Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
sexyindianca
Femeie
24 ani
Ilfov
cauta Barbat
24 - 53 ani
Forum Romania Inedit / Carti in limba romana / Colectia romane Thriller (Suspans) Moderat de Seven, Stelevadris, cuculean, naid, nch, uncris
Autor
Mesaj Pagini:  1 2
ciocovatu
Membru Gold

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 10 ani
ANTHONY E. ZUIKER & DOUANE SWIERCZYNSKI - NIVELUL 26 ORIGINILE RĂULUI
Anul publicării 2010 
Editura UNIVERS
Versiune 1.0   
     


DJVU
DOCX (V 1.0)
EPUB
MOBI

„Este bine cunoscut printre oamenii legii că ucigaşii pot fi clasificaţi după cele douăzeci şi cinci de niveluri ale Răului, de la oportuniştii naivi aflaţi la Primul Nivel, până la cei care acţionează premeditat şi care torturează – ocupanţi ai Nivelului 25.
Ceea ce aproape nimeni nu ştie – cu excepţia unui grup de agenţi de elită, fără nume, a cărui misiune este să-i vâneze pe cei mai periculoşi asasini, un grup de bărbaţi şi de femei care nu apar în niciun registru oficial – este că se pregăteşte definirea unei noi categorii de ucigaşi. Un singur om face parte din această categorie.
Ţinta lui: Oricine.
Metodele: Nelimitate.
Numele de cod: Sqweegel.
Clasarea lui: Nivel 26.”

ANTHONY E. ZUIKER, născut pe data de 17 august 1968 în Blue Island, Illinois, este un scriitor american de literatură de suspans și thriller, precum și creatorul și producătorul executiv al "CSI" franciza de televiziune, care include "CSI: Crime Scene Investigation", "CSI: Miami" și "CSI: New York".

DUANE LOUIS SWIERCZYNSKI, născut pe data de 22  Februarie 1972 în Philadelphia, Pennsylvania, este cunoscut ca un scriitor american de literatură de suspans și thriller.

Lectură plăcută!

Modificat de ciocovatu (acum 9 ani)


pus acum 9 ani
   
ciocovatu
Membru Gold

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 10 ani
ALEX BERENSON - AGENTUL CREDINCIOS
Anul apariției 2007
Editura HUMANITAS
Versiune 1.0  
 


DJVU
DOCX (V 1.0)
EPUB
MOBI

AGENTUL CREDINCIOS - Un roman-avertismenţ care a stârnit vâlvă în America!
John Wells este primul agent CIA care s-a infiltrat în Al Qaeda. Această reuşită care ţine de domeniul fantasticului are un revers: anii petrecuţi în Pakistan l-au schimbat profund: a devenit musulman practicant; şi-a făcut prieteni printre duşmani; patria lui, America, i se pare decadentă şi superficială. Când Omar Khadri, unul dintre capii Al Qaeda, îl trimite acasă cu o misiune de primă importanţă, Wells păşeşte pe un teritoriu străin şi periculos.
După două atentate cu bombă şi trei sute de victime, Agenţia îl tratează cu ostilitate declarată. Camarazii săi arabi îl suspectează de joc dublu. Izolat, prins între cele două tabere, Wells este singurul capabil să dejoace un alt atentat - diabolic şi devastator. Dacă reuşeşte să fie mai puternic decât CIA şi Al Qaeda la un loc…

„Cea mai uluitoare idee de thriller a anului 2006. Un avertisment în privinţa precarităţii vieţilor noastre.”  The Washington Post

„Romanul lui Berenson este demn de thrillerele lui le Carré.”  KIRKUS REVIEWS

„Plin de suspans şi înfiorător de realist.”  PUBLISHERS WEEKLY

„Cele mai profunde temeri ale noastre transformate în fiori de adrenalină.”  BOOKLIST

ALEX BERENSON, (născut în anul 1973) la numai 26 de ani, se putea lăuda că obţinuse două diplome la Yale (în istorie şi economie), înfiinţase un ziar regional, făcuse furori la revista online Thestreet.com şi semnase numeroase articole în paginile de afaceri ale prestigiosului The New York Times. În 2003, când s-a întors acasă după o campanie de trei luni în Irak, s-a hotărât să iasă din sfera gazetăriei şi să scrie un thriller. Aşa s-a născut Agentul credincios (The Faithful Spy, 2006), un roman care prezintă un scenariu de o veridicitate şocantă şi aduce în scenă un erou extraordinar – as lonely as a human can he, aşa cum îl caracterizează însuşi autorul.

Lectură plăcută!

Modificat de ciocovatu (acum 9 ani)


pus acum 9 ani
   
Cleo2001
VETERAN

Inregistrat: acum 13 ani


Rino Cammilleri – Justiție divină


Versiune: 1.0
TO: Immortale Odium
Editura: RAO
An de apariție: 2012

DjVu + Docx + Epub + Mobi + Arhiva


Roma, 13 iulie 1881. Bezna nopţii e alungată de torţele care îl însoţesc pe defunctul Pius al IX-lea de la Vatican la biserica din San Lorenzo in Lucina. Dar asupra cortegiului funerar se năpusteşte o bandă de fanatici anticlericali. Vor să arunce sicriul papei în Tibru. Participanţii la acest atac, în amintirea faptei, se autodecorează cu o medalie inscripţionată: "Immortale odium et numquam sanabile vulnus".
După mulţi ani, cineva începe să-i omoare unul câte unul. Don Gaetano Alicante, fost poliţist şi preot sui generis, începe ancheta. Îi stă alături finul său, don Nicola, gingaş şi veşnic consumat de propriile gânduri. Conduşi pe o pistă neaşteptată în timpul unui ritual de exorcizare la care asistă, cei doi îşi dau seama imediat că au de-a face cu un duşman greu de prins, puternic, mefistofelic. Şi un comisar de poliţie, mason şi sceptic, investighează crimele.
Mai există şi o societate secretă care se reuneşte într-un loc misterios în apropiere de Napoli. Se desfăşoară un plan infernal care trebuie oprit neapărat. Înainte să fie prea târziu.
Amplasat într-o epocă tulburată de idealuri violente, delicte crude şi pasiuni niciodată domolite, "Justiţie divină" porneşte de la un fapt istoric pentru a cerceta aspectele cele mai ascunse ale sufletului uman şi dimensiunea obscură a puterii.

Modificat de Cleo2001 (acum 9 ani)

pus acum 9 ani
   
Cleo2001
VETERAN

Inregistrat: acum 13 ani
Repostare din sacul cu daruri de la Moș Crăciun



Michael Peinkofer - Frăția runelor

Versiune: 1.0
Format: Docx, DjVu, Epub, Mobi
Editura: RAO
An de apariție: 2007

După moartea unui discipol al scriitorului Sir Walter Scott în condiţii misterioase, se dezlănţuie un şir de evenimente dintre cele mai tulburătoare. Sir Walter începe să facă investigaţii, dar se va lovi de un zid al tăcerii. Ce ascunde inspectorul regal trimis special de la Londra? Ce mister străvechi tăinuiesc călugării din Kelso? Ce reprezintă semnul runic în formă de spadă, prevestitor de rău, descoperit de Sir Walter şi de nepotul său Quentin în timpul investigaţiilor? Un destin, al cărui început se pierde în negura veacurilor îşi continuă cursul...


pus acum 9 ani
   
Cleo2001
VETERAN

Inregistrat: acum 13 ani
Tot repostare din sacul lui Moș Crăciun



Chris Kuzneski - Semnul crucii

Versiune: 1.0
Format: Docx, DjVu, Epub, Mobi
TO: Sign of the Cross
Editura: RAO
An de apariție: 2011

„Dacă ştiinţa este duşmanul credinţei, atunci pergamentul de la Orvieto este otrava.”   
Duşmanii adevărului - nu recunosc legea oamenilor...  Un preot de la Vatican este găsit asasinat pe ţărmurile Danemarcei - ţintuit în cuie pe o cruce, în umbra castelului lui Hamlet. Aceasta este prima victimă dintr-o serie de asasinate desfăşurate în locuri din întreaga lume. Fiecare crimă macabră este o reproducere exactă a crucificării lui Iisus...  Între timp, în adâncurile Catacombelor romane de la Orvieto, un arheolog descoperă un manuscris cu o vechime de 2000 de ani. Acesta conţine cheia unui mister întunecat şi devastator, care va zgudui credinţa fundamentală care a stat la baza întemeierii Bisericii. Măcar de-ar reuşi el să descifreze semnificaţiile sale... şi măcar de-ar trăi suficient pentru a le dezvălui... 

