Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Lista de useri | Cauta | Inregistrare | Login

CHAT GENERAL | CHAT ROMANIA-INEDIT | POZE ROMANIA-INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie.ro:
valentina6969
Femeie
22 ani
Bucuresti

cauta Barbat
25 - 56 ani

Forum Romania Inedit / TV Shows / Seriale Coreene Moderat de 80Inanna, Nero, Saw, Silva  
Autor
Mesaj Pagini:  1 2 3 4 ... 6
johnnybegoode
MEMBRU VIP
Mesaj Privat

Inregistrat: 09-03-2006
Secretele de la Palat (The Great Queen Seon Deok)Un film coreean recompensat cu 11 premii. Din distributie: Lee Yo Won, Nam Ji Hyun, Ko Hyun Jung, Uhm Tae Woong
Productia MBC este inspirata din viata reginei Seondeok, care a condus in perioada 632-647, cea care a fost prima femeie regina din Coreea. Tatal ei, regele Chinp’yong, a condus pe o perioada de 50 de ani.
Serialul a inregistrat audiente TV foarte ridicate, motiv pentru care a fost prelungit cu un numar de 12 episoade. Astfel, in loc de 50 de episoade cate avea initial, Secretele de la palat a ajuns la un total de 62 de episoade.
Daca serialul precedent difuzat de TVR, Furtuna la palat, ne-a dus in perioada dinastiei Joseun, productia Secretele de la palat face un salt in timp, pana in perioada celor trei regate (Shilla, Paekchae, Koguryo), in regatul Shilla.
Filmul prezinta viata reginei Seondeok si misiunea ei de a salva regatul Shilla de Lady Mishil, care dorea cu orice pret sa ajunga la putere. The Great Queen SeonDeok este o poveste care ne invata despre istorie si viata.
Frumoasa Deokman, cea care avea sa devina regina Seondeok, este abandonata la nastere. Mai tarziu revine la palatul regal ajutata de sora sa geamana, printesa Chonmyong.
Filmul a fost recompensat cu 11 premii , printre care cel mai bun scenarist si cel mai bun serial al anului 2009. Serialul este difuzat in Romania la numai o luna dupa incheierea trasmiterii ultimului episod in Coreea de Sud.

Titlu: Queen Seon Deok / Secretele de la Palat
Gen: Istoric
Episoade: 62
Productie: MBC

Din distributie (rolurile principale):

Lee Yo Won - Printesa Duk Man / mai tarziu Queen Seon Duk
Nam Ji Hyun - tanara Printesa Deok Man
Ko Hyun Jung - Doamna Mi Shil
UEE - tanara Mi Shil
Uhm Tae Woong - Kim Yoo Shin
Lee Hyun Woo - tanarul Kim Yoo Shin

Inregistrari Dolce TV, 640x480, 25fps, AUDIO 128 kbps, stereo CBR

DOWNLOAD Secretele de la Palat

ftp://serialetv.zapto.org:21 user: free pass: 1234Regatul Vanturilor (The Kingdom of the Winds 2008)http://www.mysoju.com/kingdom-of-the-winds/
http://www.asiacinefil.com/proiecte-asi ... inds-2008/
http://www.imdb.com/news/ni0522607/
http://wiki.d-addicts.com/The_Kingdom_of_The_Winds

Kingdom of The Wind / The Land of The Wind
Director : Kang Il Soo ???
Scriptwriters : Choi Wan Gyu ???, Jung Jin Ok ???, Park Jin Woo ???
Author : Kim Jin

CHARACTERS & CASTS:
Cast : Song Il Guk, Choi Jung Won, Jung Jin Yung, Jang Tae Sung ???, Kim Sang Woo, Oh Yoon Ah ???, Park Gun Hyung, Kim Won Hyo, Kim Hye Sung, Park Sang Wook, Kim Jae Wook, Kim Hye Ri, Lim Jung Eun

NEWS & BRIEF INFO:
Cartoon: Land of the Wind of Kim Jin
by Kim So-Young
March, 2000


Download Regatul Vanturilor/Kingdom of the Winds

ftp://serialetv.zapto.org:21 user: free pass: 1234


Furtuna la palat (Yi San)Yi San narează viaţa Regelui Jeongjo, al 22-lea rege al Dinastiei Joseon. Jeongjo este comemorat în film pentru solidaritatea lui cu situaţia dificilă a omului obişnuit, în ciuda educaţiei şi a propriei sale învăţături regale.

Episoadele, le veti gasi aici:

Download

ftp://serialetv.zapto.org:21 user: free pass: 1234Legendele Palatului: Printul Jumong (2006)Coreea de Sud, 2006, serial de dramă, color, 60 minute (AP)

regizor: Ju-hwan Lee, Geun-hong Kim
scenarist: Wan-Gyu Choi, Hyung-su Jung

Distribuţia:
Il-guk Song (Jumong)
Hye-jin Han (So-suh-no)
Seung-su Kim (Tae-so herceg)
Kwang-leol Jeon (Kum-wa)
Yeon-su Oh (Lady Yu-hwa)

Evocare a vieţii legendarului prinţ coreean Jumong Taewang. Considerat fondatorul regatului Goguryeo, unul dintre cele trei regate istorice coreene, în anul 37 Î.C., Jumong, la fel ca Alexandru cel Mare sau Ginghis Han, a devenit un adevărat mit. Dar ce-ar putea fi un om obişnuit sau un rege, dacă nu ar cunoaşte dragostea? Din fericire, Jumong a fost nu numai un mare prinţ, dar şi un om obişnuit, care a trăit o frumoasă poveste de dragoste!

