Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
dany_frumusik 24 ani
Femeie
24 ani
Constanta
cauta Barbat
24 - 56 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / Situatie cu probleme. Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
Kristy4n
Membru Puf

Inregistrat: acum 16 ani
Salut, am nevoie de un sfat in legatura cu o recucerire (sau conformare). Daca se poate..

Ok, acum detaliile. Am fost pana acum o luna intr-o relatie de 2 ani. Eu o cunosteam cu vreo 2 ani inainte sa fim impreuna, nu a fost absolut nimic intre noi pana cand la un moment dat am inceput sa vorbim din cauza unui proiect. Amandoi am observat ca avem lucruri in comun, au urmat discutii mai lungi, chestii si am ajuns sa vin impreuna. Foarte frumos, am ajuns sa ne iubim, as putea spune ca timp de vreo 6 luni nu ne-am certat deloc, dupaia au inceput certuri banale ca in orice relatie. Sa nu mai lungesc, eram de un an jumate impreuna si am luat amandoi (poate nu cea mai intelept lucru) decizia sa mergem la aceeasi facultate.. in OLANDA !.. si cu noi sa vina si prietena ei cea mai buna.

Nu foarte mari probleme din cauza asta, nu prea ma intelegeam eu cu prietena ei dar nu m-ar fi deranjat foarte tare. Situatia s-a schimbat putin cand unu din prietenii mei cei mai buni s-a gasit sa-mi zica ca i-a picat cu tronc tipa. pf. Si s-au combinat si au decis sa vina si ei cu noi. Nici aici nu erau 'incredibil' de mari probleme..sa zicem. Cu o luna inainte sa plecam relatia mea era putin mai tensionata(ea avea nevoie de consolare ca urma sa plece, dar nu prea s-a gandit ca si eu ma simt putin nasol ca vorba aia plec din tara poate pentru totdeauna; asta probabil pentru ca si-a facut impresia ca eu nu sufar asa tare din sentimente; si asta nu s-a intamplat pentru ca toti vrem aratam ca suntem 'masculi' si eu i-as fi spus asta).

Revenind, ziceam ca situatia a fost putin mai tensionata. Am plecat apoi la facultate unde de cand am ajuns am avut numai probleme.(am stat mai bine de o luna numai prin hoteluri si am cheltuit o gramada de bani pentru ca nu am reusit sa ne intelegem cu un anume proprietar si nu am avut cazare asigurata, campusul era ocupat..) In timpul asta eu am incercat sa fac tot posibilul sa gasim apartament ceva de inchiriat, sa rezolv cu actele, sa vad cum e cu angajatul pe aici, toate prostiile doar ca sa nu isi mai faca ea probleme ca si asa era foarte suparata si ai ei parinti erau foarte ingrijorati. In timpul asta ne-am certat tot mai des din cele mai stupide motive care se gaseau. Mi-am zis ca trecem peste cand gasim casa.

. Si am gasit casa. doar ca acum au intervenit certuri intre mine si .. restul (bani, randul la curatenie si alte prostii de genul). Din cauza asta am fost foarte nervos timp de cateva zile si am cam repezit-o , n-am mai luat o floare pentru ca in mod constant nu aveam bani(heh, studentia e la fel in toate tarile) si ne-am certat destul de tare cu o zi inainte de sa-i zicem aniversarea noastra de 1 an si 11 luni(ma rog.) Eu in constinuare suparat, ea imi lasa o cutiuta pe pat , cadou intr-un fel pentru 'aniversare'. M-a bulversat pe mine gestu si ca un om al pesterii i l-am dat inapoi si am spus ca nu pot sa il accept pentru ca m-am purtat nasol cu tine.. Dimineata aveam cursuri, am zis ca mai bine ii las putin spatiu sa ii treaca supararea, ea s-a dus sa vorbeasca cu colegii, eu am plecat spre sala. Din urma vine unul din colegi si imi zice 'imi pare rau, am auzit ca v-ati despartit'. Bam! -masca- . 'Ce ?' .

