Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
bruneta_ta_us 25 ani
Femeie
25 ani
Giurgiu
cauta Barbat
25 - 52 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / Pareri ! Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
Pa!nMast3r
Membru Puf

Din: Petrosani , Romania
Inregistrat: acum 17 ani
Salut !
Fac acest topic in speranta ca voi primi cateva sfaturi in legatura cu aceasta situatie in care ma aflu : Am 16 ani , sunt din Petrosani ( Hunedoara ) si de mai bine de 3 luni am pus ochii pe o fata foarte draguta cu care as vrea sa fiu mai mult decat prieten ! La inceput nu-mi dadea nici u semn cum ca ea ar fi simtit ceva sau n-a facut sau zis vreun lucru care sa-mi de-a de banuit , dar cand am luat atitudiea "Acum ori niciodata" am aflat o gramada de lucruri despre ea printre care am primit si o lovitura grea cum s-ar zice , adica mi-a zis ca are prieten .Bun ... am incercat sa o uit , am fost informat de o prietena apropriata ei ca nu e adevarat ceea ce mi-a zis , dar poate 20% DA !
Am asteptat si am vazut ca nu da nici un semn cum ca ar avea prieten , adica : nu vorbeste cu prietenele ei despre el , nu are poze cu el ( credeti-ma ca-si face cam 20-30 de poze pe zi ) , nu am vazut-o umbland cu el , nici macar la chefuri nu a fost nimeni !
Sunt indragostit pana peste cap de ea , nu trece o zi fara sa ma gandesc la ea ! ... si deja nu mai pot suporta , mai ales ca daca voi proceda gresit , ma va respinge si-mi va fi foarte greu , mai ales ca invatam la acelasi Liceu !
Am mai avut prietene si ainite , dar niciodata n-am simtit ce simt pentru ea , de aceea apelez la voi in speranta ca ma voi alege cu niste sfaturi , mai ales de la cei cu experinta in asa ceva !
Multumesc anticipat !


P.S.    Va rog frumos fara caterinca si misto-uri !


_______________________________________
<----- Feel the pain ------>

SiTe & Forum Admin : RD GaminG Servers

pus acum 17 ani
   
Redass
Membru Gold

Din: De unde vreau eu!
Inregistrat: acum 18 ani
S-ar putea sa nu aiba prieten. Fetele se mai lauda asa cand n-au ce face (Nu te intreba de ce, asa sunt femeile fac lucruri pe care nu le vei intelege niciodata) sau poate nu te place si vroia doar sa scape de tine. De parca faptul ca ti-a spus ca are prieten o sa te dea pe tine inapoi. Sfatul meu daca te temi de respingere e sa stai prin cercul ei de prieteni cand e si e  prin preajma si sa vezi cum se comporta cu tine. Daca te place sau nu cu adevarat. Prietena aia a ei care te-a informat ca nu are prieten e aur curat. Poarta-te frumos cu ea si pune-o la treaba sa afle sigur ca nu esti la ora de statistica. Are sau nu are prieten aleasa ta?

Reguli de baza:

1. Niciodata nu intrebi o fata care-ti place daca are prieten. Niciodata!
2. Daca iti zice ea, nu te da inapoi. Te comporti ca si cum ti-ar fi zis ca are o pisica acasa! Zici bine si vorbesti despre altceva nu aduci tu vorba despre prietenu' ei!

Modificat de Redass (acum 17 ani)


pus acum 17 ani
   
maxstar
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 18 ani
are dreptate redass o fata va face chestii pe care nu o sa le intzelegi niciodata.Parerea mea este ca acuma este randul tau sa faci ceva ca shi ea sa se fixeze in tine.Nu ii arata ca i-tzi place asha tare dar cu toate astea sa ii aratzi ca-tzi place shi sa o asteptzi pe ea acum.La anii vostrii ceea ce are nevoie o fata este protectie shi sigurantza,adik aratai ca esti stapan pe situatzie shi ca daca ar fi  cu tine ar fi cea mai fericita fata din lume......mai sunt shi alte variante dar incearca cu asta.bafta.tine-ne la curent.

pus acum 17 ani
   
Noupenet
Membru Puf

Inregistrat: acum 17 ani
Nu are prieten , dar vrea sa scape de tine ! Poate nu este pregatita inca pentru o relatie sau nu vrea sa se complice inutil cu cine nu trebuie ! Chestii de genul : " Acum ori Niciodata ! " sa stii ca nu prea merg ! Dac ai zis ca ii place foarte mult sa-si faca poze , inseamna ca are o parere foarte buna despre ea : in general persoanele de sex feminin  au o parere foarte buna despre ele , asa ca nu vrea sa se complice inutil ! Sfatul meu este sa faci si tu ceva , ca sa-i arati ca esti interesat cat de cat de ea ! Incearca sa intri in cercul ei de prieteni , pentru ca tu practic pentru ea esti un necunoscut ! Ai grija cum intri in cercul ei de prieteni , pentru ca este posibil sa alegi niste persoane pe care ea nu le simpatizeaza , desi sunt destul de apropiate de ea ! Si ai grija de " prietena ei " ! Daca vezi ca nu merge treaba , da-te la prietena ei ! Acum . poate si tu ai o reputatie de fluturas sau ceva asemanator si ea nu vrea sa fie doar o pagina din romanul vietii tale ! Sper ca o sa ne tii la curent !

_______________________________________
O zi trista in continuare !

pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la