„Chris Kuzneski este un scriitor foarte talentat, care ştie foarte bine reţeta unui roman bun: acţiune, sex, suspans, umor.” - Nelson DeMille


pus acum 9 ani
   
ZVONACFIRST
MEMBRU DE BAZA

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 16 ani
ANDREAS ESCHBACH - ULTIMUL DINTRE EI
Anul apariției 2011
Editura RAO
Traducere CORNEL STOENESCU 
Versiune 2.0 
   
 

DOCX (V 2.0)

Am corectat v.1.0 postata de @ciocovatu.

Modificat de ZVONACFIRST (acum 9 ani)


pus acum 9 ani
   
ciocovatu
Membru Gold

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 10 ani
LAWRENCE ALEXANDER - RUBICON
Anul publicării 2013 
Traducere ANCA FLOREA
Editura RAO   
Versiune 1.0     
     


DJVU
DOCX (V 1.0)
EPUB
MOBI

Bobby Hart, un tânăr senator idealist de California, crede că va scăpa din lumina reflectoarelor când se decide să nu candideze la preşedinţie. Apoi, în timpul unei misiuni secrete în Germania, descoperă că se pune la cale un asasinat. Nu ştie cine este ţinta, cine se află în spatele planului şi nici când anume va avea loc. Tot ce ştie este că va avea loc înainte de alegeri. Si că se va desfăşura sub numele de cod Rubicon. Rubicon, îşi aminteşte Hart, este râul pe care îl traversează Cezar împreună cu legiunile sale cu gândul de a prelua conducerea la Roma. Pentru Cezar asta însemna că nu mai exista cale de întoarcere ca republica să devină imperiu. Dar traversarea Rubiconului însemna începutul unei noi epoci în Roma. Ar putea însemna şi sfârşitul a ceva azi?

LAWRENCE ALEXANDER aka DW Buffa s-a născut în San Francisco și a crescut în Bay Area. După absolvirea Universității de Stat din Michigan, a studiat la Universitatea din Chicago, unde a obținut un masterat și un Doctorat în științe politice. Buffa a profesat ca avocat timp de 10 ani, ceea ce se va reflecta mai apoi și în tematica unui număr de șapte romane (având ca personaj principal pe avocatul Joseph Antonelli). Buffa a scris de plăcere timp de mai mulți ani, până când Henry Holt și Co a decis să publice primul său roman, „Apararea”, în anul 1997. „Apărarea” a fost urmată de „Procuratura„ și apoi de „Judecata”, care a fost unul dintre cele cinci cărți nominalizate în 2002 pentru Premiul Edgar ca cel mai bun roman al anului. În ultimele romane autorului reflectă o schimbare subtilă trecând de la subiectele „juridice” la cele „politice”, cum este cazul și în romanul „Rubicon” (o nouă serie avându-l ca protagonist pe senatorul Bobby Hart). D.W. Buffa locuieste in California de Nord.

Lectură plăcută!


pus acum 9 ani
   
ciocovatu
Membru Gold

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 10 ani
Ken McClure - Trauma
Anul apariției 2005
Editura Amaltea
Traducere: Oana Matache
Versiune 1.0    
   


DJVU
DOCX (V 1.0)
EPUB
MOBI

Nu vei uita multă vreme gustul lăsat de lectura Traumei, al cincilea roman al faimosului autor de thriller, Ken McClure. Va fi un amestec de spaimă, uimire, curiozitate, senzații-caleidoscop care se vor modifica pagină după pagină, pentru ca numai la final intriga va oferi, în toată maiestria ei, explicațiile. 
Ceea ce pare la început o poveste de magie neagră, începută cu noaptea îngrozitoare în care corpul unui băiețel este exhumat, se continuă la spital, în secția unde victimele se zbat între viață si moarte, și apoi în laboratoarele de cercetare, unde fostelor ființe umane li se refuză până și demnitatea înhumării. Cadavrele injectate cu viruși, transformate în monștri post-mortem, apariții de coșmar devin posibile în numele științei; un preot și o tânără doctoriță sunt singurii care încearcă să pună capăt corupției din sistemul medical - o luptă prea mare pentru ei.

Ken McClure,născut în Edinburgh, Regatul Unit, este autorul mai multor bestselleruri internaționale și thrillere medicale, cum ar fi „The Lazarus Strain”, „The Gulf Conspiracy” „Eye of the Raven” and „Past Lives”. Cărțile sale au fost traduse în peste douăzeci și cinci de limbi. McClure și-a câștigat o reputație deosebită pentru exactitatea și acuratețea prezentării actului medical în creațiile sale. Având pregătire medicală, McClure a fost premiat de Medical Research Council din Marea Britanie, pentru cercetare. El trăiește într-un sat mic în Dealurile Lammermuir din Scoția.

Lectură plăcută!


pus acum 9 ani
   
ciocovatu
Membru Gold

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 10 ani
Michael Lawson - Cercul interior
Anul apariției 2005
Editura RAO
Traducere: Bogdan Nicolae Marchidanu
Versiune 1.0    
   


DJVU
DOCX (V 1.0)
EPUB
MOBI

Proaspăt ieşit de pe băncile Facultăţii de Drept, Joe DeMarco, fiul unui fost asasin în slujba Mafiei, descoperă foarte repede că, deşi a ales să nu calce pe urmele tatălui, societatea nu uită şi nu iartă, aşa că îi va fi imposibil să-şi găsească un loc de muncă decent, mai ales în oraşul intrigilor politice americane, Washington.
Salvarea lui vine de la un senator uns cu toate alifiile, care îi găseşte lui DeMarco o slujbă de băiat bun la toate, mai ales atunci când e vorba de treburi politice şi de intrigi murdare. Însă în ultima misiune primită, DeMarco se trezeşte amestecat într-un complot la nivel înalt, care implică şi o tentativă de asasinat împotriva preşedintelui Statelor Unite, şi descoperă că lumea politică de la Washington este mult mai complexă şi mai periculoasă decât şi-ar fi putut imagina vreodată.

Michael Lawson a crescut în Pueblo, Colorado și a urmat cursurile Universității din Seattle, obținând o diplomă în inginerie. După absolvirea colegiului a lucrat pentru Marina SUA ca inginer nuclear timp de aproximativ treizeci de ani. O bună perioadă a petrecut-o în Washington DC, însă cel mai mult a lucrat în cadrul șantierului naval din Bremerton, Washington, ca participat în cadrul programului privind dezvoltarea propulsiei pe baza energiei nucleare la submarine, crucișătoare și portavioane. „Cercul interior”, apărută în anul 2005, este prima dintr-o serie de 11 cărți publicate până în prezent, al cărui personaj principal este Joe DeMarco.

