cred ca multi dintre noi s-au intrebat cum arata katalin, ismail (ma rog pe el l-am vazut la avatar), maharet si altii, asa ca daca nu va suparati as vrea sa postati toti cate o poza cu voi aici ^_^... O sa modific primul topic ca sa apara toate pozele postate sus...
hai sa sparg eu gheata ... asta e un filmulet facut la munca. eu sunt cel din stanga am mai postat acest filmulet pe RI dar daca tot avem topicul asta cred ca se incadreaza mai bine aici
Hahahaha cat jucam si eu jocul ala la scoala , pana ce se unflau degetele ca carnatii
P.s. daca tot mai numit in primu' post , uite ca pun poza cu mine , sa nu muriti fara sa ma vedeti ! oricum v'am pus poza intr'o impostaza destul de funny !
noteaza-ti pe frunte ca exista un buton numit edit in dreapta jos la postarile tale ...Sa-l folosesti de acum... stiu ca nu ai stiut cum sa pui poze dar iti sugerez cu incredere http://imageshack.us/ care iti va genera un link la pozele tale pe care sa-l postezi intr-un SINGUR topic
Nu ma aruncam de pe bloc ) , dar era ceva distanta :P Si vrei sa zici ca BGDN = Bogdan , e fata? , daca tot sa facut topicu' asta macar puneti poze cu voi , daca sunteti urati sau cine stii ce doamne de araturi . nu mai puneti !
hahaha, stiti cum sa gasiti poze/clipuri cu mine, "sarind de pe bloc" asa ca io nu pun nimica ( oricum is vechi, de aproape 2 ani ) ! Poate ma razgandesc pana ajung acasa ... !
lool mItZa sk8 te credeam mic da nici chair asa.... poza e facuta anul trecut la intrare in pestera ursilor nu vreau sa creez impresia ca sunt Bo$$ sau asa ceva dar am iesit bine
Sa incercam sa ne cunoastem - poze filme informatii cu si despre noi – poza de bad_boy8679, in Off Topic · 75.3KB