Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
micky_miha
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 43 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / Sefa surorii mele... Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
eu_nebunu
VETERAN

Inregistrat: acum 15 ani
Incepem cu inceputul. Eu am 25 de ani, iar sefa surorii mele 45. Umbland pe la locul ei de munca destul de des, am avut ocazia sa petrec niste timp cu ea (ce-i drept foarte rar eram singuri, de obicei erau si alti angajati in jur). Intr-o seara am fost singuri cateva ore, si am povestit mai multe(nu despre relatie, sex sau altceva), ne-am si atins mainile poate mai bine de jumatate de ora. A 2-a zi i-am luat numarul din telefonu surorii mele, si i-am trimis un mesaj. Bineinteles ca ea a raspuns (asta s-a intamplat duminica trecuta) si de atunci nu este zi in care sa nu ne scriem sms-uri. Numarul mediu de mesaje cred ca ajunge la 30-40 pe zi, deci nu sunt doar mesaje cu "ce faci".
Nu vorbim lucruri importante in mesaje, in pare parte glumim si facem ceva de genu "small talk". Intr-o zi(miercuri), eu fiind la munca, imi propune din senin sa vina dupa mine si sa ma plimbe cu masina o tura. Am acceptat. Am povestit, am ras, dar iarasi, nimic important. Ne-am tinut de mana, dar atat. Toata plimbarea a durat maxim 15 minute, eu fiind nevoit sa ma intorc la birou. A 2-a zi, seara pe la 10 i-am propus eu o plimbare cu masina. A acceptat(mentionez ca plimbarile au fost facute doar cu masina ei, eu neavand autoturism). Ne-am plimbat aproximativ 2 ore. Din nou, ne-am simtit bine. A venit vremea sa ma duca acasa. A oprit masina pe o strada laturalnica, a oprit motorul si am stat in masina sa mai vorbim. Mi-am pus capul pe umarul ei. Mana ei era in mana mea. Am ridicat capul si i-am spus ca plec, s-a uitat in ochii mei si nu a spus nimic. A fost putin ciudat momentul. Era prea sec sa plec asa. Ne uitam unul in ochii celuilalt si nu ziceam nimic. Din nou, mi-am pus capul pe umarul ei, si ne-am unit obrajii. Am pupat-o pe obraz, si apoi pe gura. Incet si-a retras capul. I-am spus ca stiu ca nu e bine ce facem, dar nici rau. A venit inapoi cu capul. Am pupat-o iar pe buze. Nu s-a mai tras, ci a raspuns si ea. Am discutat si am stabilit sa lasam lucrurile asa, din cauza ca ar fi ciudat in cazul in care sora mea ar afla(ea banuieste ceva, ne vede cum ne comportam la locul ei de munca, si imi tot spune sa nu-i combim sefa, si imi pune intrebari destul de des despre ea). Am stabilit sa lasam lucrurile asa, dar din nou ne-am unit buzele, dupa care a inceput sa ma sarute pe gat, sa imi muste urechea, si m-a invitat la ea. Am refuzat-o, motivand ca ar fi riscant sa ne vada cineva.
Au urmat 3 zile in care a fost destul de ocupata, numarul mesajelor a fost doar in jur de 10 pe zi(m-a atentionat in prealabil de aceasta chestiune, inainte sa o refuz). Azi(acu 2 ore) din nou am facut o tura, de doar jumatate de ora pentru ca nu am putut eu mai mult. Initiativa a fost a ei. Ne-am tinut de mana tot timpul, dar nu am vorbit nimic decat lucruri generale. La sfarsit, am pupat-o pe obraz, si apoi din nou pe buze. Ea a raspuns. Am plecat.

Relatia mea cu sora mea este extraodrinara. Ne intelegem foarte bine, cred ca nu ne-am mai certat de cativa ani. Ea are 23 de ani. Singurul impediment in aceasta chestiune este ea. Ma gandesc sa nu aiba probleme la munca din cauza mea.
Nu stiu cat de departe ar trebui sa merg. O relatie e clar ca nu voi avea cu sefa ei, nici nu imi doresc, dar nu stiu daca e in regula sa ma duc in patul ei.

Sugestii?


pus acum 11 ani
   
utilitasetveritas
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 12 ani
E nitel cam tarziu sa te gandesti la asa ceva, nu crezi?

Trebuia sa te gandesti la asta inainte de a lua telefonul ei pe ascuns si de a-i trimite mesaje.