Episoadele, in ordinea aparitiei lor, le veti gasi aici:

Inregistrari Dolce TV, 640x480, 25fps, AUDIO 128 kbps, stereo CBR

Download

ftp://serialetv.zapto.org:21 user: free pass: 1234
Kim Soo Ro - The Iron King
Marele Preot al Naţiunii GooYa, este CheonGoon. El este interpretat de Yi HyoJeong. Mânat de două impulsuri diferite, Marele Preot se confrunta cu mari conflicte interioare, pe care se vede obligat să le rezolve.
Cea care a primit Graţia Divină, care este femeia venită din Nord, care ne aduce Regele. Cunosc această profeţie, astfel încât, cu această femeie venită din nord voi avea un copil, care este Yi Jin Ah Shi.
Ducând o viaţă atât de zbuciumată, ameninţată de moarte şi apoi ajungând într-un loc străin, unde cunoaşte un alt bărbat, iar pentru a primi Graţia Divină, va avea copil, ce urmează să fie rege – este rolul unei femei deosebit de puternice.
Ea este Jeong Gyeon Bi, interpretată de Bae JongOk.
Yo Oh Seong este Shin GuiGwan, una dintre cele nouă căpetenii, ambiţios, fără scrupule, aduce un plus de tensiune şi suspans în dramă. El vrea tronul… care nu va fi al lui, ci al Kim Soo Ro.
Yi Jin Ah Shi este un personaj interpretat de un actor fermecător, Go Joo Won, rival al lui Kim Soo Ro şi nefericit în dragoste…

Episoadele, in ordinea aparitiei lor, vor aparea aci:

DOWNLOAD Kim Soo Ro - The Iron King

ftp://serialetv.zapto.org:21 user: free pass: 1234Emperor of The Sea - Imparatul Marii (2005)Bazat pe viaţa unei personalităţi istorice reale, serialul Emperor of the Sea este o epopee coreeana ecranizată după romanul lui Choi In Ho.
Choi Soo Jong interpretează rolul lui Jang Bogo, cel care se ridică de la statutul de sclav la cel de comandant militar şi negustor de succes. Acţiunea se petrece în timpul dinastiei Silla (787-846).

Serialul are tot ce-i trebuie: intrigi, bătălii, dar şi iubire... o iubire neîmpărtăşită şi alta imposibilă.
De-a lungul drumului său, Jang Bogo se luptă cu piraţii şi este prins într-o rivalitate acerbă cu Madam Jami, o nobilă Silla, care vrea să deţină drepturile comerciale în Marea de Sud.
Song Il Gook este Yum Moon, prietenul lui Jang Bogo, care ulterior îi devine duşman. Yum Moon concurează cu Jang Bogo pentru iubirea lui Jeong-hwa.

Emperor of the Sea are 51 de episoade şi a fost difuzat de reţeaua KBS2, în anul 2004. Serialul a fost extrem de bine primit şi a deţinut locul 1 în raiting, în majoritatea săptămânilor, în perioada în care a fost difuzat.


DOWNLOAD Emperor of the Sea


ftp://serialetv.zapto.org:21 user: free pass: 1234Legendele palatului: doctorul Hur Jun
In rolurile principale: Jeon Gwang-Ryeol, Hwang Su-Jeong, Im Hyeon-Sik
Regizor: Lee Byeong-Hun
Gen: Drama (TV)

Doctorul Hur Jun a trait in secolul al XVI-lea, in timpul dinastiei Chosun. Filmul prezinta o impresionanta drama istorica despre viata lui Hur Jun, un medic legendar care a obtinut rezultate marete in medicina, care l-au ajutat sa-si depaseasca statutul social. Cu toate acestea, adevaratul motiv pentru care numele sau este pomenit si in prezent este daruirea de sine pentru a-i vindeca pe cei suferinzi.

Actiunea se desfasoara la circa 50 de ani dupa moartea lui Dae Jang Geum, prima femeie medic (eroina serialului Giuvaerul palatului). Rezultatele deosebite pe care Hur Jun le-a obtinut in medicina l-au ajutat sa-si depaseasca statutul social. Numele sau este legat nu numai de activitatea sa ca medic la Curtea Regala, ca autorul unei lucrari de referinta in istoria medicinii orientale, dar si ca medic cu o daruire de sine extraordinara pentru a-i vindeca pe cei saraci si suferinzi.

Site-ul TVR scrie ca povestea incepe cand mama tanarului Hur Jun se imbolnaveste, iar el o duce la un medic vestit al acelor locuri. Astfel, Hur Jun descopera efectele miraculoase ale acupuncturii si incepe sa lucreze ca sclav in casa doctorului, statutul sau social nepermitandu-i sa devina asistent in adevaratul sens al cuvantului. Ajutat de o inteligenta sclipitoare, de medicul Yoo I-Tae care ii devine mentor, dar si de frumoasa lui asistenta, Hur Jun acumuleaza in scurt timp cunostinte temeinice de medicina si, curand, are si primul pacient: o tanara care incercase sa se sinucida. Printr-o interventie aproape miraculoasa, Hur Jun salveaza tanara si, pentru ca aceasta era foarte saraca, el nu accepta nicio plata. Asa se face ca in scurt timp, vestea despre doctorul cel iscusit care nu ia bani de la saraci se raspandeste ca focul, mai noteaza TVR.

