Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
beatrice17 Profile
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 80 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / MISA ( tehnici sexuale ) Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
SoDMaster
Admin

Din: Europe
Inregistrat: acum 19 ani
In articolele urmatoare sunt expuse cateva idei apartinand membrilor MISA si chiar guru-ului Gregorian Bivolaru.Tema lor este de natura sexuala asa ca minorii au nevoie de acordul parintilor pentru a le accesa - mentionand acest aspect ma disculp de orice dezechilibru social/spiritual/sexual pe care minorii l-ar putea suferi citind articolele.

Subiectele pot fi citite in orice ordine , in functie de interesele fiecaruia.

PS ACEASTA POZA NU APARTINE SI NU ARE NICI O LEGATURA CU MISA !!!!


_______________________________________


pus acum 18 ani
   
SoDMaster
Admin

Din: Europe
Inregistrat: acum 19 ani
12 efecte uluitoare ale amorului realizat numai cu continentã

12 efecte uluitoare
ale amorului realizat numai cu continenþã


    Orgasmul intens, multiplu ºi prelungit, realizat fãrã ejaculare - cel mai eficient, cel mai ieftin ºi totodatã cel mai accesibil medicament natural.

    12 situaþii în care orgasmul multiplu, intens, prelungit ºi manifestat fãrã ejaculare are efectele complexe ale unui medicament eficient ºi perfect natural. Dragostea fizicã realizatã numai cu continenþã de cãtre un cuplu unit ºi iubitor, poate apãra organismul uman, pe o cale naturalã, de boli, de depresiuni psihice sau de dureri. Unii dintre oamenii de ºtiinþã sunt la ora actualã de acord cã o activitate sexualã intensã ºi regulatã, care este realizatã numai prin continenþã, printre alte efecte minunate, ne poate apãra de tensiuni ºi totodatã ne dezvoltã creativitatea individualã, inteligenþa ºi puterea beneficã interioarã. Trãirea orgasmului multiplu intens, profund ºi în mod constant fãrã ejaculare, îmbunãtãþeºte, de asemenea, activitatea sistemului imunitar. ÃŽn acelaºi timp, fiinþele care practicã în mod perseverent continenþa sexualã sunt mai puþin stresate, au o mai mare încredere în propriile forþe ºi sunt mult mai optimiste. Mai ales pentru persoanele pentru care prelungirea ore în ºir a actului sexual în sine ºi finalizarea acestuia FÃRÃ EJACULARE nu constituie deocamdatã un argument destul de puternic în sprijinul realizãrii activitãþii sexuale numai cu continenþã, oferim în cele ce urmeazã informaþii referitoare la 12 efecte benefice pe care dragostea fizicã realizatã cu continenþã le are asupra organismului atât cazul femeilor, cât ºi în cazul bãrbaþilor.

    1 O viaþã sexualã regulatã, care este angrenatã numai cu continenþã are drept efect dispariþia completã a stresului. Mulþi cercetãtori considerã cã apariþia stresului este în general legatã de unele tulburãri, cum ar fi durerile de cap, de stomac sau de ceafã, pânã la apariþia unor probleme cardiace sau sterilitate.

    Majoritatea terapiilor antistres se bazeazã mai ales pe relaxarea muºchilor. Dragostea fizicã care este realizatã numai cu continenþã este una dintre cele mai relaxante activitãþi pentru muºchi, conform declaraþiilor specialiºtilor în fiziologie. "Durerile de cap, care cel mai adesea sunt cauzate de stres, vor fi fãrã îndoialã înlãturare într-o searã care se încheie în pat, alãturi de persoana iubitã", declarã expertul sexolog american, dr. Ruth Westheimer.

    2 Orgasmele prelungi, fãrã ejaculare, care sunt atinse prin activitate sexualã realizatã cu continenþã, anuleazã pentru totdeauna efectul stãrilor emoþionale negative. Dificultãþile apãrute în plan emoþional ºi sentimental se manifestã adeseori prin misterioase dureri, ce au o manifestare psihosomaticã mai ales atunci când încercaþi sã le reprimaþi cu orice preþ. Pe lângã multe cazuri de durere fizicã, care este gradat atenuatã de contactele sexuale ce sunt realizate cu continenþã, multe probleme ale "inimii" se rezolvã ca prin farmec prin intermediul orgasmelor profunde care sunt trãite fãrã ejaculare. De exemplu, în cazul golurilor chinuitoare lãsate în suflet de persoana iubitã care a pãrãsit cuplul sau cãminul conjugal, înlocuirea acesteia cu o fiinþã minunatã din toate punctele de vedere, în situaþia acelora care practicã sistematic continenþa sexualã, va conduce rapid la întregirea personalitãþii "pãgubaºului", precum ºi la dispariþia gândurilor negre care aveau tendinþa sã îºi facã apariþia.

