Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
alexxandra la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Timis
cauta Barbat
24 - 57 ani
Forum Romania Inedit / Carti in limbi straine / Adrian d'Hage Moderat de 80Inanna, Saw, naid, nch, uncris
Autor
Mesaj Pagini: 1
tibibasston
Membru Senior

Inregistrat: acum 12 ani
Adrian d'Hage - The Omega Scroll (epub)

Un manuscris de la Marea Moartă zace nestingherit într-o peșteră de lângă Qumran de aproape două mii de ani. Manuscrisul Omega conține atât un avertisment teribil pentru civilizație, cât și numărul codificat de care Vaticanul se teme cel mai mult.
Starea de sănătate a Papei este precară, iar cardinalul secretar de stat, nemilosul Lorenzo Petroni, are la îndemână cheile Sfântului Petru. Trei lucruri amenință să îl distrugă: Cardinalul Giovanni Donnelli a demarat o investigație asupra băncii Vaticanului; jurnalistul Tom Schweiker cercetează trecutul lui Petroni; iar geniala doctor Angela Bassetti pune cap la cap fragmente din Pergamentul Omega. În timp ce ei luptă pentru viețile lor într-o cursă mortală pentru pergament, Vaticanul nu se va opri de la nimic pentru a ține profeția ascunsă.


adrian d'hage adrian d'hage the omega scroll (epub)un manuscris marea zace într-o lângă qumran

38.4KB


pus acum 1 an
   
tibibasston
Membru Senior

Inregistrat: acum 12 ani
Adrian d'Hage - The Beijing Conspiracy (epub)

Mesajul transmis de rețeaua de televiziune Al-Jazeera este înfiorător. Dr. Muhammad Bashir, creierul din spatele unora dintre cele mai mortale atentate cu bombă comise de Al-Qaeda împotriva Occidentului, a avertizat asupra unui singur atac biologic îngrozitor asupra civilizației. Nu există niciun leac pentru ceea ce al-Qaeda amenință să dezlănțuie și nu există vaccinuri. Casa Albă a respins emisiunea ca fiind alarmistă, iar președintele și-a reafirmat poziția conform căreia Occidentul câștigă războiul împotriva terorismului. Denzel O'Connor, cel mai experimentat expert al CIA în combaterea terorismului, știe că președintele blufează. Mai multe flacoane cu viruși mortali lipsesc. O'Connor bănuiește că fiolele au ajuns în mâinile Al-Qaeda - dar unde sunt ele? Bashir crede că cel mai bun loc pentru a dezlănțui atacul biologic final este un oraș care, pentru o perioadă scurtă de timp, va atrage milioane de vizitatori care pot duce un super virus în nenumărate orașe, orașe și sate de pe întreaga planetă.


adrian d'hage adrian d'hage the beijing conspiracy transmis al-jazeera este dr. muhammad bashir,

100.5KB


pus acum 1 an
   
tibibasston
Membru Senior

Inregistrat: acum 12 ani
Adrian d'Hage - The Maya Codex (epub)

În adâncul junglei guatemaleze se află Codexul Maya, un document antic care conține un avertisment teribil pentru civilizație. Arheologul Dr. Aleta Weizman caută cu disperare codexul, dar forțele puternice de la Washington și Roma vor face orice pentru a o opri. Când agentul CIA Curtis O'Connor i se alătură Aletei în căutarea ei periculoasă, devine și el o țintă.
Atât Weizman, cât și O'Connor știu că Pământul se va alinia cu o gaură neagră masivă din centrul galaxiei la solstițiul de iarnă, în decembrie 2012 - exact așa cum au prezis mayașii. S-ar putea ca o schimbare a polilor geografici să fie pe drum? Dar dacă descoperirea codexului poate evita această catastrofă globală, de ce sunt unii din Vatican și CIA hotărâți să nu-l găsească niciodată?


adrian d'hage adrian d'hage the maya codex (epub)În adâncul junglei află codexul maya, document

123.5KB

Modificat de tibibasston (acum 1 an)


pus acum 1 an
   
tibibasston
Membru Senior

Inregistrat: acum 12 ani
Adrian d'Hage - The Inca Prophecy (epub)

Un indiciu straniu al Profeției Inca este ascuns într-un mormânt din apropierea orașului antic Machu Picchu. Profeția însăși este ascunsă adânc în jungla amazoniană, printre ruinele lui Paititi, Orașul pierdut al incașilor. Curtis O'Connor, un agent CIA dezamăgit, și Dr. Aleta Weizman, un arheolog din Guatemala, sunt convinși că un craniu de cristal misterios, descoperit în apropiere de Drumul Inca, îi va conduce la ea. Ce se ascunde în Paititi care să atragă atenția atât CIA, cât și serviciului de spionaj al Vaticanului? Tot ce poate fi sigur O'Connor este că atât el, cât și Weizman sunt acum în pericol de moarte.


adrian d'hage adrian d'hage the inca prophecy (epub)un indiciu straniu inca este ascuns într-un

32.3KB


pus acum 1 an
   
tibibasston
Membru Senior

Inregistrat: acum 12 ani
Adrian d'Hage - The Alexandria Connection (epub)

În nisipurile schimbătoare ale deșertului egiptean, abundă zvonurile despre un papirus pierdut care va dezvălui adevăratul scop al Piramidelor din Giza. Ar putea fi acești monoliți străvechi sursa unui nou tip de energie, una care să nu coste nimic pentru planetă?


adrian d'hage adrian d'hage the alexandria connection (epub)În nisipurile ale egiptean, zvonurile

25.9KB


pus acum 1 an
   
tibibasston
Membru Senior

Inregistrat: acum 12 ani
Adrian d'Hage - The Russian Affair (epub)

Președintele rus Petrov este hotărât să restabilească cu orice preț dominația țării sale pe scena mondială. Pentru a dezvolta arme nucleare mai letale, el o recrutează pe Ilana Rabinovich, un om de știință, frumoasă dar periculoasă, care să se infiltreze în Mossad și să le fure cercetările. Nimeni nu se așteaptă ca israelienii să-i încredințeze apoi o misiune și mai periculoasă: să pătrundă în instalațiile nucleare americane din deșertul Los Alamos.


adrian d'hage adrian d'hage the russian affair rus petrov este să orice preț sale scena

42.8KB


pus acum 1 an
   
Pagini: 1  

Mergi la