Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
bruneta99 la Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Satu Mare
cauta Barbat
25 - 50 ani
Forum Romania Inedit / Filme clasice - Old Movies / Les malheurs d'Alfred (1972) Moderat de 80Inanna, Silva, bibescu, bronson
Autor
Mesaj Pagini: 1
bineee
VETERAN

Din: tr-un colţ de Rai
Inregistrat: acum 15 ani
Les malheurs d'Alfred (1972) DVDrip XviD (RO.subbed)
Les Malheurs d'Alfred ou apres la pluie... le mauvais temps (1972) - titlu integral
The Troubles of Alfred (USA)
Ghinionistul (România)

Les aventures d'Alfred, architecte malchanceux, désespéré et déprimé qui, dans un moment de mettre fin a sa vie, rencontre une presentatrice de télévision poursuivie par la même malchance, qui a eu la même idée.
Aventurile lui Alfred, arhitect ghinionist, disperat şi deprimat care, în momentul în care este gata de a-şi pune capăt zilelor, întâlneşte o prezentatoare de televiziune urmărită de acelaşi nenoroc, care a avut de asemenea, aceeaşi idee.


      User Rating: 6.1/10 

1972 - France - Comédie - 1h38 (98 min) pour tout public
Director et réalisation : Pierre Richard 
Auteurs & scénaristes: Pierre Richard, Yves Robert, André Ruellan et Roland Topor 
Film en français

Présentation:
Dès sa plus tendre enfance, Alfred Dumontin a de nombreux démélés avec la chance ou plus exactement, la malchance. Devenu adulte, après la mort de ses parents, il parait voué à un brillant avenir d'architecte, si les immeubles construits par ses soins n'avaient tendance à s'écrouler au moindre coup de vent. Après trente ans de malchance chronique, Alfred, jeune architecte déprimé et désespéré, a décidé de se suicider, mais se rate.
Il se jette dans la Seine, en même temps qu'Agathe, jolie speakerine trahie par son amant, l'animateur François Morel.
C'est en se portant mutuellement secours qu'ils oublient leur suicide manqué, Agathe propose à Alfred de le loger, en toute amitié et il commence d’abandonner ses mauvaises pensées, en raison de tomber amoureux d’Agathe. Mais elle n'est pas impressionnée par Alfred, car elle ne pensent encore qu’a son amant marié. Prêt à tout pour la conquérir, Alfred est même capable de participer à un concours présenté par Agathe. C'est malheureux, parce que le copresentateur est François Morel, qui est encore bien-aimée par Agathe.

Încă din cea mai fragedă copilărie, Alfred Dumontin a avut numeroase decepţii şi nenoroc, mai degrabă, adevărate ghinioane. Ca adult, după decesul părinţilor săi, el părea a fi sortit unui viitor strălucit de arhitect, dacă imobilele construite de el, nu ar fi avut o tendinţa de a se spulbera la cea mai mică rafală de vânt. După treizeci de ani de ghinion cronic, Alfred, un tânăr arhitect deprimat şi disperat, a decis să se sinucidă, dar până şi aici a ratat...
Se aruncă în Sena în acelaşi timp cu Agathe, o frumoasă prezentatoare înşelată de iubitul ei, animatorul François Morel.
Purtându-şi mutual de grijă, urmărind să uite de nereuşitul lor suicid, Agathe îi propune lui Alfred să rămână prieteni, iar acesta îşi abandonează gândurile negre, îndrăgostindu-se de Agathe. Aceasta însă nu este deloc impresionată de Alfred, căci încă suferă după iubitul ei însurat. Gata de a face orice pentru a o cuceri, Alfred este în stare chiar să participe la un concurs prezentat de Agathe. Ghinionul lui este însă coprezentatorul, care este chiar iubitul căsătorit al lui Agathe.


Fiche technique
AVI | 699 MB | 1:29:09 (98 min) | DX50 DivX 5.1.1 (Maupiti)
640 x 384 | 1.667 (5:3) | 1.000 (1:1) | 25.000 fps | 959 kbps 
48000Hz | 128 kb/s | Joint Stereo (original mono) | 0x0055 MPEG-1 Layer 3

Liens de téléchargement (avec la sub.ro):
pass: (fără puncte: wwwforumromaniainedittk)
   
Mirror:
no pass
recovery record present

Avec: 
Pierre Richard ...  Alfred Dhumonttiey
Anny Duperey .....  Agathe Bodard
Jean Carmet ......  Paul
Paul Préboist ....  Le paysan
Paul Le Person ...  Le policier pointilleux à la déposition
Mario David ......  Kid Barrantin
Francis Lax ......  Boggy, un membre de l'équipe parisienne
Yves Robert ......  L'observateur parisien
Robert Dalban ....  Gustave, le chauffeur de Morel
Daniel Laloux ....  Un membre de l'équipe parisienne
Jean Saudray .....  Un membre de l'équipe parisienne
Yves Elliot ......  Un membre de l'équipe parisienne
Marco Perrin .....  Orlandi, le manager de Kid
Danou Valdrini ...  Pauline
Pierre Mondy .....  François Morel

User Comments: "Funny and warm film..."
"This is one of the funniest movies I've ever seen!" 






