Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
adee pe Simpatie
Femeie
24 ani
Mures
cauta Barbat
24 - 59 ani
Forum Romania Inedit / Carti in limba romana / Robin Cook Moderat de Seven, Stelevadris, cuculean, naid, nch, uncris
Autor
Mesaj Pagini: 1
xtybyx
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 13 ani
════  TOPIC ÎNREGISTRAT  ════

Mergi la Catalog ►► Biblioteca R.I.



                                                    *** Robin Cook **** 





Robin Cook, medic şi autor Robin Cook, este larg creditat ca părinte al  genului „thriller medical”. Treizeci şi patru ani de la publicarea romanului sau de debut, Coma, el continuă să domine categoria pe care a creat-o. Cook a combinat cu succes faptul medical cu fantezia pentru a produce o succesiune de douăzeci şi opt de bestseller-uri, care au fost traduse în patruzeci de limbi.
În fiecare dintre romanele sale, Robin Cook, se străduieşte să elucideze diferite aspecte etico-medicale / biotehnologice. Dr. Cook a spus că a ales să scrie thrillere ca o modalitate de a folosi divertismentul ca o metodă de a expune publicul la enigme ale politicii publice, cum ar fi: ingineria genetică, economia medicală, fertilizarea in vitro, fonduri de cercetare, transplantul de organe, cercetare de celule stem.

            Centralizator:

- Robin Cook - Clinica Julian v.1.0:

- Robin Cook - Creierul v.1.0:
    - link @CRIFLO - v.2.0: - docx,epub,mobi şi pdf

- Robin Cook - Frica de moarte v.1.0:
     - link @CRIFLO - v.2.0: - docx,epub,mobi şi pdf

- Robin Cook - Risc asumat v.1.0:

- Robin Cook - Tratament fatal v.1.0:

- Robin Cook - Intenţii Periculoase v.2.0:
     - link @Cleo2001 v.1.0:
     - pdf @K7

- Robin Cook - Răpirea v.1.0:

- Robin Cook - Socul v.1.0:

- Robin Cook - Marker v.1.0:

Alte carti traduse in romana de acelas autor:

- Criza

Multe mulţumiri celui care m-a ajutat la realizarea acestui proiect!

Modificat de xtybyx (acum 10 ani)


pus acum 10 ani
   
xtybyx
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 13 ani
Robin Cook - Clinica Julian v.1.0




Washington, 12.07.1974 - preşedintele Richard Nixon a promulgat Legea Naţionala a Cercetării. Legea prevede crearea unui Comitet National pentru Protecţia Subiecţilor Umani în Cercetarea Biomedicala şi Psihosociala, în ultimul timp a crescut preocuparea privind etica cercetărilor referitoare la copii, persoane handicapate, puşcăriaşi, bolnavi incurabili şi, în mod deosebit, la fetuşi. Se spera să poată fi preîntâmpinate o parte din abuzurile cutremurătoare, cum ar fi infectarea intenţionata cu hepatita a unui mare număr de copii retardaţi, pentru studiul evoluţiei bolii, sau descoperirea la un spital din Boston a doisprezece fetuşi mutilaţi după avortare, pentru cercetări medicale. Reacţiile faţă de noua lege în cercurile medicale au fost variate. Unii doctori au subliniat necesitatea comportamentului etic în cercetările pe subiecţi umani şi fetuşi. Alţii au spus că „politica anti-avort pune cătuşe ştiinţei”. Care din ei au dreptate? Până unde pot să ajungă cercetătorii fără să depăşească graniţa criminalităţii?

Lectură plăcută!

                               

Modificat de xtybyx (acum 10 ani)


pus acum 10 ani
   
xtybyx
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 13 ani
Robin Cook - Creierul v.1.0





Amândoi bănuiesc că ceva foarte urât se întâmplă în marele Centru de Cercetări Medicale unde lucrează. Amândoi se întreabă de ce o tânără şi frumoasă femeie a murit pe masa de operaţie după ce creierul i-a dispărut în mod misterios. Niciunul dintre ei nu reuşeşte să găsească o explicaţie pentru valul de paciente care manifestă accese de epuizare nervoasă bizară şi de comportament sexual scandalos. Amândoi îşi pun carierele şi chiar vieţile în pericol pătrunzând în sinistrele laboratoare secrete ale unei lumi medicale adusă la demenţă de puterea tehnologiei şi de patima pentru CREIER

Lectură plăcută!

                               


pus acum 10 ani
   
tibibasston
Online
Membru Senior

Inregistrat: acum 12 ani
Multumesc mult .Este unul din autorii mei preferati.

pus acum 10 ani
   
xtybyx
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 13 ani
Robin Cook - Frica de moarte v.1.0




La o mare clinică din Boston, un biolog de talie mondială face întâmplător o descoperire miraculoasă. Nu după mult timp, pacienți sănătoși, de vârstă mijlocie, încep să moară din pricina unui proces de îmbătrânire rapidă declanșată în mod misterios. Astfel începe un cutremurător experiment al terorii, care stârnește FRICA DE MOARTE !

    Lectură plăcută!

