Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login
POZE FORUM ROMANIA INEDIT
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: Morena27 pe Simpatie
 | Femeie 19 ani Cluj cauta Barbat 31 - 47 ani |
|
80Inanna
Moderator
 Din: Mitologie
Inregistrat: acum 19 ani
|
|
Dați un refresh, ca să se șteargă tema actuală.
Răspundeți, vă rog, și la īntrebarea dacă doriți o temă unică, permanentă, sau ca tema să se schimbe periodic, sau după diverse evenimente - oficiale, religioase, culturale, sportive etc.
_______________________________________ Verificati toate linkurile īnainte de a descărca! UNELE sunt expirate. Cataloage FILME romānești și TEATRU romānesc. Eu pot descărca de pe: mediafire, zippyshare, uptobox, mega. NU pot descărca de pe: depositfiles, uploaded, turbobit, letitbit.
|
|
pus acum 14 ani |
|
bobesman
Moderator
|
|
varianta 1 
PS - "tema să se schimbe periodic, sau după diverse evenimente - oficiale, religioase, culturale, sportive etc." 
Modificat de bobesman (acum 14 ani)
_______________________________________ Romania Live
|
|
pus acum 14 ani |
|
3xc3s
MEMBRU VIP
Din: Constanta
Inregistrat: acum 18 ani
|
|
2 
|
|
pus acum 14 ani |
|
unhnown
Membru Senior
 Inregistrat: acum 17 ani
|
|
E mai bine ca forumul in sine sa fie lat cat pagina fara nimic pe margini.
_______________________________________ I'm twice as powerful...TWICE AS DEADLY!

|
|
pus acum 14 ani |
|
Diabolique
Moderator
 Din: Bucuresti
|
|
1- dar mai trebuie lucrat dpdvd al calitatii.
Prefer ca tema să se schimbe periodic, sau după diverse evenimente - oficiale, religioase, culturale, sportive etc.
_______________________________________ RESPECTATI GRAMATICA LIMBII ROMANE !!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
90% of my software comes from Warez and Kat websites they are only for demonstration purpose. If you really like the software please buy it. The developers need the support.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 Respectati REGULILE FORUMULUI
|
|
pus acum 14 ani |
|
zflorin
MEMBRU VIP
 Din: ...UE
Inregistrat: acum 18 ani
|
|
unhnown a scris:
E mai bine ca forumul in sine sa fie lat cat pagina fara nimic pe margini. |
subscriu... i-mi placea modul cum arata inainte, in ceea ce ma priveste nu sunt adeptul schimbarilor... mai ales ca era suficient de odihnitor aspectul. Fara briz-brizuri, sau chestii, desene, etc care sa streseze ochiul
_______________________________________ SoDMaster rullz
Nu uita ca esti ROMAN
Mandru ca-s roman, mandru ca-s morosan
|
|
pus acum 14 ani |
|
taxi43edy
Membru Gold
 Din: bucuresti
|
|
zflorin a scris:
unhnown a scris:
E mai bine ca forumul in sine sa fie lat cat pagina fara nimic pe margini. |
subscriu... i-mi placea modul cum arata inainte, in ceea ce ma priveste nu sunt adeptul schimbarilor... mai ales ca era suficient de odihnitor aspectul. Fara briz-brizuri, sau chestii, desene, etc care sa streseze ochiul |
cum era inainte era perfect 

|
|
pus acum 14 ani |
|
brutus vmd
Rock & Ride
|
|
Mie imi place primul model, dar daca puteti sa scoateti imaginea cu cazinoul din Constanta[nu vad de ce ati pune o poza cu ceea ce nu mai exista aproape deloc.nici macar ca aspect]