Lectură plăcută!


pus acum 9 ani
   
ciocovatu
Membru Gold

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 10 ani
ANDY McNAB - MISIUNE SPECIALĂ
Anul publicării 2007 
Traducere Diana Ţuţuianu
Editura RAO   
Versiune 1.0     
     


DJVU
DOCX (V 1.0)
EPUB
MOBI

O misiune secretă pe teritoriul Statelor Unite se transformă într-o cursă pe viaţă şi pe moarte. Fostul agent SAS Nick Stone descoperă un asasinat aparent fără sens: un fost camarad şi familia acestuia au fost omorâţi în casa lor din Washington D.C. Kelly, fiica în vârstă de şapte ani, e singura supravieţuitoare. Foarte curând, cei doi sunt urmăriţi de necunoscuţi înarmaţi. Stone nu ştie care din ei este ţinta. Pe cont propriu, are toate şansele să scape, dar acum, de abilităţile lui depinde şi o altă viaţă. Amândoi plonjează în lumea tenebroasă a violenţei şi a corupţiei, în care nu poţi avea încredere nici măcar în prieteni. Pe parcurs, Stone intră în posesia unor informaţii şocante despre guverne, terorism şi lăcomia care le uneşte...

”Unul dintre cele mai mişcătoare exemple de curaj şi de sacrificiu din epoca războiului modern.”  The Times

ANDY McNAB a intrat în rândurile infanteriei când era doar un copil. În 1984, a fost încadrat în Regimentul SAS 22 (trupe speciale) şi a fost implicat în operaţiuni deschise şi sub acoperire în toată lumea. În timpul Războiului din Golf, a fost comandantul plutonului de cercetare Bravo Two Zero care, după cum spunea şeful său direct, „va rămâne în istoria regimentului de-a pururi“. În timpul carierei militare i-au fost conferite Medalia pentru Conduită Deosebită şi Meritul Militar, astfel că McNab era unul dintre cei mai decoraţi militari în serviciu când, în cele din urmă, a părăsit SAS, în februarie 1993. În afară de activitatea de scriitor, McNab ţine prelegeri în cadrul agenţiilor de securitate şi informaţii, atât în Statele Unite, cât şi în Marea Britanie.

Lectură Plăcută și Paște fericit!


pus acum 9 ani
   
ciocovatu
Membru Gold

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 10 ani
ANDY McNAB & ROBERT RIGBY - ÎNGERII MORȚII
Anul publicării 2009 
Traducere Diana Ţuţuianu
Editura RAO   
Versiune 1.0     
       


DJVU
DOCX (V 1.0)
EPUB
MOBI

Îngerii Morţii, un grup de tineri fanatici pregătiţi să îşi sacrifice viaţa în numele unor false idealuri, lasă în urma lor numai distrugeri şi cadavre. Influenţaţi de misteriosul lor lider, cunoscut numai sub titulatura Black Star, adolescenţi vulnerabili îşi leagă explozibili de trup şi se aruncă în aer. Scopul lor: impact maxim, distrugeri maxime. Londra, America, Japonia - teroarea nu are graniţe. Unde vor lovi Îngerii Morţii data viitoare? Danny Watts şi prietena lui, Elena Omolodon, sunt cei care, printr-o riscantă operaţiune sub acoperire, l-ar putea demasca pe Black Star, pentru a pune capăt măcelurilor. Însă maestrul înşelătoriilor şi al minciunilor îi atrage într-un vârtej al terorii, în timp ce îşi pune în practică planul de a se răzbuna pe întreaga lume.

Lectură plăcută și Paște fericit!


pus acum 9 ani
   
ciocovatu
Membru Gold

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 10 ani
ANDY McNAB - BEZNA
Anul publicării 2009 
Traducere Diana Elena Puşcaşu
Editura RAO   
Versiune 1.0     
       


DJVU
DOCX (V 1.0)
EPUB
MOBI

Viitorul lui Nick Stone nu a părut niciodată mai sumbru. Singura persoană pe care a iubit-o vreodată a murit, iar cei care ar fi putut să-i dea un motiv să nu se sinucidă i-au întors spatele. Brusc însă, un om pe care îl salvase cu ani în urmă îi oferă şansa de a face o călătorie interesantă şi aparent lipsită de pericole. Însă aparenţele, de cele mai multe ori, înşală... "Cea mai mare calitate a lui McNab este că baza ficţiunii lui este nonficţiunea: alţi scriitori de thrillere trebuie să facă muncă de cercetare; McNab însă chiar a fost acolo..." - Sunday Times

Lectură plăcută și Paște fericit!


pus acum 9 ani
   
ciocovatu
Membru Gold

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 10 ani
EUGEN-OVIDIU CHIROVICI - MASACRUL
Anul apariției 1991
EDITURA CALYPSO
Versiune 1.0
   


DJVU
DOCX (V 1.0)
EPUB
MOBI


„…De trei ani locuiesc aici şi între timp am învăţat spaniola şi portugheza şi vreo câteva cuvinte din fiecare dialect vorbit de indieni. Mi-am ales meseria de călăuză în junglă pentru turiştii bogaţi, care ar da orice să poată povesti acasă că au ucis o pumă cu mâna lor, nătăfleţi care bagă mii de dolari în arme de vânătoare dar nu-s în stare să nimerească un elefant de la 5 picioare. N-aveam niciun prieten. În primul an de şedere reuşisem să mă lipesc de un francez, băiat drăguţ şi liniştit, vânător de prima clasă, care reuşise – lucru rar – să strângă bani frumoşi din comerţul cu piei. Nu bea – alt lucru rar – şi îi scria în fiecare săptămână soră-si, la Caen. L-au curăţat chiar când se pregătea să plece şi n-am aflat nici până în ziua de astăzi cine a făcut-o. Pe aici e periculos să-ţi afirmi convingerile politice cu voce tare şi, în general, nu-i bine să fii prea vorbăreţ, iar oamenii ştiu lecţia. Cei care-şi dau drumul la gură o fac fie pentru că-s beţi, fie pentru că puţin le mai pasă de pielea lor, ajunsă în asemenea hal că nimeni nu mai strică un cartuş pe ea. După ce Pierre a murit, am încercat de vreo câteva ori să-i scriu soră-si, dar n-am reuşit. S-o fi ocupat poliţia de asta….”

Eugen Ovidiu Chirovici, (n. 11 mai 1964, Făgăraș, județul Brașov) este de profesie economist, scriitor și jurnalist român și a îndeplinit funcția de Mare Maestru al Marii Loji Naționale din România în perioada noiembrie 2003 - noiembrie 2010. Este al doilea născut în familia Radu și Maria Chirovici.
A primit Marele Premiu pentru Jurnalism (1999), Premiul Pamfil Șeicaru (2000), Medalia de Aur a Centrului Ecumenic Internațional (2000), Premiul pentru Jurnalism al ANSVM (2002), etc. In 2002 a fost decorat de Președintele României, Ion Iliescu cu Ordinul "Steaua României"

scan pdf și ocr - postate de @falconer pe topicul „Literatură română și universală”

Lectură plăcută!

Modificat de ciocovatu (acum 8 ani)


pus acum 8 ani
   
ciocovatu
Membru Gold

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 10 ani
MATTHEW REILLY  - STAȚIA POLARĂ
Anul apariției 2010
Editura - Rao
Traducere: IOANA MARIA DIACONU    
Versiune 1.0


DJVU
DOCX (V 1.0)
EPUB
MOBI

Antarctica este ultimul continent necucerit, o întindere înghețată de vânturi tăioase, furtuni de zăpadă orbitoare și crevase ucigătoare. La marginea acestui ținut nesfârșit se află Stația polară Wilkes. Iar sub Wilkes este însuși iadul…
După ce o echipă de scafandrii americani dispare în adâncurile apelor înghețate în timpul unei expediții de explorare, lansând un SOS disperat și straniu spre Wilkes pornește în ajutor o trupă de pușcași marini – dar și alte trupe de elită franceze și britanice cu intenția de a pune stăpânire pe stația polară. Căci adânc îngropat în ghețurile veșnice este un secret pentru care moartea este doar un preț mult prea mic…

Matthew John Reilly, s-a născut pe 02 iulie 1974 în Sydney, este un scriitor australian de romane de acțiune și thriller. Romanele sale se remarcă în special prin ritmul alert, schimbările bruște de situație și acțiuni intense.

