Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Lista de useri | Cauta | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
mimy_glacier
Femeie
25 ani
Prahova
cauta Barbat
25 - 45 ani
Forum Romania Inedit / Filme românesti - Romanian Movies / Filme documentare Moderat de 80Inanna, Silva, bibescu, bronson  
Autor
Mesaj Pagini:  1 2 3 4 5 ... 12
betzulia
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 10 ani
Lumea vazuta de Ion B (2009) 720p HDTVhttp://www.cinemagia.ro/filme/lumea-vaz ... -b-489377/720p HDTV: (sursa DRACULA)

Code:

http://pastebin.com/hTrwYJ8Upus acum 7 ani
   
bronson
Moderator

Inregistrat: acum 9 ani
Varianta lui eurofiles !
Respectele mele !

Mama Illegal (2011)Documentar
Regia / Ed Moschitz

Filmul documentar „Mama Illegal” relatează destinul a trei femei din Republica Moldova ce lucrează ca menajere în Austria și Italia. Pelicula urmărește atât drama femeilor ce muncesc ilegal cu riscul de a fi deportate în orice clipă, dar și destinul celor rămași acasă, în sărăcie lucie, lipsiți de grija maternă.
Un film despre pretul platit pentru indrazneala de a visa la o viata mai buna.
Coloana sonoră a filmului „Mama Illegal” a fost înregistrată de formația Zdob și Zdub.MKV
Audio / Romana
Subtitrare / Engleza inclusa
File size                        : 490 MiB
H264

http://dfiles.eu/files/p59q0s11w?redirect

“Plec pentru a vă face vouă un viitor mai bun, plec pentru că nu avem cu ce ne întreţine, plec pentru că traiul nostru nu este nici pe departe unul decent”. Acestea sunt cuvintele pe care de ani buni le rostesc foarte mulţi părinţi către copii lor în momentul în care decid să părăsească ţara lor natală pentru a merge într-una în care munca lor să le fie remunerată în aşa fel încât să poată întreţine o familie.
Cu aceste cuvinte încep foarte multe poveşti triste în care copiii rămân acasă şi cresc fără a-şi avea părinţii aproape, în care unul dintre soţi rămâne singur pentru a se ocupa de casă. Cu aceste cuvinte se scriu poveştile unor copilării nefericite din punctul de vedere al susţinerii morale directe din partea părinţilor.
Nimeni nu pleacă de prea mult bine şi mai nimeni nu şi-ar lăsa copiii să se formeze ca oameni singuri. Dar totuşi lipsurile materiale sunt cele care decid aceste lucruri şi după cum am mai spus, pentru mulţi părinţi este imposibil să rămână în ţara lor şi să reuşeasă să meargă mai departe şi să creeze un trai bun copiilor lor.
Aceste lucruri se regăsesc şi în documentarul lui Eduard Moschitz, austriacul care a decis să relateze publicului povestea a trei femei care au emigrat din Republica Moldova pentru a construi un viitor mai bun familiei. Eduard Moschitz a urmărit de-a lungul mai multor ani ce modificări s-au produs în familiile acestora, cum s-au schimbat ele, cum au evoluat copiii, întreaga familie: de la bucuria revederii până la renunţarea la viaţă a soţului uneia dintre protagoniste.
Este un documentar construit sub forma unui semnal de alarmă tras în atenţia familiilor care se confruntă cu această problemă: absenţa unui sau a ambilor părinţi pe motivul muncii efectuate în străinătate. Nu este un lucru tocmai plăcut această emigrare şi Eduard reuşeşte să surprindă toate reacţiile, să prezinte publicului ce înseamnă viaţa printre străini a celor 3 mame, felul în care se descurcă acestea fără copii cu dor şi grijă în suflet, cum sunt văzute de străini, cum sunt private de familie, cum evoluează copiii fără acestea. (NET)

Modificat de bronson (acum 7 ani)


_______________________________________
Respectul este un cuvânt care nu spune nimic şi cel mai des trebuie câştigat .
Respectul este atitudinea bunelor raporturi de colaborare si iubire practica, fata de cei mici, fata de cei egali si fata de cei superiori,
A avea respect pentru cineva este similar cu a-l pretui pe el ca persoana, gandurile sale, sentimentele.

pus acum 7 ani
   
betzulia
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 10 ani
Foametea din Basarabia WEBRipWEBRip:

Code:

http://pastebin.com/tRggvTp8pus acum 6 ani
   
oblio
Membru Senior

Inregistrat: acum 13 ani
Tracii, istorie ascunsa 2013 TVRip

Istoria antică a Europei ar trebui rescrisă! Înainte ca Roma să ia ființă, înainte ca Grecia să înflorească, neamurile traco-geto-dacice au stăpânit teritorii vaste din continentul european și și-au lăsat amprenta asupra întregii sale istorii.

În călătoria pe care v-o propunem către trecutul îndepărtat al Europei vi se va prezenta o nouă perspectivă asupra istoriei antice. Multe dintre lucrurile pe care le credeați deja bine stabilite vor fi zdruncinate. Fapte și evenimente puțin cunoscute vor veni să redefinească istoria...

Probele materiale și izvoarele istorice dovedesc că tracii aveau o cultură avansată și că erau creatori rafinați de artă, că lumea greacă a fost puternic influențată de cea tracă, grecii preluând de la traci tradiții și zeități.

În același timp, incursiunea în spațiul antic traco-geto-dacic vă va aduce în prim plan uimitoare comori antice din aur și argint și personalitățile remarcabile ale unor eroi care au rămas adânc întipăriți în memoria umanității.

Nu în ultimul rând, veți descoperi că traco-geto-dacii au ajuns la conducerea Imperiul Roman, un lucru menționat clar și dincolo de orice discuție de chiar izvoarele antice latine.

Desigur, odată cu vizionarea acestui film, întrebările de genul: "De ce nu găsim aceste informații în cărțile noastre de istorie?" sau "Cine vrea să ne fure istoria?" vor deveni mai acute și vor pretinde cu mult mai multă forță un răspuns de la autoritățile politice și științifice românești.

Ideea este că redescoperirea adevăratei noastre istorii e un proces accelerat pe care nu îl mai poate opri nimic. Indiferent de forțele care se opun, adevărul despre fabuloasa noastră istorie iese cu iuțeală la lumină. Iar acest lucru are darul de a ne face mai uniți și mai puternici...Tracii, istorie ascunsa 2013 TVRip.mp4


_______________________________________
Pentru extragere arhive folositi 7-Zip
Pentru download multiplu si fara coduri captcha de pe ulozto.net, folositi FreeRapid Downloader
Fisierele mele pe uptobox: link Pe uptobox puteti vedea filmele si online daca apasati "Create streaming link"

pus acum 6 ani
   
betzulia
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 10 ani
Paris Capitala Romaniei (2013)

HDTV: (sursa DRACULA):720p HDTV: (sursa DRACULA):Code:

http://pastebin.com/AkLRST0rModificat de betzulia (acum 6 ani)


pus acum 6 ani
   
betzulia
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 10 ani
Un gand un vis Doyle si-un pix (2012) 720p HDTVhttp://www.cinemagia.ro/filme/un-gnd-un ... ix-577837/720p HDTV: (sursa GBL)

Code:

http://pastebin.com/ZZ6XTC2spus acum 6 ani
   
bronson
Moderator

Inregistrat: acum 9 ani
Podul de flori (2008)Documentar realizat de fiul marelui regizor Liviu Ciulei, ( THOMAS )dupa un scenariu propriu, film premiat in Cehia/ Jihlava ( Between the Seas) nareaza povestea unei familii din Republica Moldova, pierduta intr-un sat oarecare, inapoia unui deal…. Sotia e in Italia de mai bine de 3 ani, asteapta actele pentru a se intoarce acasa, iar in acelasi timp, cei ramasi acasa, tatal si cei 3 copii, incearca sa-i suplineasca, oarecum, absenta prin activitatile de zi cu zi, invatand, ocupandu-se de munca campului, facand curat prin casa, prin curte, sapand in gradina sau tragand cu arma. Intr-un peisaj pitoresc, dealuri verzi sau acoperite cu un strat de zapada, functie de anotimpurile care trec greu pentru cei ramasi acasa, lacul, ceata, copacii, totul incanta vizual, atmosfera e vesel-trista… si induiosatoare mai ales de sarbatorile de iarna cand copii isi doresc de la Mos Craciun…

Documentar
Regia / Thomas CiuleiTVRip
Subtitrare / Germana inclusa
MP4
302 MB
H264

http://dfiles.eu/files/33na34j8o?redirect

Podul de Flori este denumirea a două acțiuni ce s-au derulat pe malurile râului Prut la începutul anilor '90 ai secolului XX. Cu această ocazie, pentru prima oară după cel de-al doilea război mondial, frontiera româno-sovietică a putut fi traversată fără acte.
În mod simbolic, la aceste evenimente au fost lansate flori pe apa Prutului, de pe ambele maluri. Acest detaliu a dat numele manifestărilor respective.


