Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
sexy_andrea2006
Femeie
22 ani
Sibiu
cauta Barbat
22 - 48 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / Tehnici frecvente in cunilingus Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
simona
V.I.P.

Din: Italy
Inregistrat: acum 19 ani
Tehnici frecvente in cunilingus

1.Cercuri in jurul clitorisului-localizati cu virful limbii baza clitorisului; apoi efectuati rotiri circulare lente in jurul clitorisului.Astfel limba va atinge frecvent peretii laterali si virful clitorisului marind permanent placerea partenerei.In timp ce actionati in acest mod, este recomandat sa mariti permanent viteza cit si presiunea cu care atingeti peretii cit si clitorisul. Va veti da cu siguranta seama cind partenera se apropie de orgasm, semnele fiind mai mult decit evidente.

2. Sugeti clitorisul partenerei-trebuie sa fiti atenti daca faceti pentru prima data, deoarece, in finctie de sensibilitatea clitorisului, puteti actiona ceva mai "brutal" chiar daca intentiile sunt generoase. Anumite femei sint foarte sensibile in zona clitoridiana si actionind energic le puteti provoca durere si inhibare.Insa pentru marea majoritate, dupa o faza preliminara(masati clitorisul usor cu virfil limbii) va puneti buzele usor in jurul clitorisului si incepeti sa-l sugeti usor. In functie de senzatiile pe care le are partenera puteti continua sa sugeti mai puternic si mai lung de fiecare data pentru amplificarea placerii.

3. Miscari in forma de 8-efectuati cu virful limbii miscari in jurul clitorisului de forma cifrei 8. Nu va temeti sa atingeti clitorisul cu limba in timp ce actionati: senzatiile pe care partenera le va avea sunt foarte puternice, va fi mai mult decit incintata. Este o tehnica ceva mai pretentioasa pentru incepatori.

4. Sex cu limba-intariti limba si penetrati usor vaginul partenerei. In pozitia de maxima penetrare efectuati rotiri cu virful limbii . Miscati-va capul si gitul inainte si inapoi intr-o miscare continua pentru a mari placerea.

5. Lingeti vaginul-este o tehnica deosebit de excitanta. Inchipuiti-va ca lingeti inghetata. Incepeti cu labiile, lingindu-le usor, continuati cu deschiderea vaginala, si terminati in final cu clitorisul.

6. Sex oral clitoridian direct-preferata de femeile care doresc o stimulare directa clitoridiana, fara alte procedee erotice. Incepeti prin a suge incet clitorisul ca si cum executati felatie. Cresteti intensitatea gradual, in timp ce atingeti din cind in cind virful clitorisului cu limba. Pe masura ce se apropie mai mult de orgasm, rotiti-va limba in jurul virfului clitorisului, in timp ce sugeti intreg clitorisul.Aceasta tehnica este garantata in obtinerea unui orgasm absolut deosebit.


pus acum 19 ani
   
futylycy
Membru Puf

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 19 ani
hai sa-ti arat !

pus acum 19 ani
   
AndutzU
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 18 ani


pus acum 18 ani
   
BMW
Membru Gold

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
sa nu uiti sa mai adaugi si altele

_______________________________________
Get rich or die tryin'     

pus acum 18 ani
   
CristyLER
VIP

Inregistrat: acum 18 ani


pus acum 18 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la