rezolutia e ok, rulez un kikker 3.2 acuma cu el. problema e ca nu-mi vizualizeaza skinul cand merg sa-l selectez, imi "vede" doar cel de defaul si kikker-ul. :-( probabil nu-l "introduc" cum trebuie pe card.
Am reusit sa fac pe un diMkaWertVRV_1139 (Nav N Go IGO8 8.3.4.142975) schimbare atat de map-uri cat si de poi-uri. Solutia este cam empirica si mai putin eleganta, dat merge, cel putin pe Wayteq-ul meu. Dupa ce am facut mapchanger-ul sa schimbe map-urile, comentariul lui irinuca precum "Doar MapChanger (script) de la Gurjon face aceeasi jonglerie si cu folderele POI. NU si script de la Dimka." m-a inspirat si am luat ciobaneste MapChanger.nfrun din skin-ul GJ6.17p_da_fullpack, l-am trantit langa executabil si am fost foarte surprins sa vad ca a mers. Sunt curios daca a mai reusit cineva sau am avut noroc.
240х320, 320х240, 240х400, 400х240, 400х234, 416х234, 480х234, 480х272, 800х480, 480х800 Differences from previous version: 1. Fixed button for info about the route in the map planning. 2. Added a command prompt in the menu "to skip the next paragraph. 3. Removed autom. call window "Edit Route" by adding a second prom. point. 4. With disregard for the maneuver (the window with buttons "maneuver", "Street", kilometers) long press of one of these buttons will return to the list of maneuvers route. Briefly - as it was - will return to the cabin. 5. Added support for automatic transition to the "plane" (if enabled in options) after leaving the tunnel. This option is not checked - could not find such spans, so that - should be checked. In addition, it is not clear, as will be after the loss of signal in the tunnel.
Si mesajul echipei : My account was suspended for unknown reasons to me. Hosting provider did not answer to my questions why the site was closed. We suspect... maybe... one unmet manufacturer behind this ... Sorry, but the work of this project is stopped. Therefore, thank you to all who helped and been together.
Nici diMka nu s-a mai intors din concediu... Se pare ca e o campanie big-mama anti dezvoltatori underground, iar din sursa sigura va zic grija la "telefoane" si cui "reparati" gps-urile...
_______________________________________ Nu am nici un talent anume... sunt doar extraordinar de curios! - Albert Einstein -
Cine im da si mie un link cu un skin pt IGO Primo 640x480 pt HTC Diamond
Daca inmultesti cu 2 320x240 o sa vezi ca iese rezolutia ta pentru HTC. Deci poti folosi skinul de mai sus, lasi doar rezolutia 320_240 in zip si o sa-ti mearga
_______________________________________ Nu am nici un talent anume... sunt doar extraordinar de curios! - Albert Einstein -
dimkaWertVRV 1.1.40 28/09/2010 Skin diMka for 480х234, 320x240, 240x320, 240x400, 400x240, 480x272, 400х234, 416х234, 480x800, 800x480 only version 8.3.х(8.3.1, 8.3.2, 8.3.4).
1. Fixed bug - the inability to save the state "on / off" smartzum. (Thanks for dima8389 found inaccurate). 2. Added ability to start with the screen saver for the state of "no route" link (it was asked to do so). 3. Fixed other errors (not available lock button on the map with the active "short" menu, the current street alignment of the field, depending on the availability of the right / left the house number, to obtain an error in the screen test, cameras, etc.). 4. A small alignment elements....
Irinuca, multumim pentru skin. O facilitate pe care o are, (nu stiu daca a avut-o) este ca mareste zona intersectiilor si le afiseaza 2d intr-un ecran semitransparent, ceva asemanator am vazut la Navigon (se distinge clar pe unde trebuie sa mergi). Cu respecte Alex
_______________________________________ Asus 636 WM5.0 Samsung Omnia i900 8Gb + 8Gb: HTC HD2 WayteQ x950BT + TMC
Salut alex.kacso, Optiunea privind (pre)viziualizarea 2D o avea incepand cu v.1.1.24 (v. site-ul oficial). Intrebarea mea este daca sagetuta albastra poate fi "mutata" un pic mai sus, pentru o viziualizare mai buna a intersectiei. Cu stima,
_______________________________________ Mio A701; Samsung I900 Omnia
NOTE: All di/\/\ka skins since di/\/\ka beta 0.6.0 have been developed and tested with iGO 8.3.2.x. They MAY work with 8.3.1.x but have not been tested.