_______________________________________
Respectul este un cuvânt care nu spune nimic şi cel mai des trebuie câştigat .
Respectul este atitudinea bunelor raporturi de colaborare si iubire practica, fata de cei mici, fata de cei egali si fata de cei superiori,
A avea respect pentru cineva este similar cu a-l pretui pe el ca persoana, gandurile sale, sentimentele.

pus acum 6 ani
   
bibescu
Moderator

Din: depĺrtare
Inregistrat: acum 13 ani
O scurtă poveste - O istorie a filmului de animaţie românesc... (2007) DOCUMENTAR
user3x a scris:

O scurtă poveste
O istorie a filmului de animaţie românesc de la incepuri până în 1990.

DVDRIP, 90 min

Report for file: o scurta poveste (malaele 2007) dvdrip.avi

General / Container Stream #1
    Total Video Streams for this File.................1
    Total Audio Streams for this File.................1
    Video Codecs Used.................................XviD
    Audio Codecs Used.................................MPEG-1 Audio layer 3
    File Format.......................................AVI
    Play Time.........................................1h 17mn
    Total File Size...................................699 MiB
    Total Stream BitRate..............................1 266 Kbps
    Encoded with......................................VirtualDubMod 1.5.10.2 (build 2540/release)
    Encoding Library..................................VirtualDubMod build 2540/release
Video Stream #1
    Codec (Human Name)................................MPEG-4 Visual
    Codec (FourCC)....................................XVID
    Codec Profile.....................................Advanced E-mail >    Frame Width.......................................640 pixels
    Frame Height......................................464 pixels
    Frame Rate........................................25.000 fps
    Total Frames......................................115812
    Display Aspect Ratio..............................1.379
    Scan Type.........................................Progressive
    Color Space.......................................YUV
    Codec Settings (Summary)..........................BVOP
    Codec Settings (Packet BitStream).................No
    QF (like Gordian Knot)............................0.157
    Codec Settings (BVOP).............................Yes
    Codec Settings (QPel).............................No
    Codec Settings (GMC)..............................No warppoints
    Codec Settings (Matrix)...........................Default (MPEG)
    Video Stream Length...............................1h 17mn 12s 480ms
    Video Stream BitRate..............................1 166 Kbps
    Bit Depth.........................................8 bits
    Video Stream Size.................................644 MiB (92%)
    Video Encoder.....................................XviD0050
Audio Stream #1
    Codec.............................................MPEG Audio
    Codec (FourCC)....................................55
    Audio Stream Length...............................1h 17mn 12s 480ms
    Audio Stream BitRate..............................90.0 Kbps
    Audio Stream BitRate Mode.........................VBR
    Number of Audio Channels..........................1
    Sampling Rate.....................................48.0 KHz
    Audio Stream Size.................................47.9 MiB (7%)
    Audio Encoder.....................................LAME3.90.
    Audio Encoder (Settings)..........................-m m -V 4 -q 2 -lowpass 15.4 --abr 90


o scurta poveste (malaele 2007) dvdrip.avi - 698.95 MB


_______________________________________
Filme Romanesti facute format DVD de bibescu

#01 - Nunta de piatra (1972)
#02 - Independenta Romaniei (1912)
#04 - Sarutul (1965)
#05 - Un film cu o fata fermecatoare (1966)
#06 - Acordati circumstante atenuante? (1984)
#07 - Mireasa din tren (1980)
#08 - Secretul cifrului (1959)
La filmele romanesti avem CATALOG. Se admite doar un topic pe film.

pus acum 6 ani
   
betzulia
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 10 ani
Victoria (2010) 720p HDTVhttp://www.cinemagia.ro/filme/victoria-559179/720p HDTV: (sursa GBL)