Am ramas prost in ziua aia si urmatoare si nu i-am spus niciun cuvant(din nou nu cea mai inteleapte decizie). A treia zi aflu ca ea nu vine acasa ca doarme la cineva . wtf? . Si stiam ca acel cineva era un coleg care cam incerca sa se dea la ea. Ea pana la urma se intoarce acasa probabil pentru ca prietenul asta al meu cu care am venit a sunat-o dar nu stiu nici acum ce au vorbit.

Oricum, ajunge si incepem sa vorbim, o intreb de ce, ca cum, de ce le-ai spus tuturor ca ne-am despartit da mie nu. Pana la urma imi spune motivele (nu i-am mai acordat atentie, am fost tot timpul nervos, am tipat la ea, pur si simplu nu ne-am inteles). Ii spun ok, abia acum realizez ca nu a fost roz situatia, sincer imi pare rau, hai sa schimbam.. si imi taie destul de scurt ca nu.'eu am incercat de mai multe ori decat ai facut-o tu in toata relatia, am simtit in ca eu m-am implicat mai mult decat tine in relatie si asta nu imi comvine.' Apoi mi-a spus ca inca ma iubeste dar ca vrea o pauza; ca nu stie cat o sa dureze('poate o luna, poate 2, poate 3, nu stiu'). In prima instanta am incercat sa accept, dar dupa 2 ani, dupa decizii destul de importante de a merge la aceeasi facultate tocmai la mama dracului, sa ne mutam impreuna, sa stiu ca o iubesc atat de mult, sa realizez cu ce am gresit desi in mintea mea imi spuneam ca e spre bine, sa ii spun ca imi pare rau si sa pur si simplu sa accept o pauza imi vine ffoarte greu. Au urmat cateva zile in care am purtat aceeasi discutie, eu ii spuneam ca o vreau inapoi, ea ca vrea pauza. Eu nu puteam sa accept si pana la urma i-am cerut sa imi spuna exact daca dupa pauza care o cere o sa fim din nou impreuna si mi-a raspuns ca nu stie si nu se poate hotara nici macar intr-o luna. A inceput sa planga si mi-a spus ca mai bine ne despartim de tot.

Asta s-a intamplat acum o luna. intre timp eu am incercat sa ma comport cat mai ok posibil, sa vorbesc cu ea, si ea a facut acelasi lucru doar ca intr-o zi a inceput sa ma sarute. Dar numai cand nu mai era nimeni cu noi. Chestia asta cu sarutatul cand nu mai era nimeni a durat cam 3 zile, dupa care a plecat pentru alte 3 zile in tara. In prima zi cat a fost in tara am vorbit putin la telefon, am vorbit cateva ore pe internet, totul imi parea ca merge inspre impacare. Acolo a fost prin cluburi cu fostii colegi, a inceput sa se simta foarte bine, a inceput sa nu mai vorbeasca cu mine deloc. S-a intors aici si am incercat sa vorbesc cu ea sa stiu ce s-a intamplat. Si mi-a zis ca nu mai vrea sa se gandeasca la noi, inca are sentimente pentru mine dar vrea o perioada sa se gandeasca numai la ea, sa se simta bine, pentru ca prea mult timp s-a gandit numai la altii in afara de ea si a ajuns sa sufere.

De atunci au trecut aproximativ 2 saptamani in care am facut tot posibilul sa pastrez o anumita distanta(vine destul de greu cunoscand faptul ca impartim o camera) dar inca sa vorbesc cu ea.(nu e nevoie sa subliniez faptul ca ma gandesc tot timpu la ea oriunde as fi si ce as face, ca nu prea pot sa dorm sau sa imi invat)
Acu' daca inca mai sunteti cu mine, as dori un sfat la cum sa procedez pentru ca ea s-a distantat foarte mult de mine si chiar imi pare ca nu o mai afecteaza despartirea dar eu inca o vreau inapoi pentru ca o iubesc foarte mult. Ce dracu ar trebui sa fac ?? Multumesc anticipat celor care macar au rabdarea sa citeasca tot ce am palavragit aici.