Realizarile lui tot mai multe si de rasunet in domeniul medicinei ajung si la urechile regelui care il invita la Palat. In ciuda numeroaselor piedici puse de oficiali, Hur Jun face dovada maiestriei sale si salveaza viata mai multor membri ai familiei regale, devind medicul personal al regelui.

Intrigile permanente de la Palat si framantarile politice duc insa la exilarea lui Hur Jun intr-o provincie indepartata din sudul tarii. Aici, el continua munca de cercetare si de ingrijire a bolnavilor saraci, scriind totodata si celebra carte "Dong Yi Bo Gam" (Comorile Medicinei Orientale), lucrare de referinta in istoria medicinei, publicata de-a lungul vremii in multe tari cu traditie in acest domeniu, inclusiv in China si Japonia.

Inregistrari Dolce TV, 640x480, 25fps, AUDIO 128 kbps, stereo CBR

DOWNLOAD

ftp://serialetv.zapto.org:21 user: free pass: 1234Iljimae (2008)


Acţiunea are loc în dimpul Dinasiei Joseon, Yong se comportă ca un huligan în piaţă pe timpul zilei, dar noaptea se transforma într-un hoţ care jefuia casele oficialilor pentru a-i duce spre sărăcie. După fiecare spargere, lăsa în urma lui un desen cu o creangă de cireş pentru a se remarca, astfel a fost numit Iljimae. Principalul lui scop a fost nu de a jefui casele oficialilor ci de a afla cine a fost proprietarul unei săbii special făcute, pe care a văzut-o când era copil, cu care a fost onorât tatăl lui. Eun Chae este fata unui oficial care, în ciuda creşterii ei, avea o simpatie pentru cei săraci. L-a întâlnit din întâmplare pe Iljimae şi nu a putut să nu-l admire pentru ceea ce făcea chiar dacă nu i-a văzut faţa vreodată.

Serialul este complet si contine titrare in limba romana hardsubbed..

Download Iljimae:

ftp://serialetv.zapto.org:21 user: free pass: 1234Return of Iljimae (2009)

The story is about a man fighting against the selfish and corrupt government to save the ordinary peasants. Iljimae was abandoned by his birth father and adopted by a Chinese couple. He returns to Korea to find his birth family and realizes how unjust the world really is. He watched as his first love, Dal Yi, was wrongfully put to death. Iljimae then vows to help the commoners from the corrupt government officials.Serialul are subtitrare in limba romana, este complet si il gasiti aici:

Download:

ftp://serialetv.zapto.org:21 user: free pass: 1234

The Iron Empress - Empress Chun Chu (2009)
Povestea începe în timpul domniei lui Gyeongjong, nepotul marelui Taejo, care a unificat cele Trei regate.
Suntem în jurul anului 980, în Goryeo, care este condus de Gyeongjong, un tânăr petrecăreţ, beţiv şi afemeiat. Deşi, în copilărie, fusese un copil bun, amintirea morţii părinţilor şi coşmarurile care îl bântuie, l-au făcut „puţin nebun”.
Însă puterea dragostei şi naşterea Prinţului Moştenitor îl schimbă radical. Totul se datorează noii împărătese. Deşi iniţial, fusese doar o căsătorie aranjată cu verişoara lui, Prinţesa Chun Chu, iubirea care se înfiripă între ei, reuşeşte să-i vindece rănile. Este cam târziu însă, pentru că boala care îl macină îl face să nu poată să-şi respecte promisiunea dată ei, de a o proteja pe ea şi pe fiul lor.
După moartea lui Gyeongjong, împărăteasa văduvă Honae, rămâne şi fără fiul său, pe care i-l ia fratele ei, noul împărat Seongjong, de teama influenţei prea mari pe care o avea împărăteasa văduvă şi din cauza unui prezicător. Împărăteasa se vede pusă în postura de a alege între a sta cu fiul ei (renunţând la orice viaţă publică şi de a-şi apăra regiunea natală (fostul Goguryeo) care era ameninţat de descendenţii Silla.

Serialul istoric de dragoste ” Empress Chun Chu”, pe parcursul a 80 de episoade, spune povestea Împărătesei de fier din timpul dinastiei Goryeo, care este presărată cu escapadele sângeroase ale unei femeie-războinic. Rolul Împărătesei de fier este jucat de actrita Chae Si-ra.