                                     

Modificat de xtybyx (acum 10 ani)


pus acum 10 ani
   
aditz_a
Membru Gold

Inregistrat: acum 14 ani
@ xtybyx: Robin Cook - Frica de moarte v.1.0
Cred ca s-a strecurat o greseala. In arhiva nu este decat un fisier DJVU. Te rog frumos, daca poti, pune si fisierul doc v.1.0.
Multam!


pus acum 10 ani
   
xtybyx
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 13 ani
Rezolvat

pus acum 10 ani
   
xtybyx
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 13 ani
Robin Cook - Risc asumat v.1.0




Când Edward Armstrong, un eminent biochimist, face cunoştinţă cu Kim Stewart, descendenta unei femei acuzată de vrăjitorie şi spânzurată pe vremea proceselor vrăjitoarelor din Salem, se produce de fapt o întâlnire de gradul zero. Incitat să cerceteze cauzele întâmplărilor petrecute cu trei sute de ani în urmă, Andrew va descoperi un medicament psihotrop cu proprietăţi de-a dreptul miraculoase. Dar, cum este şi firesc, descoperirea sa va avea urmări devastatoare…

             Lectură plăcută!

                                   


pus acum 10 ani
   
CRIFLO
Membru Gold

Inregistrat: acum 12 ani
ROBIN COOK - CREIERUL v.2.0 -docx,epub,mobi şi pdf


pus acum 10 ani
   
CRIFLO
Membru Gold

Inregistrat: acum 12 ani
ROBIN COOK - FRICA DE MOARTE v.2.0 - docx,epub,mobi şi pdf


pus acum 10 ani
   
xtybyx
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 13 ani
Robin Cook - Tratament fatal v.1.0:




Doi tineri medici, Angela şi David Wilson, dornici să-şi puna în practica cunoştinţele, părăsesc cariera universitara şi se stabilesc în orăşelul Bartlet din Vermont, unde se angajează la spitalul local. La început, totul pare pentru ei un vis devenit realitate, dar, în curând, îşi dau seama ca lucrurile nu stau chiar asa. Sub ochii lor pacienţii mor din cauze, aparent, inexplicabile. Din acel moment evenimentele se precipita, punând în pericol familia Wilson. Vor reuşi ei sa supravieţuiască?

„De la maestrul thriller-ului medical, o poveste a carei intriga îţi taie răsuflarea.”

                                         Chicago Tribune


Am actualizat centralizatorul cu ultimele carti lucrate de mine si de @CRIFLO. Multumesc @CRIFLO!

                    Lectura placuta!

                                                 


pus acum 10 ani
   
xtybyx
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 13 ani
Robin Cook - Intentii Periculoase v.2.0




Un medic anestezist, Jeffrey Rhodes, este acuzat de maplpraxis pentru că... lupta să salveze un nou-născut a cărui mama a murit în timpul travaliului. Ca să-şi spele onoarea, Rhodes caută o pista care îl va duce însă la descoperirea uneia dintre cele mai şocante conspiraţii ale timpului nostru.

     Lectura placuta!

                                 


pus acum 10 ani
   
xtybyx
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 13 ani
Robin Cook - Răpirea v.1.0:




Robin Cook ne propune în ultima sa carte, Răpirea, o poveste îndrăzneaţă. O echipă: de oceanografi care încearcă să cerceteze un misterios munte submarin face o descoperire uluitoare, care relansează disputele legate de controversata Atlantida şi care schimbă tot ceea ce ştim despre viaţa pe Terra.

„În Răpirea, maestrul thrillerului medical rezolvă una dintre cele mai incitante enigme ale omenirii.”

                                                                                                            The New York Times

                             Lectura placuta!

                                                       


pus acum 10 ani
   
xtybyx
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 13 ani
Robin Cook - Şocul v.1.0:




Într-unul dintre cele mai bune romane ale sale, Robin Cook, maestrul thrillerului medical, abordează un subiect controversat de mare  actualitate- clonarea. Pentru Deborah şi Joanna, reclama tentantă a clinicii Wingate, care oferă o sumă considerabilă pentru donarea de ovule, pare soluţia ideală care să le înlesnească o călătorie la Veneţia şi cumpărarea în Boston. Însă un an mai târziu, când tinerele doresc să afle ce s-a întamplat cu ovulele donate, care teoretic trebuiau sa vină în sprijinul cuplurilor care nu pot avea copii, descoperă că nu este atât de uşor să obţină informaţiile necesare, aşa că, sub false identităţi, se angajează la clinică. După cum se dovedeşte, clinica are nunumărate secrete de protejat, iar curiozitatea poate reprezenta, în multe cazuri, un pericol de moarte.


                             Lectura placuta!

                                                                   


pus acum 10 ani
   
xtybyx
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 13 ani
Robin Cook - Marker v.1.0:





Medicii Laurie Montgomery şi Jack Stapleton, angajaţi ai Institului de Medicină Legală din New York, se confruntă cu o inexplicabilă serie de morţi neaşteptate petrecute în două importante unităţi spitaliceşti ale oraşului. Cei doi medici legişti îşi asumă rolul de detectiv, încercând să lămurească acest mister, în condiţiile în care nimeni nu vrea să recunoască faptul că aceste decese ar fi survenit în alt fel decât pe cale naturală. Ipoteza unui ucigaş în serie care bântuie pe holurile spitalelor, ucigând pacienţi prin metode imposibil de depistat, începe să se contureze pe măsură ce eroii romanului pătrund tot mai adânc într-un hăţiş de întâmplări bizare care par a avea legatură cu sistemul asigurărilor de sănătate din Statele Unite. Confruntată cu probleme personale şi cu descoperirea faptului că este purtătoarea unui marker genetic responsabil pentru cancerul la sân, Laurie Montgomery simte tot mai acut nevoia de a se dedica rezolvării acestui straniu caz, căci, ajunsă în vâltoarea evenimentelor, devine ea însăşi o posibilă victimă a criminalului în serie.

***************

A mai aparut, tradus in romana, de Robin Cook "Criza", daca o are cineva si o poate scana, pentru a completa cartile autorului, ii multumesc anticipat.

         Lectura placuta!

                                         

Modificat de xtybyx (acum 10 ani)


pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la