Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
grecoaica
Femeie
22 ani
Dambovita
cauta Barbat
22 - 45 ani
Forum Romania Inedit / Carti in limba romana / [B] Colectia John Grisham Moderat de Seven, Stelevadris, cuculean, naid, nch, uncris
Autor
Mesaj Pagini: 1
Equinox
VETERAN

Inregistrat: acum 13 ani
═════   TOPIC ÎNREGISTRAT   ═════
   Mergi la Catalog ►► Biblioteca R.I.



                  ═════════   Colectia John Grisham   ═════════


     

      John Grisham s-a născut în Jonesboro, Arkansas, la 8 februarie 1955, într-o familie modestă. După absolvirea Facultăţii de Drept, a practicat avocatura timp de aproape un deceniu în Southaven. În 1983, a fost ales în Camera Reprezentanţilor din Mississippi, din partea democraţilor, for din care a făcut parte până în 1990. În timpul liber, ca hobby, Grisham a început munca la primul său roman şi a avut nevoie de trei ani pentru a scrie ...Şi vreme e ca să ucizi, pe care l-a finalizat în 1987. Grisham a continuat să scrie cel puţin un roman pe an, cele mai multe dintre ele devenind imediat bestselleruri. Publishers Weeky l-a declarat pe Grisham „romancierul cu cele mai bune vânzări al anilor 1990“, cu peste 60 de milioane de exemplare vândute.
În prezent, romanele sale au fost publicate în mai mult de 255 de  milioane de exemplare, traduse în 29 de limbi.


      ...Si vreme e ca sa ucizi

Vinovat sau nevinovat? O întrebare la care trebuie să răspundă juraţii la orice proces. Dacă însă un tată negru ucide violatorii albi ai fetiţei lui în vârstă de 10 ani, dacă oroarea se întâmplă într-un stat american din sud şi dacă, pe deasupra, reînvie pornirile rasiste, iar mass-media răscoleşte sentimentele comunităţii, atunci acesta nu este un proces obişnuit. Deci, vinovat sau nevinovat?
v.0.9  V.2.0


      Apelul

Într-o sală aglomerată dintr-un tribunal din Mississippi, juriul se întoarce cu un verdict şocant împotriva unei companii chimice acuzate ca şi-a deversat reziduurile toxice în sursa de apă a unui mic orăşel. Preşedintele companiei, Carl Trudeau, ştie că singura cale de salvare este un apel la Curtea Supremă din Mississippi, ai cărei nouă judecători vor confirma sau infirma acest verdict într-o bună zi. Însă domnul Trudeau este convins că judecatorii Curţii nu sunt destul de "prietenoşi" şi se decide să-şi cumpere un loc în cadrul ei. Costul este de câteva milioane de dolari - o picătură de apă în oceanul miliardelor pe care le deţine. Printr-o complicată reţea de conspiraţii şi înşelătorii, oamenii lui Trudeau recrutează un tânăr şi inocent candidat, pe care îl finanţează, îl manipulează, îl promovează şi îl modelează într-un potenţial judecător al Curţii Supreme. Propriul lor judecător al Curţii Supreme. Apelul este o poveste actuală, şocantă şi plină de forţă despre intrigile politice şi juridice, o poveste care îi face pe cititori să vadă cu alţi ochi sistemele electoral şi juridic şi pe oamenii din spatele lor.
djvu + v.0.9.1 (stefi_todo) V.1.0

      Asociatul

Viitorul lui Kyle McAvoy pare să fie unul luminos. Dar Kyle are un secret întunecat - un episod petrecut în timpul colegiului, pe care a încercat din răsputeri să-l uite. Însă secretul cade în mâinile cui nu trebuie şi Kyle este obligat să accepte o slujbă pe care o urăşte - chiar dacă este o slujbă pe care majoritatea studenţilor la drept o consideră de vis. La trei luni după absolvirea facultăţii la Yale, Kyle devine asociat la cea mai mare firmă de avocatură din lume, unde, în afară de practicarea dreptului, trebuie să mintă, să fure şi să ia parte la un plan care l-ar putea trimite la închisoare - asta dacă nu-şi pierde chiar viaţa. Personajele memorabile, descrierea realistă a competiţiilor acerbe şi de cele mai multe ori lipsite de fair-play din lumea avocaţilor, răsturnările neaşteptate de situaţie şi acţiunea plină de neprevăzut fac din Asociatul un thriller juridic clasic, marca Grisham.
djvu (stefi_todo) | v.1.0 (stefi_todo)

      Avocatul strazii

Când un tânăr avocat în plină ascensiune hotărăşte să devină apărătorul celor fără adăpost, se produce un cutremur de proporţii ăn prospera firmă la care lucrează, iar viaţa lui se va schimba radical. Cu logica sa implacabilă, Grisham, avocatul scriitor, va reuşi din nou să demonteze un întreg sistem pentru a-l reclădi altfel, spre deliciul milioanelor sale de cititori împătimiţi.
v.0.9   epub

      Camera mortii

Adam Hall este un tânăr avocat plin de talent care munceşte ca un apucat, cumulând zeci de ore suplimentare, la firma Kravitz & Bane. Nu, nu este vorba de o altă versiune a celebrului roman Firma! Talentul autorului este însă acelaşi într-o nouă incursiune în jungla avocăţească. De această dată este analizată în detaliu drama luptei pentru salvarea vieţii unui condamnat la moarte.
v.0.9   V.1.0

      Campionul din Arkansas

O poveste inspirată din propria-i copilărie petrecută în Arkansas. Povestitorul este un băiat de la ţară în vârstă de şapte ani, Luke Chandler, pasionat de baseball care locuieşte împreună cu părinţii şi bunicii lui într-o casă aflată în mijlocul unei plantaţii de bumbac. Romanul redă trecerea eroului de la inocenţă la maturitate. "Un altfel de Grisham!" Publisher Weekly
djvu+OCR (stefi_todo)