Chae, frumusetea felină care a încântat audienţa în “Emperor of the Sea”, interpretează rolul unei nemiloase amazoane. “Bărbaţii au jucat tot timpul rolurile liderilor, în dramele istorice”, a declarat Chae, la o conferinţă înainte de lansarea serialului. “Acum, cred că este timpul pentru femei să facă asta şi această dramă va arăta oamenilor că a existat un lider curajos şi minunat de sex feminin, în timpul dinastiei Goryeo…”

De temut, ar fi o descriere mai exactă a eroinei, care a fost denumită Împărăteasa de Fier. Ea a domnit ca regent în timpul fiul ei, Mok Jong, al şaptelea rege al dinastiei Goryeo..
Hotărâtă să realizeze obiectivele sale ambiţioase pentru regatul Goryeo, ea îmbracă armura, luptă împotriva cotropitorilor străini şi renunţă la tot în dorinţa de a-i creşte puterea. Publicul este invitat să-i urmărească transformarea într-un războinic rece.

Serialul nu este tot numai sânge şi lupte. Împărăteasa are o poveste de dragoste cu Kim Chi-yang (Kim Seok-hun), un descendent al familiei regale Silla, care o seduce de dragul câştigurilor teritoriale, dar apoi ajunge să se îndrăgostească de ea. Dar relaţia de dragoste/ură se termină, de obicei, catastrofal.
În cele mai multe drame istorice sunt prezentate în continuare imagini de persoane de sex feminin docile; femeia ca un subordonat care dă naştere la copii sau un tactician politic care ia parte la conspiraţii şi cauzează războaie interne în palat.
Acum însă vorbim despre împărăteasa, care este incompatibilă cu imaginile cunoscute anterior ale femeilor din istorie. Împărăteasa de Fier este nepoata lui Wang Gun, primul împărat al Goryeo. Ea a moştenit viziunea bunicii sale, precum şi Marele Spirit. Împărăteasa luptă împotriva duşmanilor care încearcă să distrugă Goryeo şi scapă de fratele ei, de fiul şi chiar de iubitul ei, pentru binele imperiului.


DOWNLOAD Emperor of the Sea

ftp://serialetv.zapto.org:21 user: free pass: 1234Dong Yi - Vremuri Apuse (2010)
Dong Yi (Dawn sau Vremuri apuse) - Un super film coreean regizat de Lee Byung Hoon, care prezinta viata doamnei Choi din timpul dinastiei Chosun


Titlu: Dong Yi (Dawn)
Gen: Istoric
Episoade: 50
Productie: MBC
Regia: Lee Byung Hoon, Kim Sang Hyub
Scenariu: Kim Yi Young

Super-productia este regizata de Lee Byung Hoon, care a semnat si filmele istorice Heojun, Sangdo, Daejangkeum (Giuvaerul Palatului), Lee san (Furtuna la palat)”. Noul serial are ca sursa de inspiratie dinastia Chosun, iar muzica epocii este foarte bine scoasa in evidenta. Pornind dupa un scenariu semnat de Kim Yi Young (Furtuna la palat), serialul are 50 de episoade, iar printre protagonisti se numara indragitul actor Jijin Hee (Giuvaerul palatului), acum in rolul regelui Sukjung.

Serialul Dong Yi (Dawn/Vremuri apuse) va ajunge pe ecranele din Coreea incepand cu data de 22 martie 2010.

Povestea:

Actiunea are loc in perioada dinastiei Chosun, intre anii 1683 si 1724, si urmareste firul vietii doamnei Choi, care avea sa devina mama celui de-al 21-lea rege al dinastiei Chosun, regele Youngjo (bunicul lui Lee San). Choi a fost una din sotiile lui Sukjong, al 19-lea rege al dinastiei Chosun.

Serialul prezinta povestea dramatica a vietii doamnei Choi si a fiului sau, printul Youngjo. Dupa ce tatal si fratele ei sunt executati, ea ramane orfana, si se ascunde de politia statului in Academia de muzica (Jangakwon). Ajungand in cele din urma prin istetimea sa, sa lucreze la palat, este remarcata de regele Sukjong.

Este pentru prima data in istoria dinastiei cand cineva provenind din randurile sclavilor ajunge in cel mai inalt nivel ierarhic. Choi reuseste sa supravietuiasca, impreuna cu fiul sau, pe care il educa pentru a putea deveni rege.

Distributie:

Han Hyo Joo interpreteaza rolul lui Dong Yi, mai tarziu Choi Sook Bin
Kim Yoo Jung interpreteaza rolul lui Dong Yi (copil)
Ji Jin Hee interpreteaza rolul lui King Sukjong
Bae Soo Bin interpreteaza rolul lui Cha Chun Soo
Lee So Yeon interpreteaza rolul lui Jang Hee Bin
Park Ha Sun interpreteaza rolul lui Queen Inhyeon
Jung Jin Young interpreteaza rolul lui Seo Yong Gi
Kim Hye Sun interpreteaza rolul lui Court Lady Jung
Choi Ran interpreteaza rolul lui mamei lui Hee Bin

TEHNICAL INFO:

File Format..........: AVI
Codec................: XViD
Resolution...........: 656x352
Display aspect ratio: 16:9
AR...................: 1.86:1
Video Bitrate........: 1524kb/s
Frame rate...........: 29.970 fps
Audio................: AC3
Audio Langue.......: Korean
Audio Bitrate........: 192kbps
Channel(s)...........: 2 channels
Source...............: MBC HD
Subtitels............:YES (Romanian)Download Dong Yi

ftp://serialetv.zapto.org:21 user: free pass: 1234


Princess Ja Myung GoUn serial care continua intr-o oarecare masura povestea lui Muhyul din Kingdom of the Winds dar nu el este personajul principal.Doua printese Ja Myung si Nak Rang si printul Hodong sunt personajele principale puternice dar in acelasi timp vulnerabile, sa nu uitam ca serialul se mai numeste
The Story of Self Destruction.
Inainte de nasterea celor doua printese astrologul a spus ca daca in aceiasi seara sotiile generalului Ryu vor naste fete acestea vor duce tara la distrugere. Pentru a evita acest lucru regele porunceste moartea lor.Una din mame mai abila, printr-un siretlic isi salveaza copilul pe cand cealalta ramane sa infrunte de una singura soldatii regelui care asteptau afara si chiar membrii familiei care voiau sa indeplineasca porunca.
Destinul fiecarui copil isi urmeaza cursul tragic si il vom vedea pe parcursul celor 39 de episoade.
Un serial cu multa tristete in care anticipam soarta nefasta a personajelor cu fiecare scena dar in acelasi timp un serial foarte bine facut, cu actori cunoscuti si personaje interesante care merita vazut.

Download Princess Ja Myung Go

ftp://serialetv.zapto.org:21 user: free pass: 1234


HWANG JIN YI


Serialul de 24 de episoade prezinta povestea unei faimoase gisaeng din secolul al XVI-lea,din timpul dinastiei Joseun, Hwang Jin Yi.
Ea este o tanara dansatoare foarte talentata, aleasa pentru a fi gisaenga carei mama este o muziciana cunoscuta.Hwang Jin Yi, se indragosteste de un student bogat si foarte inteligent, si astfel viata ei merge mai departe ca o competitie.
Aceasta poveste arunca o noua lumina asupra vietii dansatorei, cantaretei si poetei Hwang Jin Yi, care a facut din arta o floare, chiar si atunci cand dragostea ei a fost pusa la incercare.Seria prezinta, de asemenea, viata unei femei care se confrunta cu greutati din cauza statutului ei social.
Kim Eun Ho este prima iubire a lui Hwang Jin Yi , dar povestea lor se termina tragic, datorita diferentelor de statut social.A doua iubire a ei este Kim Sung Han, dar iubirea dintre ei nu are nici de aceasta data un final fericit.
De asemenea, regele Byuk Kye Soo incearca sa-i castige inima, dar in zadar.Yi Saeng este un alt personaj, care nu ii este nici prieten, nici iubit, ci bodyguard devotat.
Intre timp, apare Bu Yong, o alta dansatoare cunoscuta a acelei epoci care ii este rivala lui Hwang Jin Yi atat in dans, cat si in dragoste.

Download Hwang Jin Yi

ftp://serialetv.zapto.org:21 user: free pass: 1234


JEJUNGWON / Jejoongwon (2010)Jejoongwon is the first modern hospital in Korea established in the Joseon era in 1885. Yeon Jung Hoon plays a nobleman who gives up his status to enter its ranks. Park Yong-woo plays a butcher’s son who becomes a physician, while Han Hye-jin enters Jejoongwon as an interpreter but takes on medical training to become a doctor.

Title: Jejungwon
Chinese Title : 众院
Genre: Medical, Historical
Episodes: 36
Broadcast Network: SBS
Broadcast period: 2010-Jan-04 to 2010-May-04
Air time: Monday & Tuesday 21:55
Cast:
Park Yong Woo as Hwang Jung
Han Hye Jin as Yoo Seok Ran
Yeon Jung Hoon as Baek Do Yang
Kim Gab Soo as Doctor Yoo
Kim Tae Hee (김태희 as Mi Ryung
Suh In Suk as Park Tae Hyun
Jang Hang Sun as Hwang Jung Byu
Do Ki Suk as Mong Chong
Kang Nam Gil
Yoon Gi Won
Yoo Tae Woong
Yoon Seo Hyun

Download JEJUNGWON/Jejoongwon

ftp://serialetv.zapto.org:21 user: free pass: 1234


THE PAINTER OF THE WIND (2008)    Title: The Painter of the Wind
    Also known as: Wind's Flower Garden / Garden of the Wind
    Genre: Period, romance
    Episodes: 20
    Broadcast network: SBS
    Broadcast period: 2008-Sep-24 to 2008-Dec-04
    Air time: Wednesday & Thursday 21:55

Sinopsis

Shin Yoon Bok este un pictor talentat, care se deghizează ca un baiat pentru a căuta asasinul tatălui său şi o întâlneşte pe pictor maestru care călăuzeşte ei fiind într-un mare pictor. Kim Hong Nu este omul care învaţă Yoon Bok cum să picteze, si isi dezvolta o prietenie puternica de mentor şi discipol.

Serial complet cu subtitrari incluse

Download The Painter of the Wind

ftp://serialetv.zapto.org:21 user: free pass: 1234KING GEUNCHOGODetails

    * Title: Geunchogo Wang
    * Also known as: King Geunchogo
    * Genre: Historical
    * Episodes: 70
    * Broadcast network: KBS1
    * Broadcast period: 2010-Nov-06 to TBA
    * Air time: Saturday & Sunday 21:40

Synopsis

The story of King Geunchogo, warrior king of Baekje. Under his reign, the kingdom experienced its glory days, with military conquests that saw him controlling most of the Korean peninsula and a subsequent enhancement of political power that reached its greatest height in Baekje's history.

