Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
angel_pink pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Teleorman
cauta Barbat
24 - 41 ani
Forum Romania Inedit / TV Shows / Seriale Coreene Moderat de 80Inanna, Nero, Saw, Silva, cuculean
Autor
Mesaj Pagini:  1 2
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Secretele de la Palat (The Great Queen Seon Deok)



Un film coreean recompensat cu 11 premii. Din distributie: Lee Yo Won, Nam Ji Hyun, Ko Hyun Jung, Uhm Tae Woong
Productia MBC este inspirata din viata reginei Seondeok, care a condus in perioada 632-647, cea care a fost prima femeie regina din Coreea. Tatal ei, regele Chinp’yong, a condus pe o perioada de 50 de ani.
Serialul a inregistrat audiente TV foarte ridicate, motiv pentru care a fost prelungit cu un numar de 12 episoade. Astfel, in loc de 50 de episoade cate avea initial, Secretele de la palat a ajuns la un total de 62 de episoade.
Daca serialul precedent difuzat de TVR, Furtuna la palat, ne-a dus in perioada dinastiei Joseun, productia Secretele de la palat face un salt in timp, pana in perioada celor trei regate (Shilla, Paekchae, Koguryo), in regatul Shilla.
Filmul prezinta viata reginei Seondeok si misiunea ei de a salva regatul Shilla de Lady Mishil, care dorea cu orice pret sa ajunga la putere. The Great Queen SeonDeok este o poveste care ne invata despre istorie si viata.
Frumoasa Deokman, cea care avea sa devina regina Seondeok, este abandonata la nastere. Mai tarziu revine la palatul regal ajutata de sora sa geamana, printesa Chonmyong.
Filmul a fost recompensat cu 11 premii , printre care cel mai bun scenarist si cel mai bun serial al anului 2009. Serialul este difuzat in Romania la numai o luna dupa incheierea trasmiterii ultimului episod in Coreea de Sud.

Titlu: Queen Seon Deok / Secretele de la Palat
Gen: Istoric
Episoade: 62
Productie: MBC

Din distributie (rolurile principale):

Lee Yo Won - Printesa Duk Man / mai tarziu Queen Seon Duk
Nam Ji Hyun - tanara Printesa Deok Man
Ko Hyun Jung - Doamna Mi Shil
UEE - tanara Mi Shil
Uhm Tae Woong - Kim Yoo Shin
Lee Hyun Woo - tanarul Kim Yoo Shin

Inregistrari Dolce TV, 640x480, 25fps, AUDIO 128 kbps, stereo CBR

DOWNLOAD Secretele de la Palat
user: free pass: 1234



Regatul Vanturilor (The Kingdom of the Winds 2008)




Kingdom of The Wind / The Land of The Wind
Director : Kang Il Soo ???
Scriptwriters : Choi Wan Gyu ???, Jung Jin Ok ???, Park Jin Woo ???
Author : Kim Jin

CHARACTERS & CASTS:
Cast : Song Il Guk, Choi Jung Won, Jung Jin Yung, Jang Tae Sung ???, Kim Sang Woo, Oh Yoon Ah ???, Park Gun Hyung, Kim Won Hyo, Kim Hye Sung, Park Sang Wook, Kim Jae Wook, Kim Hye Ri, Lim Jung Eun

NEWS & BRIEF INFO:
Cartoon: Land of the Wind of Kim Jin
by Kim So-Young
March, 2000


Download Regatul Vanturilor/Kingdom of the Winds
user: free pass: 1234


Furtuna la palat (Yi San)



Yi San narează viaţa Regelui Jeongjo, al 22-lea rege al Dinastiei Joseon. Jeongjo este comemorat în film pentru solidaritatea lui cu situaţia dificilă a omului obişnuit, în ciuda educaţiei şi a propriei sale învăţături regale.

Episoadele, le veti gasi aici:

Download
user: free pass: 1234



Legendele Palatului: Printul Jumong (2006)



Coreea de Sud, 2006, serial de dramă, color, 60 minute (AP)

regizor: Ju-hwan Lee, Geun-hong Kim
scenarist: Wan-Gyu Choi, Hyung-su Jung

Distribuţia:
Il-guk Song (Jumong)
Hye-jin Han (So-suh-no)
Seung-su Kim (Tae-so herceg)
Kwang-leol Jeon (Kum-wa)
Yeon-su Oh (Lady Yu-hwa)

Evocare a vieţii legendarului prinţ coreean Jumong Taewang. Considerat fondatorul regatului Goguryeo, unul dintre cele trei regate istorice coreene, în anul 37 Î.C., Jumong, la fel ca Alexandru cel Mare sau Ginghis Han, a devenit un adevărat mit. Dar ce-ar putea fi un om obişnuit sau un rege, dacă nu ar cunoaşte dragostea? Din fericire, Jumong a fost nu numai un mare prinţ, dar şi un om obişnuit, care a trăit o frumoasă poveste de dragoste!

Episoadele, in ordinea aparitiei lor, le veti gasi aici:

Inregistrari Dolce TV, 640x480, 25fps, AUDIO 128 kbps, stereo CBR

Download
user: free pass: 1234




Kim Soo Ro - The Iron King




Marele Preot al Naţiunii GooYa, este CheonGoon. El este interpretat de Yi HyoJeong. Mânat de două impulsuri diferite, Marele Preot se confrunta cu mari conflicte interioare, pe care se vede obligat să le rezolve.
Cea care a primit Graţia Divină, care este femeia venită din Nord, care ne aduce Regele. Cunosc această profeţie, astfel încât, cu această femeie venită din nord voi avea un copil, care este Yi Jin Ah Shi.
Ducând o viaţă atât de zbuciumată, ameninţată de moarte şi apoi ajungând într-un loc străin, unde cunoaşte un alt bărbat, iar pentru a primi Graţia Divină, va avea copil, ce urmează să fie rege – este rolul unei femei deosebit de puternice.
Ea este Jeong Gyeon Bi, interpretată de Bae JongOk.
Yo Oh Seong este Shin GuiGwan, una dintre cele nouă căpetenii, ambiţios, fără scrupule, aduce un plus de tensiune şi suspans în dramă. El vrea tronul… care nu va fi al lui, ci al Kim Soo Ro.
Yi Jin Ah Shi este un personaj interpretat de un actor fermecător, Go Joo Won, rival al lui Kim Soo Ro şi nefericit în dragoste…

Episoadele, in ordinea aparitiei lor, vor aparea aci:

DOWNLOAD Kim Soo Ro - The Iron King
user: free pass: 1234



Emperor of The Sea - Imparatul Marii (2005)







Bazat pe viaţa unei personalităţi istorice reale, serialul Emperor of the Sea este o epopee coreeana ecranizată după romanul lui Choi In Ho.
Choi Soo Jong interpretează rolul lui Jang Bogo, cel care se ridică de la statutul de sclav la cel de comandant militar şi negustor de succes. Acţiunea se petrece în timpul dinastiei Silla (787-846).

Serialul are tot ce-i trebuie: intrigi, bătălii, dar şi iubire... o iubire neîmpărtăşită şi alta imposibilă.
De-a lungul drumului său, Jang Bogo se luptă cu piraţii şi este prins într-o rivalitate acerbă cu Madam Jami, o nobilă Silla, care vrea să deţină drepturile comerciale în Marea de Sud.
Song Il Gook este Yum Moon, prietenul lui Jang Bogo, care ulterior îi devine duşman. Yum Moon concurează cu Jang Bogo pentru iubirea lui Jeong-hwa.

