Mulţumesc Penguin pentru promptitudine.Am instalat programul, dar a prezintă aceeaşi deficienţă īn intersecţiile cu sens giratoiriu.Poate doar la PDA-uri face figura asta, fiindcă am īntrebat şi alţi colegi şi mi-au spus acelaşi lucru.ĪNDRUMĂ GREŞIT ĪN SENSURI GIRATORII !!! E păcat de această versiune, dar... e naşpa.Ce te faci cu el cānd eşti īntr-un oraş necunoscut.Īţi vine să arunci GPS-ul.
Eu am observat ca daca folosesti masinuta in locul sagetii se comporta intradevar in acest mod! Asa ca, daca ai masinuta .....
Here is a link for iGO8 8.3.2.64873 for Samsung Omnia (no contents) (probably working with other devices too): http://rapidshare.com/files/173989908/O ... x.rar.html Tested and working great. Put it in storage (or sd card, but then change sys.txt) and run igo8.exe. Thanks to JamesB007! Cu stima, dansidragos
Mulţumesc Penguin pentru promptitudine.Am instalat programul, dar a prezintă aceeaşi deficienţă īn intersecţiile cu sens giratoiriu.Poate doar la PDA-uri face figura asta, fiindcă am īntrebat şi alţi colegi şi mi-au spus acelaşi lucru.ĪNDRUMĂ GREŞIT ĪN SENSURI GIRATORII !!! E păcat de această versiune, dar... e naşpa.Ce te faci cu el cānd eşti īntr-un oraş necunoscut.Īţi vine să arunci GPS-ul.
Eu am observat ca daca folosesti masinuta in locul sagetii se comporta intradevar in acest mod! Asa ca, daca ai masinuta .....
Nu neaparat. Eu nu am folosit niciodata masinuta si tot asa facea...
_______________________________________ Mio A701; Samsung I900 Omnia
baaaaa !!!! nu stiti cumva, hartile de iGO8.0... merg pe 8.3.2... ????!??!?!?
OOO firar , chiar nimeni nu citeste nimic de prin forum??? Numai intrebam ca sa zicem ca am scris si noi ceva???? Asta e (s-a modificat pt ca am pus "degetul" ) pentru toti ce au postat pe aici.
propun infiintarea societatii "Cooperativa Munca in Zadar". Ca se pare ca nimeni nu binevoieste sa citeasca ceva pe forum... e mai simplu sa umple forumul cu intrebari aiurea....
care ma poate lamuri si pe mine ce rol are fisierul .dem din folderul "dem" ??? am gasit o gramada si nu stiu care sa il pun.......mentionez ca am nevoie doar de romania...... multumesc
care ma poate lamuri si pe mine ce rol are fisierul .dem din path-ul : iGO8\content\dem ??? am gasit o gramada si nu stiu care sa il pun.......mentionez ca am nevoie doar de romania...... multumesc
multumesc pentru raspunsul rapid......(Europe_TA.dat ce e ???)si scuzati double post-ul, rog un admin sa il stearga........... poate cineva sa uploadeze fisierul EasternEurope.dat ??? va multumesc