Info:

http://gonggil.wordpress.com/2010/11/23 ... o-imagini/

Download King Geunchogo

ftp://serialetv.zapto.org:21 user: free pass: 1234Regele Qian
(King Qian of Wuyue)

China, 2007, film serial de aventură, 55 minute

regizor: Hu Mingkai

Distribuţia:
Wang Yanan
Ma Su
Xu Jinjiang


Povestea romanţată a celui care avea să devină Regele Qian al regatului Wuyue. La sfârşit de secol IX, dinastia chineză Tang îşi trăia ultimele zile într-un imperiu sfâşiat de războaie.

Tânărul şi arătosul Qian Poliu este silit să-şi câştige existenţa din traficul de sare şi-şi foloseşte aptitudinile de războinic pentru a-şi salva prietenii din situaţii limită. Curând, el ajunge şeful unei mici miliţii care se opune cu succes jafurilor şi atacurilor armate, apoi, pentru meritele sale, este numit guvernator în Hangzhou. Inteligenţa, curajul şi farmecul său atrag atenţia tinerelor domnişoare, care-şi doresc să-i cucerească inima...

Download Regele Qian:

ftp://serialetv.zapto.org:21 user: free pass: 1234
Legendele palatului: negustorul Lim Sang-ok
(Geosang Kim Man Deok)
Coreea, în timpul dinastiei Joseon. Tânărul vânzător ambulant, inteligent în afaceri, Lim Sang-ok străbate ţara în lung şi lat, ca un necunoscut. În timp, el reuşeşte să construiască o adevărată reţea comercială între ţările asiatice, respectând mereu, cu onoare, principiul integrităţii morale. Această atitudine şi faptele sale fac din el unul dintre cei mai respectaţi şi admiraţi negustori ai acelor vremuri. De aceea însuşi împăratul îl aduce în preajma sa, cinstindu-l cum se cuvine! Deşi viaţa negustorului nu este deloc uşoară, iubirea de oameni îl ajută însă să treacă peste greutăţi. Dar pe el, îl iubeşte cineva? Istoria vieţii sale, pare un roman de aventuri, deşi Lim Sang-ok a existat în realitate!

Download Negustorul Lim Sang-ok

ftp://serialetv.zapto.org:21 user: free pass: 1234


DAE JANG GEUM - GIUVAERUL PALATULUI
Coreea de Sud, 2003, serial
Recomandat acordul părinţilor

regizor: Byoung-hoon Lee
scenarist: Yeong-hyeon Kim
compozitor: Se-Hyeon Im
producător: Byoung-hoon Lee

Distribuţia:
Yeong-ae Lee (Seo Jang-geum)
Mi-kyeong Yang (Însoţitoarea Doamnei Han la Curte)
Chan-hwan Park (Seo Cheon-Soo, tatăl lui Jang-Geum)
Hye-seon Kim (Park Myeong-yi, mama lui Jang-Geum)
Hyeon-shik Lim (Deok-Gu Kang)
Bo-ra Geum (NaJudaek)
Ji-min Han (Sinbi)

Sunt in format avi iar ca sursa Dolce si WeDISk...
Capturile Tv au titrare in romana hardsubbed iar cele WeDISK au subtitrare separata

ftp://serialetv.zapto.org:21 user: free pass: 1234


The Princess Man


The Princess' Man, a Historical version of Romeo-Juliet story. It portrays a journey of two lovers, Kim Seung Yoo (played by Park Si Hoo) and Se Ryeong (played by Moon Chae Won).

Their love journey will face a lot of obstacles as their fathers, General Kim Jong Seo & Grand Prince Suyang are enemies. A forbidden love between daughter of Grand Prince Suyang and son of General Kim Jong Seo (who's killed by Grand Prince Suyang in order to ascend to the throne).

Download

ftp://serialetv.zapto.org:21 user: free pass: 1234
THE REPUTABLE FAMILYDetails

    Title: 명가 (名家 / Myeongga
    English Title: The Reputable Family
    Also known as: Great Family
    Genre: Drama, historical, period
    Episodes: 16
    Broadcast network: KBS1
    Broadcast period: 2010-Jan-02 to 2010-Feb-21
    Air time: Saturday & Sunday 21:40

Synopsis

"The Reputable Family" revolves around the Choi family as they perform nobleness oblige. Main character played by Cha In Pyo has a spiritual supporter played by Han Go Eun, who is also his love interest. Kim Sung Min will play the evil character and rival to Cha In Pyo.

Download

ftp://serialetv.zapto.org:21 user: free pass: 1234


GYE BAEKProfile

    TV Show: Gyebaek
    Revised romanization: Gye-Baek
    Hangul: 계백
    Director: Kim Geun-Hong
    Writer: Jung Hyung-Soo
    Network: MBC
    Episodes: 32
    Release Date: July 25, 2011 --
    Runtime: Mondays & Tuesdays 21:55
    Language: Korean
    Country: South Korea

Plot

General Gye-Baek of Baekje and his 5,000 soldiers go up against the Silla and Tang Dynasties. Their combined forces are 10 times the size of Bekjae's army.