      Clientul

Mark Sway, eroul acestei carti, un pusti de unsprezece ani, este martorul unei sinucideri si cu acest prilej afla un secret ucigator. Urmarit de mafie, F.B.I. si procuratura isi angajeaza cu un dolar o avocata si incearca sa-si salveze viata. Mark, un pusti obisnuit altminteri, devine astfel un personaj irezistibil, memorabil, care stie sa se foloseasca de ceea ce a vazut la televizor in filmele cu mafia. Cartii nu-i lipseste umorul, o subtila analiza psihologica, tot ceea ce este modern si place cititorului contemporan.
v.0.9 | v.2.0 (pier_ro)  V.2.0

      Firma

Chiar daca ati vazut filmul, sa stiti ca el nu se poate compara cu cartea! Mitch Mcdeere, "number one" al facultatii de drept a universitati Harvard este pur si simplu coplesit de salariul, masina, casa si toate celelalte avantaje care i se ofera pentru a deveni angajatul zelos si obedient al unei firme de avocati din Memphis. Incredibila generozitate a firmei ascunde insa afaceri murdare si o lume inspaimintatoare: cea a mafiei. Mitch trebuie sa invete sa supravietuiasca, intrucit toate miscarile ii sint atent supravegheate. F.B.I.-ul ii dezvaluie adevarata fata a firmei, dar orice incercare de a obtine dovezi il poate costa capul. Tensiunea creste cu fiecare pagina, viata lui Mitch si a familiei sale atirna de un fir de par, este urmarit atit de mafie cit si de F.B.I. va supravietui?
v.0.9   epub

      Fotbal si pizza

Rick Dockery era un fericit jucator de fotbal american de la Cleveland Browns, pana cand prestatia lui intr-un meci contra echipei din Denver, considerat inaintea intrarii lui pe teren aproape castigat, ajuta echipa sa piarda si ajunge sa fie privita drept cea mai dezastruoasa performanta din NFL. Cariera lui Rick pare incheiata, insa agentul lui ii gaseste in cele din urma o echipa care sa-l accepte. Parma Panthers din... Italia. Da, si italienii joaca fotbal american... intr-o oarecare masura. Cu inima indoita, Rick accepta provocarea, pana la aparitia unei oferte mai bune, si pleaca spre Parma un american care nu stie nici macar unde se afla orasul, care nu a fost niciodata in Europa si care nu vorbeste si nici nu intelege limba italiana. Iar a spune ca Italia patria operei, a vinurilor fine si a masinilor extrem de mici, a romantismului si a football american ii pregateste cateva surprize lui Rick este doar un eufemism. Încântător scrisoarea de dragoste a lui Grisham pentru Italia. Publishers Weekly
djvu, docx, mobi, epub v.1.0 (stefi_todo)

      Fratia

Trumble este o inchisoare cu grad minim de securitate, locul unde sint inchisi detinuti inofensivi - spargatori de banci, traficanti de droguri, evazionisti fiscali, brokeri de pe Wall Street. Printre acestia, trei fosti judecatori - fratia - care se intilnesc in fiecare zi in biblioteca inchisorii unde rezolva diferite probleme juridice pentru detinuti si unde petrec ore in sir compunind scrisori. De aici ei orchestreaza o adevarata escrocherie prin corespondenta, care da roade. Banii incep sa curga. Lucrurile scapa insa de sub control cind presupusa victima este un om puternic, cu relatii nebanuite.
djvu + v.0.9.1 (stefi_todo)

      Juriul

În Biloxi, Mississippi, un proces cu o miză de sute de milioane de dolari, în care sunt implicate marile companii de tutun demarează fără nimic spectaculos. Dar misterele nu întârzie să se acumuleze şi-i denaturează enigmatic cursul. Juriul prezintă un comportament ciudat, iar unul dintre membrii săi este convins că este urmărit îndeaproape. Curând vor fi toţi ţinuţi în sechestru... este oare juriul manipulat, sau chiar controlat? Dacă da, atunci de către cine? Şi, mai ales, pentru ce motiv? Iată un roman pe care nu-l poţi lăsa din mână înainte de a fi parcurs ultima lui filă.
v.0.9    V.1.0

      Maestrul

Biroul avocaţilor din oficiu este orice, numai visul oricărui absolvent de Drept nu. Clay Carter stă cam de multişor acolo şi, ca toţi tinerii săi colegi, visează să-şi înceapă cu adevărat cariera într-o firmă. Atunci când acceptă să ia apărarea unui tânăr acuzat de crimă, viaţa lui ia o întorsătură neaşteptată, devenind peste noapte maestrul negocierilor.
djvu + v.0.9.1 (stefi_todo)   V.1.0

      Mediatorul

Noel Backman, odinioara un influent avocat din Washington si un jucator important pe scena politicii americane, a fost condamnat pentru incercarea de a vinde un sistem global de spionaj prin satelit, care poate inclina balanta fortelor mondiale. Gratiat de presedintele SUA la presiunile CIA, Backman incepe sa fie vinat de israelieni, rusi, chinezi si sauditi - toti interesati de secretele pe care le detine. Iar CIA nu vrea sa stie decit un singur lucru: cine il va omori primul pe cel care tinuse cindva in miini soarta omenirii.
djvu, docx, mobi, epub v.1.0 (stefi_todo)

      Mostenitorii

Judecătorul Atlee, faimos în Mississippi, a fost vreme de 40 de ani unul dintre stâlpii societăţii locale. Acum s-a retras în vechea sa casă din Clanton. Hotărât să rezolve situaţia bunurilor sale pământeşti înainte de a muri.
pdf (raminagrobis) | v.1.0 (cloredana)

