Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
draghici_elena2000 Profile
Femeie
24 ani
Dambovita
cauta Barbat
24 - 62 ani
Forum Romania Inedit / Carti in limba romana / Valeriu Popa Moderat de Seven, Stelevadris, cuculean, naid, nch, uncris
Autor
Mesaj Pagini: 1
ibu
Membru Puf

Inregistrat: acum 14 ani


        Valeriu Popa - Regimuri, cauze spirituale ale bolilor:

        Download link - DOCX: AiCi
        Download link - ePub:  AiCi



        Ovidiu Harbădă - De vorbă cu Valeriu Popa despre sănătate şi viaţă:

        Civilizaţia în care trăim se transformă cu o rapiditate nemaiîntâlnită în istoria cunoscută a omenirii. Nu apucăm să asimilăm noul că deja devine trecut, vechi, depăşit şi altceva îi ia locul. În ritmul acesta, cu avalanşa continuă de noutăţi, toate „foarte importante" şi fără de care nu putem trăi dacă nu luăm cunoştinţă de ele, sistemul nervos al omului clachează şi, alături de un stil de viaţă nociv, corpul uman se îmbolnăveşte. Este necesar să ne adaptăm, în sensul de a prioritiza alegerile, iar în prezent este absolut imperios să luptăm pentru a ne proteja starea de sănătate. Sănătatea nu mai este o normalitate, care ni se cuvine oricum, a devenit aproape o raritate, este o stare pe care o câştigăm în fiecare zi prin cunoaştere, autocunoaştere şi acţionare sinceră în consecinţă. O serie de boli care apăreau, de obicei, după vârsta de 50 de ani, apar în prezent la tineri şi chiar la adolescenţi, copii. De asemeni este aproape o epidemie de boli autoimune şi cronice, de cancere. Industria farmaceutică este una de mare succes, dar oamenii sunt tot mai bolnavi. Au apărut numeroase boli a căror cauză nu este cunoscută şi care primesc tot felul de diagnostice şi tratamente, fără a se obţine însă o vindecare.
        Sunt printre noi semeni, încă puţini, care pot spune cu certitudine cauza unei boli şi ce tratament este indicat pentru ameliorare şi vindecare. Aceşti oameni au ales, de cele mai multe ori, metodele de vindecare pe cale naturală, prin adaptarea stilului de viaţă la ritmul naturii şi folosind remedii din natură. Aşa a fost şi Valeriu Popa.

        Download link - DOCX: AiCi
        Download link - ePub:  AiCi



        Ovidiu Harbădă - Miracolul din fiecare:

        O mare parte din viaţa autorului acestei cărţi a fost o căutare continuă pentru găsirea răspunsurilor la întrebările pe care existenţa le pune sufletelor răscolitoare. Multe lucruri din lumea care îl înconjura şi din viaţa sa nu aveau nici un sens pentru el până când l-a întâlnit pe Valeriu Popa, cel care a reuşit să-i ofere o claritate mai mare, o semnificaţie profundă şi o înţelegere mai completă a tainelor spirituale ale vieţii.
        Un al doilea învăţător spiritual pentru el este nea Ion de la Ioneşti - cum i se spune - un om modest şi de o credinţă neclintită în Dumnezeu, probată ani de-a rândul prin faptele sale şi mulţimea de oameni care îl caută neîncetat.
        Aparent cartea este structurată sub forma unor povestiri, însă ele sunt reale şi pline de învăţături din care trebuie să înţelegem că pentru noi toţi, Pământul este o şcoală unde putem dobândi experienţă pentru o transformare majoră în ceea ce priveşte cunoaşterea.
        Dacă aţi ales această carte, fie l-aţi cunoscut pe Valeriu Popa sau ştiţi ceva despre activitatea lui de vindecare a omului, fie l-aţi cunoscut pe Ion Marin şi faptele sale de credinţă, ori îl cunoaşteţi pe autor sau pur şi simplu vă aflaţi deja pe calea cunoaşterii, a descoperirii şi vindecării sinelui.
        Citind această carte îţi vei schimba ideile preconcepute despre cum se poate sta nemâncat 21 de zile - astfel câştigând nu numai vindecarea fizică, ci şi transformarea mentală şi spirituală.
        Veţi găsi din învăţăturile lui Valeriu Popa precum şi din cuvintele şi parabolele lui Iisus redate cu simplitate de nea Ion de la Ioneşti, dincolo de omul simplu ascunzându-se o comoară spirituală pe care numai despietrirea inimii o poate descoperi.
        Vă las să trăiţi ceea ce este scris în carte şi să redescoperiţi forme vechi de învăţătură spirituală. Primiţi viaţa ca pe o experienţă creatoare şi nu uitaţi rostul ei. Dacă încă nu îl ştiţi, aflaţi-l degrabă, căci timpul e puţin. Trăiţi în bucurie prin puterea creatoare a vieţii care e spiritul.
        Autorul nu vă oferă sfaturi medicale şi nici tehnici ca formă de tratament, ci doar informaţii de natură generală şi din practica altor persoane care să vă ajute pe drumul de căutare a stării de bine.

        Download link - DOCX: AiCi
        Download link - ePub:  AiCi



        Ovidiu Harbădă - Valeriu Popa - îndrumător al cunoaşterii prin ştiinţă şi credinţă:

        Cum fac? Eu nu fac nimic. Sunt un semen și un contemporan de-al vostru care a învățat de la Natură și de la Divinitate niște lucruri pe care vi le transmit, mai departe, vouă. Sunt doar un constatator, un inițiator și un îndrumător. Mi-am pus mâna pe tine și tu îți spui prin mine ce afecțiuni ai, de ce le ai și ce poți face ca să te însănătoșești. Unele lucruri pe care ți le spun nici nu le cunoști despre tine, dar acea parte din tine care te conduce, îngerul tău păzitor, știe despre afecțiunea pe care o ai. Iar el mi-a spus mie, pe o cale încă necunoscută, și eu ți-am transmis ție. Eu nu ghicesc nimic. La fel se întâmplă când am în fața ochilor fotografia celui pe care îl diagnostichez. Este o legătură între mine și cel din poză. Cum fac? Se va explica științific în anii care urmează. (Valeriu Popa)

        Download link - DOCX: AiCi
        Download link - ePub:  AiCi



        Ovidiu Harbădă, Tudora Staicu - Naşterea şi moartea:

        „Nimic nu vine din afară atunci când eşti pregătit, ci tot răul care dezechilibrează pornește din interiorul nostru și in special de la necunoaștere.
        Învingători sunt numai aceia care reușesc sa învingă biologicul negativ prin rațiunea pozitivă”.

        Download link - DOCX: AiCi
        Download link - ePub: AiCi



        Ovidiu Harbădă - Omenirea din nou în prag:

        „Ferește-te să te fericească lumea!” îl aud clar pe Valeriu Popa. Și apoi adaugă: „Toate acestea le poți avea. Dar dacă sunt scop, dorite, devin cumplite amăgiri, capcane în care dacă te prinzi vei pierde toată osteneala ta spirituală. Chiar merită?”.

        Download link - DOCX: AiCi
        Download link - ePub: AiCi


Modificat de ibu (acum 1 luna)


pus acum 3 ani
   
mikylungu
Membru Puf

Inregistrat: acum 11 ani
nastere si moarte inactiv link,se poate activa?

_______________________________________
nu conteaza cit de mare este darul,ci intentia din spatele lui.

pus acum 1 luna
   
Pagini: 1  

Mergi la