Acum oricum o dai, tu cam pici prost daca sefa nu o sa inteleaga ce ai tu de gand.

Daca ai noroc si gagica e cu capul pe umeri,  totul o sa fie ok. Daca ai nimerit vreo maniaca....


pus acum 11 ani
   
eu_nebunu
VETERAN

Inregistrat: acum 15 ani
Sambata trecuta cand am ramas singur cu ea, dupa niste pahare de vin de ambele parti, am mintit-o si i-am spus ca am numarul ei de telefon. N-a stat nicio secunda si m-a intrebat de ce nu il folosesc? Am vazut in privirea ei ca nu glumea. In aceeasi seara mi-a pus o intrebare si mi-a dat ragaz de raspuns pana data viitoare cand ne intalnim. Intrebarea nu era personala, doar ceva la modul general. I-am trimis mesaj cu raspunsul, si a fost placut surprinsa. Atunci am inceput corespondenta.

Da, e tarziu, de aceea am postat aici, pentru ca sunt intr-o dilema.
In momentul in care i-am trimis mesajul, am gandit cu capul mic, vazand o doamna care arata bine, experimentata, disponibila, si mai ales care ma place.

Din cate am discutat cu ea pare sa fie cu capul pe umeri, pare un om echilibrat, dar nu ai de unde sa stii.

Exista atractie intre noi cam de 1 luna, dar in seara aceea parca s-a accentuat si am dorit sa profit de ocazie. Eu sunt pe principiul de a trai momentul, de obicei nu ratez oportunitatile care mi se ofera(nu ma refer la femei sau relatii sexuale) pentru ca exista posibilitatea sa dau cu piciorul la ceva bun.

E una din putinele situatii in care stau pe ganduri asa mult

E de precizat ca ea doreste sa nu afle nimeni, doreste sa tinem secret, deci chiar daca e maniaca nu stiu daca o sa faca publica treaba.

Modificat de eu_nebunu (acum 11 ani)


pus acum 11 ani
   
utilitasetveritas
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 12 ani
Pai baga mare atunci
Daca e o doamna mai ofilita ca varsta, poate are chef de un pic de distractie.
Dar iti recomand ca inainte de a mai inainta cu chestia asta, sa ai o discutie cu ea pe tema relatiei voastre. Sa fii clar cu ea si sa nu lasi loc de subintelesuri.
Daca dupa asta ea vrea si tu vrei, da-i inainte. Mai mult de atat nu ai ce sa faci.


pus acum 11 ani
   
maharet
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Īn cazul de faţă văd doar o relaţie pasageră īn viaţa ta, ca un maxim, totuşi sunt 20 de ani īntre voi...case closed.

_______________________________________
Zilnic, cel mai interesant P.M. este răsplătit cu un BNUS special

DO NOT PM ME, MOST LIKELY I WON'T ANSWER.DO NOT REQUEST
REUPLOADS OF MY PREVIOUS UPLOADS, BUT IF YOU STILL HAVE
THEM, FEEL FREE TO MAKE AS MANY MIRRORS AS YOU LIKE.


 
    [mp3=https://www.youtube.com/watch?v=azJTTI4vk7g]

              Citiţi regulile/Read The Rules 
             SYANTMpS

pus acum 11 ani
   
eu_nebunu
VETERAN

Inregistrat: acum 15 ani
Asta e evident. Nu stiu daca ea doreste o relatie, cel mai probabil ca nu, dar si din partea mea e sigur ca nu doresc. Divortata, cu copil la liceu, chiar nu am nicio intentie sa ma implic sentimental.

Doar ca am retineri si pentru a incepe o relatie sexuala


pus acum 11 ani
   
mItZa sk8
Membru Senior

Din: San Andreas
Inregistrat: acum 15 ani
Asteptam noutati.

pus acum 11 ani
   
maharet
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Sau nu.

_______________________________________
Zilnic, cel mai interesant P.M. este răsplătit cu un BNUS special

DO NOT PM ME, MOST LIKELY I WON'T ANSWER.DO NOT REQUEST
REUPLOADS OF MY PREVIOUS UPLOADS, BUT IF YOU STILL HAVE
THEM, FEEL FREE TO MAKE AS MANY MIRRORS AS YOU LIKE.


 
    [mp3=https://www.youtube.com/watch?v=azJTTI4vk7g]

              Citiţi regulile/Read The Rules 
             SYANTMpS

pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la