Modificat de Kristy4n (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
iosk
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 15 ani
Din cate am citit ai facut c-am tot ce se putea.   nu ramane decat sa astepti pe ea daca nu o mai afecteaza despartirea voastra inseamna ca ea nu m-ai are acelesi sentimente pentru tine.   ar trebui sa`i areti si tu putina indiferenta..

_______________________________________
Adevarul,pur si simplu,este rareori pur si nu este niciodata simplu ."

pus acum 12 ani
   
Kristy4n
Membru Puf

Inregistrat: acum 16 ani
Eh, m-am gandit si eu ca nu prea mai am ce sa fac dar vroiam sa ma asigur .. nu stii niciodata. Oricum mersi de reply . O sa vad cum merge in continuare..

pus acum 12 ani
   
OMBLADONM
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 16 ani
cand spune o femeie ca vrea o pauza ii clar ca ii gata relatia,dar totusi daca ai mers in olanda inseamna ca situatia ta financiara ii excelenta,cati bani ai cheltuit pe facultate acolo puteai sa faci aici facultatea si din banii ramasi iti luai o casa(deviez de la subiect).
sper ca esti constient ca in tot acest timp de "tranzitie" te-a inselat la greu cu cine apuca.
Nu stiu cum arata sau ce caracter are prietena ta dar eu cred ca nimeni nu isi dadea seama ce "parachute" ii cat timp ai fost cu ea.
asa-s femeile,o comparatie cu un animal ar fi jignitor pentru animal.
cauta alta,ca toate-s la fel.


pus acum 12 ani
   
Kristy4n
Membru Puf

Inregistrat: acum 16 ani
Mi-am cam dat eu seama ca inseamna o pauza pentru ea. Situatia mea financiara nu e excelenta, am venit aici bazandu-ma pe imprumutul de la stat pentru achitarea taxei doar ca a venit mai tarziu si am cheltuit destui bani intre timp.
Oricum, de inselat is destul de sigur ca nu, pentru ca am mai zis ca impartim aceeasi casa si aceeasi camera si mergem la aceeasi facultate, deci cam stiu ce face. Si in plus nici nu prea ar fi avut timp (ma rog, in afara de situatia cu statul la un coleg dar cred ca am ajuns sa o cunosc destul de bine timp de 2 ani incat sa stiu ca nu ar face asta .. asa devreme adica la 3 zile dupa).
Ideea e ca nu prea conteaza defapt, cel mai bine e sa imi iau gandu de la ea.
 


pus acum 12 ani
   
Belea
Membru Vip

Din: Baia MaRe ;x
Inregistrat: acum 16 ani
In prima zi cat a fost in tara am vorbit putin la telefon, am vorbit cateva ore pe internet, totul imi parea ca merge inspre impacare. Acolo a fost prin cluburi cu fostii colegi, a inceput sa se simta foarte bine, a inceput sa nu mai vorbeasca cu mine deloc.

a facut multe  dupa parerea mea e foarte aiurea sa zica imi trebuie timp .
timp pentru ce? da sau nu si punct

Modificat de Belea (acum 12 ani)


_______________________________________

O lumânare stinsă. E târziu.Şi să mai fiu cumva nu pot. Nu ştiu.

pus acum 12 ani
   
roin
Moderator

Din: tr-o bucata!
Inregistrat: acum 16 ani

Kristy4n a scris:

Salut, am nevoie de un sfat in legatura cu o recucerire (sau conformare). Daca se poate..
Ok, acum detaliile. Am fost pana acum o luna intr-o relatie de 2 ani. Eu o cunosteam cu vreo 2 ani inainte sa fim impreuna, nu a fost absolut nimic intre noi pana cand la un moment dat am inceput sa vorbim din cauza unui proiect. Amandoi am observat ca avem lucruri in comun, au urmat discutii mai lungi, chestii si am ajuns sa vin impreuna. Foarte frumos, am ajuns sa ne iubim, as putea spune ca timp de vreo 6 luni nu ne-am certat deloc, dupaia au inceput certuri banale ca in orice relatie. Sa nu mai lungesc, eram de un an jumate impreuna si am luat amandoi (poate nu cea mai intelept lucru) decizia sa mergem la aceeasi facultate.. in OLANDA !.. si cu noi sa vina si prietena ei cea mai buna.
Nu foarte mari probleme din cauza asta, nu prea ma intelegeam eu cu prietena ei dar nu m-ar fi deranjat foarte tare. Situatia s-a schimbat putin cand unu din prietenii mei cei mai buni s-a gasit sa-mi zica ca i-a picat cu tronc tipa. pf. Si s-au combinat si au decis sa vina si ei cu noi. Nici aici nu erau 'incredibil' de mari probleme..sa zicem. Cu o luna inainte sa plecam relatia mea era putin mai tensionata(ea avea nevoie de consolare ca urma sa plece, dar nu prea s-a gandit ca si eu ma simt putin nasol ca vorba aia plec din tara poate pentru totdeauna; asta probabil pentru ca si-a facut impresia ca eu nu sufar asa tare din sentimente; si asta nu s-a intamplat pentru ca toti vrem aratam ca suntem 'masculi' si eu i-as fi spus asta).
Revenind, ziceam ca situatia a fost putin mai tensionata. Am plecat apoi la facultate unde de cand am ajuns am avut numai probleme.(am stat mai bine de o luna numai prin hoteluri si am cheltuit o gramada de bani pentru ca nu am reusit sa ne intelegem cu un anume proprietar si nu am avut cazare asigurata, campusul era ocupat..) In timpul asta eu am incercat sa fac tot posibilul sa gasim apartament ceva de inchiriat, sa rezolv cu actele, sa vad cum e cu angajatul pe aici, toate prostiile doar ca sa nu isi mai faca ea probleme ca si asa era foarte suparata si ai ei parinti erau foarte ingrijorati. In timpul asta ne-am certat tot mai des din cele mai stupide motive care se gaseau. Mi-am zis ca trecem peste cand gasim casa.
. Si am gasit casa. doar ca acum au intervenit certuri intre mine si .. restul (bani, randul la curatenie si alte prostii de genul). Din cauza asta am fost foarte nervos timp de cateva zile si am cam repezit-o , n-am mai luat o floare pentru ca in mod constant nu aveam bani(heh, studentia e la fel in toate tarile) si ne-am certat destul de tare cu o zi inainte de sa-i zicem aniversarea noastra de 1 an si 11 luni(ma rog.) Eu in constinuare suparat, ea imi lasa o cutiuta pe pat , cadou intr-un fel pentru 'aniversare'. M-a bulversat pe mine gestu si ca un om al pesterii i l-am dat inapoi si am spus ca nu pot sa il accept pentru ca m-am purtat nasol cu tine.. Dimineata aveam cursuri, am zis ca mai bine ii las putin spatiu sa ii treaca supararea, ea s-a dus sa vorbeasca cu colegii, eu am plecat spre sala. Din urma vine unul din colegi si imi zice 'imi pare rau, am auzit ca v-ati despartit'. Bam! -masca- . 'Ce ?' .