    3 Orgasmul fãrã ejaculare face sã se îmbunãtãþeascã în mod simþitor creativitatea individualã ºi inteligenþa. Din cele mai vechi timpuri poeþii au simþit adeseori nevoia sã scrie despre dragoste ºi fericire. Oare de ce nu au compus ei versuri referitoare la finanþe? Rãspunsul la aceastã întrebare ar putea fi acela cã impulsul spontan de a ne exprima creativitatea în dragoste se poate transforma foarte uºor într-o formã a expresiei artistice. Stimulul sexual sublimat face parte din nevoia fireascã a oamenilor de a stabili relaþii ºi de a comunica profund unii cu alþii. Cercetãrile recente referitoare la fenomenele complexe care se petrec în creier, au revelat faptul cã, în general, bãrbaþii tind sã foloseascã mai mult emisfera stângã a creierului (care, dupã cum ºtim, este un organ vital), pe când femeile folosesc de multe ori ambele emisfere. Surprinzãtor este însã faptul cã în timpul orgasmului profund, fãrã ejaculare, s-a constatat creºterea considerabilã a creativitãþii, ºi atunci atât bãrbaþii, cât ºi femeile folosesc ambele emisfere ale creierului. Dupã cum se ºtie, sentimentele intense de plãcere îºi au sediul în sistemul limbic, în jurul zonei aflate între cele douã emisfere ale creierului. Totodatã s-a constatat cã dupã 4-5 orgasme fãrã ejaculare sau descãrcare, atât la bãrbat, cât ºi la femeie se dinamizeazã considerabil inteligenþa.

    4 Multe femei au constatat cã dacã viaþa lor sexualã este regulatã, pãrul le devine mai lucios, pielea strãlucitoare ºi mai curatã, iar înfãþiºarea lor generalã este mult mai plãcutã, magneticã ºi plinã de farmec. Aceasta se produce atât datoritã faptului cã în aura lor vor fi atrase energii subtile benefice, cât ºi pentru cã circulaþia sanguinã se îmbunãtãþeºte, irigând astfel mult mai bine extremitãþile corpului. Aceste rezultate apar ºi datoritã creºterii secreþiei de estrogen în organism, care în cazul continenþei are legãturã directã cu timpul mult mai mare de desfãºurare a actului sexual, având efecte benefice asupra corpului femeii, pe care îl fortificã. De exemplu, o searã petrecutã în mod activ în braþele fiinþei iubite este echivalentã cu o întreagã ºedinþã de gimnasticã. Siguranþa ºi încrederea în sine pe care le afiºeazã în mod spontan o femeie care este foarte conºtientã de frumuseþea corpului sãu, are avantajul de a atrage foarte tare bãrbaþii, într-un mod irezistibil.

    5 Sexualitatea realizatã cu continenþã este un excelent remediu natural împotriva insomniei. Chiar ºi asupra acelora care sufereau de o insomnie rebelã, activitatea sexualã realizatã numai cu continenþã are un efect profund binefãcãtor. Orgasmul fãrã ejaculare are un efect soporific asupra acelora la care "Moº Ene" ajunge mai greu, echilibrând cantitatea de sânge ºi limfã în organism. Efectele complexe care apar dupã orgasmul fãrã ejaculare sunt direct rãspunzãtoare de realizarea comenzilor cãtre creier pentru perioadele de pauzã. Cei care experimenteazã sãptãmânal astfel de stãri, ºtiu cã grijile care provoacã insomnii nu mai par aºa de importante, dupã ce în cadrul jocului amoros au avut loc 7-8 orgasme fãrã ejaculare.