Emperor of the Sea are 51 de episoade şi a fost difuzat de reţeaua KBS2, în anul 2004. Serialul a fost extrem de bine primit şi a deţinut locul 1 în raiting, în majoritatea săptămânilor, în perioada în care a fost difuzat.


DOWNLOAD Emperor of the Sea

user: free pass: 1234



Legendele palatului: doctorul Hur Jun




In rolurile principale: Jeon Gwang-Ryeol, Hwang Su-Jeong, Im Hyeon-Sik
Regizor: Lee Byeong-Hun
Gen: Drama (TV)

Doctorul Hur Jun a trait in secolul al XVI-lea, in timpul dinastiei Chosun. Filmul prezinta o impresionanta drama istorica despre viata lui Hur Jun, un medic legendar care a obtinut rezultate marete in medicina, care l-au ajutat sa-si depaseasca statutul social. Cu toate acestea, adevaratul motiv pentru care numele sau este pomenit si in prezent este daruirea de sine pentru a-i vindeca pe cei suferinzi.

Actiunea se desfasoara la circa 50 de ani dupa moartea lui Dae Jang Geum, prima femeie medic (eroina serialului Giuvaerul palatului). Rezultatele deosebite pe care Hur Jun le-a obtinut in medicina l-au ajutat sa-si depaseasca statutul social. Numele sau este legat nu numai de activitatea sa ca medic la Curtea Regala, ca autorul unei lucrari de referinta in istoria medicinii orientale, dar si ca medic cu o daruire de sine extraordinara pentru a-i vindeca pe cei saraci si suferinzi.

Site-ul TVR scrie ca povestea incepe cand mama tanarului Hur Jun se imbolnaveste, iar el o duce la un medic vestit al acelor locuri. Astfel, Hur Jun descopera efectele miraculoase ale acupuncturii si incepe sa lucreze ca sclav in casa doctorului, statutul sau social nepermitandu-i sa devina asistent in adevaratul sens al cuvantului. Ajutat de o inteligenta sclipitoare, de medicul Yoo I-Tae care ii devine mentor, dar si de frumoasa lui asistenta, Hur Jun acumuleaza in scurt timp cunostinte temeinice de medicina si, curand, are si primul pacient: o tanara care incercase sa se sinucida. Printr-o interventie aproape miraculoasa, Hur Jun salveaza tanara si, pentru ca aceasta era foarte saraca, el nu accepta nicio plata. Asa se face ca in scurt timp, vestea despre doctorul cel iscusit care nu ia bani de la saraci se raspandeste ca focul, mai noteaza TVR.

Realizarile lui tot mai multe si de rasunet in domeniul medicinei ajung si la urechile regelui care il invita la Palat. In ciuda numeroaselor piedici puse de oficiali, Hur Jun face dovada maiestriei sale si salveaza viata mai multor membri ai familiei regale, devind medicul personal al regelui.

Intrigile permanente de la Palat si framantarile politice duc insa la exilarea lui Hur Jun intr-o provincie indepartata din sudul tarii. Aici, el continua munca de cercetare si de ingrijire a bolnavilor saraci, scriind totodata si celebra carte "Dong Yi Bo Gam" (Comorile Medicinei Orientale), lucrare de referinta in istoria medicinei, publicata de-a lungul vremii in multe tari cu traditie in acest domeniu, inclusiv in China si Japonia.

Inregistrari Dolce TV, 640x480, 25fps, AUDIO 128 kbps, stereo CBR

DOWNLOAD
user: free pass: 1234



Iljimae (2008)






Acţiunea are loc în dimpul Dinasiei Joseon, Yong se comportă ca un huligan în piaţă pe timpul zilei, dar noaptea se transforma într-un hoţ care jefuia casele oficialilor pentru a-i duce spre sărăcie. După fiecare spargere, lăsa în urma lui un desen cu o creangă de cireş pentru a se remarca, astfel a fost numit Iljimae. Principalul lui scop a fost nu de a jefui casele oficialilor ci de a afla cine a fost proprietarul unei săbii special făcute, pe care a văzut-o când era copil, cu care a fost onorât tatăl lui. Eun Chae este fata unui oficial care, în ciuda creşterii ei, avea o simpatie pentru cei săraci. L-a întâlnit din întâmplare pe Iljimae şi nu a putut să nu-l admire pentru ceea ce făcea chiar dacă nu i-a văzut faţa vreodată.

Serialul este complet si contine titrare in limba romana hardsubbed..

Download Iljimae:
user: free pass: 1234



Return of Iljimae (2009)

The story is about a man fighting against the selfish and corrupt government to save the ordinary peasants. Iljimae was abandoned by his birth father and adopted by a Chinese couple. He returns to Korea to find his birth family and realizes how unjust the world really is. He watched as his first love, Dal Yi, was wrongfully put to death. Iljimae then vows to help the commoners from the corrupt government officials.







Serialul are subtitrare in limba romana, este complet si il gasiti aici:

Download:
user: free pass: 1234





The Iron Empress - Empress Chun Chu (2009)




Povestea începe în timpul domniei lui Gyeongjong, nepotul marelui Taejo, care a unificat cele Trei regate.
Suntem în jurul anului 980, în Goryeo, care este condus de Gyeongjong, un tânăr petrecăreţ, beţiv şi afemeiat. Deşi, în copilărie, fusese un copil bun, amintirea morţii părinţilor şi coşmarurile care îl bântuie, l-au făcut „puţin nebun”.
Însă puterea dragostei şi naşterea Prinţului Moştenitor îl schimbă radical. Totul se datorează noii împărătese. Deşi iniţial, fusese doar o căsătorie aranjată cu verişoara lui, Prinţesa Chun Chu, iubirea care se înfiripă între ei, reuşeşte să-i vindece rănile. Este cam târziu însă, pentru că boala care îl macină îl face să nu poată să-şi respecte promisiunea dată ei, de a o proteja pe ea şi pe fiul lor.
După moartea lui Gyeongjong, împărăteasa văduvă Honae, rămâne şi fără fiul său, pe care i-l ia fratele ei, noul împărat Seongjong, de teama influenţei prea mari pe care o avea împărăteasa văduvă şi din cauza unui prezicător. Împărăteasa se vede pusă în postura de a alege între a sta cu fiul ei (renunţând la orice viaţă publică şi de a-şi apăra regiunea natală (fostul Goguryeo) care era ameninţat de descendenţii Silla.

Serialul istoric de dragoste ” Empress Chun Chu”, pe parcursul a 80 de episoade, spune povestea Împărătesei de fier din timpul dinastiei Goryeo, care este presărată cu escapadele sângeroase ale unei femeie-războinic. Rolul Împărătesei de fier este jucat de actrita Chae Si-ra.

Chae, frumusetea felină care a încântat audienţa în “Emperor of the Sea”, interpretează rolul unei nemiloase amazoane. “Bărbaţii au jucat tot timpul rolurile liderilor, în dramele istorice”, a declarat Chae, la o conferinţă înainte de lansarea serialului. “Acum, cred că este timpul pentru femei să facă asta şi această dramă va arăta oamenilor că a existat un lider curajos şi minunat de sex feminin, în timpul dinastiei Goryeo…”

De temut, ar fi o descriere mai exactă a eroinei, care a fost denumită Împărăteasa de Fier. Ea a domnit ca regent în timpul fiul ei, Mok Jong, al şaptelea rege al dinastiei Goryeo..
Hotărâtă să realizeze obiectivele sale ambiţioase pentru regatul Goryeo, ea îmbracă armura, luptă împotriva cotropitorilor străini şi renunţă la tot în dorinţa de a-i creşte puterea. Publicul este invitat să-i urmărească transformarea într-un războinic rece.