      Nevinovatul

John Grisham a scris prima sa carte bazată pe un fapt real - o explorare a sistemului juridic dintr-un mic oraş de provincie - care se dovedeşte a fi cel mai bun thriller juridic al său de până acum. În 1971, Ron Williamson, primul jucător ales din statul Oklahoma pentru liga americană de baseball, pleacă din orăşelul natal Ada, cu o mulţime de speranţe şi de vise de glorie. Şase ani mai târziu, Williamson revine, cu visele sfărâmate de un braţ rupt şi de obiceiuri proaste - băutură, droguri, femei. Viaţa lui ia o turnură şi mai tragică în 1982, când o chelneriţă din Ada este răpită şi ucisă. Timp de cinci ani poliţia nu este capabilă să rezolve crima, dar din motive necunoscute, bănuielile cad asupra lui Ron Williamson şi a prietenului său, Dennis Fritz. În 1987, cei doi sunt acuzaţi de crimă. Fără să aibă dovezi concrete, acuzarea şi-a construit cazul pe date pseudoştiinţifice şi pe mărturia unor puşcăriaşi. Dennis Fritz a fost găsit vinovat şi a fost condamnat la închisoare pe viaţă. Ron Williamson a fost condamnat la moarte. Dacă mai credeţi că în America eşti nevinovat până la dovedirea vinovăţiei, această carte vă va şoca. Dacă mai credeţi în pedeapsa cu moartea, această carte vă va tulbura profund. Iar dacă mai credeţi că sistemul de justiţie penală este corect, această carte vă va revolta. "Nevinovatul lui Grisham este nu numai cel mai plin de forţă thriller juridic scris până acum, ci şi analiza unei tragedii americane - cu atât mai impresionant, cu cât este, din nefericire, adevărat." Entertainment Weekly
djvu+OCR (stefi_todo)

      Omul care aduce ploaia

Cel mai citit autor al acestui deceniu rămâne fidel opţiunilor sale şi face o nouă incursiune în lumea avocaţilor. Clasicul (deja) tânăr absolvent al Facultăţii de Drept, aici pe nume Baylor, primeşte o lovitură dură de la viaţă, căci firma unde ar fi trebuit să lucreze imediat după absolvire este înghiţită de o superfirmă de avocaţi care nu mai are nevoie de serviciile sale. Este nevoit astfel să lucreze la o firmă de periferie, implicată în afaceri murdare. Deţine însă un atu important: are un contract cu o familie ce dă în judecată o mare companie de asigurări care a refuzat să plătească o asigurare pentru leucemie. Inconfundabilul Grisham construieşte migălos fiecare detaliu, conturând o acţiune trepidantă, cu implicaţii nebănuite şi cu un deznodământ surprinzător. Aflaţi-l şi dumneavoastră!...
djvu, docx, mobi, epub v.1.0 (stefi_todo)

      Partenerul

Odinioară tânăr partener la o faimoasă firmă de avocatură din Mississippi, Patrick Lanigan fură 90 de milioane de la propria companie şi îşi înscenează moartea. Timp de patru ani, fuge de acei oameni bogaţi şi puternici care nu s-ar da înapoi de la nimic pentru a-l găsi. Însă într-o bună zi, inevitabilul se produce: la marginea junglei braziliene, trecutul îl prinde din urmă. Acum Patrick se întoarce acasă, acolo unde a pornit totul şi unde este pe cale să înceapă unul dintre cele mai răsunătoare procese. În timp ce procurorii se reped în jurul lui ca rechinii, avocaţii îi pregătesc apărarea, iubita lui se roagă pentru el, iar foştii parteneri îşi aşteaptă răzbunarea, o altă poveste este pe cale să iasă la iveală. Fiindcă Patrick Lanigan, cel mai vestit infractor din rândul gulerelor albe, ştie ceva ce nimeni din lume nu ştie. El ştie adevărul...
djvu + v.0.9.1 (stefi_todo) | v.1.0 (cloredana) | v.1.1 (Equinox)

      Testamentul

Roy Phelan, unul dintre cei mai bogaţi oameni din Statele Unite ale Americii, îşi trăieşte ultimele clipe înconjurat de moştenitorii care îi aşteaptă cu nerăbdare moartea. Într-o naraţiune în care aventurile remarcabile se împletesc cu răsturnările neaşteptate de situaţie, destinele lor vor fi însă inexorabil schimbate de un secret bizar pe care îl ascunde testamentul.
v.0.9   V.1.0


      Theodore Boone: Pustiul avocat

O CRIMĂ PERFECTĂ. UN MARTOR FĂRĂ CHIP. UN SINGUR OM ŞTIE ÎNTREG ADEVĂRUL... ŞI ARE NUMAI 13 ANI... Orăşelul Strattenburg e plin de avocaţi şi, deşi are numai 13 ani, Theo Boone se crede unul dintre ei. Visează să devină un mare avocat pledant, visează la o viaţă în sala de tribunal. Dar Theo se trezeşte la tribunal mult mai repede decât se aştepta, când este târât în mijlocul unui senzaţional proces de crimă. Un ucigaş cu sânge rece e gata să scape nevinovat şi numai Theo ştie adevărul. Miza e mare, dar Theo nu se va opri până când nu se va face dreptate. Debordând de intriga şi suspansul care au făcut din John Grisham cel mai bine vândut autor la nivel internaţional şi maestrul indiscutabil al thrillerului juridic, Theodore Boone îi va ţine pe cititori cu sufletul la gură şi îi va face să întoarcă pagină după pagină.
v.1.0 (corall)   V.1.0

