Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Giulia22 pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Alba
cauta Barbat
25 - 40 ani
Forum Romania Inedit / Carti in limba romana / Liviu TUDOSE - Supraviețuirea unei civilizații. Cercul de foc Moderat de Seven, Stelevadris, cuculean, naid, nch, uncris
Autor
Mesaj Pagini: 1
tudo
Membru Puf

Inregistrat: acum 3 ani
Bună ziua, iubitorilor de carte,


Cu permisiunea dumneavoastră doresc să vă prezint cartea mea de debut, o poveste de ficțiune ușoară, cu un limbaj decent, recomandată, zic eu, pentru mai toate categoriile de vârstă (de la +12-14 ani).

O legendă, câteva ținuturi, un regat și multe personaje care trăiesc într-un spațiu imaginar duc o luptă continuă pentru supraviețuire atât cu natura dezlănțuită care îi ține captivi, dar și cu semenii avari după puterea administrativă, toate acestea punându-le viața în pericol.

Conducători iscusiți, căpitani aventurieri, corăbii și mări tulburi, bătrâni înțelepți, tineri învățăcei, fete frumoase, și mulți, mulți alții susțin  aventura de la început și până la final prin cele mai diverse și sincere trăiri.


Pentru a afla mai multe despre Supraviețuirea unei civilizații. Cercul de foc
vă invit și pe pagina oficială a cărții, acolo unde există, printre alte informații, și o mostră gratuită a primelor capitole.

De asemenea, cartea se poate găsi atât în format fizic prin intermediul librăriilor online (Libris, escroci), dar și în format elecronic (ebook) pe Google Play (android) și Apple Books (iOS).

În speranța că minunata mea poveste vă va face să realizați că trebuie să duceți o luptă continuă - până la final, indiferent de obstacole pentru a vă realiza propriul vis, vă doresc o viața plină de prosperitate, sănătate, succes și multe, multe bucurii.

Fragment de carte aici:

Cu aleasă considerație,
Liviu

liviu tudose unei cercul foc bună ziua, carte,cu doresc să vă prezint cartea mea

34KB

pus acum 3 ani
   
cuculean
Moderator

Inregistrat: acum 14 ani
Domnule Liviu Tudose,

Bine ati venit!
Multumim pentru prezentarea cartii si SUCCES!!!


pus acum 3 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la