Serialul nu este tot numai sânge şi lupte. Împărăteasa are o poveste de dragoste cu Kim Chi-yang (Kim Seok-hun), un descendent al familiei regale Silla, care o seduce de dragul câştigurilor teritoriale, dar apoi ajunge să se îndrăgostească de ea. Dar relaţia de dragoste/ură se termină, de obicei, catastrofal.
În cele mai multe drame istorice sunt prezentate în continuare imagini de persoane de sex feminin docile; femeia ca un subordonat care dă naştere la copii sau un tactician politic care ia parte la conspiraţii şi cauzează războaie interne în palat.
Acum însă vorbim despre împărăteasa, care este incompatibilă cu imaginile cunoscute anterior ale femeilor din istorie. Împărăteasa de Fier este nepoata lui Wang Gun, primul împărat al Goryeo. Ea a moştenit viziunea bunicii sale, precum şi Marele Spirit. Împărăteasa luptă împotriva duşmanilor care încearcă să distrugă Goryeo şi scapă de fratele ei, de fiul şi chiar de iubitul ei, pentru binele imperiului.


DOWNLOAD Emperor of the Sea
user: free pass: 1234



Dong Yi - Vremuri Apuse (2010)




Dong Yi (Dawn sau Vremuri apuse) - Un super film coreean regizat de Lee Byung Hoon, care prezinta viata doamnei Choi din timpul dinastiei Chosun


Titlu: Dong Yi (Dawn)
Gen: Istoric
Episoade: 50
Productie: MBC
Regia: Lee Byung Hoon, Kim Sang Hyub
Scenariu: Kim Yi Young

Super-productia este regizata de Lee Byung Hoon, care a semnat si filmele istorice Heojun, Sangdo, Daejangkeum (Giuvaerul Palatului), Lee san (Furtuna la palat)”. Noul serial are ca sursa de inspiratie dinastia Chosun, iar muzica epocii este foarte bine scoasa in evidenta. Pornind dupa un scenariu semnat de Kim Yi Young (Furtuna la palat), serialul are 50 de episoade, iar printre protagonisti se numara indragitul actor Jijin Hee (Giuvaerul palatului), acum in rolul regelui Sukjung.

Serialul Dong Yi (Dawn/Vremuri apuse) va ajunge pe ecranele din Coreea incepand cu data de 22 martie 2010.

Povestea:

Actiunea are loc in perioada dinastiei Chosun, intre anii 1683 si 1724, si urmareste firul vietii doamnei Choi, care avea sa devina mama celui de-al 21-lea rege al dinastiei Chosun, regele Youngjo (bunicul lui Lee San). Choi a fost una din sotiile lui Sukjong, al 19-lea rege al dinastiei Chosun.

Serialul prezinta povestea dramatica a vietii doamnei Choi si a fiului sau, printul Youngjo. Dupa ce tatal si fratele ei sunt executati, ea ramane orfana, si se ascunde de politia statului in Academia de muzica (Jangakwon). Ajungand in cele din urma prin istetimea sa, sa lucreze la palat, este remarcata de regele Sukjong.

Este pentru prima data in istoria dinastiei cand cineva provenind din randurile sclavilor ajunge in cel mai inalt nivel ierarhic. Choi reuseste sa supravietuiasca, impreuna cu fiul sau, pe care il educa pentru a putea deveni rege.

Distributie:

Han Hyo Joo interpreteaza rolul lui Dong Yi, mai tarziu Choi Sook Bin
Kim Yoo Jung interpreteaza rolul lui Dong Yi (copil)
Ji Jin Hee interpreteaza rolul lui King Sukjong
Bae Soo Bin interpreteaza rolul lui Cha Chun Soo
Lee So Yeon interpreteaza rolul lui Jang Hee Bin
Park Ha Sun interpreteaza rolul lui Queen Inhyeon
Jung Jin Young interpreteaza rolul lui Seo Yong Gi
Kim Hye Sun interpreteaza rolul lui Court Lady Jung
Choi Ran interpreteaza rolul lui mamei lui Hee Bin

TEHNICAL INFO:

File Format..........: AVI
Codec................: XViD
Resolution...........: 656x352
Display aspect ratio: 16:9
AR...................: 1.86:1
Video Bitrate........: 1524kb/s
Frame rate...........: 29.970 fps
Audio................: AC3
Audio Langue.......: Korean
Audio Bitrate........: 192kbps
Channel(s)...........: 2 channels
Source...............: MBC HD
Subtitels............:YES (Romanian)



Download Dong Yi
user: free pass: 1234


Princess Ja Myung Go



Un serial care continua intr-o oarecare masura povestea lui Muhyul din Kingdom of the Winds dar nu el este personajul principal.Doua printese Ja Myung si Nak Rang si printul Hodong sunt personajele principale puternice dar in acelasi timp vulnerabile, sa nu uitam ca serialul se mai numeste
The Story of Self Destruction.
Inainte de nasterea celor doua printese astrologul a spus ca daca in aceiasi seara sotiile generalului Ryu vor naste fete acestea vor duce tara la distrugere. Pentru a evita acest lucru regele porunceste moartea lor.Una din mame mai abila, printr-un siretlic isi salveaza copilul pe cand cealalta ramane sa infrunte de una singura soldatii regelui care asteptau afara si chiar membrii familiei care voiau sa indeplineasca porunca.
Destinul fiecarui copil isi urmeaza cursul tragic si il vom vedea pe parcursul celor 39 de episoade.
Un serial cu multa tristete in care anticipam soarta nefasta a personajelor cu fiecare scena dar in acelasi timp un serial foarte bine facut, cu actori cunoscuti si personaje interesante care merita vazut.

Download Princess Ja Myung Go
user: free pass: 1234


HWANG JIN YI


Serialul de 24 de episoade prezinta povestea unei faimoase gisaeng din secolul al XVI-lea,din timpul dinastiei Joseun, Hwang Jin Yi.
Ea este o tanara dansatoare foarte talentata, aleasa pentru a fi gisaenga carei mama este o muziciana cunoscuta.Hwang Jin Yi, se indragosteste de un student bogat si foarte inteligent, si astfel viata ei merge mai departe ca o competitie.
Aceasta poveste arunca o noua lumina asupra vietii dansatorei, cantaretei si poetei Hwang Jin Yi, care a facut din arta o floare, chiar si atunci cand dragostea ei a fost pusa la incercare.Seria prezinta, de asemenea, viata unei femei care se confrunta cu greutati din cauza statutului ei social.
Kim Eun Ho este prima iubire a lui Hwang Jin Yi , dar povestea lor se termina tragic, datorita diferentelor de statut social.A doua iubire a ei este Kim Sung Han, dar iubirea dintre ei nu are nici de aceasta data un final fericit.
De asemenea, regele Byuk Kye Soo incearca sa-i castige inima, dar in zadar.Yi Saeng este un alt personaj, care nu ii este nici prieten, nici iubit, ci bodyguard devotat.
Intre timp, apare Bu Yong, o alta dansatoare cunoscuta a acelei epoci care ii este rivala lui Hwang Jin Yi atat in dans, cat si in dragoste.