King Moo is the king of Bekje, but the king carries no real power and can't even protect his first wife Queen Sun-Hwa and his first son Ui-Ja. Because Queen Sun-Hwa is the daughter of a Silla king, Queen Sun-Hwa and her first son Ui-Ja are always fearful of being assassinated. On every attempt their guard Moo-Jin saves their lives. King Moo also has a second wife Sa Taek Bi. She is the daughter of the most powerful noble Sa Taek Ju Duk. In actuality, her father Sa Taek Ju Duk and Sa Taek Bi herself control Silla and created the secret group "Wi Jae Dan" to assassinate Queen Sun-Hwa and her son Prince Ui-Ja. The second wife Sa Taek Bi wants her son Kyo-Ki to ascend to the throne.

Second wife Sa Take Bi and her people scheme to accuse first wife, Queen Sun-Hwa and her guard Moo-Jin of espionage. Queen Sun-Hwa and Prince Ui-Ja are captured and held captive in separate locations. Guard Moo-Jin is caught and severely tortured. King Moo kneels in front of Sa Taek Ju Duk and begs for the life of his first wife Queen Sun-Hwa. Sa Taek Juk Duk turns away King Moo.

Meanwhile, second wife Sa Taek Bi wants to save guard Moo-Jin. When they were young, Sa Taek Bi loved Moo-Jin and she still loves him to this day. Sa Taek Bi then tells King Moo that she has prepared an avenue of escape for first wife Queen Sun-Hwa and Prince Ui-Ja to flee to Silla, but Moo-Jin must remain with her. Without knowing where first wife Queen Sun-Hwa and Prince Ui-Ja are headed to, they are placed in a carriage. Guard Moo-Jin is also able to escape with the help of King Moo. Guard Moo-Jin is able to also get his wife who is pregnant. They join Queen Sun-Hwa and Prince Ui-Ja. At the palace, second wife Sa Taek Bi learns that Moo-Jin has escaped. Sa Taek Bi and the group Wi Jae Dan go after Moo-Jin and his party. At this time, first wife Queen Sun-Hwa learns that they are headed to Silla. She tells her son Ui-Ja that she is not a spy and she won't go to Silla, because she and her son are Bekje. First wife Queen Sun-Hwa then cuts her own throat with a knife and dies. Moo-Jin and his pregnant wife separate from Prince Ui-Ja to find a quite place to settle down. Meanwhile, Prince Ui-Ja heads to the palace, while second wife Sa Taek Bi and the Wi Jae Dan tracks them all down ...

Download Gye Baek

ftp://serialetv.zapto.org:21 user: free pass: 1234

Modificat de johnnybegoode (02-03-2012 16:35:11)


_______________________________________
Seriale TV: ftp://serialetv.ddns.net:21. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp://serialetv.ddns.net:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

31-01-2011 18:14:03
   
Saw
Moderator
Mesaj Privat

Din: Audiobooks Section
Inregistrat: 22-01-2007


Code:

Pus sus, o perioada_______________________________________


31-01-2011 20:20:21
   
paska-v
Membru Senior
Mesaj Privat

Inregistrat: 27-08-2005
Salut! Acum sint foarte bine aranjate tot respectul pentru dumneavoastra cei care nu le plac acest gen de seriale nu sint obligati sa comenteze aluzie la Saw.Sa stiti ca va multumim si nu odosim sa coborim ce postati dv.

01-02-2011 02:57:20
   
manuelle36
Membru Gold
Mesaj Privat

Inregistrat: 09-05-2006
Multumesc mult domnule Saw.

01-02-2011 07:36:44
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP
Mesaj Privat

Inregistrat: 09-03-2006
Completat cu episoade noi (ep. 54, inclusiv)  Legendele Palatului: Printul Jumong si adaugat ep, 46 (care lipsea) la The Iron Empress - Empress Chun Chu (2009) si subtitrari pana la ep 57...

_______________________________________
Seriale TV: ftp://serialetv.ddns.net:21. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp://serialetv.ddns.net:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

04-02-2011 18:53:14
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP
Mesaj Privat

Inregistrat: 09-03-2006
Pentru Kingdom of the Winds am pus si un mirror:

http://www.fileserve.com/list/dpU7fwC

S-au completat cu episoadele aparute saptamana aceasta toate serialele postate de mine. Weekend placut!!!


_______________________________________
Seriale TV: ftp://serialetv.ddns.net:21. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp://serialetv.ddns.net:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

12-02-2011 08:10:30
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP
Mesaj Privat

Inregistrat: 09-03-2006
Am inceput sa urc episoadele la Princess Ja Myung Go (vedeti linkurile mai sus)..Momentan sunt 20 de episoade cu titrare in limba romana, vor urma si celelalte episoade in cursul zilei de 13.02 (39 la numar). Subtitrarile in romana sunt in lucru.

Modificat de johnnybegoode (13-02-2011 08:46:02)


_______________________________________
Seriale TV: ftp://serialetv.ddns.net:21. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp://serialetv.ddns.net:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

12-02-2011 12:36:18
   
danutmg
Membru Puf
Mesaj Privat

Inregistrat: 17-11-2006
Subtitrare pentru Princess Ja myung de la 21 la 39 daca are cineva. Multumesc anticipat.