Am ramas prost in ziua aia si urmatoare si nu i-am spus niciun cuvant(din nou nu cea mai inteleapte decizie). A treia zi aflu ca ea nu vine acasa ca doarme la cineva . wtf? . Si stiam ca acel cineva era un coleg care cam incerca sa se dea la ea. Ea pana la urma se intoarce acasa probabil pentru ca prietenul asta al meu cu care am venit a sunat-o dar nu stiu nici acum ce au vorbit.
Oricum, ajunge si incepem sa vorbim, o intreb de ce, ca cum, de ce le-ai spus tuturor ca ne-am despartit da mie nu. Pana la urma imi spune motivele (nu i-am mai acordat atentie, am fost tot timpul nervos, am tipat la ea, pur si simplu nu ne-am inteles). Ii spun ok, abia acum realizez ca nu a fost roz situatia, sincer imi pare rau, hai sa schimbam.. si imi taie destul de scurt ca nu.'eu am incercat de mai multe ori decat ai facut-o tu in toata relatia, am simtit in ca eu m-am implicat mai mult decat tine in relatie si asta nu imi comvine.' Apoi mi-a spus ca inca ma iubeste dar ca vrea o pauza; ca nu stie cat o sa dureze('poate o luna, poate 2, poate 3, nu stiu'). In prima instanta am incercat sa accept, dar dupa 2 ani, dupa decizii destul de importante de a merge la aceeasi facultate tocmai la mama dracului, sa ne mutam impreuna, sa stiu ca o iubesc atat de mult, sa realizez cu ce am gresit desi in mintea mea imi spuneam ca e spre bine, sa ii spun ca imi pare rau si sa pur si simplu sa accept o pauza imi vine ffoarte greu. Au urmat cateva zile in care am purtat aceeasi discutie, eu ii spuneam ca o vreau inapoi, ea ca vrea pauza. Eu nu puteam sa accept si pana la urma i-am cerut sa imi spuna exact daca dupa pauza care o cere o sa fim din nou impreuna si mi-a raspuns ca nu stie si nu se poate hotara nici macar intr-o luna. A inceput sa planga si mi-a spus ca mai bine ne despartim de tot.
Asta s-a intamplat acum o luna. intre timp eu am incercat sa ma comport cat mai ok posibil, sa vorbesc cu ea, si ea a facut acelasi lucru doar ca intr-o zi a inceput sa ma sarute. Dar numai cand nu mai era nimeni cu noi. Chestia asta cu sarutatul cand nu mai era nimeni a durat cam 3 zile, dupa care a plecat pentru alte 3 zile in tara. In prima zi cat a fost in tara am vorbit putin la telefon, am vorbit cateva ore pe internet, totul imi parea ca merge inspre impacare. Acolo a fost prin cluburi cu fostii colegi, a inceput sa se simta foarte bine, a inceput sa nu mai vorbeasca cu mine deloc. S-a intors aici si am incercat sa vorbesc cu ea sa stiu ce s-a intamplat. Si mi-a zis ca nu mai vrea sa se gandeasca la noi, inca are sentimente pentru mine dar vrea o perioada sa se gandeasca numai la ea, sa se simta bine, pentru ca prea mult timp s-a gandit numai la altii in afara de ea si a ajuns sa sufere.
De atunci au trecut aproximativ 2 saptamani in care am facut tot posibilul sa pastrez o anumita distanta(vine destul de greu cunoscand faptul ca impartim o camera) dar inca sa vorbesc cu ea.(nu e nevoie sa subliniez faptul ca ma gandesc tot timpu la ea oriunde as fi si ce as face, ca nu prea pot sa dorm sau sa imi invat)
Acu' daca inca mai sunteti cu mine, as dori un sfat la cum sa procedez pentru ca ea s-a distantat foarte mult de mine si chiar imi pare ca nu o mai afecteaza despartirea dar eu inca o vreau inapoi pentru ca o iubesc foarte mult. Ce dracu ar trebui sa fac ?? Multumesc anticipat celor care macar au rabdarea sa citeasca tot ce am palavragit aici.