Download Hwang Jin Yi
user: free pass: 1234


JEJUNGWON / Jejoongwon (2010)



Jejoongwon is the first modern hospital in Korea established in the Joseon era in 1885. Yeon Jung Hoon plays a nobleman who gives up his status to enter its ranks. Park Yong-woo plays a butcher’s son who becomes a physician, while Han Hye-jin enters Jejoongwon as an interpreter but takes on medical training to become a doctor.

Title: Jejungwon
Chinese Title : 众院
Genre: Medical, Historical
Episodes: 36
Broadcast Network: SBS
Broadcast period: 2010-Jan-04 to 2010-May-04
Air time: Monday & Tuesday 21:55
Cast:
Park Yong Woo as Hwang Jung
Han Hye Jin as Yoo Seok Ran
Yeon Jung Hoon as Baek Do Yang
Kim Gab Soo as Doctor Yoo
Kim Tae Hee (김태희 as Mi Ryung
Suh In Suk as Park Tae Hyun
Jang Hang Sun as Hwang Jung Byu
Do Ki Suk as Mong Chong
Kang Nam Gil
Yoon Gi Won
Yoo Tae Woong
Yoon Seo Hyun

Download JEJUNGWON/Jejoongwon
user: free pass: 1234


THE PAINTER OF THE WIND (2008)



    Title: The Painter of the Wind
    Also known as: Wind's Flower Garden / Garden of the Wind
    Genre: Period, romance
    Episodes: 20
    Broadcast network: SBS
    Broadcast period: 2008-Sep-24 to 2008-Dec-04
    Air time: Wednesday & Thursday 21:55

Sinopsis

Shin Yoon Bok este un pictor talentat, care se deghizează ca un baiat pentru a căuta asasinul tatălui său şi o întâlneşte pe pictor maestru care călăuzeşte ei fiind într-un mare pictor. Kim Hong Nu este omul care învaţă Yoon Bok cum să picteze, si isi dezvolta o prietenie puternica de mentor şi discipol.

Serial complet cu subtitrari incluse

Download The Painter of the Wind
user: free pass: 1234



KING GEUNCHOGO



Details

    * Title: Geunchogo Wang
    * Also known as: King Geunchogo
    * Genre: Historical
    * Episodes: 70
    * Broadcast network: KBS1
    * Broadcast period: 2010-Nov-06 to TBA
    * Air time: Saturday & Sunday 21:40

Synopsis

The story of King Geunchogo, warrior king of Baekje. Under his reign, the kingdom experienced its glory days, with military conquests that saw him controlling most of the Korean peninsula and a subsequent enhancement of political power that reached its greatest height in Baekje's history.

Info:


Download King Geunchogo
user: free pass: 1234



Regele Qian
(King Qian of Wuyue)

China, 2007, film serial de aventură, 55 minute

regizor: Hu Mingkai

Distribuţia:
Wang Yanan
Ma Su
Xu Jinjiang


Povestea romanţată a celui care avea să devină Regele Qian al regatului Wuyue. La sfârşit de secol IX, dinastia chineză Tang îşi trăia ultimele zile într-un imperiu sfâşiat de războaie.

Tânărul şi arătosul Qian Poliu este silit să-şi câştige existenţa din traficul de sare şi-şi foloseşte aptitudinile de războinic pentru a-şi salva prietenii din situaţii limită. Curând, el ajunge şeful unei mici miliţii care se opune cu succes jafurilor şi atacurilor armate, apoi, pentru meritele sale, este numit guvernator în Hangzhou. Inteligenţa, curajul şi farmecul său atrag atenţia tinerelor domnişoare, care-şi doresc să-i cucerească inima...

Download Regele Qian:
user: free pass: 1234




Legendele palatului: negustorul Lim Sang-ok
(Geosang Kim Man Deok)




Coreea, în timpul dinastiei Joseon. Tânărul vânzător ambulant, inteligent în afaceri, Lim Sang-ok străbate ţara în lung şi lat, ca un necunoscut. În timp, el reuşeşte să construiască o adevărată reţea comercială între ţările asiatice, respectând mereu, cu onoare, principiul integrităţii morale. Această atitudine şi faptele sale fac din el unul dintre cei mai respectaţi şi admiraţi negustori ai acelor vremuri. De aceea însuşi împăratul îl aduce în preajma sa, cinstindu-l cum se cuvine! Deşi viaţa negustorului nu este deloc uşoară, iubirea de oameni îl ajută însă să treacă peste greutăţi. Dar pe el, îl iubeşte cineva? Istoria vieţii sale, pare un roman de aventuri, deşi Lim Sang-ok a existat în realitate!

Download Negustorul Lim Sang-ok
user: free pass: 1234


DAE JANG GEUM - GIUVAERUL PALATULUI




Coreea de Sud, 2003, serial
Recomandat acordul părinţilor

regizor: Byoung-hoon Lee
scenarist: Yeong-hyeon Kim
compozitor: Se-Hyeon Im
producător: Byoung-hoon Lee

Distribuţia:
Yeong-ae Lee (Seo Jang-geum)
Mi-kyeong Yang (Însoţitoarea Doamnei Han la Curte)
Chan-hwan Park (Seo Cheon-Soo, tatăl lui Jang-Geum)
Hye-seon Kim (Park Myeong-yi, mama lui Jang-Geum)
Hyeon-shik Lim (Deok-Gu Kang)
Bo-ra Geum (NaJudaek)
Ji-min Han (Sinbi)

Sunt in format avi iar ca sursa Dolce si WeDISk...
Capturile Tv au titrare in romana hardsubbed iar cele WeDISK au subtitrare separata
user: free pass: 1234


The Princess Man


The Princess' Man, a Historical version of Romeo-Juliet story. It portrays a journey of two lovers, Kim Seung Yoo (played by Park Si Hoo) and Se Ryeong (played by Moon Chae Won).

Their love journey will face a lot of obstacles as their fathers, General Kim Jong Seo & Grand Prince Suyang are enemies. A forbidden love between daughter of Grand Prince Suyang and son of General Kim Jong Seo (who's killed by Grand Prince Suyang in order to ascend to the throne).

Download
user: free pass: 1234




THE REPUTABLE FAMILY



Details

    Title: 명가 (名家 / Myeongga
    English Title: The Reputable Family
    Also known as: Great Family
    Genre: Drama, historical, period
    Episodes: 16
    Broadcast network: KBS1
    Broadcast period: 2010-Jan-02 to 2010-Feb-21
    Air time: Saturday & Sunday 21:40

Synopsis

"The Reputable Family" revolves around the Choi family as they perform nobleness oblige. Main character played by Cha In Pyo has a spiritual supporter played by Han Go Eun, who is also his love interest. Kim Sung Min will play the evil character and rival to Cha In Pyo.

Download
user: free pass: 1234


GYE BAEK



Profile

    TV Show: Gyebaek
    Revised romanization: Gye-Baek
    Hangul: 계백
    Director: Kim Geun-Hong
    Writer: Jung Hyung-Soo
    Network: MBC
    Episodes: 32
    Release Date: July 25, 2011 --
    Runtime: Mondays & Tuesdays 21:55
    Language: Korean
    Country: South Korea

Plot

General Gye-Baek of Baekje and his 5,000 soldiers go up against the Silla and Tang Dynasties. Their combined forces are 10 times the size of Bekjae's army.