    6 Oasele corpului se întãresc ºi se regenereazã. Indiferent de vârstã, organismul femeilor care au cel puþin un contact sexual pe sãptãmânã, care este realizat cu continenþã, produce o cantitate dublã de estrogen, comparativ cu cele mai puþin active din acest punct de vedere ºi care nu practicã deloc continenþa sexualã. Estrogenul ajutã foarte mult la întãrirea ºi regenerarea sistemului osos ºi prin urmare, chiar femeile tinere care prezintã mici deficienþe ale compoziþiei oaselor, riscã sã sufere mai puþin din cauza osteoporozei, dupã apariþia menopauzei. Winnifred Culter, o reputatã cercetãtoare americanã în domeniul biologiei ºi totodatã membru fondator al Institutului Athena pentru Sãnãtatea Femeii, a ajuns la o concluzie uimitoare: femeile cu un conþinut scãzut de estrogen nu sunt neapãrat celibatarele, ci mai ales acelea care alterneazã perioadele de saþietate sexualã cu abstinenþa totalã. Cu cât perioada de "ospãþ" sãptãmânal este mai bogatã în acte sexuale realizate cu continenþã, cu atât mai mult va fi avantajat sistemul endocrin. O femeie care face dragoste de 2-3 ori pe sãptãmânã numai cu continenþã, îºi va regenera ºi armoniza astfel organismul. aceastã angrenare va elibera cantitãþi mari de hormoni în timpul zilelor în care ea face dragoste cu continenþã.

    7 Dupã un contact sexual realizat cu continenþã, durerile permanente sau ocazionale dispar ca prin farmec. Contactele sexuale realizate cu continenþã între fiinþele umane care se iubesc au drept efecte atât acumularea în aurã a unor energii subtile benefice care sunt captate prin REZONANÞÃ din MACROCOSMOS, cât ºi eliberarea unor substanþe endorfine care anihileazã în mod natural durerea. Trei orgasme fãrã descãrcare pot oferi cam ºase ore ce vor fi lipsite de dureri în cazul persoanelor suferinde indiferent dacã boala respectivã este arteritã sau o banalã durere de cap, precizeazã Judith Sachs, autoarea cãrþi "Puterea binefãcãtoare a dragostei fizice".
    O searã petrecutã în braþele persoanei iubite, (în cazul în care amândoi practicã cu succes continenþa sexualã), urmatã de un somn bun poate reduce la zero chiar ºi durerea de spate, iar dispariþia lor se poate prelungi chiar ºi a treia zi. Dupã ce aceastã uºurare a avut loc o datã, actul sexual realizat numai cu continenþã va avea efectul unui medicament "magic" cu fiecare ocazie, nemaivorbind de faptul cã pentru oricine este mult mai plãcut sã facã dragoste decât sã ia medicamente.

    8 La femei practica sistematicã a continenþei sexuale face ca menstruaþia sã se regleze de la sine iar numãrul de zile a intervalului sexual sã scadã considerabil. Trãirea orgasmului prelungit care nu este însoþit de descãrcare face ca ciclul menstrual sã se reducã mult ºi sã aparã la perioade fixe de timp. Winnifred Culter a descoperit cã la femeile care au sãptãmânal contacte sexuale cu continenþã, ciclul menstrual se repetã în general la 29 de zile faþã de cele care fac dragoste fãrã continenþã, mai rar decât o datã pe sãptãmânã. ÃŽn plus, ele sunt ferite de o sarcinã nedoritã, cãci aºa cum afirmã dr. Winnifred Culter, "un ciclu lunar regulat implicã un mai bun control asupra fertilitãþii. ÃŽn cazul în care femeia ºtie dinainte când are loc ovulaþia, ea va putea calcula destul de exact când poate sã rãmânã însãrcinatã ºi când nu.

    9 Orgasmul fãrã descãrcare face sã se mãreascã volumul sânilor la femeile care practicã sistematic continenþa sexualã. ÃŽn timpul orgasmului fãrã descãrcare s-a putut constata cã sânii femeilor care practicã asiduu continenþa sexualã nu sunt deloc "cuminþi" ºi îºi mãresc volumul cu 25%. Totodatã s-a putut demonstra cã tot atunci mameloanele cresc în diametru cu peste o jumãtate de centimetru.