D8389 (Dimka) has announced that he will no longer be developing the original skin. Instead he will make limited (Potentially untested) changes to the diMkaWertVRV base which may or may not flow through into the full diMkaWertVRV version at WertVRV's discretion.
salut! mai stie cineva de genialul gurjon si al sau skin mult asteptat 6.19??? de departe 6.18 bate la toate capitolele dimka rikks si oricare altii am studiat sute km in 2 ani si nu am gasit ceva mai bun ca 6.18 DA pe igo 8.3.4... adica functii utile fiabilitate control total si la vedere! din pacate nea Gurjon si a abandonat tocmai cand ajunsese aproape de apogeu cu el... eu de ex cand calculez benzina rapid cu el chiar din mers sau imi da alertele alea personalizate ce sa mai zic e nebunie mare pt cine si a bagat nasu in detalii cu asta!! Am vazut ca cineva Arkoko? a mai lucrat ceva la el 6.18 e notabil mai bun ca predecesorii si mai lizibil o bogatie de date utile pe ecran Multumiri imense IRINUCA mi-ai salvat zeci km de testari aiurea cu alte skinuri dar Gurjon rulez si poate poate ne mai faci un kadou ca vine Mosu si plang dupa nepotu lu 6.18 (dar nu dupa Primo!!_...
Noteaza intai chestia asta trebuie corelata mai global cu insasi generatia si tipul de navigator folosit ! Unele generatii desi mai vechi de pilda clasicul IGO 8.3xx permit din start multe subfunctii blocate din interese comerciale la generatiile ulterioare Amigo si Primo si atunci indiferent ce skin pui in orice navigatoare...de bagi kkt tot kkt iese!! Deci intai alegi sistemul de navigatie si apoi skinul cel mai bun pentru doar sistemul care il ai! Per total iti recomand fara echivoc Gurjon! A conceput zeci de versiuni si pentru IGO (seriile 6.xxx) si pentru Primo (seriile 2.xxx) dar cea mai completa este de departe 6.18p DA numai pentru IGO 8.3.xxx fara echivalent pt Primo! 6.18p DA (de la Digital Alert) a lui Gurjon (fost www.gurjon.com) ulterior ajustata de Arkoko (multumim lui irinuca ca le-a facilitat pe aici, vezi mai sus in forum), este cred, cea mai mai utila mai stabila dar mai ales mai completa interfata navigatie gps de pana azi cu multe functii unicat dar toate astea sunt valabile numai pentru cine are ceva talente IT si muuulta rabdare sa seteze si sa experimenteze in conditii variate sutele de combinatii de setari pe care le vei descoperi dupa ce o incarci in IGOul propriu si intri in meniu pe calea Menu->Aspect Harta dar setarile extinse permise de 6.18p DA Gurjon le vei gasi inglobate in mai toate setarile clasice ale IGO.
Dar ce poate fi mai relevant decat insiruirea unora dintre cele mai tari functii ale skinului se pare necunoscute multora si de aici polemica mea cu unii combatanti de mai sus!... Deci 0 -(prima lectie de navigatie inteligenta!) dupa ce te chinui putin datorita bogatiei de controale disponibile sa-ti setezi tot, cabina din igo 8.3.4.xxx cu skinul Gurjon 6.18p DA iti poate oferi zeci de informatii utile dintr-o singura privire pe intreg parcursul drumului actualizate in timp real si fara nevoia de a mai butona ceva in timp ce sofezi!! Ai totul de la viteze timpi chiar si intermediari ramasi la statistici variate pana si altitudinea pozitia busolei sau directia relativa fata de destinatie si alertele vizuale complexe de la DA pe care le poti seta dar si pozitiona ecran cum vrei interactiv! Ce ti-ai putea dori mai mult control si monitorizare totala drum dar si puncte de interes sau trasee care iti reamintesc din istoricul inregistrarile tale vechi pe unde o iei mai bine atunci cand hartile vedeti bine la toate generatiile si sistemele sunt departe de acea inteligenta si experienta umana!