13-02-2011 19:50:06
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP
Mesaj Privat

Inregistrat: 09-03-2006
Chiar acum o "userita" pe care o iubesc la nebunie face traducerea la aceste episoade.. 

_______________________________________
Seriale TV: ftp://serialetv.ddns.net:21. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp://serialetv.ddns.net:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

13-02-2011 21:58:59
   
danutmg
Membru Puf
Mesaj Privat

Inregistrat: 17-11-2006

danutmg a scris:

Subtitrare pentru Princess Ja myung de la 21 la 39 daca are cineva. Multumesc anticipat.

Am mai gasit cateva subtitrari pe fileFactory, de la 21 la 25.


22-02-2011 21:10:32
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP
Mesaj Privat

Inregistrat: 09-03-2006
Pe masura ce primesc subtitrarile (cam 1 la 2-3 zile) le postez pe filefactory si subs.ro...

_______________________________________
Seriale TV: ftp://serialetv.ddns.net:21. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp://serialetv.ddns.net:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

22-02-2011 21:16:46
   
GoldenBoy
Membru Gold
Mesaj Privat

Inregistrat: 05-02-2009
Buna treaba cu serialele Korene !!!!!

23-02-2011 14:43:10
   
danutmg
Membru Puf
Mesaj Privat

Inregistrat: 17-11-2006

johnnybegoode a scris:

Pe masura ce primesc subtitrarile (cam 1 la 2-3 zile) le postez pe filefactory si subs.ro...

Iti suntem recunoscatori Johnnybegoode pentru efort.


26-02-2011 08:53:31
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP
Mesaj Privat

Inregistrat: 09-03-2006
Princess Ja Myung Go, subtitrari pentru ep 1-32..Mii de multumiri traducatoarei...
   

Modificat de johnnybegoode (08-03-2011 19:23:26)


_______________________________________
Seriale TV: ftp://serialetv.ddns.net:21. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp://serialetv.ddns.net:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

04-03-2011 17:37:13
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP
Mesaj Privat

Inregistrat: 09-03-2006
Am adaugat un serial nou: Jejoongwon - cauatati in lista de mai sus


   


_______________________________________
Seriale TV: ftp://serialetv.ddns.net:21. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp://serialetv.ddns.net:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

17-03-2011 09:27:46
   
danutmg
Membru Puf
Mesaj Privat

Inregistrat: 17-11-2006

johnnybegoode a scris:

Am adaugat un serial nou: Jejoongwon - cauatati in lista de mai sus


   

FRUMOS FILM. MULTUMIM


26-03-2011 09:42:02
   
manueel
Membru Puf
Mesaj Privat

Inregistrat: 27-03-2011
Am o intrebare..

pt serialul Secretele de la Palat (The Great Queen Seon Deok) nu gasesc toate subtitrarile..     nu sunt pt toate episoadele? sau nu le gasesc eu?


27-03-2011 11:49:14
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP
Mesaj Privat

Inregistrat: 09-03-2006
THE PAINTER OF THE WIND (2008)


http://www.filefactory.com/f/20264ed0b2b3a122/


_______________________________________
Seriale TV: ftp://serialetv.ddns.net:21. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp://serialetv.ddns.net:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

30-03-2011 10:32:52
   
manuelle36
Membru Gold
Mesaj Privat

Inregistrat: 09-05-2006
Multumiri pentru Painter of the Wind.

01-04-2011 07:49:59
   
2f4st
Membru Puf
Mesaj Privat

Inregistrat: 26-03-2008

johnnybegoode a scris:

Princess Ja Myung Go, subtitrari pentru ep 1-32..Mii de multumiri traducatoarei...
   


se poate si la ultimul episod subtitrare?
thx


04-04-2011 15:56:29
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP
Mesaj Privat

Inregistrat: 09-03-2006
Rezolvat, serial complet     

_______________________________________
Seriale TV: ftp://serialetv.ddns.net:21. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp://serialetv.ddns.net:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

04-04-2011 17:33:03
   
danutmg
Membru Puf
Mesaj Privat

Inregistrat: 17-11-2006

johnnybegoode a scris:

Am adaugat un serial nou: Jejoongwon - cauatati in lista de mai sus


   

MULTUMIM! UN FILM SUPERB.


04-04-2011 17:42:10
   
2f4st
Membru Puf
Mesaj Privat

Inregistrat: 26-03-2008

johnnybegoode a scris:

Rezolvat, serial complet     


mare domn :P
thx again


04-04-2011 20:33:05
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP
Mesaj Privat

Inregistrat: 09-03-2006
Nu gasesc episodul 1 din Regele Qian pe nicaieri, poate stiti cineva o sursa?

_______________________________________
Seriale TV: ftp://serialetv.ddns.net:21. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp://serialetv.ddns.net:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

05-04-2011 07:30:18
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP
Mesaj Privat

Inregistrat: 09-03-2006
Empres Chun Chu - adaugat episoadele lipsa si subtitrar pana la ep 69

_______________________________________
Seriale TV: ftp://serialetv.ddns.net:21. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp://serialetv.ddns.net:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

07-04-2011 06:53:19
   
Pagini:  1 2 3 4 ... 6    
Mergi la
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum