Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
|
Nou pe simpatie: Anne98
 | Femeie 25 ani Buzau cauta Barbat 27 - 52 ani |
|
|
Forum Romania IneditReguliInregistrareLoginPozeNu sunteti logat. Lista Forumurilor Pe Tematici
|
| #152 |
|
|
Arhiva 8 are doar 135M? Am luat-o de 2 ori si tot asa e. La decomprimare arata corupta. Pls reupdate.
|
|
| |
|
| #153 |
|
|
dorin2k a scris:
Arhiva 8 are doar 135M? Am luat-o de 2 ori si tot asa e. La decomprimare arata corupta. Pls reupdate |
Subscriu si eu!
|
|
| |
|
| #155 |
|
|
Mersi. Copiii mei se vor bucura mult. Acum e OK.
|
|
| |
|
| #157 |
|
|
Va rog un reupload la Oraselul Lenes E06 S02 pentru ca nu merge linkul lui agaricus.Va multumesc 
|
|
| |
|
| #158 |
|
|
are cineva primul DVD School Scam si Pacaleala? Eu il am dar nu merge. E sghiriat as putea sa ii mai fac ceva?
|
|
| |
|
| #159 |
|
|
m-am uitat si pe primul dvd seria 1 si primul dvd seria 2 .. si sunt alte episoade nu ce ai zis tu .. spune dvd si il voi pun eu
_______________________________________ Parola fisierelor puse de mine este cobra91
|
|
| |
|
| #160 |
|
|
Cobra, e primul dvd Sportacus aparut la GP. Ulterior , cred dupa succesul obtinut cu vanzarea ziarului au inceput cu seria 1-2-3..
_______________________________________ Nu sunt ce par a fi - Nu sunt Nimic din ce-aş fi vrut să fiu!... Dar fiindcă m-am născut fără să ştiu, Sau prea curând, Sau poate prea târziu... M-am resemnat, ca orice bun creştin, Şi n-am rămas decât... Cea care sunt!...
|
|
| |
|
| #161 |
|
|
danyvladut a scris:
are cineva primul DVD School Scam si Pacaleala? Eu il am dar nu merge. E sghiriat as putea sa ii mai fac ceva? |
Eu il am al treilea episod (?oare e asa?) la DVD 4 din seria 2 "Pacaleala” („School Scam”) Il am doar in format dvd rip
Dar DVD 8 de azi 2 nov il are cineva?
|
|
| |
|
| #162 |
|
|
danyvladut a scris:
are cineva primul DVD School Scam si Pacaleala? Eu il am dar nu merge. E sghiriat as putea sa ii mai fac ceva? |
Cred ca este vorba de DVD 4 Sez 2: Ep 1-Prieteni pe viata Ep 2-Televiziunea lui Pixel Bonus-Pacaleala
|
|
| |
|
| #163 |
|
|
SCHOOL SCAM - in traducere PACALEALA Vedeti stirea aici - aparut in 2009!!!! http://www.indexstiri.ro/oraselul-lenes.html
Contine un singur episod de 33 minute - eu am ramas doar cu carcasa deoarece baietelul meu l-a rezolvat intre timp - daca il gasesc il postez dar este ff posibil sa fi fost cuprins si in una din seriile ulterioare dupa cum au precizat si dorin si gogu. Conform descrierii de pe DVD- pe surt : Maestrul deghizarilor, Robbie, pretinde ca este noul profesor din Ors. lenes, intentia sa fiind sa dea scoala peste cap si sa-i faca pe copii sa prefere somnul in locul invatatului. Astrfel ii intinde o cursa lui Sportacus, care insa va reusi sa opreasca explozia din lab de stiinte........
_______________________________________ Nu sunt ce par a fi - Nu sunt Nimic din ce-aş fi vrut să fiu!... Dar fiindcă m-am născut fără să ştiu, Sau prea curând, Sau poate prea târziu... M-am resemnat, ca orice bun creştin, Şi n-am rămas decât... Cea care sunt!...
|
|
| |
|
| #164 |
|
|
astept un mesaj din partea lui danyvladut ... sa imi spuna exact ce dvd vrea. o sa incerc sa il iau si pe cel de astazi 
_______________________________________ Parola fisierelor puse de mine este cobra91
|
|
| |
|
| #165 |
|
|
salutare, va rog frumos sa imi dati si mie copertele dvd-urilor, atatea cate aveti, multumesc
|
|
| |
|
| #167 |
|
|
Multumesc Cobra!
Are cineva copertile dvd-urilor 1,2 si 7 ?
|
|
| |
|
| #169 |
|
|
buna nu aveti cumva imaginea de pe dvd scanata la dvd 14,15,16,17? nu le gasesc nicaieri multumesc
|
|
| |
|
| #170 |
|
|
merci pt. coperte, daca mai aveti mai puneti 
|
|
| |
|
| #171 |
|
|
A aparut si ultimul volum (DVD8 din sezonul 2 ce a aparut pe 2 nov) dar nu gasesc 2 episoade din toate DVD-urile aparute. "The Lazy Town Snow Monster” „Lazy Townn`s Surprise Santa” http://ro.wikipedia.org/wiki/Lista_epis ... lene%C8%99
Astea doua nu au fost puse pe niciun DVD?
|
|
| |
|
| #173 |
|
|
DVD-rip Sezonul 2 are cineva? Sunt pe pagina anterioara doar DVD 1,2,3
Mersi
_______________________________________ Interesul copiilor nostri TREBUIE SA FIE PE PRIMUL PLAN!!!
|
|
| |
|
| #174 |
|
|
O intrebare tampita.
Seria 1 are 17 dvd si seria 2 are 8 dvd?
Sunt un pic in ceata, poate ma ajuta careva sa lamuresc misterul. Am cautat pe net detalii, slabe sanse sa gasesc info despre cum a aparut colectia in Romania.
Multumesc.
Later - dooh 
Am descarcat pack-ul de coperti si intradevar, sez.1 - 17 dvd si sez.2 - 8 dvd.
Mai trebuie sa apara pe 13 Decembrie o editie speciala de Craciun..si cam asta e tot.
Danke!
_______________________________________ Look but don't touch. Touch, but don't taste. Taste, don't swallow
|
|
| |
|
| #175 |
|
|
Doar 2 episoade lipsesc: "The Lazy Town Snow Monster” „Lazy Townn`s Surprise Santa”
Sunt cu tema Craciunul
|
|
| |
|