Lectură plăcută!

Modificat de ciocovatu (acum 8 ani)


pus acum 8 ani
   
ciocovatu
Membru Gold

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 10 ani
PHILIP Le ROY  - ULTIMA ARMĂ
Anul apariției 2010
Editura - Rao
Traducere: ALINA BEIU-DEŞLIU    
Versiune 1.0


DJVU
DOCX (V 1.0)
EPUB
MOBI

Dispariţii misterioase au loc în cele mai puternice ţări ale lumii. Tinere, frumoase, sclipitor de inteligente, dar mai ales toate sunt femei apropiate şefilor de stat sau marilor industriași ai lumii. Victimele dispar fără să lase vreo urmă.
Nathan Love este scos din bârlogul său pentru a le da de urmă, de la Paris la Tokio, din Balcani în China, va trebui să înfrunte de unul singur duşmani nebănuiți….

Dacă Agatha Christie ar fi avut un fiu s-ar fi numit Philip Le Roy.
Doar că, în locul celor zece negri mititei, aici sunt şase femei fatale.
Laure Namur

Philip Le Roy, născut în 1962 în Toulouse, Franța, este un scriitor francez de thrillere. A primit în anul 2005 „Grand prix de littérature policičre” pentru romanul „Ultimul testament”, publicat și în limba română la editura Rao, avându-l ca erou principal pe Nathan Love, la fel ca si romanul „Ultima armă”. Cărțile autorului au fost traduse în Italia, Spania, Germania, România, Rusia, China, America de Sud ...

Lectură plăcută!

Modificat de ciocovatu (acum 8 ani)


pus acum 8 ani
   
ciocovatu
Membru Gold

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 10 ani
MATTHEW REILLY  - ZONA 7
Anul apariției 2012
Editura - Rao
Traducere: LINGUA CONNEXION    
Versiune 1.0



DJVU
DOCX (V 1.0)
EPUB
MOBI

Este cea mai secretă bază din America, aparţine Aviaţiei, e ascunsă adânc în deşertul Utah şi este cunoscută ca Zona 7. Iar astăzi are un vizitator: pe preşedintele Statelor Unite. Acesta a venit să inspecteze Zona 7, să-i cerceteze mai îndeaproape secretele. Dar, cu această ocazie, va căpăta mai mult decât şi-a dorit. Deoarece duşmanii îl aşteaptă înăuntru. Unul dintre membrii echipei de pe elicopterul prezidenţial este un tânăr puşcaş marin. Este tăcut, enigmatic şi îşi ascunde ochii în spatele lentilelor unor ochelari de soare cu ramă argintie. Numele lui este Schofield. Indicativul de apel: Scarecrow.

Lectură plăcută!


pus acum 8 ani
   
ciocovatu
Membru Gold

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 10 ani
MATTHEW REILLY  - PLANUL MAJESTIC 12
Anul apariției 2012
Editura - Rao
Traducere: Lingua Connexion    
Versiune 1.0



DJVU
DOCX (V 1.0)
EPUB
MOBI

Cine sunt cei din Consiliul Majestic 12?
Ce i-a determinat să alcătuiască cea mai ambiţioasă listă de ţinte pentru o vânătoare de capete?
Ce se va întâmpla pe 26 octombrie, când toate aceste capete vor fi căzut? Puşcaşul marin Shane Schonfield – ajuns şi el pe lista „trofeelor” de vânătoare – încearcă, aproape singur, să dea un răspuns. Să salveze ce se mai poate salva…
Pe urmele lui – necruţătorii vânători de recompense solitari, superantrenata grupare Skorpions, misterioşii mercenari din IG-88 şi… necruţătorul Black Knight. Acesta însă are propriul său scop…
Câmpul de bătaie poate fi oriunde: un siloz sovietic abandonat din secretoasa Siberie, grotele ticsite mujahedini din Afganistan, un enigmatic castel medieval din Bretania sau zgârie-norii din noul centru financiar al Londrei.
Toate serviciile secrete deţin mici părticele de adevăr, uneori doar bănuite. Dar regula de aur a serviciilor secrete din toată lumea spune: Mossadul ştie întotdeauna.
Iar în acest caz, Mossadul știe despre Proiectul Kormoran, despre Cameleon, știe chiar și ce se va întâmpla pe 26 octombrie…

Lectură plăcută!

Modificat de ciocovatu (acum 8 ani)


pus acum 8 ani
   
ciocovatu
Membru Gold

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 10 ani
MATTHEW REILLY  - TEMPLUL
Anul apariției 2011
Editura - Rao
Traducere: CRISTINA POPESCU    
Versiune 1.0



DJVU
DOCX (V 1.0)
EPUB
MOBI

Acum patru secole, un idol preţios a fost ascuns în junglele din Peru. Pentru poporul incaş, acesta este în continuare simbolul suprem al spiritului lor. Pentru William Race, un lingvist american recrutat de Armata SUA pentru a descifra indiciile localizării sale, e simbolul suprem al apocalipsei. Sculptat dintr-o piatră rară ce nu se găseşte pe Pământ, idolul posedă elemente mai distructive decât orice bombă nucleară - are potenţialul de a nimici întreaga planetă. Ajuns pe mâinile cui nu trebuie, ar putea marca sfârşitul speciei umane. Şi cine posedă idolul posedă şi obscura - dar catastrofala - putere a zeilor...
Aflaţi acum la poalele Anzilor, membrii echipei lui Race au ajuns - dar nu sunt singuri. Şi în curând vor afla că, pentru a pătrunde în templul idolului, trebuie să încalce întâia regulă a supravieţuirii. Fiindcă unele comori sunt menite să rămână îngropate... şi există forţe gata să ucidă pentru a le apăra.

Notă: Am lucrat pe un document neversionat, confruntat cu originalul in limba engleză și postat de @uncris în anul 2012. Cartea am versionat-o cu 1.0, fiind prima confruntare cu un scan control în limba romană. Am introdus de asemenea capitolele și imaginile conform versiunii în limba română, completând totodată și notele de subsol. Am păstrat de asemenea și notele de subsol introduse de @uncris, căruia îi mulțumesc.

Versiune @uncris

Lectură plăcută!


pus acum 8 ani
   
ciocovatu
Membru Gold

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 10 ani
MICHAEL PEINKOFER  - ÎN UMBRA LUI THOT
Anul apariției 2008
Editura - Rao
Traducere: IULIANA VĂTUI    
Versiune 1.0



DJVU
DOCX (V 1.0)
EPUB
MOBI

O serie de crime misterioase la Londra, o tânără cercetătoare neînfricată şi blestemul întunecat al unei vechi zeităţi egiptene.
Tânăra arheologă, Lady Sarah Kincaid este specialistă în istoria Egiptului antic iar rezolvarea cazurilor de crimă nu ţine chiar de domeniul ei. Dar casa regală britanică este ameninţată de o forţă ocultă şi i se cere disperat ajutorul. Cazuri misterioase de crimă şochează populaţia Londrei. De ce le sunt extirpate victimelor organele interne? Şi de ce desenează asasinul hieroglife misterioase pe perete? Oare Regatul Britanic este ameninţat de un blestem vechi de mii de ani? Răspunsul se află la Umbra lui Thot...