____________________________________________

Din filmografia lui Pierre Richard am mai găsit şi ( listă deschisă şi perfectibilă ):
Les malheurs d'Alfred (1972)
Le grand blond avec une chaussure noire (1972)
Le retour du grand blond (1974)
La moutarde me monte au nez (1974)
Je suis timide, mais je me soigne (1978)
Les Fugitifs (1986)

les malheurs d'alfred (1972) les malheurs d'alfred (1972) dvdrip xvid les malheurs d'alfred apres

31.6KB

Modificat de bineee (acum 13 ani)


_______________________________________
Cele bune să se adune, cele rele să se spele!

Documentare subtitrate în limba română: Natură: Amber Time Machine; Ants: Nature's Secret Power; Borneo's Pygmy Elephants; King Koala; The Himalayas; Vampire of Abyss; Preistorie: Dino Autopsy; Hominizi: Skull Wars: The Missing Link; The Link; Antichitate: Quest for the Lost Civilisation; Mayan Doomsday Prophecy; Cultură: Shostakovich against Stalin; Dezvoltare personală: Tale of 2 Brains; Living Luminaries; Yogis of Tibet; Mind & Matter Meet; Nurture & Human Development; Naturism: Top Secret Water; Paranormal: Dedublarea astrală; NDE: Aux Frontieres de la Mort; Şamanii şi Ayahuasca; Ecologie: Who Killed the Electric Car? Altele: Stasi, poporul sub control; Show: BellyDance Live from Hollywood; etc.

Re-Up transfer.ro  Momo (86);
Fileserve: Povestea lui UNU; Universul Ştiut; Comedii (sub.RO): Hopscotch (80); Le Grand blond avec une chaussure noire (72); Le retour du grand blond (74); Les malheurs d'Alfred (72); La moutarde me monte au nez (74); Je suis timide, mais je me soigne (78); Les Fugitifs (86); La doublure (06);



pus acum 14 ani
   
nicusor753
Membru Puf

Inregistrat: acum 18 ani
Domnule,

Am luat intreaga arhiva dar parola nu este buna.

Va rog sa remediati aceasta mica scapare.

Multumesc anticipat,

Nicusor


pus acum 14 ani
   
ionescugigi
VETERAN

Inregistrat: acum 17 ani
Nicusor, la mine a mers fara probleme cu parola scrisa nu cu copy/paste daca cumva ai facut asa! Mai incearca, succes!
Multumesc autorului postului pentru film!

Modificat de ionescugigi (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
nicusor753
Membru Puf

Inregistrat: acum 18 ani
Regret,

Am desc`rcat din nou aceste fisiere, pe Firefox, Opera si Internet Explorer, dar nu am reusit sa dezarhivez fisierele respective.
Am executat Copy/Paste, am introdus manual parola, DEGEABA, NU MERGE.

Daca aveti solutii la aceasta problema va sunt profund recunosc`tor.

Sa auzim numai de bine.

Nicusor


pus acum 14 ani
   
ionescugigi
VETERAN

Inregistrat: acum 17 ani
Da, cred ca m-am pripit si-mi cer scuze! Eu descarcasem doar prima arhiva si intradevar a mers cu parola scrisa de mana, dar nu am putut deschide filmul cu vreun player! Mie imi raporteaza eroare la arhivele 2 si 8, le-am descarcat din nou si degeaba, apare acelasi mesaj.
As vrea si eu filmul si poate rezolva ceva autorul postului sau poate are cineva o alta varianta! Asteptam vesti mai bune!


pus acum 14 ani
   
ATC
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 18 ani
pentru cei ce nu pot deschide arhivele va recomand sa va actualizati ultima versiune de winrar de pe internet. Posibil sa fie arhivate cu o versiune noua iar la cei ce folosesc versiuni mai vechi sa va de a eroare .

   