Felicitari pt. cei care au avut rabdare sa citeasca ce-i aici. Scrie , frate aerat! fa spatii intre paragrafe!

Ti le-am aerat, pur si simplu, acolo unde nu ai continuat randul si ai pornit de la capat de rand. Nu am citit chiar nimic. Deocamdata.


_______________________________________
Ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

pus acum 12 ani
   
Kristy4n
Membru Puf

Inregistrat: acum 16 ani
) Scuze, am scris mai mult ca sa ma descarc, nu am incercat sa mai citesc nici eu a doua oara.
Oricum ca un update, situatia e tot destul de naspa. Pentru mine cel putin din cauza indiferentei care o arata, iar mie inca imi vine greu sa fiu indiferent fata de ea. Eh, o sa imi treaca in timp.


pus acum 12 ani
   
maharet
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Aşa...prima greşeală: Nu ai acceptat cadoul pe care ţi l-a făcut...a doua greşeală: nu trebuia să fii repezit, indiferent de cât de stresat erai, trebuie să încerci să fii liniştit şi să vorbeşti pe un ton calm mereu, ca să nu mai spun de micile atenţii şi afecţiuni ce trebuiau oferite cu regularitate...a treia greşeală : insistenţa...Ce poţi face ca să remediezi situaţia: poartă o discuţie sinceră cu ea şi explică-i cum stă treaba...tot timpul păstrează-ţi calmul, indiferent de ce o să aibă ea de spus, fiind o fire mai sensibilă, are tot dreptul să fugă de ceea ce nu îi conferă fericire şi stabilitate, dacă tu vei fi în stare să îi demonstrezi contrariul atunci va fi a ta.

_______________________________________
Zilnic, cel mai interesant P.M. este răsplătit cu un BNUS special

DO NOT PM ME, MOST LIKELY I WON'T ANSWER.DO NOT REQUEST
REUPLOADS OF MY PREVIOUS UPLOADS, BUT IF YOU STILL HAVE
THEM, FEEL FREE TO MAKE AS MANY MIRRORS AS YOU LIKE.


 
    [mp3=https://www.youtube.com/watch?v=azJTTI4vk7g]

              Citiţi regulile/Read The Rules 
             SYANTMpS

pus acum 12 ani
   
timx
MEMBRU VIP

Din: Galati
Inregistrat: acum 18 ani
Greselile au fost facute, si mai greu pot fi reparate.... ai cazut prada situatiei in care te-ai aflat (bani, cazare, etc), situatie ib care de fapt v-ati aflat amandoi, insa se pare ca doar tu ai clacat, si ai ajuns sa o cam neglijezi, fapt care a dus la situatia actuala....
Faptul ca erai nervos si aveai acele reactii, poate a lasat impresia ca te-ai panicat, iar acest lucru i-a dat de gandit cu privire la cat de capabil esti sa te descurci in situatii mai dificile, si se pare ca nu a fost prea multumita....
Acel cadou poate a fost si un gest din partea ei pentru a  te distrage de grijile avute, si sa te mai gadesti la ceea ce e intre voi, iar refuzul primirii poate a fost o luvitura destul de grea pt. ea...
Este posibil totusi ca ea sa mai aiba destule sentimente pt. tine, dar din cauza orgoliului sa se comporte acum asa tocmai pt. a-ti da seama ca ai gresit prin lipsa de atentie fata de ea....
La fel de bine, e posibil ca daca si tu incetezi sa-ti mai arati disperarea si sa nu mai insiti atat, sa-ti simta si ea lipsa la un momentdat, si sa revina la sentimenta mai bune...
Deci parerea mea este ca in conditiile actuale, lucrul cel mai potrivit pt. rezolvarea problemelor este TIMPUL...
Deci, incearca sa te gandesti mai putin la situatia existenta intre voi, si la fel ca si ea, sa te gandesti mai mult la tine, sa-ti intaresti siguranta de sine, si ulterior, cand te simti mai sigur sa reiei "luppta""
Daca nici atunci nu ai sorti de izbanda, atunci... mai sunt si alte fete pe lumea asta....