Lectură plăcută!


pus acum 8 ani
   
xtybyx
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 13 ani
Cristian Negrea - Cnutul maicii Rusia



DJVU (scan-control)

DOC 1.0

Entitatea transnistreană nu s-a împăcat niciodată cu orientarea proromânească a Basarabiei. Iar atunci când Basarabia decide să se întoarcă la patria mama, Transnistria reacționează cu armele. Sprijinită din spate de Rusia, pornește spre Chișinău, încercând să-şi impună voința cu tancurile. Se vor găsi adevărați patrioți care să le stea în cale, armata moldoveană va putea să reziste? Dar armata română, se va ridica la înălțimea dezrobitorilor din trecut? O voință şi un ţel, o dorință şi un vis, o luptă şi un destin, dar care mâine ar putea deveni realitate.

              Lectură plăcută!

                                       

Modificat de xtybyx (acum 8 ani)


pus acum 8 ani
   
bogwol
Membru Senior

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani

MATTHEW REILLY  - STAȚIA POLARĂ v2.0


_______________________________________
Din orice experienta se invata cate ceva, mai ales din cele neplacute

pus acum 8 ani
   
ciocovatu
Membru Gold

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 10 ani
ALLAN FOLSOM - LEGĂMÂNTUL MACHIAVELLI  
Anul apariției 2009
Editura - Paralela 45    
Traducere: Onofre Bouvila    
Versiune 1.0



DJVU
DOCX (V 1.0)
EPUB
MOBI

Fostul detectiv John Barron, alias Nicholas Marten, anchetează pe cont propriu moartea primei sale iubite, petrecută în circumstanțe suspecte. Astfel ajunge să ia urma unui personaj sinistru ale cărui scopuri se dovedesc a fi extrem de ambițioase și mult mai înfricoșătoare decât s-ar fi putut bănui.
În același timp, președintele american este pus în fața unei alegeri capitale de către cei mai apropiați consilieri ai săi, adepți ai unei politici de forță atât față de statele europene, care se opun intervenției armate americane în regiunile „fierbinți” ale planetei, cât și față de statele musulmane care sponsorizează organizații teroriste.
Cei doi protagoniști luptă, de fapt, împotriva aceluiași dușman, care se folosește de orice mijloc pentru a-și atinge scopurile machiavelice.


„Dacă ați crezut că numai pe Wall Street au loc uzurpări, dar nu și la Casa Albă, înseamnă că abia ați ajuns în secolul douăzeci și unu. Legământul Machiavelli vă va trezi la realitate cât ați zice pește. Iar dacă romanul Codul lui Da Vinci vi s-a părut că debordează de suspans, pregătiți-vă acum pentru un adevărat carusel de senzații tari. Folsom scrie pagini care se citesc pe nerăsuflate, incandescente, care au să vă ardă degetele și-au să vă zbârlească părul pe cap.”

Douglas Preston, coautor al romanului Relicvarul

Lectură plăcută!

Modificat de ciocovatu (acum 8 ani)


pus acum 8 ani
   
bogwol
Membru Senior

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani

MATTHEW REILLY  - Zona 7 v2.0


_______________________________________
Din orice experienta se invata cate ceva, mai ales din cele neplacute

pus acum 8 ani
   
bogwol
Membru Senior

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani

Matthew Reilly - Planul Majestic 12 v2.0


_______________________________________
Din orice experienta se invata cate ceva, mai ales din cele neplacute

pus acum 8 ani
   
bogwol
Membru Senior

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
PHILIP Le ROY  - ULTIMA ARMĂ v 2.0


enjoy


_______________________________________
Din orice experienta se invata cate ceva, mai ales din cele neplacute

pus acum 8 ani
   
bogwol
Membru Senior

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Lee Child - Personal v2.0

_______________________________________
Din orice experienta se invata cate ceva, mai ales din cele neplacute

pus acum 8 ani
   
bogwol
Membru Senior

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
ANDY McNAB - BEZNA v2.0
Anul publicării 2009 
Traducere Diana Elena Puşcaşu
Editura RAO
v1 Ciocovatu

Modificat de bogwol (acum 8 ani)


_______________________________________
Din orice experienta se invata cate ceva, mai ales din cele neplacute

pus acum 8 ani
   
ciocovatu
Membru Gold

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 10 ani
JAVIER SIERRA - CINA SECRETĂ



Autor: Javier Sierra
Titlu: Cina Secretă
Editura: PARALELA 45
Anul apariției: 2006
Traducere: ANGELICA LAMBRU
Versiune: Versiune 1.0
Format: djvu, doc, docx, epub, mobi

Descarcă   djvu  
Descarcă   doc [v1.0] 
Descarcă   docx [v1.0] 
Descarcă   epub   
Descarcă   mobi

Nu veţi mai privi niciodată la fel „Cina cea de taină” a lui Leonardo da Vinci.

Javier SIERRA este un autor mult mai subtil decât Dan Brown. Mai mult decât orice alt roman din genul Codul lui Da Vinci, acest bestseller spaniol combină o fascinantă intrigă poliţistă dintr-o mănăstire medievală cu o interesantă explicaţie a filosofiei neoplatonice şi a simbolismului renascentist.
Kirkus Reviews

Acest roman va fi inevitabil comparat cu Codul lui Da Vinci, dar, deşi la o privire superficială pare similar - cu mesaje ascunse în opere de artă şi conspiraţii în sânul Bisericii Catolice -, Sierra dezvăluie un mesaj diferit (dar la fel de convingător) în capodopera lui Leonardo. Limbajul celor doi scriitori este şi el diferit, romanul lui Sierra fiind mai nuanţat, scris la persoana întâi, iar acţiunea plasată în secolul al XV-lea.
Library Journal

Javier SIERRA are un talent special de a combina ştiinţa şi ocultismul, enigmele teologice şi conspiraţiile mundane, descifrarea documentelor antice şi interpretarea operelor de artă. Reuşeşte să-l ţină în suspans pe cititor până la ultima pagină.
Il Messaggero

Lectură plăcută!


pus acum 8 ani
   
ciocovatu
Membru Gold

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 10 ani
BORIS VON SMERCEK - AL DOILEA GRAAL



Autor: BORIS VON SMERCEK
Titlu: AL DOILEA GRAAL
Editura: RAO
Anul apariției: 2006
Traducere: OANA GABOR
Versiune: Versiune 1.0
Format: djvu, doc, docx, epub, mobi

Descarcă   djvu  
Descarcă   doc [v1.0] 
Descarcă   docx [v1.0] 
Descarcă   epub   
Descarcă   mobi


Pentru a beneficia de formula de prelungire a vieții, anumiți oameni sunt în stare de orice…

Ordinul Sabia Crestată dăinuie de pe vremea cruciadelor și până în zilele noastre. Scopul lui: să facă dreptate acolo unde ea a încetat să mai existe. În timpul uneia dintre întâlnirile membrilor, într-un castel din Scoția, are loc un atac sângeros în care își pierd viața aproape toți cei prezenți.
Printre puținii supraviețuitori se numără Lara Mosehni, iar ea se va folosi de toate mijloacele pentru a-l descoperi pe autorul atentatului. Urmele o duc într-un mic sat din Sudan, de unde dispăreau frecvent copii, femei însărcinate și bătrâni, iar apoi în Arabia, la palatul unui șeic care credea că a găsit Sfântul Graal, o formulă de prelungire a vieții…


Boris von Smercek, născut în 1968 în Germania, a lucrat timp îndelungat într-o bancă şi abia în 2001 s-a dedicat în întregime literaturii, devenind cunoscut mai ales pentru thrillerele sale: Tod im Regenwald (Moarte în Regenwald) şi Das Matthäus-Projekt (Proiectul Matthäus).
În prezent locuieşte cu soţia sa în apropiere de München.

