardul RIF1
Caractere romanesti in EPUB  De la versiunea 0.1 la versiunea 0.9 cu Word 2003 for Windows
PDF-uri foarte mici din fisierele grafice Scan Tailor  *  Clasificarea scanurilor in format DjVu

pus acum 8 ani
   
Aleph
MEMBRU DE BAZA

Inregistrat: acum 10 ani
Robert Silverberg – Timp al schimbărilor  v3.0 DOC, epub şi mobi (versiunea 2.0 aparţine lui _Cosimo_).

Modificat de Aleph (acum 6 ani)


_______________________________________
Dacă vreunul dintre linkurile mele nu este valid, vă rog să mă anunţaţi prin MP.
Versiunile cartilor electronice - Standardul RIF1
Caractere romanesti in EPUB  De la versiunea 0.1 la versiunea 0.9 cu Word 2003 for Windows
PDF-uri foarte mici din fisierele grafice Scan Tailor  *  Clasificarea scanurilor in format DjVu

pus acum 7 ani
   
Aleph
MEMBRU DE BAZA

Inregistrat: acum 10 ani
Premiul Hugo pentru cel mai bun roman SF al anului 1958
Fritz Leiber – Marele Joc al Timpului  v1.0  în postarea de aici._______________________________________
Dacă vreunul dintre linkurile mele nu este valid, vă rog să mă anunţaţi prin MP.
Versiunile cartilor electronice - Standardul RIF1
Caractere romanesti in EPUB  De la versiunea 0.1 la versiunea 0.9 cu Word 2003 for Windows
PDF-uri foarte mici din fisierele grafice Scan Tailor  *  Clasificarea scanurilor in format DjVu

pus acum 7 ani
   
Aleph
MEMBRU DE BAZA

Inregistrat: acum 10 ani
Gene Wolfe – Cartea Soarelui Nou  v3.0 în postarea de aici.Romanele seriei au fost răsplătite cu BSFA Award (1981), World Fantasy Award (1981), Nebula (1981), Locus (1982, 1983) şi Campbell Award (1984).


_______________________________________
Dacă vreunul dintre linkurile mele nu este valid, vă rog să mă anunţaţi prin MP.
Versiunile cartilor electronice - Standardul RIF1
Caractere romanesti in EPUB  De la versiunea 0.1 la versiunea 0.9 cu Word 2003 for Windows
PDF-uri foarte mici din fisierele grafice Scan Tailor  *  Clasificarea scanurilor in format DjVu

pus acum 7 ani
   
vladraq
Membru Puf

Inregistrat: acum 8 ani
Orson Scott Card - Jocul lui Ender

http://romania-inedit.3xforum.ro/post/4 ... lui_Ender/


pus acum 6 ani
   
Aleph
MEMBRU DE BAZA

Inregistrat: acum 10 ani
În topicul de autor:
- Vernor Vinge – Foc în adânc  v2.1 doc, epub, mobi şi scan djvu.
Câştigător al premiului Hugo pentru cel mai bun roman în 1993 (la egalitate cu Doomsday Book a lui Connie Willis).

- Vernor Vinge – Adâncurile cerului  v3.1 doc, epub, mobi şi scan djvu.
Premiat cu Hugo în anul 2000 pentru cel mai bun roman SF._______________________________________
Dacă vreunul dintre linkurile mele nu este valid, vă rog să mă anunţaţi prin MP.
Versiunile cartilor electronice - Standardul RIF1
Caractere romanesti in EPUB  De la versiunea 0.1 la versiunea 0.9 cu Word 2003 for Windows
PDF-uri foarte mici din fisierele grafice Scan Tailor  *  Clasificarea scanurilor in format DjVu

pus acum 6 ani
   
Sauron
Membru Senior

Inregistrat: acum 9 ani


Kate Wilhelm - Undeva cândva, suave păsări cântătoare... - arhiva contine docx v2.0, epub si mobi

Când primele semne ale Apocalipsului îşi arată colţii în Valea Snennandoah, cei din familia Sumner sunt deja pregătiţi...
Folosind imensa lor bogăţie, ei au construit în secret o citadelă post-holocaust unde încearcă să obţină clone ale diverşilor membri ai comunităţii, deveniţi cu toţii sterili. Umanitatea va mai avea, astfel, o şansă de perpetuare. Aşa să fie oare?...
Căci clonele cresc, se înmulţesc şi sfârşesc prin a-i respinge pe oamenii care le-au creat, organizându-se într-o societate ce refuză orice formă de individualism – o societate câtuşi de puţin umană, ce pare condamnată la stagnare şi, apoi, la extincţie.
Până într-o zi, când...

Un roman inteligent, fin şi sensibil, distins cu trei dintre cele mai prestigioase premii ale science-fiction-ului, în 1977.

Modificat de Sauron (acum 5 ani)


pus acum 6 ani
   
Pagini:  1 2    
Mergi la