pus acum 14 ani
   
bineee
VETERAN

Din: tr-un colţ de Rai
Inregistrat: acum 15 ani
Cu drag v-aş da veşti mai bune, mai ales că am făcut cercetări şi săpături serioase pentru comediile lui Pierre Richard, mai ales pentru aceste variante care sunt mult aduse la parametrii actuali. (chiar intenţionam să fac un post cu cele mai bune comedii ale lui). Dar să o luăm metodic:
1. Parola este cea a forumului: wwwforumromaniainedittk.
Pt a evita comenzile agăţate de varianta copy-paste, de obicei le copiez în Notepad şi am întotdeauna lângă arhivă un mic fişier .txt cu parola. Se poate introduce şi de mână, dar la parolele lungi, există riscul de a mai scăpa câte o literă. Cu copy-paste din « notepad », nu am avut probleme, niciodată!
2. Arhivele
2a. Uneori download-ul nu e complet. Sper că aţi verificat lungimea fragmentelor de arhivă. Dacă nu corespund, trebuie reluat download-ul.
2b. Rar să fie compromise 2 fragmente de arhivă, fără a exista alterări ale întregii arhive. Întrucât arhivele rămase pe hard-ul propriu funţionau perfect, deşi nu am avut semne că ar fi putut exista probleme la upload, le-am mai descărcat o dată, ca şi voi. Le-am dezarhivat fără probleme, cu parola de mai sus, copy-paste din « notepad ». Acum sunt în măsură să spun că arhivele nu au avut nici o problemă, nici parola nu-mi pare.
3. Browsere
3a. La discuţia despre browsere nu mă bag, căci n-am făcut programare, dar de obicei ele nu ridică probleme dacă serverele funcţionează foarte bine, lucru pe care nu-s în măsură să-l afirm, având în vedere câte schimbări se fac la ele, unele cu notificare (cum e şi normal), altele... fără (mai ales în RO).
3b. În loc de browsere folosesc RapidShare.Plus.v3.1, un autodownloader special pentru linkurile Rapidshare. E un mic executabil foarte eficient, recomandat şi la reguli de postare - era la partea de discuţii, nu l-am regăsit, dar pot oferi un link:   
Îmi pare nespus de rău pt efortul de a repeta un download, de atâtea ori, am trecut prin aceasta nu numai odată!
4. Momentul ales
Cred că ştiţi deja că există momente de trafic maxim pe internet, când orice download, indiferent de browser poate fi o problemă ! Ca free-downloader pândesc momentele libere pe net: orele 4am – 11am, uneori mergând până la 15:00 – 17:00. În rest, îmi găsesc altceva de făcut!
5. Playere
G-spot recomandat la informaţii tehnice despre filme poate evalua dacă există sau nu toate codecurile.
Am căutat variante de calitate, aduse la cerinţele actuale. Filmul original avea audio mono, şi alt format.
Cer scuze pt răspunsul atât de stufos, nu urmăresc să dau lecţii (ca începătoare, am foarte mult de învăţat, tocmai de aceea, verific de x ori, chiar dacă nu pare atât de evident) dar chiar am întors problema pe toate feţele căutând un posibil răspuns.
Dacă nu se rezolvă, voi căuta să fac un upload şi pe alte site-uri de stocare!

Modificat de bineee (acum 14 ani)


_______________________________________
Cele bune să se adune, cele rele să se spele!

Documentare subtitrate în limba română: Natură: Amber Time Machine; Ants: Nature's Secret Power; Borneo's Pygmy Elephants; King Koala; The Himalayas; Vampire of Abyss; Preistorie: Dino Autopsy; Hominizi: Skull Wars: The Missing Link; The Link; Antichitate: Quest for the Lost Civilisation; Mayan Doomsday Prophecy; Cultură: Shostakovich against Stalin; Dezvoltare personală: Tale of 2 Brains; Living Luminaries; Yogis of Tibet; Mind & Matter Meet; Nurture & Human Development; Naturism: Top Secret Water; Paranormal: Dedublarea astrală; NDE: Aux Frontieres de la Mort; Şamanii şi Ayahuasca; Ecologie: Who Killed the Electric Car? Altele: Stasi, poporul sub control; Show: BellyDance Live from Hollywood; etc.

Re-Up transfer.ro  Momo (86);
Fileserve: Povestea lui UNU; Universul Ştiut; Comedii (sub.RO): Hopscotch (80); Le Grand blond avec une chaussure noire (72); Le retour du grand blond (74); Les malheurs d'Alfred (72); La moutarde me monte au nez (74); Je suis timide, mais je me soigne (78); Les Fugitifs (86); La doublure (06);



pus acum 14 ani
   
nicusor753
Membru Puf

Inregistrat: acum 18 ani
Doamna bineee,

Intotdeauna este mai usor sa spui ca altii sunt de vina.
Spun aceasta deoarece, in cazul meu, ati recomandat o versiune mai noua a WinRAR-ului, cind nu este cazul.
Dupa cum se observa din mesajul dumneavoastra parola este:
wwwforumromaniainedittk si nu
cum o specificati in josul link-urilor respective.
Parola buna este: wwwforumromaniainedittk !!!!!
si fisierele nu mai pun probleme la dezarhivare.

Va multumesc insa pentru faptul ca prin activitatea dumneavoastra aduceti un zambet, nu numai pe buze, in aceaste vremuri.

Nicusor

PS.  Din mesajul dumneavoastra [Modificat de bineee] (corect ???) se observa ca trebuie sa apelez la formula Doamna si nu Domnule.
Sper ca nu am gresit.


pus acum 14 ani
   
agaricus
MEMBRU DE BAZA

Inregistrat: acum 16 ani
Filmul e super.Daca mai aveti cu Pierre Richard , va rog postati-le.
Multumesc mult ...


_______________________________________
Adevarata placere consta in descoperire,nu in cunoastere.
Isaac Asimov

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la