Lectură plăcută!


pus acum 8 ani
   
bogwol
Membru Senior

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Matthew Reilley - Templul v2.0 (v1.0 Ciocovatu)

Acum patru secole, un idol preţios a fost ascuns în junglele din Peru. Pentru poporul incaş, acesta este în continuare simbolul suprem al spiritului lor. Pentru William Race, un lingvist american recrutat de Armata SUA pentru a descifra indiciile localizării sale, e simbolul suprem al apocalipsei. Sculptat dintr-o piatră rară ce nu se găseşte pe Pământ, idolul posedă elemente mai distructive decât orice bombă nucleară - are potenţialul de a nimici întreaga planetă. Ajuns pe mâinile cui nu trebuie, ar putea marca sfârşitul speciei umane. Şi cine posedă idolul posedă şi obscura - dar catastrofala - putere a zeilor...
Aflaţi acum la poalele Anzilor, membrii echipei lui Race au ajuns - dar nu sunt singuri. Şi în curând vor afla că, pentru a pătrunde în templul idolului, trebuie să încalce întâia regulă a supravieţuirii. Fiindcă unele comori sunt menite să rămână îngropate... şi există forţe gata să ucidă pentru a le apăra.

Modificat de bogwol (acum 8 ani)


_______________________________________
Din orice experienta se invata cate ceva, mai ales din cele neplacute

pus acum 8 ani
   
Cleo2001
VETERAN

Inregistrat: acum 13 ani


James Ellroy – Dulcele sărut al Daliei

Format: scan PDF și coperte
Data apariției: 2008
Editura: Polirom
Titlu original: The Black Dahlia

Dulcele sărut al Daliei face parte din „cvartetul Los Angelesului”, serie căreia îi aparține și celebrul L. A. Confidential. A fost ecranizat în 2006 în regia lui Brian de Palma, cu Josh Hartnett, Scarlett Johansson și Aaron Eckhart în rolurile principale.
În Dulcele sărut al Daliei, ca în majoritatea cărților lui James Ellroy, adevărul istoric se combină cu ficțiunea. Bucky Bleichert și Lee Blanchard sunt doi foști boxeri de succes, deveniți polițiști în LAPD. Domnii Foc și Gheață, cum li se spune, ajung parteneri și prieteni în urma unui meci demonstrativ, iar prezența unei femei între ei nu face decât să le întărească prietenia. Însă o altă femeie ajunge să le influențeze definitiv destinul: o tânără violată, ucisă și tăiată în două, care va fi cunoscută sub numele de Dalia Neagră. Misterul ce învăluie moartea Daliei Negre stârnește pasiuni violente, pune la încercare tăria umană și scoate la iveală secrete pe care nimeni nu le-ar fi vrut dezvăluite. Corupția și onestitatea, sărăcia și bogăția, brutalitatea și duioșia se amestecă în combinații surprinzătoare în acțiunile personajelor, astfel încât e tot mai greu să desparți „băieții răi” de cei buni.


pus acum 8 ani
   
wxyzw
Online
Membru Senior

Inregistrat: acum 12 ani
ANTHONY E. ZUIKER & DOUANE SWIERCZYNSKI - NIVELUL 26 ORIGINILE RĂULUI
Anul publicării 2010
Editura UNIVERS
Versiune 2.0


scan  Ciocovatu (pagina 5 -)


pus acum 8 ani
   
costiber
Membru Gold

Inregistrat: acum 11 ani
de sters

Modificat de costiber (acum 5 ani)


pus acum 7 ani
   
varanul
Membru Gold

Inregistrat: acum 11 ani
J. A. Jance - Reţeaua răului (1.0)



Autostrada necruţătoare dintre Los Angele şi Palm Springs e pârjolită de soare şi împânzită de pericole mortale. În liniştea sufocantă a unui portbagaj, un bărbat legat la gură şi mâini îşi aşteaptă soarta nemiloasă. Dar cât de cruntă poate fi setea de răzbunare a duşmanului pentru a comite o asemenea atrocitate? Şi care-i va fi următoarea mişcare?
Ali Reynorlds se afla pe acelaşi drum pustiu şi fierbinte, fugind de propriul său trecut. Părăsise Los Angelesul pentru confortul din Sedona, Arizona, şi pentru satisfacţia oferită de administrarea unui blog. Numai că soţul ei necredincios s-a şi grăbit să divorţeze, iar postul de televiziune care o concediase pentru simplul motiv că nu mai era tocmai tânără e chemat în instanţă pentru greşeala comisă. Suficiente motive ca Ali să fie nevoită să se întoarcă. Şi, în timp ce trece pe lângă un accident înfiorător, Ali mulţumeşte cerului că nu mai este reporter de ştiri.
Dar în scurt timp avea să descopere că, de data aceasta, ştirea era tocmai despre ea... Căci victima era nimeni altul decât soţul ei necredincios, iar Ali s-a trezit pe loc suspectul principal dintr-o monstruoasă reţea a răului.

Editura: Nemira
Anul apariţiei: 2011
Format: doc si scan control
Versiune: 1.0

Modificat de varanul (acum 7 ani)


pus acum 7 ani
   
cuculean
Moderator

Inregistrat: acum 14 ani
J. A. Jance - Reteaua Raului (V.2.0)
Formate: doc, pdf, epub, mobi

Merci Varanul!


pus acum 7 ani
   
varanul
Membru Gold

Inregistrat: acum 11 ani
Mark Winegardner - Întoarcerea Naşului  (1.0)



În urmă cu aproape cinci decenii, Naşul, fascinanta poveste a lui Mario Puzo a fost publicată şi a schimbat radical cultura populară. Acum, în Întoarcerea Naşului, Mark Winegardner continuă povestea - despre anii necuprinsi în bestsellerul lui Puzo sau în filmele clasice ale lui Francis Ford Coppola. Este 1955. Michael Corleone a câştigat o victorie sângeroasă în războiul dintre familiile mafiote newyorkeze. Acum însă doreşte să-şi consolideze puterea, să-şi salveze căsnicia şi să aducă afacerile familiei pe calea legală. Pentru aceasta, el trebuie să se confrunte cu cel mai primejdios adversar de până acum, Nick Geraci, un fost bătăuş al familiei care a urmat Facultatea de Drept şi care este acum la fel de şiret şi de periculos că Michael. Războiul lor personal va dura din 1955 până în 1962 şi va avea o influenţă imensă asupra vieţilor celor mai puternici criminali ai Americii şi asupra familiilor acestora. Întoarcerea Naşului nu este doar o continuare, este un bestseller în sine - o poveste despre ceea ce iubim, ne dorim şi uneori avem motive să ne temem: familia.

Editura: RAO
Anul apariţiei: 2008
Traducator: Diana Tutuianu
Format: docx
Versiune: 1.0
Scanul si OCR-ul au fost realizate de menadel

Modificat de varanul (acum 7 ani)


pus acum 7 ani
   
wxyzw
Online
Membru Senior

Inregistrat: acum 12 ani
JAVIER SIERRA - CINA SECRETĂ

[v2.0].rar

scan cateva postari mai sus

Modificat de wxyzw (acum 7 ani)


pus acum 7 ani
   
atlantis8374
Membru Gold

Inregistrat: acum 8 ani

hermes a scris:


Colectia romane Thriller (Suspans)




http://i1152.photobucket.com/albums/p49 ... uifgrn.jpg
Jack Higgins - Confesionalul

http://i1152.photobucket.com/albums/p49 ... fa9hgm.jpg
Jack Higgins - Pactul cu diavolul



http://i1152.photobucket.com/albums/p49 ... owjncj.jpg
Thomas Harris -  Hannibal doc (V.1.0)


În cartea Thomas Harris -  Hannibal doc (V.1.0) lipsesc mai multe pagini. Capitolul 48 nu este complet și apoi lipsesc capitolele 49, 50, 51. Dacă are cineva cartea și poate să o scaneze... Mulțumesc.

Nimeni...? Nimic...?