    10 Orgasmul profund fãrã ejaculare face ca simþurile sã se ascutã. ÃŽn momentele în care îºi face apariþia excitarea sexualã care dupã aceea nu este însoþitã de ejaculare, simþurile umane încep sã se amplifice datoritã sublimãrii energiei amoroase, ºi cel mai adesea ele încep sã "zumzãie" ca un tainic generator de forþã. ÃŽn special în primele etape simþul olfactiv se îmbunãtãþeºte foarte mult, aceasta întrucât legãtura dintre nas ºi creier este fãcutã printr-un nerv care ajunge pânã în zona centrului plãcerii. Cele mai ameþitoare mirosuri nu provin totdeauna pentru noi de la feluritele parfumuri sau cosmetice ci de la misterioºii, uimitor de incitanþii feromoni, de care depinde compatibilitatea membrilor cuplului. Nu este deloc întâmplãtor cã uneori poate sã te atragã inteligenþa unei persoane, puterea financiarã sau mersul cuiva, însã dincolo de aceasta mirosul caracteristic al respectivei fiinþe îþi dã dureri de cap, posibila legãturã amoroasã este consideratã istorie înainte de a începe. ÃŽn anumite practici amoroase secrete, scopul actului sexual, care este realizat ºi atunci cu continenþã, este de a stimula intens simþurile pânã când este indusã o stare intensã de transã. Practicanþii avansaþi ai sistemului Tantra Yoga prelungesc la nesfârºit, în anumite condiþii, euforia copleºitoare a stãrii de preorgasm, sincronizându-ºi ritmul propriei respiraþii cu acela al fiinþei iubite. Atunci când realizeazã cât mai bine aceastã sincronizare, starea de plutire extaticã care este atinsã le permite celor doi sã experimenteze cea mai înaltã stare de orgasm fãrã ejaculare, ºi atunci îndrãgostiþii simt cu adevãrat cã sunt o pãrticicã din macrocosmos, ºi astfel ei pot intra în samadhi (extaz divin).

    11 Sistemul imunitar funcþioneazã mult mai bine în cazul celor care iubesc ºi practicã în mod practic continenþa sexualã. Activitatea sexualã constantã care este realizatã numai cu continenþã stimuleazã considerabil ºi în mod armonios funcþionarea sistemului imunitar. Atunci când suntem mângâiaþi intim, în corpul nostru apar ºi apoi se amplificã o serie de senzaþii plãcute, care declanºeazã pe cale reflexã anumite reacþii la nivelul sistemului endocrin. Acestea au o mare influenþã ºi asupra sistemului imunitar îmbunãtãþind considerabil producþia de globule albe în sânge. Un studiu realizat la Universitatea Pittsburg SUA, asupra femeilor care suferã de cancer la sâni, a demonstrat cã organismul pacientelor care au avut o viaþã sexualã normalã, conþinea mai multe celule de tip T care luptã împotriva infecþiilor din corpul uman, faþã de femeile care au avut relaþii sexuale neîmplinite sau la care acestea nu au existat. Aceasta înseamnã cã plãcerile carnale în cazul continenþei sexuale, ne pot proteja împotriva rãcelilor sau a gripei. Alãturi de viaþa sexualã realizatã cu continenþã, sistemul imunitar mai este ajutat atât de tehnicile Yoga, cât ºi de un somn profund regulat, ºi mai ales de o alimentaþie adecvatã.

    12 Amorul cu continenþã face sã creascã foarte mult încrederea în propria noastrã fiinþã. O activitate sexualã constantã care este realizatã numai cu continenþã asigurã fãrã îndoialã, o mare plãcere fizicã, dar oare v-aþi gândit vreodatã cât de încântaþi veþi fi de propria dvs. fiinþã dupã 80-90 de reuºite în acest domeniu? Puþine alte activitãþi au un efect pozitiv atât de mare asupra propriului organism. Prin simþirea plenar empaticã a energiei subtile efervescente care ne vine de la fiinþa iubitã, ne scufundãm extaziaþi în oceanul zeului Eros ºi ajungem astfel sã conºtientizãm o gamã de efecte benefice nebãnuite. Exemple curente în acest sens sunt întâlnite la adolescenþii (sau adolescentele) cãrora li se pare cã au kilograme în plus de care le este ruºine. Odatã cu dobândirea unei anumite experienþe sexuale (în ceea ce priveºte amorul realizat numai cu continenþã) aceastã lipsã de dragoste pentru propriul corp dispare, iar dupã 7-8 experienþe amoroase extatice sublime care sunt realizate prin intermediul continenþei sexuale, aºa-zisul "surplus" de greutate devine în multe cazuri ceva fantasmagoric ºi de domeniul trecutului.



profesor yoga
Gregorian Bivolaru


_______________________________________


pus acum 18 ani
   
SoDMaster
Admin

Din: Europe
Inregistrat: acum 19 ani
VA URMA ..........numai daca va intereseaza........si lasati mesaj aici.

_______________________________________


pus acum 18 ani
   
tratak
Membru Puf

Inregistrat: acum 18 ani
SoDMaster,
esti sigur ca poza de sus este de la MISA ??!!

Eu am mari îndoieli...

