Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
anka... din Valcea
Femeie
25 ani
Valcea
cauta Barbat
25 - 40 ani
Forum Romania Inedit / Carti in limba romana / [B] Wiliam Diehl Moderat de Seven, Stelevadris, cuculean, naid, nch, uncris
Autor
Mesaj Pagini: 1
varanul
Membru Gold

Inregistrat: acum 11 ani
════  TOPIC ÎNREGISTRAT  ════
Mergi la Catalog ►► Biblioteca R.I.





Scriitorul, actorul şi fotoreporterul William Diehl s-a născut la 04 decembrie 1924, Jamaica, Queens, New York City, New York, Statele Unite ale Americii.
A fost pasionat de jurnalism încă din adolescenţă, la 17 ani, când era atacat Pearl Harbor, s-a înscris în Forţele Militare Aeriene americane, declarându-şi o altă vârsta, a fost deservent pe un tanc şi i s-au decernat câteva medalii.
După război a studiat la Universitatea din Missouri, în 1949 a fost admis la publicaţia The Atlanta Journal-Constitution, ca fotograf şi reporter. A lucrat apoi ca reporter şi editorialist independent, în 1960 a editat revista Atlanta. A învăţat singur arta fotografică pentru a-şi ilustra revista.
A fost fotograf al Agenţiei de Informaţii a Statelor Unite şi l-a întâlnit pe Martin Luther King Jr., care l-a integrat în mişcarea pentru drepturi civile.
S-a căsătorit de două ori şi a divorţat, apoi a întâlnit-o pe reportera de televiziune Virginia Gunn, cu care s-a recăsătorit şi au avut 5 copii.
La 50 de ani a început să scrie şi primul său roman, Machine Sharky, care a fost ecranizat de Burt Reynolds trei ani mai târziu. În 1981 a apărut romanul Chameleon, apoi Hooligans (1984), Thai Horse (1987), The Hunt (sau 27)- (1990), Primal Fear (1992), Show Of Evil (1995), Reign în Hell (1997), Eureka (2002). Al 10-lea roman al său, Şapte moduri de a muri, a fost publicat postum, în 2007.
William Diehl a jucat în filmele Sharky’s Machine (1981), regia Burt Reynolds, în rolul lui Percy, Baby of the Family (2002), regia Jonee Ansa, în rolul Jukebox Man. William Diehl a murit la 24 noiembrie 2006, în Atlanta, Georgia.


pus acum 9 ani
   
varanul
Membru Gold

Inregistrat: acum 11 ani
Wiliam Diehl - Huliganii v1.0


Arhiva contine docx 1.0 si djvu imagini
Parola: ebook

Jake Kilmer, un agent federal, supraveghea de ani de zile activitatea unei grupări mafiote pe nume Triada din Cincinnatti. Ipoteza unei răfuieli între două ramuri ale Mafiei îl face pe Jake să apeleze la „Huligani”, un grup de foşti poliţişti. Aceştia nu-şi aleg metodele şi nu-şi rafinează vocabularul, dar sunt de o eficacitate de netăgăduit. Alături de ei, Jake începe să dezlege iţele unei sinistre reţele a crimei organizate.

Modificat de varanul (acum 9 ani)


pus acum 9 ani
   
varanul
Membru Gold

Inregistrat: acum 11 ani
Repostare din topicul de Craciun

Wiliam Diehl – Calul tailandez v1.0

Arhiva contine docx 1.0 si djvu imagini
Parola: ebook

Christian Hatcher, luptătorul din umbră, a omorât cu pricepere şi devotament pentru țara sa până când, în urma unei trădări uluitoare, a ajuns într-o închisoare sud-americană din care a scăpat ca prin minune. Din nou în libertate, Hatcher primeşte o altă misiune, aceea de a afla adevărul în legătură cu fiul unui vestit general american, dispărut ]n timpul războiului din Vietnam. Cu cât este mai aproape de rezolvarea misterului, cu atât se teme mai mult de ceea ce va afla.

Modificat de varanul (acum 9 ani)


pus acum 9 ani
   
varanul
Membru Gold

Inregistrat: acum 11 ani
Repostare din  Colectia romane Thriller (Suspans)

Wiliam Diehl – 27  v1.0


Arhiva conţine doc v1.0 si djvu. Parola: electric

Romancierul şi jurnalistul american William Diehl aduce pe scena romanului intitulat 27 o luptă puternică dintre doi oameni cu convingeri şi scopuri opuse, o luptă ce se desfăşoară sub forma unei urmăriri ce trebuie dusă la capăt sub orice formă. Tensiunea acestui joc dintre irlandezul stabilit în Statele Unite şi spionul 27, Siebenundzwanzig, este jucată pe fundalul unei Germanii în prag de război, în care uneltirile lui Hitler, condus din spate de generalul desfigurat Vierhaus, aduc statul în conflict cu restul Europei. Cei doi nu lasă nimic să le stea în calea planurilor, chiar dacă acest lucru înseamnă asasinarea a numeroşi oameni nevinovaţi şi torturarea altor o mulţime în zecile de lagăre de concentrare.

Modificat de varanul (acum 9 ani)


pus acum 9 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la