      Ultimul jurat

În 1970, The Ford County Times, unul dintre ziarele mai colorate din Mississippi, a dat faliment. Spre surprinderea şi consternarea multora, ziarul a fost preluat de Willie Traynor, un tânăr în vârstă de douăzeci şi trei de ani care a abandonat colegiul. Viitorul ziarului părea extrem de cenuşiu, până în ziua în care o tânără mamă a fost violată cu sălbăticie şi apoi ucisă de un membru al renumitei familii Padgitt. Willie Traynor a relatat crima în toate amănuntele ei şi ziarul a început să prospere. Ucigaşul, Danny Padgitt, a fost judecat şi condamnat la închisoare pe viaţă de Tribunalul din Canton, Mississippi, în urma unui proces dramatic. Însă nouă ani mai târziu, Danny Padgitt a fost eliberat condiţionat. S-a întors în Ford County şi, deodată, juraţii care l-au condamnat au început să fie ucişi.
djvu + v.0.9.1 (stefi_todo) | v.1.0 (menadel)

      Un altfel de Craciun

Deoarece s-au săturat de reclamele de Crăciun, de febra cumpărăturilor, de decoraţii şi cadouri, de felicitări şi zâmbete mai mult sau mai puţin sincere, dar mai ales de cheltuieli, morocănosul Luther Krank şi simpatica lui soţie, Nora, se hotărăsc să..."sară" peste Crăciun anul acesta şi să-şi cheltuiască economiile pe o croazieră de zece zile în Caraibe. Grisham va reuşi să ne descrie cu mult umor agitaţia specifică acestui moment al anului, ciat şi încercările mai mult sau mai puţin reuşite ale nonconformistului cuplu de a scăpa de asalturile cunoscuţilor şi, în special, ale vecinilor care nu pot înţelege cum e posibil să nu vrei să-ţi decorezi acoperişul cu un... om de zăpadă uriaş, ca orice american care se respectă.
v.1.0 (stefi_todo)

Code:

Pass rar: romania-inedit

ALTE TITLURI
      - Ford County
      - Litigiul

John Grisham - Cazul Pelican (V.2.0)
John Grisham - Sirul de platani (V.1.0)
Muntele Familiei Gray (V.1.0)

Modificat de Equinox (acum 10 ani)


_______________________________________
Urăsc prostia!
Star Wars - Banda desenata tradusa in limba romana

pus acum 13 ani
   
michi-dutza1
Membru Puf

Inregistrat: acum 13 ani
John Grisham Juriul

Oricum,cartilea sunt deja pe Romania Inedit...


bimbo
Online
Acid Whisper
Mesaj Privat

Inregistrat: 28-11-2005
Cartea ,opf format :


14.41 mb

Code:


8 Super-carti incluse:

..Si vreme e ca sa ucizi
Avocatul strazii
Camera mortii
Cazul Pelican
Clientul
Firma
Juriul
Testamentul

Code:

free viewer pentru carte:




_______________________________________
"Try not. Do or do not. There is no try." - Yoda

17-12-2006 00:23:19

Modificat de michi-dutza1 (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
Equinox
VETERAN

Inregistrat: acum 13 ani
Am adaugat si Juriul in primul post

_______________________________________
Urăsc prostia!
Star Wars - Banda desenata tradusa in limba romana

pus acum 13 ani
   
michi-dutza1
Membru Puf

Inregistrat: acum 13 ani

Equinox a scris:

Am adaugat si Juriul in primul post

Ok,am pus John Grisham in engleza (22 romane)


pus acum 13 ani
   
pier_ro
Membru Gold

Inregistrat: acum 15 ani
am terminat versiunea 2.0 la Clientul. O gasiti aici.

_______________________________________
contributia mea la acest forum:

pus acum 13 ani
   
adamarg
Membru Puf

Inregistrat: acum 13 ani
Supercolectie.Multumesc pentru efortul depus!

pus acum 13 ani
   
corall
Membru Gold

Inregistrat: acum 16 ani
Grisham, John - Theodore Boone, pustiul avocat (pdf si doc v.1.0)

Cu parere de rau, cred ca subiectul acestei carti este cel mai prost posibil pe care la putut gasi Grisham. Tinand cont ca subiectul este un pusti de 13 ani si este elev.
     doc v.1.0      pdf


pus acum 12 ani
   
stefi_todo
VETERAN

Inregistrat: acum 12 ani
John Grisham – Asociatul (v1.0) doc
                                  si scan djvu


pus acum 11 ani
   
raminagrobis
Membru Puf

Inregistrat: acum 11 ani
Judecatorul Atlee, faimos în Mississippi, a fost vreme de 40 de ani unul dintre stâlpii societatii locale. Acum s-a retras în vechea sa casa din Clanton.

Hotarât sa rezolve situatia bunurilor sale pamântesti înainte de a muri, batrânul tata le trimite, într-o buna zi, celor doi fii ai sai o scrisoare misterioasa, continand un fel de testament...

Dar fiul cel mare,Ray,ajunge prea tarziu: judecatorul murise lasand ca singura mostenire un secret pe care doar Ray il cunoaste...pe jumatate.

       JOHN GRISHAM - MOSTENITORII (scan).pdf

   


_______________________________________
nihil sine gnosis

pus acum 11 ani
   
stefi_todo
VETERAN

Inregistrat: acum 12 ani
Arhivele de mai jos contin ocr brut, corectat cu autocorect OCR plus si scan djvu. Vreau sa le fac v1.0, dar nu stiu cand. De aceea, daca cineva are de gand sa lucreze la ele il rog sa anunte.

Apelul

Fratia

Maestrul

Partenerul

Ultimul jurat


pus acum 11 ani
   
cloredana
Membru Gold

Din: -
Inregistrat: acum 11 ani
John Grisham - Mostenitorii v. 1.0, format doc.