SUCCES !


pus acum 12 ani
   
Kristy4n
Membru Puf

Inregistrat: acum 16 ani
Eu mi-am dat seama de greselile mele, ce-i drept mult prea tarziu, dar vroiam sa stiu daca mai pot face altceva decat sa astept. Acum e un fel de prientenie pe care eu simt foarte ciudata, ea de cele mai multe ori ma cam ignora, eu incerc sa mai deschid cate un subiect de discutie care rar continua mai mult de 2 replici. Din cand in cand ne mai uitam amandoi la niste poze sau clipuri pe net, dar cam atat. Asta e, ma descurc eu intr-un fel sau altul. Mersi de sfaturi 

pus acum 12 ani
   
maharet
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Ce să aştepţi? Să o ia altul? Dacă nu pui piciorul în prag...asta se va întâmpla...

_______________________________________
Zilnic, cel mai interesant P.M. este răsplătit cu un BNUS special

DO NOT PM ME, MOST LIKELY I WON'T ANSWER.DO NOT REQUEST
REUPLOADS OF MY PREVIOUS UPLOADS, BUT IF YOU STILL HAVE
THEM, FEEL FREE TO MAKE AS MANY MIRRORS AS YOU LIKE.


 
    [mp3=https://www.youtube.com/watch?v=azJTTI4vk7g]

              Citiţi regulile/Read The Rules 
             SYANTMpS

pus acum 12 ani
   
eu_nebunu
VETERAN

Inregistrat: acum 15 ani
let it go. vrajeli cu "inca te mai iubesc" am auzit si eu. cred ca te respecta, te admira pt omul care esti, dar nu te mai iubeste.
daca chiar te mai iubeste, poti sa vezi facand-o geloasa, iesi cu alte fete, sa vezi cum reactioneaza. poti sa faci asta pentru ea, sau pentru tine. eu te sfatuiesc sa iesi cu alte fete pentru ca sa o poti uita cat de repede, pentru ca esti intr-un moment important in viata


pus acum 12 ani
   
Kristy4n
Membru Puf

Inregistrat: acum 16 ani
Update:
Mda, s-a terminat de tot. Macar nu ma mai simt nasol.

Am incercat in ultimile zile sa o scot afara ('hai ca fac cinste cu un suc', 'ma duc sa ma plimb vii?', etc) dar ori mi-a zis ca e prea tarziu, ca e prea frig si azi mi-a zis ca ii e lene. Mi s-a pus pata si am zis ca daca nu vrea sa vorbeasca in oras pot foarte bine sa incep acum. Am inceput sa vorbesc, am intrebat-o cateva chestii de sentimentele ei dar a tot evitat si pana la urma mi-a zis ca nu vrea sa mai vorbeasca despre asta si ca nu mai vrea sa mai fie cu mine.

Si i-am cerut motiv. Mi-a spus ca nu trebuie sa aiba un motiv concret. Mi-a fost deajuns. Si acum e gata; ma rog e gata si pentru mine..

Pana una, alta multumesc tuturor 
Banuiesc ca se poate inchide topicul.


pus acum 12 ani
   
eu_nebunu
VETERAN

Inregistrat: acum 15 ani
nu trebuie neaparat sa se inchida topicul. poti sa mai ai intrebari cu ce-i de facut in continuare(asta daca nu ai mai trecut prin asa ceva)
imi pare rau ca s-a terminat, dar pt mine era clara treaba asta de cand am citit topicul. o sa gasesti altele mai bune stai linistit


pus acum 12 ani
   
maharet
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Dacă ea nu trebuie să aibă un motiv concret înseamnă că nu te merită fiindcă niciodată nu a pus suflet în relaţia asta şi nici tu nu ai însemnat ceva vreodată pentru ea.Next!

_______________________________________
Zilnic, cel mai interesant P.M. este răsplătit cu un BNUS special

DO NOT PM ME, MOST LIKELY I WON'T ANSWER.DO NOT REQUEST
REUPLOADS OF MY PREVIOUS UPLOADS, BUT IF YOU STILL HAVE
THEM, FEEL FREE TO MAKE AS MANY MIRRORS AS YOU LIKE.


 
    [mp3=https://www.youtube.com/watch?v=azJTTI4vk7g]

              Citiţi regulile/Read The Rules 
             SYANTMpS

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la