Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil ubytzika_senzuala
Femeie
23 ani
Vrancea
cauta Barbat
22 - 45 ani
Forum Romania Inedit / Regulament - Rules / REGULAMENTUL FORUMULUI ROMÂNIA INEDIT Moderat de 80Inanna, maharet
Autor
Mesaj Pagini: 1
SoDMaster
Admin

Din: Europe
Inregistrat: acum 19 ani
REGULAMENTUL FORUMULUI ROMÂNIA INEDIT:


Regulile din acest topic sunt valabile pe tot forumul. În afară de regulile de aici, fiecare secțiune poate avea reguli suplimentare, care se consideră că sunt parte integrantă din prezentul regulament.


I. CONTURILE UTILIZATORILOR

1. Prin înregistrarea pe site se consideră că ați luat la cunoștință și ați acceptat toate regulile forumului.

2. Numele de utilizator nu trebuie să producă confuzie. Se consideră că produc confuzie adresele web și orice expresii care încalcă normele morale general acceptate sau este deranjant pentru alți utilizatori.

3. Utilizatorii nu vor folosi avataruri sau semnături cu un conținut sau de o mărime care deranjează. Mărimea acceptată a avatarurilor este de 120 x 120 pixeli, iar semnăturile nu vor depăși înălțimea de 100 de pixeli.

4. Înregistrarea repetata (clone) nu este încurajată. Folosirea unei clone pentru a ocoli o sancțiune sau pentru continuarea unei activități care i-a fost interzisă utilizatorului este considerată atac la adresa forumului, clona va fi banată pe perioadă nelimitată, iar sancțiunea contului principal va fi majorată.


II. CONDUITA PE FORUM

1. Conduita pe forum trebuie să respecte eticheta netului (netiquette).

2. Utilizarea în orice formă a cuvintelor jignitoare este interzisă. Se consideră jignitoare și utilizarea emoticonului cu degetul.

3. Nu atacați persoana. Discutați ideea, nu persoana. Discuțiile se vor purta cu calm, fără flame war.


III. TOPICURI

1. Înainte de a face un topic nou asigurați-vă că îl faceți în secțiunea corectă.

2. Nu deschideți un topic nou cu același conținut ca și un topic vechi. Folosiți funcția „Cauta” pentru a căuta topicuri cu subiecte asemănătoare și postați pe cât posibil în topicul cel mai potrivit.

3. Nu dublați același topic în două sau mai multe secțiuni, chiar dacă pare să se potrivească peste tot. Excepție fac diferite comunicări puse de moderatori.

4. Titlul unui topic trebuie să fie clar și să sugereze conținutul topicului. Regulile suplimentare din secțiuni pot impune titlului o anumită formă.

5. Limba uzuală a forumului este româna. Dacă nu știți limba română scrieți mesajele într-o limbă pe care s-o înțeleagă cât mai mulți utilizatori.

6. Orice contribuție personală a unui utilizator la acest forum implica acceptul ca respectiva contribuție sa fie utilizata în cadrul forumului pe timp nelimitat. Utilizatorul păstrează drepturile de autor și responsabilitatea pentru conținutul postărilor.

7. Dacă descoperiți pe forum un topic nepotrivit sau care nu mai este valabil, puteți semnala acest lucru staffului forumului prin folosirea funcției „Raportați”, explicând pe scurt motivele pentru care topicul trebuie modificat sau șters. Dacă doriți actualizarea linkurilor expirate pentru a descărca, semnalați acest lucru în topic, căci se adresează uploaderilor, nu staffului. Semnalați doar dacă vă interesează să descărcați, nu pentru a face „curățenie pe forum”.


IV. MESAJE

1. Scrieți mesaje al căror subiect să fie legat doar de subiectul discutat în acel topic, nu despre subiecte tratate în alte topicuri sau subiecte diverse.

2. Nu dați răspunsuri doar pentru a scrie ceva. Dacă nu știți sau nu aveți ce spune, lăsați-i pe alții să răspundă.

3. Nu scrieți mesaje off-topic, mesaje gen IRC (ASL PLS, lol, kool și mesajele monosilabice), sau mesaje gen „învață cum să te îmbogățești peste noapte” sau „câștigă bani pe net”.

4. Nu porniți discuții în contradictoriu pe subiecte privind gusturi sau obiceiuri, religie sau politică.

5. Exprimați-vă corect:
- dacă doriți să folosiți diacritice, instalați-vă pachetul software adecvat, evitați să folosiți grupări de litere de genul „tz” sau „sh”;
- după semnele de punctuație introduceți un spațiu;
- nu folosiți limbajul de messenger sau de mirc, cu prescurtări de genul „k” în loc de „ca” și „q” în loc de „cu”;
- începeți fraza cu literă mare;
- nu repetați același caracter de multe ori (gen „!!!!!???” );
- nu folosiți texte cu fonturi colorate excesiv;
- nu postați mesaje scrise integral cu bold, italic, subliniat (underline) sau cu majuscule;
- nu încărcați pagina cu imagini inutile, de exemplu „Download”.