King Moo is the king of Bekje, but the king carries no real power and can't even protect his first wife Queen Sun-Hwa and his first son Ui-Ja. Because Queen Sun-Hwa is the daughter of a Silla king, Queen Sun-Hwa and her first son Ui-Ja are always fearful of being assassinated. On every attempt their guard Moo-Jin saves their lives. King Moo also has a second wife Sa Taek Bi. She is the daughter of the most powerful noble Sa Taek Ju Duk. In actuality, her father Sa Taek Ju Duk and Sa Taek Bi herself control Silla and created the secret group "Wi Jae Dan" to assassinate Queen Sun-Hwa and her son Prince Ui-Ja. The second wife Sa Taek Bi wants her son Kyo-Ki to ascend to the throne.

Second wife Sa Take Bi and her people scheme to accuse first wife, Queen Sun-Hwa and her guard Moo-Jin of espionage. Queen Sun-Hwa and Prince Ui-Ja are captured and held captive in separate locations. Guard Moo-Jin is caught and severely tortured. King Moo kneels in front of Sa Taek Ju Duk and begs for the life of his first wife Queen Sun-Hwa. Sa Taek Juk Duk turns away King Moo.

Meanwhile, second wife Sa Taek Bi wants to save guard Moo-Jin. When they were young, Sa Taek Bi loved Moo-Jin and she still loves him to this day. Sa Taek Bi then tells King Moo that she has prepared an avenue of escape for first wife Queen Sun-Hwa and Prince Ui-Ja to flee to Silla, but Moo-Jin must remain with her. Without knowing where first wife Queen Sun-Hwa and Prince Ui-Ja are headed to, they are placed in a carriage. Guard Moo-Jin is also able to escape with the help of King Moo. Guard Moo-Jin is able to also get his wife who is pregnant. They join Queen Sun-Hwa and Prince Ui-Ja. At the palace, second wife Sa Taek Bi learns that Moo-Jin has escaped. Sa Taek Bi and the group Wi Jae Dan go after Moo-Jin and his party. At this time, first wife Queen Sun-Hwa learns that they are headed to Silla. She tells her son Ui-Ja that she is not a spy and she won't go to Silla, because she and her son are Bekje. First wife Queen Sun-Hwa then cuts her own throat with a knife and dies. Moo-Jin and his pregnant wife separate from Prince Ui-Ja to find a quite place to settle down. Meanwhile, Prince Ui-Ja heads to the palace, while second wife Sa Taek Bi and the Wi Jae Dan tracks them all down ...

Download Gye Baek
user: free pass: 1234

Modificat de johnnybegoode (acum 12 ani)


_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 13 ani
   
Saw
Moderator

Din: Audiobooks Section
Inregistrat: acum 17 ani


Code:

Pus sus, o perioada



_______________________________________


pus acum 13 ani
   
paska-v
Membru Senior

Inregistrat: acum 18 ani
Salut! Acum sint foarte bine aranjate tot respectul pentru dumneavoastra cei care nu le plac acest gen de seriale nu sint obligati sa comenteze aluzie la Saw.Sa stiti ca va multumim si nu odosim sa coborim ce postati dv.

pus acum 13 ani
   
manuelle36
Membru Gold

Inregistrat: acum 17 ani
Multumesc mult domnule Saw.

pus acum 13 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Completat cu episoade noi (ep. 54, inclusiv)  Legendele Palatului: Printul Jumong si adaugat ep, 46 (care lipsea) la The Iron Empress - Empress Chun Chu (2009) si subtitrari pana la ep 57...

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 13 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Pentru Kingdom of the Winds am pus si un mirror:


S-au completat cu episoadele aparute saptamana aceasta toate serialele postate de mine. Weekend placut!!!


_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 13 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Am inceput sa urc episoadele la Princess Ja Myung Go (vedeti linkurile mai sus)..Momentan sunt 20 de episoade cu titrare in limba romana, vor urma si celelalte episoade in cursul zilei de 13.02 (39 la numar). Subtitrarile in romana sunt in lucru.

Modificat de johnnybegoode (acum 13 ani)


_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 13 ani
   
danutmg
Membru Puf

Inregistrat: acum 17 ani
Subtitrare pentru Princess Ja myung de la 21 la 39 daca are cineva. Multumesc anticipat.

pus acum 13 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Chiar acum o "userita" pe care o iubesc la nebunie face traducerea la aceste episoade.. 

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 13 ani
   
danutmg
Membru Puf

Inregistrat: acum 17 ani

danutmg a scris:

Subtitrare pentru Princess Ja myung de la 21 la 39 daca are cineva. Multumesc anticipat.

Am mai gasit cateva subtitrari pe fileFactory, de la 21 la 25.


pus acum 13 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Pe masura ce primesc subtitrarile (cam 1 la 2-3 zile) le postez pe filefactory si subs.ro...

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 13 ani
   
GoldenBoy
Membru Gold

Inregistrat: acum 15 ani
Buna treaba cu serialele Korene !!!!!

pus acum 13 ani
   
danutmg
Membru Puf

Inregistrat: acum 17 ani

johnnybegoode a scris:

Pe masura ce primesc subtitrarile (cam 1 la 2-3 zile) le postez pe filefactory si subs.ro...

Iti suntem recunoscatori Johnnybegoode pentru efort.


pus acum 13 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Princess Ja Myung Go, subtitrari pentru ep 1-32..Mii de multumiri traducatoarei...
   

Modificat de johnnybegoode (acum 13 ani)


_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 13 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Am adaugat un serial nou: Jejoongwon - cauatati in lista de mai sus


   


_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 13 ani
   
danutmg
Membru Puf

Inregistrat: acum 17 ani

johnnybegoode a scris:

Am adaugat un serial nou: Jejoongwon - cauatati in lista de mai sus


   

FRUMOS FILM. MULTUMIM


pus acum 12 ani
   
manueel
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani
Am o intrebare..

pt serialul Secretele de la Palat (The Great Queen Seon Deok) nu gasesc toate subtitrarile..     nu sunt pt toate episoadele? sau nu le gasesc eu?


pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
THE PAINTER OF THE WIND (2008)



_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
manuelle36
Membru Gold

Inregistrat: acum 17 ani
Multumiri pentru Painter of the Wind.

pus acum 12 ani
   
2f4st
Membru Puf

Inregistrat: acum 15 ani

johnnybegoode a scris:

Princess Ja Myung Go, subtitrari pentru ep 1-32..Mii de multumiri traducatoarei...
   


se poate si la ultimul episod subtitrare?
thx


pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Rezolvat, serial complet     

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
danutmg
Membru Puf

Inregistrat: acum 17 ani

johnnybegoode a scris:

Am adaugat un serial nou: Jejoongwon - cauatati in lista de mai sus


   

MULTUMIM! UN FILM SUPERB.


pus acum 12 ani
   
2f4st
Membru Puf

Inregistrat: acum 15 ani

johnnybegoode a scris:

Rezolvat, serial complet     


mare domn :P
thx again


pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Nu gasesc episodul 1 din Regele Qian pe nicaieri, poate stiti cineva o sursa?

