Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil i.oana
Femeie
20 ani
Bucuresti
cauta Barbat
20 - 45 ani
Forum Romania Inedit / Off Topic / Quiz Inedit de fidelitate cu premii pe măsură Moderat de 80Inanna, Crizzu, Neo, cuculean, gabiandreicristian, maharet, maleficus
Autor
Mesaj Pagini: 1
maharet
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
M-am gândit să organizez un quiz inedit de fidelitate cu o simplă întrebare!

Întrebarea este:

1)Ce semnificaţie are ziua de azi?


Premiile sunt după cum urmează:

Locul1:

1x cont VIP pe zece zile pe scenetime.com, cu demote la clasa Family Member după perioada respectivă, statistici

Join date    2011-01-31 06:52:59 (1 year 1 month 2 weeks ago)
Last seen    2012-03-12 07:17:37 (0 second ago)
Uploaded    361.156 GB
Downloaded    133.644 MB
Share ratio   
2,767.228      


+ câte-o invitaţie pe: Torrentleech, F**kyeahtorrents, Lasttorrents, Filelist, SceneFZ

Locul2:

câte-o invitaţie pe: Torrentleech, Lasttorrents, Filelist, SceneFZ

Locul 3:

câte-o invitaţie pe: F**kyeahtorrents, Lasttorrents, Filelist, SceneFZ

Menţiuni

4 menţiuni a câte-o invitaţie pe Lasttorrents, Filelist, SceneFZ


Condiţii:

Primul care răspunde corect la întrebare, fără să îşi editeze postul, câştigă!
Dacă există mai mulţi utilizatori care răspund corect se vor departaja în ordinea răspunsurilor corecte.
Dacă nu vor exista câştigători, premiile se vor acorda cel mai probabil cu altă ocazie!
În cazul în care câştigaţi, aveţi obligaţia să aveţi grijă de conturi şi să nu creaţi probleme, în caz contrar riscaţi să vă faceţi singuri probleme şi aici pe forum (ban permanent pe cont şi după gravitate şi pe clasa de ip-uri - ban permanent - automat o să le faceţi şi altora probleme în acest caz)
Acestea fiind spuse, vreau să văd cât de bine ştiţi sau mai bine zis cât de mult cunoaşteţi din istoria pe alocuri amuzantă a acestui forum.Success tuturor. Voi anunţa câştigătorii mâine seară între orele 19 şi 21:00, aveţi timp de răspuns de acum până  mâine la ora 9:00 AM.

Modificat de maharet (acum 12 ani)


_______________________________________
Zilnic, cel mai interesant P.M. este răsplătit cu un BNUS special

DO NOT PM ME, MOST LIKELY I WON'T ANSWER.DO NOT REQUEST
REUPLOADS OF MY PREVIOUS UPLOADS, BUT IF YOU STILL HAVE
THEM, FEEL FREE TO MAKE AS MANY MIRRORS AS YOU LIKE.


 
    [mp3=https://www.youtube.com/watch?v=azJTTI4vk7g]

              Citiţi regulile/Read The Rules 
             SYANTMpS

pus acum 12 ani
   
plumber
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
S-a nascut Liza Minelli 

pus acum 12 ani
   
gabiandreicristian
Moderator

Din: loc in loc
Inregistrat: acum 17 ani
12     L     Cuv. Teofan Mărt.; Sf. Grigorie Dialogul, Ep. Romei; Sf. Simeon Noul Teolog (Post)

Am castigaaaat!



_______________________________________
E plin cimitirul, cu oameni de neinlocuit!

pus acum 12 ani
   
bobesman
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Aniversarea fondării Partidului Democratic Gabonez (1968) 

_______________________________________
Romania Live


pus acum 12 ani
   
EncantadoR
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Username
SoDMaster

Titlu
Admin

Inregistrat
12-03-2005   

Deci parerea mea ... Nasterea forumului RI.

La multi ani!!!   


_______________________________________






pus acum 12 ani
   
jak69
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 16 ani
bag seama ca maha a dat-o pe spartacus ,o fi ziua lui ??? a lu' spartacus ?!?   