Dã-mi te rog si mie sursa pozei !
Merci.


pus acum 18 ani
   
forget
Membru Gold

Din: zona
Inregistrat: acum 18 ani

tratak a scris:

SoDMaster,
esti sigur ca poza de sus este de la MISA ??!!

Eu am mari îndoieli...

Dã-mi te rog si mie sursa pozei !
Merci.


Poza n-are nici o legatura cu MISA. Stiu de asa ceva se ocupa un fotograf (francez parca)   


_______________________________________
I want to know God's thoughts...the rest are details -  Albert Einstein

pus acum 18 ani
   
SoDMaster
Admin

Din: Europe
Inregistrat: acum 19 ani

tratak a scris:

SoDMaster,
esti sigur ca poza de sus este de la MISA ??!!

Eu am mari îndoieli...

Dã-mi te rog si mie sursa pozei !
Merci.


Poza nu apartine MISA am pus-o pentru a sublinia articolul ... 


_______________________________________


pus acum 18 ani
   
Shanti
Membru Puf

Inregistrat: acum 18 ani
Nici relevanta nu e poza ciudata care ai postat-o. Tu incerci sa faci indirect o aluzie chipur'le la MISA -- dar e aiurea.



Aluzia ta e cel putin mârşavã.



Cum nu are legatura cu realitatea te-as ruga sa le disociezi. Si lasi ori topicul MISA ori pozele care doresti.

Cine vrea sa afle mai putin distorsionat ce e MISA,


pus acum 18 ani
   
Shanti
Membru Puf

Inregistrat: acum 18 ani
PS: Pt orice neclaritate, mesajul e pt sodmaster. La poza lui cu nudurile ma refer.

pus acum 18 ani
   
SoDMaster
Admin

Din: Europe
Inregistrat: acum 19 ani
Intrucat acest subiect a generat forme de manifestare care nu isi vor gasi niciodata locul pe acest forum, rog ca aici sa posteze numai persoanele interesate eventual de acest subiect...... restul navigatorilor.... au destule topicuri la dispozitie prin care sa "zburde".

Fiecare este liber sa aiba convingeri si opinii personale..... iar acest forum le RESPECTA !!!!


Acest mesaj se adreseaza in special moderatorilor ( stiu ei care )....


_______________________________________


pus acum 18 ani
   
SoDMaster
Admin

Din: Europe
Inregistrat: acum 19 ani
OF TOPIC ........

Expertiza INEC contine trei probe forte
Probele imoralitatii "judecatoarei porno"

 
Simona Lungu (cea cu coronita)


 
Ziarul „Averea" a intrat in posesia unor probe zdrobitoare, care probeaza indubitabil faptul ca Simona Lungu - fosta si actuala membra a MISA - manifesta de ani de zile in public o moralitate despuiata, in paralel cu profesia juridica derulata: cand procuror, cand avocat, cand judecator.

Imaginile contestate de Simona Lungu au fost, insa, asociate cu portretul acesteia, fara dubii, prin Raportul de expertiza criminalistica nr. 188 din 1 noiembrie 2004.

Raportul, efectuat la cererea CSM, de catre dr. ing. Catalin Grigoras, din cadrul INEC - Ministerul Justitiei (n.red.- din care au fost comunicate presei doar concluziile), face referiri la fotografii si imagini video care nu au fost date publicitatii pana in prezent. „Averea" prezinta astazi aceste probe, care demonstreaza gradul de joasa moralitate al Simonei Lungu.

Ea se preta, in sanul sectei MISA, la ritualuri erotice oripilante, dar in completul de judecata de la Judecatoria Sectorului 2 si ulterior, la Tribunalul Bucuresti, aparea in roba, cu aer solemn, in postura de impartitoare impartiala a legii si dreptatii. Precizam ca nu ar fi fost nimic anormal in toate acestea, daca Simona Lungu ar fi un simplu cetatean.




In fond, meseria de actrita porno poate fi cat se poate de onorabila in conditiile in care profesia nu-ti impune o inalta tinuta morala. Insa, potrivit legii statutului magistratilor, un purtator al robei trebuie sa fie un exemplu in societate, care sa se bucure de o imagine nestirbita.

Expertiza INEC contine trei probe forte: 1 - caseta video comercializata in Danemarca intitulata „The Secrets of Seduction - the most supererotic short stories"; 2 - fotografia nr.

