Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Mariatha 25 ani
Femeie
25 ani
Prahova
cauta Barbat
25 - 52 ani
Forum Romania Inedit / Off Topic / Playboy trece pe digital Moderat de 80Inanna, Crizzu, Neo, cuculean, gabiandreicristian, maharet, maleficus
Autor
Mesaj Pagini: 1
SoDMaster
Admin

Din: Europe
Inregistrat: acum 19 ani
Compania Playboy Enterprises a anuntat astazi ca se pregateste lansarea in format digital acelei mai bine vadute reviste pentru barbati. Evenimentul va fi posibil gratie colaborarii cu Zinio Systems Inc., lider mondial in servicii de marketing si publicatii digitale.

Hugh Hefner, initiatorul revistei Playboy, considera ca, "incepand cu anul 1953, revista a vorbit depre stiluri de viata, iar cititorii ei fideli au fost printre primii care imbratisau noile tendinte si tehnologii, prin urmare, milioanele de consumatori din inteaga lume care apreciaza Playboy ca fiind un punct de referinta in randul publicatiilor de divertisment pentru barbati, vor fi absolut incantati de editia digitala".

Hefner s-a declarat multumit de reactiile in urma colaborarilor cu Zinio din ultimele sase luni, exprimandu-si deplina incredere in succesul noii initiative a companiei sale.

Cititorii pot cumpara un numar digital al revistei sau un abonament accesand adresele sau. Exemplarele vor putea fi descarcate de pe internet atat pe Mac cat si pe pc si vor putea fi citite online si offline.


_______________________________________


pus acum 18 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la