Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
angelika29 pe Simpatie
Femeie
19 ani
Arges
cauta Barbat
19 - 80 ani
Forum Romania Inedit / Carti in limbi straine / Adriana Koulias Moderat de 80Inanna, Saw, naid, nch, uncris
Autor
Mesaj Pagini: 1
tibibasston
Membru Senior

Inregistrat: acum 12 ani
Adriana Koulias - Rosicrucian Quintet

01 - Temple Of The Grail (epub)

Franța, 1254.
Situată pe înălțimile Pirineilor, mănăstirea Sfântul Lazăr este un loc interzis. În spatele bastioanelor și a crenelurilor sale se ascunde un secret atât de periculos, încât cei care o păzesc sunt gata să ucidă pentru a-l proteja.
La sfârșitul unei ierni aspre, o delegație condusă de ambițiosul inchizitor Rainiero Sacconi sosește pentru a investiga călugării de la Sfântul Lazăr.
Un cavaler templier și tânărul său scrib sunt trimiși de regele Franței pentru a supraveghea ancheta. Când călugării încep să moară în moduri îngrozitoare, ei trebuie să deslușească secretul din inima Sfântului Lazăr, dar cu Antihristul pe urmele lor și cu inchizitorul urmărindu-le fiecare pas, ei se trezesc atrași într-o luptă, nu doar pentru viețile lor, ci și pentru sufletele lor.


adriana koulias adriana koulias quintet01 temple the grail sfântul lazăr este loc interzis.

30.2KB


pus acum 1 an
   
tibibasston
Membru Senior

Inregistrat: acum 12 ani
Adriana Koulias - Rosicrucian Quintet

02 - The Seal (epub)

Suntem în anul 1307, iar vechiul Ordin al Cavalerilor lui Hristos și Templul lui Solomon sunt în mare pericol. Regele Franței și Papa Clement al V-lea pun la cale distrugerea sa și complotează pentru a-și însuși cel mai sacru și periculos secret al Ordinului.
Acesta este răpit de Etienne de Congost, un om obosit de luptă, dar incoruptibil, care fuge printr-o lume în ruină, ferindu-se de comploturi și de spionii papali într-o luptă pe viață și pe moarte. Va reuși el să păstreze secretul din mâinile malefice ale regelui și ale papei?
Deznodământul călătoriei disperate a lui Etienne este descoperit 700 de ani mai târziu de un scriitor care vizitează castelul Lockenhaus din Austria pentru a cerceta o carte despre templieri. Împreună cu o localnică excentrică, începe să descâlcească pânza destinului care îi leagă pe amândoi de misterul Sigiliului.


adriana koulias adriana koulias quintet02 the seal anul 1307, iar vechiul ordin lui hristos și

34.2KB


pus acum 1 an
   
tibibasston
Membru Senior

Inregistrat: acum 12 ani
Adriana Koulias - Rosicrucian Quintet

03 - The Sixth Key (epub)

La sfârșitul anului 2012, o invitație enigmatică îl conduce pe un autor de romane polițiste pe Insula Morților din Veneția.
Cu șaptezeci și patru de ani mai devreme, o invitație criptică similară îl aduce pe istoricul Graalului Otto Rahn într-un apartament din Berlin. Ceea ce îl așteaptă îi va schimba viața. Urmează o vânătoare după Le Serpent Rouge, o carte de magie neagră notorie scrisă de un papă, o carte pe care Himmler vrea să o adauge la biblioteca lui Hitler. Dar mai sunt și alții care caută grimoarul. Un cerc de oameni din umbră urmăresc fiecare mișcare a lui Rahn și nu se vor opri de la nimic pentru a intra în posesia cărții și a cheii legendare care îi deblochează puterea terifiantă... o putere care are potențialul de a influența viitorul. A șasea cheie a fost descrisă ca fiind un joc de șah tridimensional cu personaje reale, o mașină a timpului care te va da pe spate și îți va schimba pentru totdeauna modul în care vezi lumea și impulsurile din spatele războiului.


adriana koulias adriana koulias quintet03 the sixth key (epub)la anului 2012, conduce autor romane

30KB


pus acum 1 an
   
tibibasston
Membru Senior

Inregistrat: acum 12 ani
Adriana Koulias - Rosicrucian Quintet

04 - Fifth Gospel (epub)

Este anul 1244, iar castelul Montsegur este asediat. Prinși în mica fortăreață cocoțată în munții Pirinei, catarii și susținătorii lor se luptă pentru a evita moartea pe rug din partea Bisericii Catolice. În mijlocul măcelului și haosului războiului, o femeie apare în mod misterios; o femeie care are o poveste de spus. Două lumi se ciocnesc, Iudeea și Franța, în timp ce ea dezvăluie o poveste de proporții cutremurătoare, dezvăluind secrete, atât periculoase cât și devastatoare, care au fost ascunse timp de secole în analele unei a cincea evanghelii.


adriana koulias adriana koulias quintet04 fifth gospel (epub)este anul 1244, iar castelul montsegur

39.4KB


pus acum 1 an
   
Pagini: 1  

Mergi la