Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
loca23 pe Simpatie
Femeie
23 ani
Cluj
cauta Barbat
23 - 44 ani
Forum Romania Inedit / Carti in limba romana / [B] Farley Mowat Moderat de Seven, Stelevadris, cuculean, naid, nch, uncris
Autor
Mesaj Pagini: 1
Sauron
Membru Senior

Inregistrat: acum 13 ani
════  TOPIC ÎNREGISTRAT  ════
Mergi la Catalog ►► Biblioteca R.I.



Farley Mowat, autor al unor cărţi renumite cum ar fi Poporul Cerbilor, Câinele care nu vroia să existe, Să nu ne temem de lupi, O balenă de ucis, Şi nici o pasăre nu cânta, şi Marea masacrelor a fost foarte elocvent în incriminarea exploatării de către om a existenţei umane şi non umane de pe această planetă. S-a născut în Belleville, Ontario în 1921 şi a început să scrie pentru a-şi câştiga existenţa începând din 1949, după ce a petrecut doi ani în ţinuturile arctice. A vizitat sau a locuit în fiecare zonă a Canadei şi în multe alte regiuni. Mai mult de doisprezece milioane de exemplare ale cărţilor lui Farley Mowat au fost traduse şi publicate în sute de ediţii în peste patruzeci de ţări.


pus acum 10 ani
   
Sauron
Membru Senior

Inregistrat: acum 13 ani


Să nu ne temem de lupi - djvu, docx v1.0 si epub

Este lăsat singur în tundra îngheţată unde îşi începe misiunea de a supravieţui printre haitele de lupi şi de a le studia comportamentul. Intrând rapid în contact cu subiecţii studiului său, Mowat nu descoperă o adunătură de ucigaşi nemiloşi, ci o familie de vânători iscusiţi şi de ocrotitori devotaţi ai puilor lor. Pe măsură ce Mowat se familiarizează cu lumea lupilor, începe să se teamă alături de ei de atacurile vânătorilor de trofee şi de ucigaşii plătiţi de guvern ca să elimine nobila comunitate de lupi din Ţinutul Arctic.

Să nu ne temem de lupi este una din povestirile strălucitoare despre legenda şi magia lupilor sălbatici şi despre adevăratul loc al omului printre creaturile naturii.

Modificat de Sauron (acum 8 ani)


pus acum 10 ani
   
xtybyx
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 13 ani
Farley Mowat - În nordul îndepărtat

DJVU [sc. ctrl.]

DOC [v.1.0.]

EPUB



Aceasta este a doua carte, a auorului, despre eschimoşii din inima districtului Keewatin, situat pe teritoriile canadiene din nord-vest. Prima sa carte despre eschimoşii a fost Oamenii şi reni.

                                 Lectură plăcută!

                                                           


pus acum 9 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la