_______________________________________
Inteligenţa este capacitatea cu ajutorul căreia vom înţelege, până la urmă, că totul este de neînţeles.

pus acum 11 ani
   
cloredana
Membru Gold

Din: -
Inregistrat: acum 11 ani
Eu iau la puricat  Partenerul.

menadel: Bine ai venit


_______________________________________
Inteligenţa este capacitatea cu ajutorul căreia vom înţelege, până la urmă, că totul este de neînţeles.

pus acum 11 ani
   
CRIFLO
Membru Gold

Inregistrat: acum 12 ani
Am pescuit de pe net 2 carti de John Grisham:

Apelul.v1.0

si Maestrul v1.0


pus acum 11 ani
   
Equinox
VETERAN

Inregistrat: acum 13 ani

CRIFLO a scris:

Am pescuit de pe net 2 carti de John Grisham:

Apelul.v1.0

si Maestrul v1.0

Multumim pentru v.1.0 la aceste carti. Centralizatorul a fost actualizat.


_______________________________________
Urăsc prostia!
Star Wars - Banda desenata tradusa in limba romana

pus acum 11 ani
   
menadel
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 11 ani
Ultimul jurat ,doc v1.0


_______________________________________
"Cand nu vom mai fi copii, nu vom mai fi deloc!"
Link la postarile vechi indisponibile

pus acum 11 ani
   
cloredana
Membru Gold

Din: -
Inregistrat: acum 11 ani
J.G. - Partenerul



_______________________________________
Inteligenţa este capacitatea cu ajutorul căreia vom înţelege, până la urmă, că totul este de neînţeles.

pus acum 11 ani
   
Equinox
VETERAN

Inregistrat: acum 13 ani
John Grisham - Partenerul v.1.1
Actualizat centralizatorul.


_______________________________________
Urăsc prostia!
Star Wars - Banda desenata tradusa in limba romana

pus acum 11 ani
   
02agigi02
Membru Junior

Inregistrat: acum 16 ani
Ca sa nu ramana doar Equinox cu sfaturile astea date - sfaturi care vor fi apreciate la justa lor valoare abia (chiar si?!) la anul (citez din memorie, ca na!, a sters Herr Sieben  postarile...  ), - iaca vin si eu cu un sfat (mic-mic, asa, de zeu mai anemic... mai bine zis de semi-zeu sau zeu-usor, ca vad ca zeii iau cam multe scuipaturi in freza zilele astea ):

1. Nu gasca de enter-uri, si nici page-brake, inainte de titluri, subtitluri. Mai bine stiluri (Title 1, Title 2, etc). Stilurile astea sunt definite sa treaca la pagina noua, iar avantajul e ca ai si cuprinsul automat. Alt avantaj e la convertirea in diferite formate, stilurile pot fi folosite pentru a extrage automat cuprins si a aplica diferite formatari pe ele.

Si pentru a nu repeta imprudenta lui bokken si sa ma "degajeze" Seven ca n-am nici o calitate sa postez aici, ma scot (elegant zic eu) cu versiunile de mai jos - cu multumirile de rigoare pentru v1.0 lui menadel, cloredana si desigur maestrului de pe ecuatorul ceresc:

Partenerul v1.2 http://www.filedropper.com/gj-pv12
Ultimul (in)jurat v1.1 http://www.filedropper.com/gj-ujv11

Ambele doc + epub cu:
- am corectat ce a zis equinox mai sus
- mi-am permis sa am si initiativa si am mai adus din condei si cateva greseseli de ortografie

Meic lav not uoar! Pis!
   


pus acum 11 ani
   
ZVONACFIRST
MEMBRU DE BAZA

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 16 ani
am pescuit de pe aici Cazul Pelican in format rtf si l-am corectat + alte cateva formatari.
in arhiva gasiti cartea in format docx, mobi si epub.
fiind prima mea contributie de acest fel va rog sa dati feed-back.
daca am gresit ceva ma voi corecta la urmatoarea prelucrare.
multumesc.

nu stiu ce versune sa-i dau fisierului docx, poate ma ajutati voi. nici nu garantez ca nu a mai scapat cate o eroare pe ici pe colo, ma apuc de citit si vedem). corectura am facut-o cu spelling&grammar din Word.

Cazul Pelican (docx, epub, mobi):


s-ar putea sa fiu off-topic cu ce scriu in continuare:
am procedat astfel (procedura gasita pe net:
- am corectat fisierul rtf (sau ce-o fi el, doc, docx)
- am refacut footnote (unele nu glisau in pagina odata cu referinta)
- orientatilon: Landscape
- paper size: Custom 12 x 18,5 cm
- margins: 0,7cm (top, bottom, left, right)
- font Bookman Old Stile de 10
- salvare docx
- conversie n epub cu Atlantis
- conversie in mobi cu Calibre ( la ceasta faza am adaugat poza copertii)
- reconversie din mobi in epub pentru a avea si in epub coperta

nu stiu ce inseamna in Calibre procesare euristica. am incercat si cu si fara, cateodata iese bine cu, altadata fara.
daca gresesc va rog sa-mi spuneti unde si cum ma pot corecta.

mai am o nelamurire:
as vrea sa structurez cartile astfel:
- coperta (cu poza)
- pagina urmatoare cu titlul si autorul, centrate in pagina orizontal si vertical
- pagina urmatoare cu cuprinsul (daca este cazul, unele carti au capitole cu nume), la fel centrat in pagina
- restul cartii
nu-mi prea reuseste acest mod de aranjare, ori imi baga autorul singur pe o pagina si titlul pe urmatoarea, ori pe amandoua pe aceeasi pagina cu cuprinsul

poza cu coperta ce dimensiune trebuie sa aiba?

multumesc.