=======================================================
=======================================================
|
|
pus acum 14 ani |
|
drwatson
MEMBRU VIP
 Din: Purgatoriu
Inregistrat: acum 15 ani
|
|
ca tema as alege varianta 1 insa as scoate pitipoanca din peisaj iar ca cladire reprezentativa as pune doar Casa Poporului
in privinta schimbarii temei as face-o doar la cele doua mari sarbatori religioase Craciunul si Pastele 
_______________________________________ People are made to be loved & things are made to be used. The confusion in this world is that people are used & things are loved!
|
|
pus acum 14 ani |
|
black_fish2003
Membru Senior
 Din: Lazy Town
Inregistrat: acum 16 ani
|
|
bobesman a scris:
varianta 1 
PS - "tema să se schimbe periodic, sau după diverse evenimente - oficiale, religioase, culturale, sportive etc."  |
Asta e si raspunsul meu 
_______________________________________ viata e frumoasa daca stii s-o traiesti
|
|
pus acum 14 ani |
|
Aerts
MEMBRU VIP
|
|
si mie-mi placea mai mult cum era inainte
_______________________________________ Oricat de jos s-ar duce dolarul, apleaca-te si ia-l!
|
|
pus acum 14 ani |
|
bobesman
Moderator
|
|
Bogdan u Gabriel a scris:
Nu toți avem monitoare mari și wide la care aspectul să fie la fel de aerisit și cu margini. |
atunci nu inteleg care e problema, daca esti pe 1024x768 la o latime fixa de 1000px abia e sesizabila diferenta ... in schimb daca ai un monitor wide de 19 sa zicem la 1600x1050 trebuie sa-ntorci capul ca la tenis de aceea eu am insistat pentru "margini" ... faceti-ma sa inteleg 
|
|
pus acum 14 ani |
|
brutalistu
Pe lista maro
|
|
cum adica intorci capul ca la tenis pe wide? aveti de gand sa faceti textul sa fuga dintr-o parte in cealalta a ecranului sau cum? wide este bun ca previne wall of huge fucking text. marginile alea nu au absolut nici un rost practic. se folosesc peste tot in mod fortat pentru a furniza inca un spatiu unde se pot adauga bannere publicitare. annoying as fuck.
_______________________________________ Reasonable Astartes Chapter -"Let's talk first!"
|
|
pus acum 14 ani |
|
bobesman
Moderator
|
|
brutalistu a scris:
aveti de gand sa faceti textul sa fuga dintr-o parte in cealalta a ecranului sau cum? |
mai exact de jur imprejur ... ai o intuitie fantastica 
|
|
pus acum 14 ani |
|
bad_boy8679
MEMBRU VIP
|
|
Varianta unu ,numai unu 
|
|
pus acum 14 ani |
|
Virban
MEMBRU VIP
 Din: Bucureşti / Calarasi
|
|
bobesman a scris:
varianta 1 
PS - "tema să se schimbe periodic, sau după diverse evenimente - oficiale, religioase, culturale, sportive etc."  |
IDEM 
 Dar de bine de rau e bine, e ţara mea Şi n-aş da-o pentru nimic ! Īţi jur asta ! Plină de oameni valoroşi, frumoşi, deştepţi . Am creat avioane şi picturi pe pereti . Am facut războaie, poeme şi muzică rapp , Ultima a rămas, īncă mai dăm din cap ! Nu e Franţa , e Romānia şi ştii bine , Că de bine de rău ... e bine !

|
|
pus acum 14 ani |
|
80Inanna
Moderator
 Din: Mitologie
|
|
S-a revenit la ajustarea automată a marginilor.
Textele sunt optimizate pentru rezoluția de 1024 pixeli pe lățime. Fericiții care au rezoluții de 1280 px pe orizontală pot mări, dacă vor, fontul la 120%, iar cel cu rezoluția de 1600 px la 150%.
_______________________________________ Verificati toate linkurile īnainte de a descărca! UNELE sunt expirate. Cataloage FILME romānești și TEATRU romānesc. Eu pot descărca de pe: mediafire, zippyshare, uptobox, mega. NU pot descărca de pe: depositfiles, uploaded, turbobit, letitbit.
|
|
pus acum 14 ani |
|