8, infatisand-o pe Simona Lungu, cu coronita pe cap, pe pe malul marii, la Costinesti, goala pusca, alaturi de alte opt tinere din secta MISA, complet despuiate; 3 - sase casete video filmate de agenti ai SRI - Directia de Informatii Bucuresti, la orgia sexuala colectiva de la Sala Polivalenta, organizata de MISA in seara de 12 spre 13 martie 2002, cand s-a sarbatorit cu mare fast implinirea varstei de 50 de ani de catre „guru-ul" Gregorian Bivolaru.

Referitor la caseta video „The Secrets of Seduction", unde apare o femeie fardata strident, expunandu-si ostentativ organele genitale la camera, si din fata, dar si pe spate, expertiza concluzioneaza ca „Persoana ce apare in filmul «The Secrets of Seduction» este doamna Lungu Simona Florina".

Referitor la fotografia nr. 8 (vezi foto), expertiza concluzioneaza: „Persoana cu coronita pe cap din fotografia nr. 8 este doamna Lungu Simona Florina".

Articol integral in Averea


_______________________________________


pus acum 18 ani
   
brutalistu
Pe lista maro

Inregistrat: acum 18 ani
vreau si eu Secretul Seductiei asta! N-am mai vazut magistrati babardindu-se!

_______________________________________
Reasonable Astartes Chapter -"Let's talk first!"

pus acum 18 ani
   
Seth
Membru Gold

Din: Karnak
Inregistrat: acum 18 ani


_______________________________________
"Si daca ma-nrolati in razboi, o sa ma declar inapt,
Caci nu vreau sa fiu erou, intr-o tara de C.A.C.A.T!!"


pus acum 18 ani
   
Scorillo
Membru Puf

Inregistrat: acum 18 ani
sursa pozei ... Spencer Tunick

pus acum 18 ani
   
stelu
Membru Puf

Inregistrat: acum 17 ani
Pentru  Shanti ....Zici ca pe yogaesoteric poti afla ceva adevar despre misa?

TE INSELI CU SIGURANTA !CEI CE POSTEAZA ACOLO TRAIESC IN CREIER CA SI TINE DRAGUL MEU!MAI E VREME LUNGA PINA SA TREACA DE LA SEX LA A FACE DRAGOSTE!SODOMASTER A PUS INTENTIONAT SAU FARA SA VREA DEGETUL PE RANA!LA FEL CA SI MASONERIA.....SI STII CE E CIUDAT LA VOI ASTIA  DIN MISA?CUM CAUTATI CU INDIRJIRE SA ASCUNDETI CEEA CE FACETI....NU STIU DACA INTELEGI CE SPUN .....UNII CA TINE L-AU INVENTAT PE SATANA.......                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                E SCRIS NUMAI PENTRU SHANTI.......


pus acum 17 ani
   
Neo
Moderator

Din: Zion
Inregistrat: acum 18 ani

stelu a scris:

Pentru  Shanti ....Zici ca pe yogaesoteric poti afla ceva adevar despre misa?

TE INSELI CU SIGURANTA !CEI CE POSTEAZA ACOLO TRAIESC IN CREIER CA SI TINE DRAGUL MEU!MAI E VREME LUNGA PINA SA TREACA DE LA SEX LA A FACE DRAGOSTE!SODOMASTER A PUS INTENTIONAT SAU FARA SA VREA DEGETUL PE RANA!LA FEL CA SI MASONERIA.....SI STII CE E CIUDAT LA VOI ASTIA  DIN MISA?CUM CAUTATI CU INDIRJIRE SA ASCUNDETI CEEA CE FACETI....NU STIU DACA INTELEGI CE SPUN .....UNII CA TINE L-AU INVENTAT PE SATANA.......                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                E SCRIS NUMAI PENTRU SHANTI.......



Rugamintea mea este ca pe viitor sa folosesti caractere mici . mersi


pus acum 17 ani
   
stelu
Membru Puf

Inregistrat: acum 17 ani
Neo a zis:      Il consider mai puternic pe cel ce se invinge pe el insusi, decit pe cel ce isi invinge dusmanul.
Este mai greu sa te invingi pe tine decit pe vrajmas. Aristotel                                                                                                                                             













Rugamintea mea este ca pe viitor sa nu fii papagal,Aristotel e mort..........Vino cu ceva din tine ...!   mersi

Modificat de stelu (acum 17 ani)


pus acum 17 ani
   
portal
Membru Gold

Inregistrat: acum 17 ani
baieti faceti rost de secretele seductiei!se zice ca merita vazut...

_______________________________________
...valoarea nu asteapta varsta anilor!

pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la