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Empres Chun Chu - adaugat episoadele lipsa si subtitrar pana la ep 69

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Painter of the Wind editie revizuita, cu subtitrarea sincronizata..


sau


Modificat de johnnybegoode (acum 12 ani)


_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Princess Ja Myung Go, acum si oe fileserve:


_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
Adr1an1122
Membru Puf

Inregistrat: acum 16 ani
Faceti o treaba grozava cu acest forum.

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Am inceput sa "urc" un serial nou

KING GEUNCHOGO



Details

    * Title: Geunchogo Wang
    * Also known as: King Geunchogo
    * Genre: Historical
    * Episodes: 70
    * Broadcast network: KBS1
    * Broadcast period: 2010-Nov-06 to TBA
    * Air time: Saturday & Sunday 21:40

Synopsis

The story of King Geunchogo, warrior king of Baekje. Under his reign, the kingdom experienced its glory days, with military conquests that saw him controlling most of the Korean peninsula and a subsequent enhancement of political power that reached its greatest height in Baekje's history.

Info:


Download King Geunchogo


Momentan subtitrari la ep 1-17, urmariti linkul de mai sus pentru episoade noi si subtitrari...

Modificat de johnnybegoode (acum 12 ani)


_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
De la Regele Qian am mai "ratat" un episod, renunt sau le "trag" in continuare? Lipsesc ep 1, 9, 16...

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
In urma insistentelor dvs am hotarat sa reiau postarea episoadelor din Regele Qian, aici:


_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
nykkos
Membru Puf

Din: VULCAN/HUNEDOARA
Inregistrat: acum 13 ani
Buna treaba cu aceste seriale.Vezi ca la ultima postare apare acest mesaj:No Files found in this folder.

_______________________________________
nykkos

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Stiu, se vor reuploada azi.

La Empress Chun CHu am pus si subtitrari la ep 1-72


_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
2f4st
Membru Puf

Inregistrat: acum 15 ani
up 

pus acum 12 ani
   
danutmg
Membru Puf

Inregistrat: acum 17 ani
King Geunchogo
Frumos film.

Modificat de danutmg (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
manuelle36
Membru Gold

Inregistrat: acum 17 ani
Serialul King Geunchogo se difuzeaza in acest moment in televiziunea coreana.
Un total de 70 de episoade. Pina in momentul de fata au iesit 50 de epísoade(saptaminal sunt difuzate 2 episoade, simbata si dumineca).Dupa difuzarea lor, traducatori voluntari din corean in engleza se pun pe treaba si reusesc sa scoata cam un episod tradus pe saptamina, dupa care alti voluntari preiau traducerea din engleza in romina. Pe urma, episoadele inpreuna cu traducerea sunt preluate de binevoitori(cum ar fi Johnnybegoode) si uploadate in pachete pe alte hosturi.  Asa ca, pina ajunge pe masa la romani, o gramada de fauritori asudeaza din plin ca tu, iubitorul de filme si seriale asiatice , sa ai placerea de a le viziona. Cam la doua saptamini toti acesti fauritori primesc cite un Multumes si  cam asta e tot.
Imi este greu sa-mi pastrez calmul cind citesc ceva de genul: Pacat ca(Sereialul) nu are toate subtitrarile.
Dar cum a spus si Isus: Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac.
Pentru toti cei interesati: Se lucreaza zi si noapte(tinind cont de faptul ca finisarea unui serial este internationala)la aces serial(si la multe altele).
Be patient and enoy.


       


pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Un raspuns mai bun nici ca se putea...

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Regele Qian ep 1-21:

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
2f4st
Membru Puf

Inregistrat: acum 15 ani
up 

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
La Regele Qian am inlocuit ep. 20 cu unul trimis de unul din userii forumului si am postat si ep 24

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
paska-v
Membru Senior

Inregistrat: acum 18 ani
Multumesc mult!

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Update cu ep 1-28 la regele Qian:

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Serial nou, difuzat la TVR2...

Trei regate



"Trei regate" este un film în regia lui Xixi Gao, cu o durată de 95 de episoade a câte 45 de minute şi are îi are în distribuţie pe Hao Chen, Jianbin Chen şi Ruby Lin.

"Este o superproducţie cu buget mare, care se plasează pe picior de egalitate cu producţiile hollywoodiene de acelaşi gen, genul istoric. Nu cred că e o exagerare dacă o compar cu filmul Troia", a declarat Cristian Tabără, directorul Departamentului Film din TVR.

Serialul este o ecranizare după „Cronica celor trei regate", celebrul roman popular semnat de Luo Guanzhong, un cărturar al secolului al XIV-lea. Acţiunea filmului acoperă un interval istoric de un secol (184-280 d.Hr.), o perioadă haotică din istoria Chinei, când, după răscoala ţărănească a Turbanelor Galbene, imperiul se divizează în trei regate (Sanguo) Wei, Wu şi Shu, care se vor lupta între ele pentru supremaţie.

Download episoade:


Modificat de johnnybegoode (acum 12 ani)


_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
dortom
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani

johnnybegoode a scris:

Pentru Kingdom of the Winds am pus si un mirror:


S-au completat cu episoadele aparute saptamana aceasta toate serialele postate de mine. Weekend placut!!!


Multumim pt MIRROR.Up   


_______________________________________




CANALE TV ONLINE | COLINDE ROMANESTI | POPULARA & PETRECERE FLAC

"Nu exista idoli,lasati muzica sa vorbeasca!"



pus acum 12 ani
   
2f4st
Membru Puf

Inregistrat: acum 15 ani
King Geunchogo se mai traduce?
ms


pus acum 12 ani
   
alexpepi74
Membru Puf

Inregistrat: acum 13 ani
King Geunchogo !????

pus acum 12 ani
   
2f4st
Membru Puf

Inregistrat: acum 15 ani
up :P

Modificat de 2f4st (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
kyke
Membru Puf

Inregistrat: acum 16 ani
Va rog din suflet daca se mai poate face ceva cu JEJUNGWON/Jejoongwon nu mai merge

Va multumesc anticipat


pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Mie imi apar "functionale" toate episoadele...

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
kyke
Membru Puf

Inregistrat: acum 16 ani
da acum merge  cateva zile am incercat dar acum este OK

Multumesc frumos


pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Update la Three Kingdoms (Trei Regate)...http://www.filefactory.com/f/52b1f558a665aa83/

Incep sa urc pe FileServe serialul ce se difuzeaza la TVR1: Legendele palatului: negustorul Lim Sang-ok (Geosang Kim Man Deok)
Download episoade aici:


_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
cliff
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani
foarte buna treaba toate aceste seriale sint superbe . imi place f.mult un serial seondeok dar nu vad decit subtitrari pina la 31 parca. exista mai multe oare?  cred ca ai drepatate johnnybegoode . daca as gasi capturile leas lua macar asa sa vad serialul mi-a placut f.mult.

Modificat de cliff (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Episoadele din Queen Seon Deok sunt din doua surse: net si capturi TV..Cele luate de pe net au titrare separat, capturile TV sunt de la TVR1...

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Am urcat episoasde noi si subtitrari la episoadele postate de mine (King Geunchogo, Three Kingdoms, Merchant Lim sang-ok...)