Code:

http://pastebin.com/cv72mMCHpus acum 6 ani
   
bronson
Moderator

Inregistrat: acum 9 ani
Hagi – CluburileNume: Gheorghe Hagi
Data nasterii: 5 februarie 1965
Locul nasterii: Sacele, Romania
Inaltime : 1,74 m
Culoarea parului: negru
Culoarea ochilor: caprui
Post in teren: mijlocas stanga, ofensiv
Profesie: antrenorCariera lui Gheorghe Hagi a durat 23 de ani, jucand 550 de meciuri, timp in care a evoluat la mai multe echipe precum: Farul Constanta, Sportul Studentesc, Steaua Bucuresti, Real Madrid, Brescia, Barcelona, Galatasaray.
Debutul sau la echipa nationala a avut loc in anul 1983, iar din anul 1990 pana in 2001 a purtat banderola de capitan al tricolorilor.
A participat la 2 Campionate Mondiale, 2 europene, si doua finale ale Cupei Europei, iar in 2001 si-a anuntat retragerea. Ca antrenor Hagi a trecut pe la echipele: Bursaspor, Galatasaray, echipa nationala, Steaua Bucuresti si Poli Timisoara.
La momentul actual detine o academie de fotbal si este om de afaceri detinand un hotel pe litoralul romanesc. Este casatorit cu Marilena si are doi copii Kira si Ianis.

DVDRip
1,4 GB

http://dfiles.eu/files/xz4yvjk69?redirect


_______________________________________
Respectul este un cuvânt care nu spune nimic şi cel mai des trebuie câştigat .
Respectul este atitudinea bunelor raporturi de colaborare si iubire practica, fata de cei mici, fata de cei egali si fata de cei superiori,
A avea respect pentru cineva este similar cu a-l pretui pe el ca persoana, gandurile sale, sentimentele.

pus acum 6 ani
   
eurofiles
Membru Gold

Inregistrat: acum 13 ani
mersi betzulia pentru victoria-hdtv!

pus acum 6 ani
   
bronson
Moderator

Inregistrat: acum 9 ani
Hagi – NationalaNume: Gheorghe Hagi
Data nasterii: 5 februarie 1965
Locul nasterii: Sacele, Romania
Inaltime : 1,74 m
Culoarea parului: negru
Culoarea ochilor: caprui
Post in teren: mijlocas stanga, ofensiv
Profesie: antrenor

Debutul sau la echipa nationala a avut loc in anul 1983, iar din anul 1990 pana in 2001 a purtat banderola de capitan al tricolorilor.
A participat la 2 Campionate Mondiale, 2 europene, si doua finale ale Cupei Europei, iar in 2001 si-a anuntat retragerea. Ca antrenor Hagi a trecut pe la echipele: Bursaspor, Galatasaray, echipa nationala, Steaua Bucuresti si Poli Timisoara.
La momentul actual detine o academie de fotbal si este om de afaceri detinand un hotel pe litoralul romanesc. Este casatorit cu Marilena si are doi copii Kira si Ianis.DVDRip
1,4 GB

http://dfiles.eu/files/9rerhfbrg?redirect


_______________________________________
Respectul este un cuvânt care nu spune nimic şi cel mai des trebuie câştigat .
Respectul este atitudinea bunelor raporturi de colaborare si iubire practica, fata de cei mici, fata de cei egali si fata de cei superiori,
A avea respect pentru cineva este similar cu a-l pretui pe el ca persoana, gandurile sale, sentimentele.

pus acum 6 ani
   
betzulia
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 10 ani
Parintele Arsenie Boca - Omul lui Dumnezeuhttp://www.divin.ro/?53t4l&v7f2k=5221
http://www.librariasophia.ro/carti-Pari ... -Dumnezeu-(DVD)-so-7941.html

Durata: 01:33:31
Audio: Romana 2.0, Engleza 2.0
Subtitrari: Engleza, Franceza, RomaniaCoperta


DVD:

Code:

http://pastebin.com/pzfMj4hepus acum 6 ani
   
betzulia
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 10 ani
Stingeti becurile (2012) DVD5

http://www.cinemagia.ro/filme/turn-off- ... ts-577848/

Durata: 01:10:58
Audio: Romana 2.0
Subtitrari: Engleza hardsubbed
Coperta


DVD:

Code:

http://pastebin.com/5fGKVbLeModificat de betzulia (acum 6 ani)


pus acum 6 ani
   
betzulia
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 10 ani
Australia (2009) HR HDTVhttp://www.cinemagia.ro/filme/australia-42906/HR HDTV: (sursa GBL)

Code:

http://pastebin.com/vvFkeZ8Npus acum 6 ani
   
user3x
Membru Junior

Inregistrat: acum 9 ani
Multumesc.

Doar unele dintre documentare apar si in catalog. Criteriile nu sint prea clare.

