Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
loryci_2006
Femeie
21 ani
Bucuresti
cauta Barbat
21 - 49 ani
Forum Romania Inedit / Carti in limbi straine / A.J. Hartley Moderat de 80Inanna, Saw, naid, nch, uncris
Autor
Mesaj Pagini: 1
tibibasston
Membru Senior

Inregistrat: acum 12 ani
A.J. Hartley - The Mask of Atreus (epub)

Proprietarul mort al unui muzeu obscur zace într-o cameră secretă, înconjurat de una dintre cele mai uimitoare colecții de antichități grecești din lume. Doar o mască mortuară miceniană neprețuită a fost luată, împreună cu oasele unui erou legendar despre care se credea că există doar în miturile antice. Jefuite de naziști, comorile sunt încă căutate de cei ale căror vise de glorie rămân neînvinse.
Masca este o descoperire de neegalat, care, în mâini greșite, va fi o forță de răzbunare devastatoare. Dar până când curatorul muzeului, Deborah Miller, va afla adevărul, s-ar putea să fie prea târziu nu doar pentru a se salva pe sine - ci și pentru a dezvălui lumii minunatul secret pe care l-a descoperit.


a.j. hartley a.j. hartley the mask atreus mort unui muzeu obscur zace într-o înconjurat una dintre

39.4KB


pus acum 1 an
   
tibibasston
Membru Senior

Inregistrat: acum 12 ani
A.J. Hartley - On the Fifth Day (epub)

Moartea unui preot este privită cu suspiciune de fratele său, Thomas, care știe că fratele său a murit în timp ce cerceta simboluri creștine. Dar Thomas și curatorul Deborah Miller nu sunt singuri în reconstituirea ultimilor pași ai preotului. Ei sunt urmăriți de fanatici disperați să ascundă secretul de care a dat  fratele lui Thomas - și dispuși să ucidă pentru a-l ține îngropat pentru totdeauna.


a.j. hartley a.j. hartley the fifth day unui preot este suspiciune fratele său, thomas, care

39.9KB


pus acum 1 an
   
tibibasston
Membru Senior

Inregistrat: acum 12 ani
A.J. Hartley - What Time Devours (epub)

Thomas Knight, protagonistul din "On the Fifth Day", se întoarce și se confruntă cu un mister vechi de secole în jurul unei piese de teatru shakespeariene dispărută de mult timp - și acum neprețuită. Pentru a o găsi, Thomas va trebui să intre într-o poveste care trage după ea pierderea și moartea, ca una dintre tragediile lui Shakespeare.


a.j. hartley a.j. hartley what time devours knight, din "on the fifth day", întoarce

42.2KB


pus acum 1 an
   
tibibasston
Membru Senior

Inregistrat: acum 12 ani
A.J. Hartley - Macbeth (epub)

Macbeth este un erou de război și un patriot, care face tot ce-i stă în putință pentru a menține laolaltă regatul în destrămare al lui Duncan, care este asaltat de răzvrătiri din interior și de amenințări de peste hotare. Dar când Duncan, contrar tradiției scoțiene străvechi, se orientează spre construirea unei dinastii de familie în loc să-i răsplătească pe cei care au dus greul luptelor, Macbeth și puternica sa soție, Skena, își fac propriile planuri, planuri menite să țină împreună atât națiunea, cât și relația lor tensionată. Figuri sinistre care pretind că au cunoștințe supranaturale îi stimulează, dar rezultatul cumplit ține atât de accident și eșec cât și de răutate. Curând, Macbeth și soția sa se trezesc preeminenți în tot ținutul, dar se luptă pentru a se menține pe ei înșiși și țara lor împreună, în timp ce foștii prieteni se transformă în dușmani aprigi și mortali.


a.j. hartley a.j. hartley macbeth este erou și patriot, care face tot ce-i stă pentru

45.5KB


pus acum 1 an
   
tibibasston
Membru Senior

Inregistrat: acum 12 ani
A.J. Hartley - Tears of the Jaguar (epub)

În urmă cu șase luni, curatorul de muzeu Deborah Miller nu auzise niciodată de Ek Balam, un sit arheologic mayaș ascuns, cunoscut pentru figurile sale sculptate. Acum, iat-o aici, după ce a schimbat jungla urbană din Atlanta cu un sat izolat din Yucatan, în Mexic, însărcinată cu supravegherea săpăturilor de la Ek Balam. Dar când o furtună bruscă provoacă o prăbușire parțială a sitului, o comoară neașteptată este scoasă la iveală: o colecție de rubine brute tăiate, ascunse de lume timp de sute de ani - și care nu-și au locul în Yucatan. Este o descoperire de o valoare incomensurabilă, pe care Deborah jură să o protejeze - și totuși este neputincioasă în a împiedica să fie furată la scurt timp după ce a fost descoperită. Hotărâtă să recupereze pietrele, Deborah pornește pe urmele istoriei complexe a acestora de-a lungul a patru secole și pe două continente, din Mexic până în nordul Angliei, unde bijuteriile au jucat cândva un rol înfiorător în procesul vrăjitoarelor din Lancashire din 1612. Dar Deborah nu este singura care caută pietrele; pe urmele ei se află arheologi, ocultiști și un traficant de arme foarte hotărât, care nu se vor opri de la nimic, nici măcar de la crimă, pentru a revendica premiul pentru ei înșiși.


a.j. hartley a.j. hartley tears the jaguar (epub)În urmă șase luni, curatorul muzeu

40.6KB


pus acum 1 an
   
Pagini: 1  

Mergi la