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Trei regate s-a completat cu episoadele lipsa dn pacate subtitrate doar in limba engleza (ep. 21.22.38)

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
Tabarnak
Membru Junior

Din: Laurentides
Inregistrat: acum 16 ani
Nu gasesc nicaieri Giuvaerul Palatului.
Ma puteti ajuta, va rog?


pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
DAE JANG GEUM - GIUVAERUL PALATULUI

Inregistrari Dolce TV si HDrip-uri cu subtitrare in limba romana


_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
Tabarnak
Membru Junior

Din: Laurentides
Inregistrat: acum 16 ani
Johnnybegoode, un dragut, ca de obicei. Multumesc!

pus acum 12 ani
   
GoldenBoy
Membru Gold

Inregistrat: acum 15 ani
Multumesc pt Serialul Negustorul Lim Sang-ok ASTEPT SI EP 33....

seriale coreene multumesc serialul negustorul lim sang-ok astept 33....

3.2KB


pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Update cu episoade noi si titrari...

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
nykkos
Membru Puf

Din: VULCAN/HUNEDOARA
Inregistrat: acum 13 ani
DAE JANG GEUM - GIUVAERUL PALATULUI are subtitrare la toate episodele?Daca nu le are ofer si eu un link la subtitrare in limba romana ep.1-54


_______________________________________
nykkos

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Update cu episoade noi, Tei Regate, Negustorul Lim Sang-ok si episod nou cu subtitrare la King Geunchogo .

Serial nou
The Princess Man


The Princess' Man, a Historical version of Romeo-Juliet story. It portrays a journey of two lovers, Kim Seung Yoo (played by Park Si Hoo) and Se Ryeong (played by Moon Chae Won).

Their love journey will face a lot of obstacles as their fathers, General Kim Jong Seo & Grand Prince Suyang are enemies. A forbidden love between daughter of Grand Prince Suyang and son of General Kim Jong Seo (who's killed by Grand Prince Suyang in order to ascend to the throne).

Download

sau

Modificat de johnnybegoode (acum 12 ani)


_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
THE REPUTABLE FAMILY



Details

    Title: 명가 (名家 / Myeongga
    English Title: The Reputable Family
    Also known as: Great Family
    Genre: Drama, historical, period
    Episodes: 16
    Broadcast network: KBS1
    Broadcast period: 2010-Jan-02 to 2010-Feb-21
    Air time: Saturday & Sunday 21:40

Synopsis

"The Reputable Family" revolves around the Choi family as they perform nobleness oblige. Main character played by Cha In Pyo has a spiritual supporter played by Han Go Eun, who is also his love interest. Kim Sung Min will play the evil character and rival to Cha In Pyo.

Download

sau

GYE BAEK



Profile

    TV Show: Gyebaek
    Revised romanization: Gye-Baek
    Hangul: 계백
    Director: Kim Geun-Hong
    Writer: Jung Hyung-Soo
    Network: MBC
    Episodes: 32
    Release Date: July 25, 2011 --
    Runtime: Mondays & Tuesdays 21:55
    Language: Korean
    Country: South Korea

Plot

General Gye-Baek of Baekje and his 5,000 soldiers go up against the Silla and Tang Dynasties. Their combined forces are 10 times the size of Bekjae's army.

King Moo is the king of Bekje, but the king carries no real power and can't even protect his first wife Queen Sun-Hwa and his first son Ui-Ja. Because Queen Sun-Hwa is the daughter of a Silla king, Queen Sun-Hwa and her first son Ui-Ja are always fearful of being assassinated. On every attempt their guard Moo-Jin saves their lives. King Moo also has a second wife Sa Taek Bi. She is the daughter of the most powerful noble Sa Taek Ju Duk. In actuality, her father Sa Taek Ju Duk and Sa Taek Bi herself control Silla and created the secret group "Wi Jae Dan" to assassinate Queen Sun-Hwa and her son Prince Ui-Ja. The second wife Sa Taek Bi wants her son Kyo-Ki to ascend to the throne.

Second wife Sa Take Bi and her people scheme to accuse first wife, Queen Sun-Hwa and her guard Moo-Jin of espionage. Queen Sun-Hwa and Prince Ui-Ja are captured and held captive in separate locations. Guard Moo-Jin is caught and severely tortured. King Moo kneels in front of Sa Taek Ju Duk and begs for the life of his first wife Queen Sun-Hwa. Sa Taek Juk Duk turns away King Moo.

Meanwhile, second wife Sa Taek Bi wants to save guard Moo-Jin. When they were young, Sa Taek Bi loved Moo-Jin and she still loves him to this day. Sa Taek Bi then tells King Moo that she has prepared an avenue of escape for first wife Queen Sun-Hwa and Prince Ui-Ja to flee to Silla, but Moo-Jin must remain with her. Without knowing where first wife Queen Sun-Hwa and Prince Ui-Ja are headed to, they are placed in a carriage. Guard Moo-Jin is also able to escape with the help of King Moo. Guard Moo-Jin is able to also get his wife who is pregnant. They join Queen Sun-Hwa and Prince Ui-Ja. At the palace, second wife Sa Taek Bi learns that Moo-Jin has escaped. Sa Taek Bi and the group Wi Jae Dan go after Moo-Jin and his party. At this time, first wife Queen Sun-Hwa learns that they are headed to Silla. She tells her son Ui-Ja that she is not a spy and she won't go to Silla, because she and her son are Bekje. First wife Queen Sun-Hwa then cuts her own throat with a knife and dies. Moo-Jin and his pregnant wife separate from Prince Ui-Ja to find a quite place to settle down. Meanwhile, Prince Ui-Ja heads to the palace, while second wife Sa Taek Bi and the Wi Jae Dan tracks them all down ...

Download episodes

sau


Episoadele si titrarile se vor updata pe masura aparitiei lor

Modificat de johnnybegoode (acum 12 ani)


_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Update cu episoade noi si titrari la King Geunchogo, Three Kingoms, Gye baek, The Princess Man, reputable Family si bineinteles Negustorul Sang-ok

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
nykkos
Membru Puf

Din: VULCAN/HUNEDOARA
Inregistrat: acum 13 ani
Mersi pentru aceste episoade.As vrea sa stiu si eu aceste seriale nu se pot urca si pe megaupload ca din cate am vazut acolo viteza e mult mai mare decat aici plus ca intampin unele probleme cu downloadul la un episod pana acum.Spune ca e plugin invechit si nu porneste downloadul la episodul 3 mai exact.

Modificat de nykkos (acum 12 ani)


_______________________________________
nykkos

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Episode noi la Trei Regate, Negustorul Lim Sang ok pe fileserve si filefactory...

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
nykkos
Membru Puf

Din: VULCAN/HUNEDOARA
Inregistrat: acum 13 ani
Te rog daca se poate un alt link la Trei Regate Ep.18 ca nu il pot downloada.Mersi mult.

_______________________________________
nykkos

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Mai incearca, episodul este la locul lui..

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
nykkos
Membru Puf

Din: VULCAN/HUNEDOARA
Inregistrat: acum 13 ani
Este la locul lui dar îmi apare acest mesaj:no free slots available.Te rog zi ce să îi mai fac că la acest episod am acum de furcă și nu vrea nici cum să pornească.Vă rog care aveți ep.18 de la TREI REGATE dacă îl puteți urca din nou pe megaupload sau în altă parte dar numai să meargă.Mulțumesc frumos.

Mă ajută și pe mine cineva sau îmi bat gura de pomană pe aici?