_______________________________________
Nu beau,nu injur,nu fumez,am un singur viciu...mint !








pus acum 12 ani
   
anicuta
VETERAN

Inregistrat: acum 12 ani
Evenimente pe data de 12 martie

1642 – Sinodul de la Iaşi adoptă „Mărturisire Ortodoxa“ a lui Petru Movila, mitropolit al Kievului. Hotărîrea sinodului, publicată la Iaşi, este cea dintîi tiparitură din Moldova.
1824 – S-a născut Gustav Robert Kirchhoff, fizician german, descoperitorul legilor care îi poartă numele şi al analizei spectrale (m.17.10.1887).
1832 – S-a născut Charles Boycott, proprietar irlandez împotriva căruia ţăranii de pe moşia sa au organizat, pentru prima dată în istorie, o formă de protest numită de atunci “boicot” (sistare organizată, totală sau parţială, a relaţiilor cu o persoană sau organizaţie, în semn de protest faţă de anumite acţiuni ale sale) (m.19.06.1897).
1838 – Apare, la Braşov, din iniţiativa si sub conducerea lui George Bariţiu, “Gazeta de Transilvania”, primul ziar politic românesc din Transilvania. Şi-a încetat apariţia în 1946, datorită presiunilor comuniste.
1848 – Proclamaţia lui Simion Bărnuţiu prin care românii din Transilvania sînt chemaţi să se ridice la luptă pentru drepturile lor naţionale.
1863 – S-a înfiinţat agenţia diplomatică română de la Belgrad. Era prima agenţie diplomatică înfiinţată de România avînd caracter oficial, recunoscut atît de statul de reşedinţă, cît şi de celelalte puteri care aveau reprezentanţi la Belgrad.
1863 – S-a născut Gabriele d’Annunzio, poet, romancier şi dramaturg italian (romanele: “Inocentul”, “Triumful morţii”) (m.05.03.1938).
1876 – S-a născut Mustafa Kemal Ataturk, primul preşedinte al Republicii Turcia, considerat creator al Turciei moderne (m.10.11.1938).
1885 – S-a născut scriitorul Mateiu I. Caragiale (“Craii de Curtea Veche”, “Remember”) (m.17.01.1936).
1907 – Răscoala ţăranilor atinge apogeul în Muntenia şi Oltenia. Demisia guvernului conservator prezidat de Gh. Gr. Cantacuzino. Se formează un guvern liberal, în frunte cu Dimitrie A. Sturdza (cu I.I.C. Brătianu la Ministerul de Interne şi cu generalul Al. Averescu la Ministerul de Război).
1914 – Constantin Brâncuşi are prima expoziţie personală, la New York (12.03-01.04.1914).
1918 – Moscova a devenit capitala Rusiei.
1925 – S-a născut Constantin Chiriţă, scriitor şi scenarist (“Cireşarii”) (m.14.11.1991).
1925 – A murit Sun Yi–xian (Sun Yat–Sen), democrat revoluţionar şi om de stat. Fondator şi prim preşedinte al Republicii China între anii 1911 şi 1912, Sun Yat–Sen a promovat o politică de unitate şi democratizare a acestei ţări pe calea revoluţiei naţionaliste, a iniţiat reforme sociale şi economice care aveau în vedere modernizarea societăţii chineze. Doctrina sa, sunyatsenismul, a stat la originea celor două căi pe care s–a dezvoltat ulterior societatea chineză divizată, a Republicii Populare Chineze şi a statului–insulă Taiwan (n.12.11.1866).
1928 – S-a născut Edward Albee, dramaturg şi producător american.
1934 – S-a născut Maria Manoliu-Manea, lingvist, filolog, membră de onoare a Academiei Române. Din 1979, este profesor la Universitatea din California.
1940 – S-a născut Virgil Nemoianu, critic literar, eseist, filosof, membru al Academiei Europene de Arte şi Ştiinte. Din 1975, este stabilit în SUA.
1945 – A murit Anna Frank, autoarea unui celebru jurnal, “Jurnalul Annei Frank”, în care a descris istoria familiei sale în timpul ocupaţiei hitleriste în Olanda (n.12.06.1929).
1946 – S-a născut actriţa şi cîntăreaţa americană Liza Minnelli (foto), fiica actriţei Judy Garland şi a regizorului Vincente Minnelli (filmele “Cabaret”, “New York, New York”).
1947 – Preşedintele Harry Truman, în mesajul adresat Congresului SUA, prezintă programul politicii externe, cunoscut sub denumirea “Doctrina Truman”.
1950 – A murit scriitorul german Heinrich Mann (romanul “Îngerul albastru”) n.27.03.1871).
1965 – A murit George Călinescu, critic şi istoric literar, dramaturg, poet, prozator, importantă personalitate a culturii româneşti (n.19.06.1899).
1966 – A murit Victor Brauner, pictor suprarealist. Stabilit din 1938 în Franţa (n.15.06.1903).
1999 – A murit violonistul Yehudi Menuhin, elev al lui George Enescu (n.22.04.1916).
2000 – Într-un act istoric fără precedent, Papa Ioan Paul al II-lea (foto) a cerut iertare pentru păcatele comise de Biserica Catolică de-a lungul existenţei sale milenare.
2003 – A murit Zoran Djindjic, premierul Serbiei, în urma unui atentat (n.01.08.1952).


pus acum 12 ani
   
Rovan_Plumba
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani
Ba da fraeri esteti! Se implineste 20 de ani de cand parinti lui haharet l-o lasat home alone adica in puii mei. Nestimp parinti lui era nevoiti ca sa le invete limbi la nemti. Cum ar veni le-am dat petrol si grane valeleu! Era sa zic si curbe da ma abtin. De unde si proverbul: neamtul tot neamt ramane! Adica nemti n-a stiut ca parinti lui a luptat la '48? Adica nemti n-a stiut ca mancat salam cu soia?Niet! Da tot primind el ba o tastatura , ba un mouse se-a dat siama ca-i dastept.
Asa ca intrebat pe forum: rrrratzi ai draku de prosti voi la service va respectati superiori? Asa si aici. My house, my rules. Exact: casa voastra, marlania voastra, pamantul vostru, regulile voastre, dobitocii vostri.
Du-te ba in ma-ta! Tu dai premii? Tu esti superior? Prin ce? Prin ban?


