Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
una dulce
Femeie
24 ani
Cluj
cauta Barbat
23 - 57 ani
Forum Romania Inedit / Filme romānesti - Romanian Movies / Indicaţii pentru postare sau request Moderat de 80Inanna, Silva, bgl23, bibescu, bronson
Autor
Mesaj Pagini: 1
Neo
Moderator

Din: Zion
Inregistrat: acum 17 ani
Aceste indicații completează pentru rubrica de față regulamentul general al forumului.

Faceți cāte un topic nou pentru fiecare film. Dacă filmul are topic (și se afla in cataloagele de filme romānești sau teatru romānesc), postați acolo.

Īn cadrul postului, vă rugăm:

1. Subiectul să conțină doar titlul filmului și anul de producție.
2. Postul să conțina informatii despre: originea filmului (DVD, DVDrip, BD, BDrip, TVrip, VHSrip etc.)
3. Postul sa conțină imagini din film īn rezolutia filmului, ca sa se poata aprecia calitatea, eventual coperta filmului (DVD etc.)
4. La Filme Romanesti nu se pun Torrents sau sa vezi On-Line.

5. Adițional, se recomandă punerea de date tehnice privind containerul (AVI, MKV etc.) codecurile video (DivX, XviD, H264 etc.) și audio (AAC, MP3 etc.).

Mulțumesc. 

Posturile care nu includ informatiile de mai sus vor fi sterse.


pus acum 17 ani
   
80Inanna
Moderator

Din: Mitologie
Inregistrat: acum 17 ani
Despre requester.

Filmele pentru care există īnregistrări au fiecare topicul său și sunt cuprinse īn cataloagele de filme și piese de tratru (v. īn semnătura mea). Cererile pentru filme care nu sunt pe forum au șanse foarte mici să fie satisfăcute, deoarece asta presupune că cineva īl are, dar nu l-a postat, ceea ce e cu totul neobișnuit, deoarece cānd fac rost de un film membrii forumului īl postează imediat.

Hosturile țin fișierele un timp foarte scurt, de cel mult 30 de zile de la ultima descărcare (multe hosturi le țin doar 8 - 30 de zile indiferent dacă au fost descărcate sau nu). De aceea sunt mari șanse ca foarte multe linkuri să fie expirate. Īn caz că vreți să descărcați faceți o cerere de reupload īn topicul respectiv. Prin asta topicul va fi adus pe prima pagină și poate se va găsi un membru binevoitor să refacă uploadul. Nu este sarcina uploaderului inițial și nici a moderatorilkor să actualizeze linkurile. Uploaderul inițial a făcut efortul său, care de obicei este urmat de cāteva zeci de descărcări, deci cel puțin zeci de persoane au materialul. Acestea sunt rugate să dea și altora, la rāndul lor, cum se dă lumina lumānării.


_______________________________________
Verificati toate linkurile īnainte de a descărca!  UNELE sunt expirate.
Cataloage FILME romānești și TEATRU romānesc.
Eu pot descărca de pe: mediafire, zippyshare, uptobox, mega.
NU pot descărca de pe: depositfiles, uploaded, turbobit, letitbit.

pus acum 9 ani
   
80Inanna
Moderator

Din: Mitologie
Inregistrat: acum 17 ani
Despre hosturile de upload.


Pe vremuri erau mai puține hosturi de upload, un cont premium la cāte un host faimos, de exemplu rapidshare, rezolva 90% din probleme. Acum rapidshare nu mai merge convenabil și au apărut hosturi ca ciupercile după ploaie iar majoritatea utilizatorilor nu-și pot permite conturi premium la toate, iar forumul nu promovează conturile premium. Īn plus, netul merge destul de prost, apar īntreruperi dese la download, īntreruperi care īn cazul descărcărilor free nu pot fi reluate din punctul de īntrerupere, ci numai de la īnceput, după o perioadă de așteptare.

Practic, downloadul filmelor se poate face doar de pe hosturi de pe care durata descărcării free nu depășește durata filmului, īn reprize care nu depășesc 20-30 de minute, ca să nu se piardă chiar totul la īntreruperi. Practic, un CD īn cāteva reprize care nu depășesc o oră și jumătate. Un film de 700 M dintr-o bucată se descarcă free de exemplu de pe depositfiles īn 4 ore, descărcare care īn 99% din cazuri se va īntrerupe. Pentru a evita asta hostul trebuie să ofere o viteză de descărcare free de cel puțin 1 Mbps, adică 128 KBps. Toate hosturile care oferă viteze de download free de doar 50-100 KBps vor fi boicotate, ca fiind prea lente.

Exemple de hosturi care asigură viteze de download free acceptabile: mega, zippyshare, uptobox. (Sunt doar exemple, pot fi și altele).

Exemple de hosturi care nu oferă viteze de download free acceptabile: depositfiles, letibit, turbobit. (Sunt doar exemple, pot fi și altele).

Īn general, hosturile care oferă viață lungă fișierelor oferă viteze de download free prea mici. Cele care oferă viteze de download free bune oferă viață scurtă a legăturilor, uzual de o lună de la upload sau de la ultimul download. Propunerea este să folosim acestea din urmă, iar cine a descărcat să fie amabil să facă la rāndul lui upload la cerere, ca la torrente, deoarece nu e mare lucru, hosturile care asigură viteze bune de download asigură și viteze bune de upload. Că ISP-ul uneori limitează viteza de upload este o realitate, dar nu toți ISP-ii sunt meschini.


_______________________________________
Verificati toate linkurile īnainte de a descărca!  UNELE sunt expirate.
Cataloage FILME romānești și TEATRU romānesc.
Eu pot descărca de pe: mediafire, zippyshare, uptobox, mega.
NU pot descărca de pe: depositfiles, uploaded, turbobit, letitbit.

pus acum 9 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la