Modificat de user3x (acum 6 ani)


pus acum 6 ani
   
betzulia
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 10 ani
Parintele Arsenie Boca - In duh si adevar (2012)


http://www.astrafilm.ro/film.aspx?id=5237


Durata: 01:23:03
Audio: Romana 2.0Coperta


DVD:

Code:

http://pastebin.com/8gPgu0ATModificat de betzulia (acum 6 ani)


pus acum 6 ani
   
betzulia
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 10 ani
Apocalipsa dupa soferi (2008) HR HDTVhttp://www.cinemagia.ro/filme/apocalips ... eri-32175/
HR HDTV: (sursa GBL)

Code:

http://pastebin.com/rwmqA51rpus acum 6 ani
   
betzulia
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 10 ani
Tracii Istorie Ascunsa (2013) 720p WEBRip

720p WEBRip: (sursa GBL)

Code:

http://pastebin.com/hXdiUXSrpus acum 6 ani
   
rolandk
MEMBRU VIP

Din: Montreal
Inregistrat: acum 12 ani
Multumiri!

_______________________________________
Ramane cum am stabilit!

pus acum 6 ani
   
kosmikino
Membru Puf

Inregistrat: acum 8 ani
Many thanks Bibescu for sharing O scurtă poveste O istorie a filmului de animaţie românesc de la incepuri până în 1990

I do not speak Romanian but I am really looking forward to watching some Gopo clips!

Multumesc! 


pus acum 6 ani
E-mail  
bronson
Moderator

Inregistrat: acum 9 ani
Condamnaţi la fericire – Experimentul comunist în România (1992)Film scris şi prezentat de Vladimir Tismăneanu. Regia: Dinu Tănase. Filmul analizează soarta tuturor celor cărora comunismul le-a vrut binele cu sila. Document zguduitor, pelicula vorbeşte despre această stranie fericire, impresionant cu atât mai mult cu cât sunt folosite doar imaginile oficiale ale propagandei comuniste. Parăzile, discursurile, zâmbetele şi aplauzele furtunoase pe care le vedem este ceea ce comunismul a vrut să fie văzut.Documentar
TVRip / MP4
484 MB
H264

http://2ol0nav8k3.1fichier.com


_______________________________________
Respectul este un cuvânt care nu spune nimic şi cel mai des trebuie câştigat .
Respectul este atitudinea bunelor raporturi de colaborare si iubire practica, fata de cei mici, fata de cei egali si fata de cei superiori,
A avea respect pentru cineva este similar cu a-l pretui pe el ca persoana, gandurile sale, sentimentele.

pus acum 6 ani
   
rolandk
MEMBRU VIP

Din: Montreal
Inregistrat: acum 12 ani
Multe multumiri!

_______________________________________
Ramane cum am stabilit!

pus acum 6 ani
   
eurofiles
Membru Gold

Inregistrat: acum 13 ani
daca poate cineva sa reincarce "ANUL DRAGONULUI" varianta HDTV 720p
va multumesc anticipat!


pus acum 6 ani
   
raganar
MEMBRU VIP

Din: Codlea
Inregistrat: acum 12 ani
Comori și locuri enigmatice din România (2014)Durata: 00:26:04

Sunteți invitați într-o călătorie către trecutul îndepărtat al țării noastre, spre o epocă încărcată de taine. 
Sunteți invitați să descoperiți noi comori și locuri enigmatice, puțin cunoscute chiar și de specialiști.
Acum mii de ani, populațiile traco-geto-dacice au lăsat urme misterioase care pot fi văzute și astăzi.
Comori și semne ale unor vremuri de legendă vor să ne spună povestea lor în pofida tuturor celor care ar dori să ne îngroape istoria…

Scurtmetrajul a fost realizat făcând investigații în toate zonele țării, și este în același timp un semnal de alarmă  tras la adresa autorităților românești, a căror atitudine față de patrimoniul cultural românesc este culpabilă din multe puncte de vedere, ceea ce ne face să ne întrebăm: cât este incompetență și cât trădare a interesului național de la cel mai înalt nivel al statului român, în spatele acestei situații?
Sperăm ca serviciile românești de informații să ne lămurească la un moment dat...http://uptobox.com/om59g2t7ax9m


_______________________________________
Nu lasa pe maine ce poti face astazi, lasa pe poimaine ca poate nu mai e nevoie sa-l faci.
Micul fara mustar e ca barbatul fara femeie.

pus acum 6 ani
   
Pagini:  1 2 3 4 5 ... 12    
Mergi la