// maharet edit: În viaţa ta umilă şi servilă de slujbaş la alţii care probabil din milă acceptă să-ţi plătească hoitul leneş ce stă pe-un scaun în faţa unui laptop de birou şi scrie comentarii îndobitocite non stop pe internet la adresa altora, în loc să-şi vadă de treburile cu care a fost însărcinat în firma în cadrul căreia lucrează,  se pare că tot nu ai învăţat o regulă elementară a vieţii, dacă nu respecţi, nu eşti respectat, dar ăsta nu este un motiv să îţi descarci năduful pe cei care n-au nicio treabă cu tine...Mai învaţă ce înseamna respectul, şi poate mai discutăm, deocamdată modul tău pueril în care ai pus problema mă lasă rece...nu dau pe părerea ta nici măcar...un dumicat de păsare, nu meriţi....aşa că îţi zic doar...Concluzie: Mă plictiseşti...tu şi cei de-o seamă cu tine...vezi-ţi de slujba pe care-o ai, să nu rămâi şomer, om cu minte îngustă ce eşti...AVÂND ÎN VEDERE CĂ A FOST ZIUA FORUMULUI, EŞTI EXONERAT DE DATA ASTA, AI UN SINGUR DREPT LA O REPLICĂ PERTINENTĂ!DACĂ TE APUCI DIN NOU SĂ FACI PE AICI CE ÎŢI VINE ŢIE, ÎŢI GARANTEZ CĂ NU MAI INTRI PE FORUMUL ĂSTA, INDIFERENT DE CINE EŞTI


pus acum 12 ani
   
maharet
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Locked.Voi anunţa câştigătorii în cursul zilei de astăzi! Odată desemnaţi, aceştia vor trebui să ia legătura cu mine prin pm şi  să-mi trimită o adresă de mail pe yahoo pe care să le fie trimise invitaţiile.

_______________________________________
Zilnic, cel mai interesant P.M. este răsplătit cu un BNUS special

DO NOT PM ME, MOST LIKELY I WON'T ANSWER.DO NOT REQUEST
REUPLOADS OF MY PREVIOUS UPLOADS, BUT IF YOU STILL HAVE
THEM, FEEL FREE TO MAKE AS MANY MIRRORS AS YOU LIKE.


 
    [mp3=https://www.youtube.com/watch?v=azJTTI4vk7g]

              Citiţi regulile/Read The Rules 
             SYANTMpS

pus acum 12 ani
   
maharet
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Câştigătorii sunt:

Locul 1: EncantadoR

Locul 2: caprioara1975 (La Mulţi ani şi mai cum? "La Mulţi Ani, RomâniaInedit", dacă ai fi spus aşa câştigai locul 1)

Premiile de consolare:

Locul 3: anicuta (pentru inventivitate şi perseverenţă

Menţiuni: plumber, gabiandreicristian, bobesman, jack69

Toţi cei menţionaţi sunt rugaţi să îmi lase pe pm câte-un e-mail unde să le fie trimise invitaţiile!


_______________________________________
Zilnic, cel mai interesant P.M. este răsplătit cu un BNUS special

DO NOT PM ME, MOST LIKELY I WON'T ANSWER.DO NOT REQUEST
REUPLOADS OF MY PREVIOUS UPLOADS, BUT IF YOU STILL HAVE
THEM, FEEL FREE TO MAKE AS MANY MIRRORS AS YOU LIKE.


 
    [mp3=https://www.youtube.com/watch?v=azJTTI4vk7g]

              Citiţi regulile/Read The Rules 
             SYANTMpS

pus acum 12 ani
   
maharet
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Ok...având în vedere faptul că premiile pentru locul 1-3 s-au acordat, cei care au câştigat menţiunile le mai pot revendica în acelaşi fel până Duminică 18 Martie 2012, ora 0:00 ( voi lua în considerare orice pm de revendicare trimis inclusiv până la data respectivă Topic dat jos şi închis! Felicitări câştigătorilor şi vă aşteptăm să participaţi într-un număr cât mai mare la ediţia următoare a concursului!

_______________________________________
Zilnic, cel mai interesant P.M. este răsplătit cu un BNUS special

DO NOT PM ME, MOST LIKELY I WON'T ANSWER.DO NOT REQUEST
REUPLOADS OF MY PREVIOUS UPLOADS, BUT IF YOU STILL HAVE
THEM, FEEL FREE TO MAKE AS MANY MIRRORS AS YOU LIKE.


 
    [mp3=https://www.youtube.com/watch?v=azJTTI4vk7g]

              Citiţi regulile/Read The Rules 
             SYANTMpS

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la