Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
|
Nou pe simpatie: BrianaS Profile
 | Femeie 23 ani Bucuresti cauta Barbat 26 - 57 ani |
|
|
Forum Romania IneditReguliInregistrareLoginPozeNu sunteti logat. Lista Forumurilor Pe Tematici
|
| #2 |
|
|
buna! Iti multumesc pt. ocazia creata de a trage filmele astea am muncit o saptamina sa trag sezonul 1(oare apuc si restul? :-))) dar episodul 11 nu merge in arhiva. Winrar-ul zice ca ''parola nu e buna?''
|
|
| |
|
| #4 |
|
|
frate multumesc. astept de mult sa downloadez toate sezoanele. din intamplare nu le ai uploadate si in alta parte unde sa nu existe wait time , sau macar torrentele lor ? 
_______________________________________ cyprian.BetterThanYouTube.com
|
|
| |
|
| #5 |
|
|
pt. mapika: GATA! AM REZOLVAT! este cel putin ciudat! am tras arhiva respectiva de 3 ori (....S01.part4.part5.rar) dar de fircare data se pare ca CRC32 era altul (!) a 4-a oara a fost corect si a mers... sint acum la primele 3 filme din sezonul2 merge incet...:-((( 
|
|
| |
|
| #6 |
|
|
Ok...ne chinuim anul asta sa downloadam, dar subtitrare avem?!
|
|
| |
|
| #9 |
|
|
Foarte mult de dat jos dar cum ai spus merita. Mersi frumos
|
|
| |
|
| #10 |
|
|
Sant cumva Dvd-Rip ? ce calitate au ? vreau si eu sa le scot,dar as vrea calitate buna .
|
|
| |
|
| #12 |
|
|
Calitate buna...subtitrari am gasit..am scos deja 4 sezoane..sper sa pot luat totul..
|
|
| |
|
| #13 |
|
|
mai are vreo titrare pe deasupra vocii,sau e in engleza?

Cineva mi-a sters semnatura si nu stiu de ce...
|
|
| |
|
| #15 |
|
|
killer 17 poti sa pui din nou torrentele de la toate sezoanele?
_______________________________________ cyprian.BetterThanYouTube.com
|
|
| |
|
| #16 |
|
|
am descarcat primele episoade din sezonul 5,si este vorba despre un TVRip!calitate ACCEPTABILA! 

Cineva mi-a sters semnatura si nu stiu de ce...
|
|
| |
|
| #17 |
|
|
stie cineva..cumva unde pot gasi si eu titrarea de la sezonul 11?? 
|
|
| |
|
| #18 |
mapikaMEMBRU DE BAZADin: Sighetu Marmaţiei
|
|
|
| |
|
| #19 |
|
|
ms..era si mai sus trecut dar n-am observat.. 
|
|
| |
|
| #20 |
|
|
poto posta sau adauga on fisier cu titlurile intregi ca sa putem face copy/paste te rog
|
|
| |
|
| #22 |
|
|
mapika a scris:
gavrild, cum pot sa fac asta?   |
in putinele posturi pe care le-am facut am observat ca daca linkul de rapidshare e mai lung,apare pe pagina cu puncte de suspensie si deci trebuie dat click mai intai pe link si de acolo facut copy/paste in flashget(cu asta lucrez eu). asa ca imi permit sa vin cu o propunere...adica cel puti genul asta de link uri (lungi)sa le scrie cel ce uploadeaza sau posteaza pe un notepad sa le arhiveze rar si sa le urce ca un file independent pe rapidshare. avand doar cativa kb oricine le-ar downloada in mai putin de 1 sec di de acolo direct copy paste in downloader... mi se pare cat se poate de logic.
|
|
| |
|
| #23 |
mapikaMEMBRU DE BAZADin: Sighetu Marmaţiei
|
|
|
| |
|
| #24 |
|
|
Multumesc f mult... nu sunt lenes din fire dar din cauza ca am probleme cu ochii si inca nu am fost la optician dupa ce ma concentrez si selectez un sezon ma dor ochii ingrozitor. oricum...i owe u 1
|
|
| |
|