Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil Georgiana69
Femeie
24 ani
Arad
cauta Barbat
24 - 47 ani
Forum Romania Inedit / Off Topic / Sfat cumparare unitate centrala Moderat de 80Inanna, Crizzu, Neo, cuculean, gabiandreicristian, maharet, maleficus
Autor
Mesaj Pagini: 1
M@k@r3nko
MEMBRU VIP

Din: Dark Realm
Inregistrat: acum 16 ani
neata

De curand am facut niste renovari la mine prin camera si am ramas fara spatiu de un asa zis birou, si as vrea sa imi fac un "game station" folosind tv-ul ca monitor, si o unitate noua mai "buna" decat ce aveam.

Am gasit niste preturi si as dor sa stiu spre care ma sfatuiri sa inclin. Reamintesc, este numai si numai pentru jocuri(consola era un gand dar sunt fan pc) pentru work and school am un laptop.

Variante:
1)
2
3
4

astept cu nerabdare raspunsurile voastre!


_______________________________________
“You're not even alive… not really. You're just a machine, and machines can be broken.”

pus acum 11 ani
   
maharet
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani





Şi varianta cu monitor de la e-mag e în regulă, dar asta are un CPU un pic mai bun.Dacă ai de investit un pic peste 2000 de lei. se poate mai bine.

edit: poftim, dai un pic peste 2000 cu piese pe comandă, dar face, pentru un gaming decent, fără monitor de care n-ai nevoie fiindcă vei folosi TV-ul şi fără DVDRW de care oricum nu ai nevoie, windows se poate instala şi de pe USB stick iar jocurile se pot copia şi prin reţeaua internă între cele două calculatoare.Ai şi 8 GB de ram, dacă poţi, mai pui încă 8 şi n-ai treabă, în viitor vei mai putea adăuga încă 16.Sursa aia Enermax o am şi eu, îmi duce fără grijă 4 hard diskuri totalizând 6 TB, un CPU Quad Core, un 5570 cu 1 GB DDR5, 12 GB de ram, nu se blochează, n-am probleme.Procesorul are frecvenţa de tact la 3.3 Ghz şi e a treia generaţie,  Ivy Bridge, se va descurca onorabil cu sarcinile primite.Carcasă de buget, categoria best buy, nu ai opţiuni mai bune în banii ăia,cei de la Segotep au unele dintre cele mai bune carcase de buget, practic următorul model din gamă, Raynor lasă în urmă multe alte modele din clase superioare de preţ ale altor producători, dacă pui în balanţă preţul şi dotările oferite.Pentru ce vrei tu, carcasa asta Segotep entry level e în regulă.


P.S. Dacă nu îţi inspiră încredere carcasa aia, mai dai 30 de lei şi o poţi lua  pe asta, tot Segotep


_______________________________________
Zilnic, cel mai interesant P.M. este răsplătit cu un BNUS special

DO NOT PM ME, MOST LIKELY I WON'T ANSWER.DO NOT REQUEST
REUPLOADS OF MY PREVIOUS UPLOADS, BUT IF YOU STILL HAVE
THEM, FEEL FREE TO MAKE AS MANY MIRRORS AS YOU LIKE.


 
    [mp3=https://www.youtube.com/watch?v=azJTTI4vk7g]

              Citiţi regulile/Read The Rules 
             SYANTMpS

pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la