6. Nu folosiți în mod excesiv emoticonurile.

7. Nu scrieți două sau mai multe mesaje consecutive (unul după altul). Editați-l pe cel vechi și adăugați acolo ce mai aveți de spus. Excepție: ridicarea unui topic de către inițiatorul lui acolo unde regulamentul secțiunii o permite.

8. Nu sunt admise materialele ce conțin malware sau orice alte metode de hacking.

9. Se acceptă atât postarea arhivelor parolate, cât și a celor neparolate. Drept parole nu se acceptă denumiri de situri, cu excepția sitului de față, adică romania-inedit.3xforum.ro.

10. Mirrorul prin copierea materialelor pe alt host este admis. Dublarea uploadului pe același host nu este admis decât după expirarea uploadului inițial.


V. Publicitate

1. Orice utilizator are dreptul la o legătură plasată în profilul său, în câmpul „Pagina pe net”, spre o pagină de prezentare personală, legătură care va apărea pe forum sub forma parametrului „Site” în fiecare postare a sa. Legătura trebuie să fie exclusiv spre o pagină personală, nu spre afacerea, forumul, blogul, sau orice altceva de acest gen, al său sau al altora.

2. Orice altă formă de publicitate (reclamă) este permisă doar cu aprobarea administratorului forumului. Se consideră reclamă orice legătură spre situri sau sugestie de vizitare a lor în numele de utilizator, avatar, localitate (parametrul „Din: ...” din profil), mesaj (corpul postării) şi semnătură.


VI. Chestiuni administrative

1. Administratorul și moderatorii forumului nu vor face publică nicio informație privată despre un utilizator fără acceptul lui.

2. La încălcarea oricărei reguli administratorul și moderatorii forumului sunt îndrituiți să ia măsurile pe care le consideră necesare pentru protecția utilizatorilor și a forumului, cum ar fi ștergerea postărilor (mesajelor) și a topicurilor, avertisment, interzicerea postării (banare) pe o perioadă limitată sau nelimitată.

3. Se consideră avertisment ștergerea unei postări sau a unui topic, atenționarea în topic sau prin mesaj privat (PM). O măsură mai drastică (de exemplu o banare) nu este obligatoriu să fie precedată de un avertisment.

4. Administratorul și moderatorii nu sunt obligați să-și justifice acțiunile în fața utilizatorilor. Eventualele explicații se pot cere în rubrica „Regulament”, însă în limitele bunului simț. Hărțuirea imediată cu întrebări ca „de cine” sau „de ce am fost banat?” va fi tratată drept atac la adresa forumului și este posibil ca sancțiunea să fie majorată.

5. În caz de necesitate regulamentul, atât cel de aici, cât și suplimentele din secțiuni, se pot modifica. Orice modificare va fi anunțată printr-o postare la regulament. Prin continuarea activității unui utilizator pe forum se consideră că el a luat la cunoștință de modificări.


_______________________________________


pus acum 18 ani
   
maleficus
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Se interzice folosirea pozelor de mari dimensiuni în semnături!!!Îngreunaţi navigarea userilor cu net slab ,plus că ocupaţi spaţiul a 3 posturi.

pus acum 17 ani
   
maleficus
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Nu mai postaţi mesaje doar de dragul de a mai strânge un post!

pus acum 16 ani
   
maharet
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Nu am adăugat nimic nou. Am pus diacritice şi i-am făcut o aşezare în pagină mai bună.Evident, rămâne pus sus şi închis, are rol informativ, vă invit să îl citiţi.

_______________________________________
Zilnic, cel mai interesant P.M. este răsplătit cu un BNUS special

DO NOT PM ME, MOST LIKELY I WON'T ANSWER.DO NOT REQUEST
REUPLOADS OF MY PREVIOUS UPLOADS, BUT IF YOU STILL HAVE
THEM, FEEL FREE TO MAKE AS MANY MIRRORS AS YOU LIKE.


 
    [mp3=https://www.youtube.com/watch?v=azJTTI4vk7g]

              Citiţi regulile/Read The Rules 
             SYANTMpS

pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  
Excorte Cluj
Alegeti dintr-o sumedenie de excorte cluj pentru a gasi persoana potrivita. Cautati prin sutele de mii de profile!

Mergi la