Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
marymari pe Simpatie
Femeie
24 ani
Bacau
cauta Barbat
24 - 53 ani
Forum Romania Inedit / TV Shows / Jeff Dunham: Minding the Monsters - TV (2012) Moderat de 80Inanna, Nero, Saw, Silva, cuculean
Autor
Mesaj Pagini: 1
bronson
Moderator

Inregistrat: acum 13 ani
Jeff Dunham: Minding the Monsters - TV (2012)



"Jeff Dunham: Minding The Monsters" este un nou show marca Jeff Dunham. De această dată spectacolul are loc de Halloween asa ca papusile cu care Jeff işi ţine spectacolele vin deghizate corespunzător. Walter devine Frankenstein, însă un Frankenstein foarte supărat pe lume şi pe viaţa în general. Walter e la fel de morăcănos ca de obicei. Bubba J se alătură şi el petrecerii şi este deghizat în faimosul vampir Dracula. Doar că acest vampir nu este pus pe suptul de sânge uman ci mai degrabă este pus pe băutul berii din frigiderele oamenilor.
Din show nu putea lipsi Peanut care s-a deghizat într-un super erou şi anume în Batman. Ca orice super erou care se respecta şi Peanut are un ajutor de încredere în rolul lui Jose Jalapeno on a Stick. Orice erou care se respectă are şi un duşman pe măsură iar acesta este Little Jeff sau Loser Jeff. Din show nu putea să lipsească Achmed The Dead Terrorist care e deghizat în femeie. Alaturi de el apare şi fiul său Achmed Jr. 

Comedie
Regia / Manny Rodriguez



Sub. RO -

Jeff Dunham (nascut pe 18 Aprilie 1962) este un ventriloc american si comediant de stand-up care a aparut in mai multe showuri .


_______________________________________
Respectul este un cuvânt care nu spune nimic şi cel mai des trebuie câştigat .
Respectul este atitudinea bunelor raporturi de colaborare si iubire practica, fata de cei mici, fata de cei egali si fata de cei superiori,
A avea respect pentru cineva este similar cu a-l pretui pe el ca persoana, gandurile sale, sentimentele.

pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la