Va dau o idee din cele mai interesante de utilizat! Sofand des pe arii largi ajung des sa... fur din experienta taximetristilor curierilor sau altora mai cunoscatori ai zonei si inregistrez urmele sofand dupa ei pentru ca data viitoare si pe ceata ploaie noapte etc daca mai ajung in zona ma descurc mai bine decat cu logica lipsita de experienta a oricarui navigator oricat de nou. Stiti ca toate au probleme cu rutarile de tot felul pe cand inregistrarile unor experiente de succes nu rateaza niciodata dar numai IGO 8.3.xx e bun si complet la asta asa ca ochii mari cand si de ce alegeti!! Profesionismul va duce sigur la IGO si nicidecum la actualul Primo! Dar mai mult ca sigur se urmareste si latura comerciala mai mult ca sigur peste alte cateva versiuni upgrade si Primo va ajunge sub alta coaja la alt pret ceva ,ai bogat in facilitati si utilitate multipla precum deocamdata numai IGO 8.3.4 cu skinul de mai sus le ofera si inca gratis inca...
1 - calculul consumului de carburant si direct pretul in lei euro etc al drumului care tocmai l-ai planificat sa-l faci! Spre deosebire de prostiile zise de calcul ecologic Green Route oferite de Primo care face apel la kilometrajul propriu dandu-ti rezultatul astfel dupa ce ai facut practic drumul respectiv...Gurjon 6.18p DA cu extensia de calcul consum iti afiseaza instant inainte de drum toate costurile lul in functie de datele tale ai poti studia comparativ direct in costuri diversele variante de drum!
2 - cand te apropii de destinatie navigatorul poate fi setat sa treaca de la o anumita apropiere automat din 3d in 2d si inca cu o scala de vedere survol la orice nivel pentru a facilita orientarea in zona destinatii la alte detalii utile mai ales intr=o tara straina sau intr-un loc central intesat de trafic aglomeratii strazi etc 3 - numai in IGO clasic (8.3.x) orice skin pe langa pois propuse de producatorii de harti poti adauga si viziona fiabil pe categorii concepute cum doresti propriile puncte de interes pe traseu sau pe harta oricand oriunde doresti cu orice icon doresti. La Primo indiferent de skin nu le poti introduce decat de-a valma ca simple Favorites pentru ca Primo favorizeaza producatorii de addons comerciale precum listele pois preclasificate de producatorii de harti contracost desigur...fiindca de aici le ies banii...
Si aceste limitari in timp ce la clasicul IGO 8.3 cu skinul indicat mai mult poti concepe simplu criterii de cautare din cele mai diverse bazate atat pe pois urile tale cat si cele ale producatorilor de harti etc. Tot la fel poti inregistra trasee noi acolo unde harta nu da nimic chiar daca nerutabile dar le poti suprapune pe orice harta (in IGO 8 le poti vedea generate chiar si in timp real cum te deplasezi!) cu orice culoare si denumire doresti. Plus multe alte functii pe care in Primo sau cu alte skinuri si sisteme le faci foarte greu sau mai degraba nici nu ai in realitate la detalii si control astfel de functii avansate foarte utile automatizarilor in trafic! Cand sofezi mult si peste tot chiar te ajuta dar daca esti simplu amator sofer de weekend probabil vei alege doar interfata cu fitze la moda cu design mai interesant mai atractiv adica Primo cu skinul Sbertaud care e zic eu cel mai bun skin la nivelul ofertei mult reduse de controale a lui Primo ! In acest caz nu te va interesa un sistem asa util functional si asa fiabil si rapid pana la fluenta in trafic precum clasicul IGO-Gurjon cat sa incapa toata bogatia de subaplicatii pe orice aparat fie pda incarcat si de altele sau pna ordinar! Cred ca acum ai nu numai tu o viziune mai de ansamblu asupra a ceea ce vrei si de ce iti cumperi si folosesti un navigator gps si e momentul sa stopez cavalcada de text sper util totusi la o analiza atenta detalii si acum las pe colegi sa mai scotoceasca dupa noi versiuni skinuri cu care m=au ajutat si pe mine enorm inclusiv sa ma mobilizez sa ma ocup de imbunatatirea skinului de mai sus incerc un mix cu Sbertaud pt partea de indicator rampa unica la acesta pt cine a observat detalii,,,,(se compara altitudinea permanent si se indica variatia dar inca nu sensul ei f util pentru condusul real ecologic inertial dar despre asta altadata la cerere ca v=am stresat destul pana aci...