Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
angel_jo la Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 72 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / o intrebare pt femei Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
sirmeabe
VETERAN

Din: Gummersbach
Inregistrat: acum 17 ani
buna seara,
am o problema mai delicata si nu stiu exact cum sa explic. Va trebui sa incep undeva demult ca sa ma intelegeti cum trebuie. Deci am fost cu o fata impreuna pt 5 ani aproape, asta fiind in urma cu 9 ani.pe cand am inceput atunci relatia aveam circa 17 ani si am fost impreuna pana la 22de ani.a fost un timp frumos pt amandoi si pt amandoi a insemnat relatia asta mult atunci,nu vreau sa zic dar si azi ii stiu nr de mobil din cap si ea pe al meu la fel. dupa ce am incheiat relatia cu ea ea a incercat anumiti tipi, vreo 2 si cu al treilea a ramas pana azi. intretimp eu am fost casatorit si am si divortat. timpul cat am fost casatorit nu am auzit nimic de ea si nici nu am vazut-o.
noi doi am avut multe hobbyuri comune, ca de ex gran turismo pe ps si alte, multe altele. dupa ce am divortat am inceput dinou sa ies la Gamescom si acol am vazut-o cu prietenul ei si ea pe mine cu diferite tipe, an dupa an ne intalneam intamplator acolo,dar nici o data nu am schimbat nici un cuvant ci am trecut unul pe langa celalalt si a ramas doar la un zambet cald si un tras cu ochiul subtil.
de mai bine de un an a inceput sa-mi scrie iar pe whats app sau pe fb. ne scriem o perioada iar apoi din vreun nimic care nu-i convine ei renuntam iar la vb,dar fara sa ne certam si ea revine iar dupa ceva timp. ne scriem lucruri de tot felul, vorbesc cu ea chiar orice ca si inainte si reciproc. de fiecare data imi aminteste ca ce fericita e cu ala,desi nu mi se pare a fi asa. de ex. aseara mi-a scris ca nu poate dormi si ca prietenul ei joaca ps in camera mare si ea e singura in dormitor si mi-a povestit una si alta,pana a ajuns la prima data cand ne-am intalnit si spre uimirea mea isi aminteste multe. ma provoaca la unele discuti care dupa atata timp cred ca nu ar trebui neaparat sa-i povestesc. despre bani nu este vorba pt ca amandoi suntem avuti. despre bani oricum nu vb,pt ca de cand ne stim ne-am cumparat mereu tot ce am vrut. dar de fiecare data cand vorbesc cu ea imi lasa ceva deschis in cap,deci raman sa gandesc ce vrea defapt de la mine. se discuta unele insinuieli dar foarte subtil si chiar cateodata sarkasm.dar stie ca o inteleg si ea stie la fel cum sa ma ia si sa ma faca curios sau sa ma tina de vorba. aseara la finalul discutiei am zis sa-i scriu cum ii scriam cand eram impreuna si raspunsul ei a fost asemenea.
Acum va intreb pe voi femeilor de pe romania inedit, ce parere aveti,ce vrea fata asta de la mine?
as putea sa ma intalnesc cu ea cand vreau dar nu stiu cum sa o iau.
nu stiu cate femei vor citi asta,dar oricum va multumesc si astept un raspuns cat mai real,daca aveti intrebari...va rog


pus acum 10 ani
   
maharet
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Pānă īţi răspunde colega roin, uite ce cred eu: fetiţa asta e plictisită cu ăla.Dacă vrei, aplică sfatul lui Robert  dacă nu, las-o aşa 

_______________________________________
Zilnic, cel mai interesant P.M. este răsplătit cu un BNUS special

DO NOT PM ME, MOST LIKELY I WON'T ANSWER.DO NOT REQUEST
REUPLOADS OF MY PREVIOUS UPLOADS, BUT IF YOU STILL HAVE
THEM, FEEL FREE TO MAKE AS MANY MIRRORS AS YOU LIKE.


 
    [mp3=https://www.youtube.com/watch?v=azJTTI4vk7g]

              Citiţi regulile/Read The Rules 
             SYANTMpS

pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la