Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil DEEA25
Femeie
25 ani
Mures
cauta Barbat
25 - 51 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / Testosteronul predispune la...crime!!! Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
pufuletz15
Membru Senior

Din: timisoara
Inregistrat: acum 18 ani
Si pentru ca e nemaipomenit de fascinanta diferenta dintre femei si barbati, e unanim recunoscut faptul ca intre sexul biologic si predispunerea spre comiterea crimelor exista o legatura. In general, barbatii in mediu sunt usor mai agresiv si au o tendinta mai pronuntata decat femeile de a safarsi crime violente. Si daca tot e lumea barbatilor, tot ei sunt cel mai des victime ale crimelor sus numite. Acest raport nu se supune niciunei controverse.
S-a presupus ca aceste diferente ar fi rezultatul prezentei testosteronului. Nivelurile de testosteron la barbati pot fi asociate cu tendinta de a comite crime. In 1988 a fost descoperita relatia dintre testosteronul din saliva femeii si tendinta lor de a comite crime nepremeditate.
Barbatii sunt mai des inchisi decat femeile. Raportul este de circa 9 la 1.
Un studiu a aratat ca femeile sunt mai predispuse spre un comportament adesea considerat drept nu tocmai etic, cum ar fi falsificarea actelor sau folosirea "fortei de munca ieftine".


_______________________________________
Ironia vieţii este că, de īndată ce nu te mai preocupă bunurile lumeşti şi succesul lumesc, se deschide o cale prin care ele te năpădesc.

pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la