Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Lolo pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Galati
cauta Barbat
25 - 52 ani
Forum Romania Inedit / Off Topic / OZN filmat la Rîmnicu Vâlcea - 5 Mai 2004 (ex: 12 Mai 2004) - ACTUALIZ Moderat de 80Inanna, Crizzu, Neo, cuculean, gabiandreicristian, maharet, maleficus
Autor
Mesaj Pagini: 1
SoDMaster
Admin

Din: Europe
Inregistrat: acum 19 ani
ÃŽn data de 5 mai 2004 (05-05-2004), în jurul orei 21:15-21:20, s-a filmat un OZN la Rm. Vâlcea de către un cameraman al televiziunii locale (VL 1). Cameramanul (Luigi Chitan) filma de pe un deal din Rm. Vâlcea (Capela), pentru un o reclamă şi nu îi trebuiau decât câteva imagini ale oraşului pe timp de noapte. Atunci când a filmat, a observat pentru aproximativ 2 secunde o luminta ciudaţă, dar privind imaginea prin obiectiv a considerat că este un licurici sau o rachetă mică. Dupa o săptămână, când imaginile au fost prelucrate, s-a observat că ciudata luminiâă apare şi în înregistrare. S-a încercat prelucrarea imaginii, a sunetului (exista posibilitatea ca obiectul să emită un anumit sunet), dar nu s-a reusit mare lucru, totuşi atunci când se reduce viteza şi filmul este luat cadru cu cadru, se poate observa faptul ca obiectul este format de fapt din mai multe luminite, asezate simetric.

Atunci când s-a filmat era imediat după ploaie, atmosfera era foarte curată, iar cerul era înnorat. Trebuie remarcat că viteza obiectului este foarte mare, iar altitudinea joasă (sub plafonul de nori). OZN-ul are o traiectorie ascendentă, care, posibil, a plecat de la nivelul solului. Obiectul este format din 4 lumini aşezate simetric şi dispare din centrul ecranului ca şi cum luminile s-ar stinge. ÃŽn cadrele următoare nu se poate observa nici o urmă a obiectului. Filmarea s-a făcut cu un cameră video digitală. ÃŽn planul apropiat se află un copac care se interpune intre cameră şi obiect. ÃŽn planul îndepărtat (la aproximativ 3-4 km) se află un deal. Se observă că obiectul se află intre dealul din depărtare şi locul de unde s-a filmat. Caracteristicile obiectului, viteza foarte mare, exclud posibilitatea ca acest obiect să fie un aparat de zbor convenţional. Obiectul nu pare să sfideze legile fizicii în mişcarea sa şi nici nu se poate spune dacă are o mişcare de rotaţie în jurul axei. Obiectul pare să pulseze şi sa-şi schimbe culoare, fapt datorat şi frunzelor interpuse ale copacului.

Postul de televiziune Antena 1 a prezentat ştirea referitor la acest OZN în data de 13 Mai 2004 conform căreia OZN-ul a fost filmat în data de 12 Mai 2004. ÃŽn realitate obiectul a fost filmat pe 5 Mai şi ulterior observat în înregistrare. Luigi Chitan, cameramanul nu a apărut în cadrul ştirilor. Andrei Gabi şi Vali Conea, cei care au apărut în cadrul ştirei nu au legătură cu înregistrarea iniţială petrecută pe data de 5 Mai.

Aceste informaţii au fost obţinute de Tanasie Silviu Dan (Blacky).

Imaginile originale obţinute direct în format digital.

Download: format AVI (decompresor normal avi) (4.6MB)


_______________________________________


pus acum 18 ani
   
SoDMaster
Admin

Din: Europe
Inregistrat: acum 19 ani
Ştirea de la Antena1 aşa cum a fost ea difuzată în data de 13 Mai 2004.

Download: video, varianta scurtă, în format XviD (6.9MB)

sau întreaga ştire difuzată la Antena1 în format XviD (16.3MB)


_______________________________________


pus acum 18 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la