Modificat de nykkos (acum 12 ani)


_______________________________________
nykkos

pus acum 12 ani
   
nykkos
Membru Puf

Din: VULCAN/HUNEDOARA
Inregistrat: acum 13 ani
Aș vrea să știu dacă ep.21,22 din TREI REGATE nu se poate posta și cel de pe tvr2,adică subtitrat?.Oricum mulțumesc pentru ceea ce faceți.

Modificat de nykkos (acum 12 ani)


_______________________________________
nykkos

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Update cu episoade noi din Trei Regate (episoadele cu titrare in limba engleza nu le-am inregistrat asa ca momentan sunt singura varianta)    

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
adissan
Membru Puf

Inregistrat: acum 18 ani
Episodul 69 de la Trei Regate lipseste. Il ai inregistrat ?

pus acum 12 ani
   
annia123
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani
Salut si de la Trei Regate episoadele 21 si 22........vei putea face rost de ele in romana te rog ??????Multumesc mult


pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Doar daca se redifuzeaza serialul....(

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
nykkos
Membru Puf

Din: VULCAN/HUNEDOARA
Inregistrat: acum 13 ani
Ep.69 din Trei Regate nu il ai?

_______________________________________
nykkos

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani

nykkos a scris:

Ep.69 din Trei Regate nu il ai?


Desi exprimarea dorintei cam lasa de dorit am sa rezolv problema in urmatoarele minute.)


_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
marilyne
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani
sincer, eu nu am urmarit seriale coreene, dar am vazut aseara o parte din Printesa Atsu si mi s-a parut interesant. nu l-am gasit aici, asa ca va rog pe voi sa-mi recomandati un serial dintre cele postate , cu care credeti ca ar trebui sa incep . multumesc mult !

pus acum 12 ani
   
vasile01
Membru Puf

Inregistrat: acum 17 ani
Multumim pentru serialele postate.
As dori sa stiu daca pentru serialul LAND OF WINDS aveti si episoadele
cu subtitrarea "inclusa".
Le iau pentru o persoana varstnica,  care in acest moment se afla in afara tarii, si care nu se pricepe deloc la "tehnologie" - sa isi adauge subtitrarile singura.
Va multumesc.


pus acum 12 ani
   
nykkos
Membru Puf

Din: VULCAN/HUNEDOARA
Inregistrat: acum 13 ani

johnnybegoode a scris:


nykkos a scris:

Ep.69 din Trei Regate nu il ai?


Desi exprimarea dorintei cam lasa de dorit am sa rezolv problema in urmatoarele minute.)


Mersi johnnybegoode pentru efort.Daca ai face rost si de acele episoade care nu sunt postate si luate de pe tvr2 ti-as ramane vesnic recunoscator.Oricum mersi mult pentru aceste seriale minunate.
Te rog daca ai si ep.18 din Regele Qian ca nu este.

Modificat de nykkos (acum 12 ani)


_______________________________________
nykkos

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Am urcat si episoade noi din Gye baek..

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
lsj
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani
BUNA TUTUROR!sunt nou inscrisa si am o intrebare:urcati numai seriale coreene istorice? Serialele PHOENIX2004 sau LOVERS2007 le pot gasi pe undeva? Multumesc din suflet celor care se chinuie pt noi.

seriale coreene buna nou inscrisa numai seriale coreene istorice? serialele sau lovers2007 pot gasi

32.7KB


pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Eu postez doar istorice...

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
lsj
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani
multumesc

pus acum 12 ani
   
lsj
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani
Va rog imi spune si mie unde as putea sa gasesc filmul SHADOWLESS SWORD pt al descarca sau viziona on line? multumesc.

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Marele Rege si Cele Patru Zeitati (2007)


Serial complet, titrat in limba romana


Modificat de johnnybegoode (acum 12 ani)


_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Destinul regelui
(The King Dae Joyung)


Serial de dramă, Coreea de Sud, 2007

Regia: Yoon Sung-shik, Kim Jong-seon

Cu: Choi Soo Jong, Lee Deok Hwa, Jeong Bo-seok, Yeh-jin Park, Hong Su-hyeon, Im Hyeok, Choi Chul Ho, Kim Hak-cheol

Serialul prezintă viața Regelui Dae Jo-yeong (centru) și a celorlalți eroi ai Regatului Balhae (Coreea) din urmă cu 1300 de ani. În copilăria sa, existau suspiciuni că Dae Jo-yeong va obține puterea când va crește. Dae și Hae-go sunt rivali pentru supremația teritoriilor de nord. De asemenea, cei doi se înfruntă pentru iubirea lui Cho-rin, o femeie din tribul Georan. Totuși, Dae se însoară cu nepoata Regelui Bojang. Datorită carismei și abilităților de conducător, Dae Jo-yeong pune bazele Regatului Balhae, alături de nomazi ai Regatului Goguryeo.

Download episoade:



   


_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Destinul regelui - update cu ep 1-21...

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Din motive de spatiu de stocare King Geunchogo l-am mutat pe fileserve:


Imi cer scuze pentru inconveniente


_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Update cu episoade noi la Destinul regelui

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Atentie, se redifuzeaza Regele Qian astfel ca voi ptea sa inlocuiesc episoadele inregistrate prost sau lipsa...Deja am inlocuit ep 09 , vor urma si celelalte. pe masura aparitie lor...

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Update cu servere noi la:
Destinul regelui


King Geunchogo


Modificat de johnnybegoode (acum 12 ani)


_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
kflorea30
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani
buna si felicitari pentru munca depusa!
am si eu o problema cu ep 5 di yi san , nu pot sa-l descarc  spune ca e invechit sau cam asa ceva se poate face ceva?

Modificat de kflorea30 (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
mcodreanut
Membru Puf

Inregistrat: acum 15 ani
M-am apucat de treaba, la Yi San, dar a mers doar la ep.1-14 si 16-18, restul nu mai vrea mocangeala... Se pot repune, mai mici de 500 MB (2 fisiere pe episod), va rog?!?!?

pus acum 12 ani
   
Opash
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani
Am inceput sa ma uit la ”The Princess Man”.Fain serial.
E pe Euforia,seara,de luni pana joi.
Aici nu sunt toate episoadele.Se poate face un update,va rog frumos?
Multumesc.


pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
S-a rezolvat...

Modificat de johnnybegoode (acum 12 ani)


_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
annia123
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani
Sall am si eu o intrebare am vazut ca se redifuzeaza trei regate ai putea cumva sa inlocuiesti episoadele din engleza te rog?....multumesc mult

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Da, e in plan

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
crisskitty78
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani
buna am incercat sa descarc serialul jumong  dar pana la serialul sase a mers si acum nu merge si mai ales ca scrie ca file its notfound de ce ?

pus acum 12 ani
   
ajicos
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani
Lord johnnybegoode, am descoperit relativ recent serialele coreene istorice. De-abia incepusem sa vad Queen Seon Deok, cand acum cateva zile nu mai era nimic pe FF. Si tocmai imi facusem cont premium. Probabil ca daca nu termin de vazut serialul, o iau razna.
Lord johnnybegoode, salveaza regatul Silla!   


_______________________________________
Daca vrei sa schimbi lumea, incepe cu tine insuti.

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Se pare ca totul este pierdut, mi s-a sters contul de pe Filefactory din cauza numeroaselor plangeri din partea DMCA...

Modificat de johnnybegoode (acum 12 ani)


_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
Pagini:  1 2  

Mergi la