Modificat de atlantis8374 (acum 7 ani)


pus acum 7 ani
   
atlantis8374
Membru Gold

Inregistrat: acum 8 ani
Revin la postarea anterioară.
Dacă nu se poate scana toată cartea, măcar capitolele lipsă din Thomas Harris -  Hannibal să le scaneze cineva.


pus acum 7 ani
   
Bronto
Membru Junior

Inregistrat: acum 13 ani

atlantis8374 a scris:

Revin la postarea anterioară.
Dacă nu se poate scana toată cartea, măcar capitolele lipsă din Thomas Harris -  Hannibal să le scaneze cineva.


Capitolele 48-51

Modificat de Bronto (acum 7 ani)


_______________________________________
Acum citesc: Sharpe's Prey (Bernard Cornwell)

pus acum 7 ani
   
Cleo2001
VETERAN

Inregistrat: acum 13 ani
Repostare din sacul lui Moș Crăciun 2016



Stel Pavlou - Codul Atlantidei


Titlu original: Decipher
Traducător: Ofelia Al-Gareeb, Lingua Connexion
Editura: RAO
An de apariție: 2015
Versiune: 1.0
Format: Docx, Epub, Mobi, DjVu


Orașul pierdut al Atlantidei tocmai a fost descoperit... și o profeție terifiantă e pe cale să se împlinească.

Codul Atlantidei adună laolaltă mituri, noţiuni de lingvistică, de arheologie şi fizică, întruchipând o poveste alertă - către viitorul apropiat - a unei curse pentru salvarea de la anihilare a planetei. Cu siguranţă Stel Pavlou a dedicat un timp îndelungat documentării pentru acest roman, dar ceea ce a rezultat este o carte cu totul fascinantă: inteligentă, tumultuoasă, tulburătoare şi plină de suspans; un thriller ştiinţific precum o călătorie plină de tensiune cu un montagne russe.

„O aventură precum zborul unei rachete... Romanul de debut al lui Stel Pavlou e ca o detonație în mijlocul unei încântătoare discuții științifice, înălțându-se deasupra multor romane science fiction din ultima vreme.” – The Philadelphia Inquirer

„Puține romane de debut sunt atât de ambițioase precum Codul Atlantidei. Captivant de ingenioasă.” – Sunday Times (UK)

„Un roman perfect pentru un spectacol exploziv, plin de efecte speciale, marca Hollywood.” – The Times (London)


pus acum 6 ani
   
meridiane
Online
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 12 ani
Joseph Finder - Paranoia


Editura Rao, 2005



    V.3.0 rtf


pus acum 6 ani
   
stefi_todo
VETERAN

Inregistrat: acum 12 ani
Julia Navarro – Sângele nevinovaţilor [fs1.0]
Editura: RAO
An: 2008
Titlul original: La Sangre de los Inocentes, 2007
Traducerea: Adriana Ersilia Steriopol
Formate: doc, epub şi mobi după un ocr găsit undeva pe internet şi prin confruntare cu cartea în limba spaniolă
DOWNLOAD



„Sunt o iscoadă şi îmi este frică!”
Aşa începe cronica pe care o scrie în secolul al XIII-lea Fray Julián despre sângerosul asediu al fortăreţei Montségur şi lupta dintre catari şi creştini.
După secole, în 1939, unmedievist agnostic face o periculoasă călătorie prin Berlinul regimului nazist în căutarea soţiei sale de origine evreiască.
În prezent, un grupde musulmani radicali moare într-un atentat la Frankfurt, lăsând în urma lui un mesaj criptic care pune în alertă Centrul antiterorist al Uniunii Europene, ai cărui agenţi, cu ajutorul serviciilor secrete ale Vaticanului, vor încerca să clarifice enigma care uneşte intoleranţa Inchiziţiei, monstruozitatea nazismului şi integrismul islamic într-o frază: „Într-o zi, cineva va răzbuna sângele celor nevinovaţi.” Un musulman atras într-o celulă teroristă, un iezuit expert în erezii, un conte francez obsedat de o dramatică moştenire de familie, un om misterios - Mijlocitorul, care manevrează din umbră iţele puterii, împreună cu o neînfricată tânără din serviciile antiteroriste sunt protagoniştii acestei cărţi pasionante despre răzbunare şi trădare, având drept fundal conflictul violent dintre Orient şi Occident.
În romanul său, Julia Navarro surprinde printr-o aventură vertiginoasă, care ne poarta în locuri precum Ierusalim, Granada, Roma sau Istanbul şi care cercetează cauzele fanatismului religios şi intoleranţa de-a lungul secolelor.


pus acum 5 ani
   
rickerk
Membru Gold

Inregistrat: acum 18 ani

Cleo2001 a scris:

http://i66.tinypic.com/20to2tl.jpg

James Ellroy – Dulcele sărut al Daliei

Format: scan PDF și coperte
Data apariției: 2008
Editura: Polirom
Titlu original: The Black Dahlia

Dulcele sărut al Daliei face parte din „cvartetul Los Angelesului”, serie căreia îi aparține și celebrul L. A. Confidential. A fost ecranizat în 2006 în regia lui Brian de Palma, cu Josh Hartnett, Scarlett Johansson și Aaron Eckhart în rolurile principale.
În Dulcele sărut al Daliei, ca în majoritatea cărților lui James Ellroy, adevărul istoric se combină cu ficțiunea. Bucky Bleichert și Lee Blanchard sunt doi foști boxeri de succes, deveniți polițiști în LAPD. Domnii Foc și Gheață, cum li se spune, ajung parteneri și prieteni în urma unui meci demonstrativ, iar prezența unei femei între ei nu face decât să le întărească prietenia. Însă o altă femeie ajunge să le influențeze definitiv destinul: o tânără violată, ucisă și tăiată în două, care va fi cunoscută sub numele de Dalia Neagră. Misterul ce învăluie moartea Daliei Negre stârnește pasiuni violente, pune la încercare tăria umană și scoate la iveală secrete pe care nimeni nu le-ar fi vrut dezvăluite. Corupția și onestitatea, sărăcia și bogăția, brutalitatea și duioșia se amestecă în combinații surprinzătoare în acțiunile personajelor, astfel încât e tot mai greu să desparți „băieții răi” de cei buni.


docx. v1.0


pus acum 5 ani
   
antic
Membru Junior

Inregistrat: acum 12 ani
Laura Lippman - Te-aș recunoaște dintr-o mie  [v1.0]
LITERA 2013

Pdf scan -

Corectare prin citire, formatare, ...

docx -
epub -
mobi -

Modificat de antic (acum 5 ani)


pus acum 5 ani
   
windcmd
Membru Junior

Inregistrat: acum 4 ani
Craig Thomas - Leopardul de mare v.1.0
An apariţie: 2000
Formate: docx, epub.



DOWNLOAD

Modificat de windcmd (acum 4 ani)


pus acum 4 ani
   
windcmd
Membru Junior

Inregistrat: acum 4 ani
Peter Mason - Asasin oficial v.1.0
An apariţie: 1996
Formate: docx, pdf.



DOWNLOAD


pus acum 4 ani
   
windcmd
Membru Junior

Inregistrat: acum 4 ani
Thomas Gifford - Operaţiunea Praetorian v.1.0
An apariţie: 1994
Formate: docx,epub.



DOWNLOAD


pus acum 4 ani
   
anaxor
Membru Junior

Inregistrat: acum 11 ani
Christopher Reich - Clubul Patrioților [v1.0] docx, epub, mobi
Traducere din engleză și note de IOANA BĂRBULESCU
Colecția Thriller&Mistery
Editura HUMANITAS Fiction, 2008


Doc găsit pe net și corectat prin citire după cartea format fizic.