Modificat de ZVONACFIRST (acum 11 ani)


pus acum 11 ani
   
Equinox
VETERAN

Inregistrat: acum 13 ani
Versionarea:
     - v0.9 - v.0.9.9 = varianta de OCR aranjata si trecuta prin corector automat.
     - v1.0 = corectarea prin citire şi compararea textului OCR cu scan-ul sau cartea.
     - v2.0 = corectarea prin citire a textului de către altcineva decât cel ce a făcut v1.0
     - v3.0 = corectarea prin citire a textului de către altcineva decât cel ce a făcut v1.0 şi v2.0
     - v4.0 = corectarea prin citire a textului de către altcineva decât cel ce a făcut v1.0, v2.0 şi v3.0
     - v5.0 = corectarea prin citire a textului de către altcineva decât cel ce a făcut v1.0, v2.0, v3.0 şi v4.0
Daca se mai corecteaza ceva la o carte deja corectata prin citire, aceasta versiune poate sa fie v1.1, v1.2 etc., in functie de numarul de corectari facute de persoane diferite.

Versiunea ta ar putea fi v0.9.9.

Momentan nu am timp sa ma uit pe materialul uploadat, dar o voi face mai pe seara. Asteapta-te la critici! :D
Daca materialul nu este corectat prin citire, nu vad de ce l-ai mai transformat in epub si mobi. Pentru a ajunge la v1.0 trebuie sa corectezi materialul editabil cu scan sau original in fata, altfel, lasa-l v.0.9.9 sau ce o fi el.
Legat de partea tehnica (margini, font, coperta etc.), aceasta este la latitudinea ta, ca de altfel si versionarea.


_______________________________________
Urăsc prostia!
Star Wars - Banda desenata tradusa in limba romana

pus acum 11 ani
   
Equinox
VETERAN

Inregistrat: acum 13 ani
La Editura RAO a aparut cartea Litigiul


_______________________________________
Urăsc prostia!
Star Wars - Banda desenata tradusa in limba romana

pus acum 11 ani
   
stefi_todo
VETERAN

Inregistrat: acum 12 ani
Campionul din Arkansas

Nevinovatul

Scan djvu si ocr trecut prin autocorect.


pus acum 11 ani
   
stefi_todo
VETERAN

Inregistrat: acum 12 ani
John Grisham - Un altfel de Craciun v1.0, doc.

Din sacul moşului.

Modificat de stefi_todo (acum 11 ani)


pus acum 11 ani
   
stefi_todo
VETERAN

Inregistrat: acum 12 ani
Omul care aduce ploaia (v1.0)
Arhiva conţine doc, scan djvu, epub şi mobi


pus acum 11 ani
   
stefi_todo
VETERAN

Inregistrat: acum 12 ani
Mediatorul (v1.0)

Arhiva conţine doc, scan djvu, epub şi mobi



Modificat de stefi_todo (acum 11 ani)


pus acum 11 ani
   
stefi_todo
VETERAN

Inregistrat: acum 12 ani
Fotbal şi pizza (v1.0)
Arhiva conţine doc, scan djvu, epub şi mobi


pus acum 10 ani
   
Equinox
VETERAN

Inregistrat: acum 13 ani
Multumiri, stefi_todo, pentru ceea ce faci pentru acest post.
Am actualizat centralizatorul.


_______________________________________
Urăsc prostia!
Star Wars - Banda desenata tradusa in limba romana

pus acum 10 ani
   
Adroda
Membru Puf

Inregistrat: acum 11 ani
Bună seara!
În primul rând țin să mulțumesc tuturor acelora care au contribuit la acest topic (și nu numai). Munca lor merită toate laudele iar recunoștința mea - fără a mă feri de cuvinte mari - e imensă.

În al doilea rând aș dori să semnalez faptul că toate link-urile la Camera Morții, Clientul, Firma, Juriul și Dosarul Pelican nu mai funcționează, și să rog pe această cale un binevoitor care deține cărțile să le posteze din nou.

În speranța că nu am încălcat nici o regulă scriind aici, îmi cer scuze și vă mulțumesc încă o dată tuturor. Rămâneți așa!


pus acum 9 ani
   
stelus
VETERAN

Inregistrat: acum 12 ani
Pentru cei ce vor in limba franceza, toata bibliografia autorului in format epub.

Modificat de stelus (acum 8 ani)


pus acum 9 ani
   
varanul
Membru Gold

Inregistrat: acum 11 ani
Preiau Fratia pt v1.0

pus acum 8 ani
   
clod77
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani
Ar putea cineva sa reposteze Apelul.v1.0 si Maestrul v1.0.

Apelul.v1.0

si Maestrul v1.0

Link-urile vechi se pare ca nu mai sunt valabile.
Multumesc frumos.


pus acum 8 ani
   
Mrrrr
RI Addict

Din: dragoste
Inregistrat: acum 18 ani
clod77:
Apelul v1.0 -
Maestrul v1.0 -



pus acum 8 ani
   
clod77
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani
Mersi frumos.

pus acum 8 ani
   
decebal12345
Membru Puf

Inregistrat: acum 9 ani
Cîteva dintre aceste cărți, după convertirea în format epub, nu afișează corect  pagina adică tot al doilea rînd începe cu aliniat: Apelul [1.0], Asociatul (v1.0), Maestrul [1.0], Mostenitorii v. 1.0, Partenerul (v1.1), Un altfel de Crăciun (v1.0). Folosesc toepub convertor.
Este problema de convertire sau asa sînt toate acestea?


pus acum 8 ani
   
tuf
Vizitator





pus acum 8 ani
   
decebal12345
Membru Puf

Inregistrat: acum 9 ani
Phuuuu, ce bine arata acum, mulțumesc.

pus acum 8 ani
   
varanul
Membru Gold

Inregistrat: acum 11 ani
John Grisham - Frăţia
Format docx
Versiune 1.0
Parola ebook


pus acum 8 ani
   
MDD
Membru Gold

Inregistrat: acum 17 ani
Va rog mult sa postati cartile lui Grisham in format epub, daca le aveti! Va multumesc foarte mult!

pus acum 8 ani
   
tuf
Vizitator





pus acum 8 ani
   
wiking12
Membru Gold

Inregistrat: acum 13 ani

stefi_todo a scris:

Fotbal şi pizza (v1.0)
Arhiva conţine doc, scan djvu, epub şi mobi
http://123poze.3x.ro/files/5130809178337167762.jpg


Salut, oare nu poti face o arhiva cu tot ce a fost postat din aceasta colectie? Cred ca mai bine de jumatate din linkuri nu functioneaza!


