Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Roxxxi23
Femeie
23 ani
Neamt
cauta Barbat
23 - 52 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / Let's talk ! Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
bluone70
Membru Gold

Din: Shangri Lah
Inregistrat: acum 17 ani
POZITII DE CUNILINGUS SI NU NUMAI ...


1. Ea intinsa pe spate, comod, pe pat sau pe divan, el pe burta, in asa fel incat capul lui sa fie la nivelul pubIsului ei , astfel incat sa poata linistit sa se joace cu “buzitele” ei !
2. Aceeasi treaba de mai sus, dar cu ea avand sub bazin o pernita (sau doua), pentru a-si putea darui cat mai bine “Muntele lui Venus” gurii lui !
3. Ea pe pat, pe divan, sau pe o masa (ma rog , nu pe pardoseala!), asezata sau intinsa, cu picioarele atarnand, iar cu el in genunchi, cu capul intre picioarele ei !
4. Ea in patru labe, cu funduletul cat mai sus posibil, cu pieptul cat mai lipit de saltea, si el in genunchi ,la spatele ei !
5. Ea in patru labe, el dedesupt, dar numai cu capul, iar ea isi sprijina pubisul pe gura lui, el putand-o stimula fie cu gura, fie cu mainile !
6. Ea in patru labe si el dedesupt, invers… ar putea fi si un 69 activ (ea intorcandu-i favorul) sau pasiv (ea doar contemplandu-i barbatia) !
7. Ea dedesupt, intinsa pe spate, el deasupra, invers si lipit de ea, iar ea , asa ca mai sus, putand participa activ sau pasiv !
8. Clasicul 69, cu ea in patru labe deasupra, sau sprijinita pe el, sau invers, sau lateral!
9. Ea in picioare (sau rezemata cu spatele de perete) si el in genunchi in fata ei !
10. El intins pe spate, iar ea in genunchi, cu picioarele larg deschise, cu mainile pe perete sau pe tablia patului, asezandu-si usor buzele peste ale lui.


Mai adaugati voi , stimabililor !



Salutare !


pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la