Premiul International Thriller Writers in 2006
Thomas Bolden a crescut in orfelinate. Copilaria lui, demna de romanele lui Dickens, a fost marcata de saracie si violenta. Dar Bolden este un luptator: reuseste sa uite trecutul, termina o facultate, face cariera pe Wall Street. Acum nu-i lipsesc nici banii, nici dragostea. Fericirea, crede el, nu-i o vorba in vant. Apoi, in numai douasprezece ore, viata lui frumoasa se prabuseste ca un castel de nisip. Este rapit si interogat. I se cer informatii pe care nu le are. Scapa ca prin minune. E acuzat de crima. Fotografia lui apare in presa. Disperat sa scape din acest cosmar, Bolden trebuie sa-si aminteasca lectiile de supravietuire pe care i le-a dat viata. Dar, in timp ce fuge prin New York -- cu numai unsprezece dolari in buzunar si urmarit de personaje misterioase care par sa dispuna de resurse nelimitate -- incepe sa faca descoperiri socante. Despre un secret ascuns in trecutul Americii, in zorii democratiei, cand iluziile despre dreptate si libertate erau inca vii. Despre istoria deviata de la cursul ei firesc in momentele cruciale. Bolden se afla in epicentrul schimbarii. De ce?
CHRISTOPHER REICH s-a nascut la Tokio, in 1961. A studiat finantele la Georgetown University si la University of Texas, apoi a lucrat in domeniul bancar, in SUA, dar si in Elvetia, la Geneva si Zurich. In 1995 a renuntat la un salariu extrem de atragator (si la zilele de munca de paisprezece ore) pentru a deveni scriitor profesionist. Schimbarea -- la care visa de mult -- a fost inspirata. Romanele Numbered Account (1998), The Runner (2000), The First Billion (2002), Devil's Banker (2003) sunt bestelleruri internationale, iar Clubul Patriotilor (The Patriot's Club, 2005) a inaugurat in 2006 seria premiilor pentru thriller pe care le acorda anual asociatia International Thriller Writers. | | foto © Katja Reich


pus acum 3 ani
   
sgrosu
MEMBRU DE BAZA

Inregistrat: acum 13 ani

stefi_todo a scris:

David Ignatius - Un ghem de minciuni (v1.0)
Arhiva contine doc, epub, mobi si scan djvu.

http://123poze.3x.ro/files/9723040527315691.jpg



Ignatius, David - Un ghem de minciuni (v.2.0)
Încă o dovadă (mai era nevoie?!) că filmul este departe de carte...
Mulțumesc celor care au contribuit la v.1.0!


pus acum 3 ani
   
stefi_todo
VETERAN

Inregistrat: acum 12 ani
Refăcut

Javier Sierra - Focul invizibil [v1.0]
Editura: RAO
An apariţie: 2021
Titlul original: El fuego invisible, 2017
Traducere: Lingua Connexion
Formate: docx, epub și mobi făcute după scan.
Mulțumesc celei care l-a scanat.

Descarcă

„Este, ca să spunem așa, o operă de maturitate, în care se pun mereu întrebări despre actul scrierii, despre scriitor și despre legătura poetului cu magia. Este, de asemenea, un tribut adus limbajului și valorii sacrosancte a fiecărui cuvânt în sine.” - El Cultural
„În Focul invizibil, autorul se adâncește în căutarea originii legendei graalului, dorind să lase la latitudinea cititorului posibilitatea de a învăța să meargă mereu la «surse» pentru a descoperi «unde se află cu adevărat esența unei povești».” - El Diario
„Javier Sierra este singurul autor spaniol care își plasează creațiile printre cel mai bine vândute zece romane din SUA. Faptul că a câștigat Premiul Planeta, cea mai valoroasă distincție acordată scrierilor în limba spaniolă, este o recunoaștere indiscutabilă și incontestabilă.” -  La Vanguardia
„Un ritm narativ frenetic și o erudiție extraordinară cu privire la subiectul romanului (autorul merge, de obicei, el însuși în locurile unde au loc intrigile cărților sale) marchează un roman care poartă, la rândul său, pecetea indisolubilă a lui Sierra.” - El País
„«Erudiția extraordinară a autorului acestui roman este surprinzătoare», a comentat scriitorul Juan Eslava Galán, membru al juriului Premiului Planeta, la o conferință de presă referitoare la romanul câștigător.” - La Región


pus acum 1 an
   
Equinox
VETERAN

Inregistrat: acum 13 ani
Silva, Daniel - Asasinul englez v.2.0
Seria Gabriel Allon #2

English Assassin (2002)
Traducere: Ileana Dinu
Editura: POLIROM
Anul apariției: 2009

docx, epub, mobi

     În 1291, conducătorii a trei Cantoane Forestiere de pe teritoriul de azi al Elveţiei au format o alianţă defensivă. Şapte secole mai târziu, cei mai puternici bancheri privaţi şi industriaşi au perfectat o înţelegere împotriva evreilor care încercau să spargă sistemele de siguranţă ale băncilor elveţiene, în scopul recuperării unor bunuri care le aparţineau.
     Dacă prima alianţă a fost reală, atestată documentar, despre a doua aflăm din „Asasinul englez”, captivantul roman al lui Daniel Silva. În această carte, scrisă într-un stil care aduce aminte de John Le Carre, trecutul se revarsă ca lava dintr-un vulcan şi transformă percepţia asupra Elveţiei,  ştirbindu-i nimbul de respect şi admiraţie de care se bucură din partea tuturor. Unei ţări discrete, în care secretul bancar e păzit cu străşnicie, unde fărădelegea e pedepsită imediat şi simţul civic e mai dezvoltat decât în oricare dintre statele prospere, i se arată o altă faţă. Gradul de civilizaţie la care s-a ajuns în această parte a lumii ascunde, de fapt, multe orori, printre care şi acelea legate de sprijinul acordat naziştilor. Aceştia au deschis aici conturi unde şi-au adăpostit banii furaţi de pretutindeni, comorile de artă jefuite din mari muzee europene sau din colecţii particulare. Mult clamata lor neutralitate le-a îngăduit elveţienilor acumularea unor bogăţii imense în timpul celui de-al doilea război mondial, dintre care o bună parte nu a mai fost restituită proprietarilor de drept la sfârşitul conflagraţiei.
     Lui Gabriel Allon, agent al serviciilor secrete israeliene, având acoperirea de restaurator de tablouri, îi este încredinţată misiunea de a face lumină într-unul dintre cazurile uimitoare ale unei astfel de colaborări despre care nimeni nu vorbeşte. Drumul pe care îl parcurge prin Europa - Londra, Zürich, Veneţia, Costa de Prata (Portugalia) - îl transformă din hăitaş în hăituit. Fiindcă Gerhardt Patterson lucrează nu numai în serviciul intern de securitate elveţian, dar, fără ştiinţa Guvernului, este şi sluga credincioasă a lui Otto Gessler, care conduce grupul de bancheri şi industriaşi interesaţi de ascunderea adevărului despre legăturile elveţienilor cu Germania hitleristă. Confruntarea dintre Allon şi Patterson provoacă multe victime în ambele tabere şi le pun lor înşile vieţile în pericol. Mai mult, existenţa unui ucigaş cu simbrie, un misterios asasin englez, conferă o turnură şi mai dramatică evenimentelor.

     „Cei care se pricep spun că avem de-a face cu noul John Le Carre.” (Chicago Sun-Times)
     „Unul dintre cei mai buni tineri autori de thriller ai momentului.” (Washington Post)
     „Un thriller complex, bogat în amănunte istorice, inteligent.” (Denver Post)
     „Daniel Silva ne demonstrează că acest gen de roman este mai mult decât entertainment.” (Miami Herald)

Modificat de Equinox (acum 1 an)


_______________________________________
Urăsc prostia!
Star Wars - Banda desenata tradusa in limba romana

pus acum 1 an
   
Pagini:  1 2  

Mergi la