_______________________________________
Centralizator PG 1-100
Centralizator PG 101-200
Centralizator Pif Comique
Centralizator Dicentim
Centralizator Leo Poche
Centralizator Pif Poche

Pagini lipsa interval PG1-PG100
Pagini lipsa interval PG101-PG200

pus acum 7 ani
   
Lilith29s
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani
Buna ziua

Am o mare rugaminte, se poate reposta Grisham? Am incercat cateva descarcari, ma interesa Firma, in mod special, si am avut noroc doar de erori.


pus acum 6 ani
   
cuculean
Moderator

Inregistrat: acum 14 ani
Am refacut cam toate link-urile din Centralizator si am mai completat cu cateva carti.

pus acum 6 ani
   
Lilith29s
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani
multumesc din suflet , nu ma asteptam sa am noroc asa repede.

pus acum 6 ani
   
loomax
Membru Junior

Inregistrat: acum 13 ani
Informatorul, Litigiul, Santajul, Avocatul Rebel le are cineva? Format mobi, epub sau pdf? 

pus acum 5 ani
   
stefi_todo
VETERAN

Inregistrat: acum 12 ani
John Grisham - Avocatul rebel [v1.0]
Editura: RAO
An apariţie: 2017
Titlul original: Rogue Lawyer, 2015
Traducere: Lingua Connexion
Formate: doc, epub, mobi şi un scan pdf găsit undeva pe internet.
Mulţumesc celui care l-a scanat.
DOWNLOAD


Faceţi cunoştinţă cu Sebastian Rudd, avocat
Numărul lui de telefon este secret
Poartă un pistol
Biroul lui este într-o camionetă Ford neagră, blindată
Singurul lui ajutor este un şofer înarmat până-n dinţi, care-i este şi bodyguard, confident, şi partener de golf
Rudd preia cazuri pe care mulţi avocaţi le resping
Dar dacă intri într-o încurcătura, cu siguranţă, vei vrea să-l ai de partea ta pe avocatul rebel

„Grisham îl foloseşte pe Sebastian Rudd ca să arate adevărata faţă a sistemului juridic… Un personaj direct, nepoliticos, tenace poetic şi înţelept, care-l face să pară un Philip Marlowe al secolului XXI.” Benjamin Percy, the New York Times Book Review

„O carte serioasă, profundă, pe măsura excepţionalului talent al lui Grisham.” Patrick Anderson, The Washington Post
Un puşti dependent de droguri care face parte dintr-un cult satanic, un mafiot condamnat la moarte, un bărbat arestat pentru că a tras cu arma într-o echipă SWAT care i-a călcat casa din greşeală. De te vrea Rudd să-i ajute pe aceşti nefericiţi? Toată lumea are dreptul la un proces corect, crede avocatul, care nu ezită să facă tot felul de artificii şi scamatorii, uneori la limita legalităţii, pentru a-şi scoate clienţii basma curată.
Sebastian Rudd este unul din cele mai pestriţe personaje ale lui Grisham. Persistent, ingenios şi imposibil de oprit. „Avocatul rebel” îl prezintă pe maestrul thrillerului juridic într-o manieră fără egal.


pus acum 5 ani
   
stefi_todo
VETERAN

Inregistrat: acum 12 ani
John Grisham - Informatorul [v1.0]
Editura: RAO
An apariţie: 2018
Titlul original: The Whistler, 2016
Traducere: Mihaela-Alina Ifrim
Formate: doc, epub, mobi şi scan djvu
DOWNLOAD



Lacy Stoltz este investigatoare pentru Biroul de Conduită Judiciară din Florida. E avocată, nu poliţistă, iar sarcina ei este să preia cazurile care se referă la abaterile judiciare. După nouă ani în cadrul BCJ, lucrurile se schimbă când Greg Myers, un avocat care şi-a pierdut dreptul de a profesa, îi aduce la cunoştinţă detaliile unui caz de corupţie.

„Fascinant… bine scris… Thrillerul Informatorul descrie o conspiraţie stufoasă implicând o rezervaţie amerindiană, un sindicat al crimei organizate şi un judecător corupt care a obţinut o mică avere de la un cazinou tribal.” - The New York Times Book Review
„O poveste convingătoare şi unul dintre cele mai bune romane ale lui Grisham. Niciun autor de la Sinclar Lewis încoace n-a schiţat mai bine societatea noastră bolnavă politic şi social.” - Patrick Anderson, The Washington Post
„Ultima carte a lui Grisham descrie amestecul celor bogaţi şi puternici şi abuzurile comise de ei în sistemul judiciar.” - Associated Press


pus acum 4 ani
   
stefi_todo
VETERAN

Inregistrat: acum 12 ani
John Grisham – Negustorul de manuscrise [v1.0]
Editura: RAO
An apariţie: 2018
Titlul original: Camino Island, 2017
Traducere: Gabriel Stoian
Formate: docx, epub, mobi şi un scan pdf găsit undeva pe internet.
Mulţumesc celui care l-a scanat.
DOWNLOAD



O bandă de hoți pune la cale un furt spectaculos dintr-o cameră de valori aflată la subsolul bibliotecii Firestone de la Universitatea Princeton. Prada este neprețuită, însă universitatea a asigurat-o pentru douăzeci și cinci de milioane de dolari.
Bruce Cable este proprietarul unui magazin de carte în Santa Rosa de pe insula Camino, în Florida, câștigând bani buni ca negustor de cărți rare și ediții princeps. Mercer Mann este o tânără romancieră care suferă grav din pricina lipsei de inspirație. Pentru o sumă considerabilă de bani, Mercer acceptă o misiune sub acoperire, și se infiltreaziă printre prietenii lui Bruce Cable.
Dar în paradisul de pe insula Camino survin întâmplări neașteptate și pline de suspans, iar adevărul amenință să iasă la iveală.

„Un amestec plin de farmec între o misiune de spionaj și o aventură de-o vară, în mijlocul căruia se află un personaj cu două fețe.” – The Sunday Times
„O intrigă captivantă, care vă va îndemna să devorați fiecare capitol și vă va face să vă întrebați dacă nu cumva sunteți complice la acest jaf perfect.” – Heat
„Grisham ne prezintă un roman șarmant, de o inteligență fină, într o proza delectabilă.” – The Times
„Un roman incitant… proaspăt și care dă dependență” – USA Today


pus acum 3 ani
   
stefi_todo
VETERAN

Inregistrat: acum 12 ani
Refăcut

John Grisham – Barul Rooster [v1.0]
Editura: RAO
An apariţie: 2020
Titlul original: The Rooster Bar, 2017
Traducere: Gabriel Stoian
Formate: docx, epub și mobi făcute după scan.
Mulțumesc celei care l-a scanat.
Descarcă

Mark, Todd și Zola au optat pentru Facultatea de Drept din dorința de a schimba lumea și de a o transforma într-un loc mai bun. Dar ajunși în anul al III-lea de studiu, cei trei își dau seama că au fost înșelați. Prieteni apropiați, ei au împrumutat sume mari de bani pentru a-și permite să urmeze o facultate de mâna a treia, într-atât de mediocră, încât absolvenții săi trec rareori examenul de intrare în barou, fiind lipsiți de orice șansă de a obține un loc de muncă avantajos. Însă când află că școala lor face parte dintr-un lanț manevrat din umbră de un manager de fonduri din New York, care deține, totodată, și o bancă specializată în împrumuturi pentru studenți, cei trei știu că au fost prinși într-o mare capcană.
Dar poate că există totuși o modalitate de a scăpa de datoria lor zdrobitoare, de a expune banca și înșelăciunea și de a câștiga și câțiva dolari din acest proces. Sunt ei dispuși să renunțe la facultate cu câteva luni înainte de absolvire?
Maestrul thrillerelor juridice revine cu o poveste despre studenție, șantaj și finanțe.
„Extrem de palpitant… Grisham excelează, tratând cu un simț al umorului aproape diabolic etica uneori discutabilă a lumii Dreptului și a băncilor.” - USA Today
„Un thriller antrenant, cu nenumărate întorsături de situație. Grisham este extraordinar de inventiv… O adevărată tratație…” - Janet Maslin, The New York Times


pus acum 1 an
   
stefi_todo
VETERAN

Inregistrat: acum 12 ani
Refăcut

John Grisham - Calico Joe [v1.0]
Editura: RAO
An apariţie: 2013
Titlul original: Calico Joe, 2012
Traducere: Graal Soft
Formate: doc, epub, mobi şi un scan djvu
Descarcă

În vara lui 1973, Joe Castle era băiatul-minune al baseballului, cel mai bun jucător începător pe care l-a văzut cineva.
Puștiul din Calico Rock, Arkansas, i-a uimit pe lânii echipei Cubs reușind home run după home run, salutând politicos publicul pe măsură ce spulbera toate recordurile debutanților.
Calico Joe a devenit curând idolul tuturor iubitorilor de baseball din America, inclusiv al lui Paul Tracy, fiul unui jucător puternic, dar petrecăreț de la Mets.
În ziua în care Warren Tracey îl întâlnește în sfârșit pe Calico Joe, Paul se află în tribune, susținându-și idolul, dar și pe tatăl său.
Apoi Warren aruncă o minge care avea să le schimbe viețile pentru totdeauna.

Un roman surprinzător și emoționant despre tați și fii, despre iertare și izbăvire în lumea baseballului profesionist american.


pus acum 1 an
   
mihaiss54
Membru Puf

Inregistrat: acum 8 ani
"Clientul" se poate reposta ? Link-ul actual nu mai este valid. Multumesc mult.

pus acum 1 an
   
cuculean
Moderator

Inregistrat: acum 14 ani

mihaiss54 a scris:

"Clientul" se poate reposta ? Link-ul actual nu mai este valid. Multumesc mult.

E functional link-ul din Centralizatorul de la pagina 1.


pus acum 1 an
   
stefi_todo
VETERAN

Inregistrat: acum 12 ani
John Grisham - Lista judecătorului [v1.0]
Editura: RAO
An apariţie: 2022
Titlul original: The Judge’s List, 2021
Traducere: Mihaela Neacșu prin Lingua Connexion    
Formate: docx, epub și mobi făcute după scan.
Mulțumesc celei care l-a scanat.

Descarcă

Un thriller riguros care lasă în urmă curtea de judecată și pătrunde adânc în colțurile mlăștinoase ale Coastei de Smarald din sudul Floridei. – Kirkus Reviews
Unul din cele mai bune thrillere ale anului… Abundând în detalii high-tech și inedite răsturnări de situație, romanul lui Grisham își copleșește cititorii cu o poveste în care misterul și suspansul sunt la cote maxime… - Wall Street Journal


pus acum 3 luni
   
Pagini: 1  

Mergi la