Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Anne98 Profile
Femeie
25 ani
Buzau
cauta Barbat
25 - 50 ani
Forum Romania Inedit / Filme românesti - Romanian Movies / Nunti, muzici si casete video (2008) Moderat de 80Inanna, Silva, bgl23, bibescu, bronson
Autor
Mesaj Pagini: 1
betzulia
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 14 ani



Sinopsis: Nunţi, muzici şi casete video e o incursiune în culisele nunţilor româneşti, în care fotografi, cameramani şi cântăreţi din toată ţara se explică, îşi spun poveştile de viaţă, prezintă „pe viu” stiluri de montaj şi, bineînţeles, dau dovada măiestriei lor. De la George Ştirbăţ, cântăreţul din Oneşti întors acasă după o carieră pe Broadway până la „fotograful de sat” Petru Mănici, electrician de mină în Petroşani, filmul urmăreşte aventurile câtorva dintre cele mai „colorate” personaje care poartă pe umeri responsabilitatea reuşitei celei mai importante petreceri din viaţa unui cuplu.

"Nunţi, muzici şi casete video", în regia lui Tudor Giurgiu, priveşte în culisele unui domeniu în care business-ul şi empiricul se amestecă într-un mod spectaculos: lumea nunţii. Pasionaţi de distracţii, românii au fost întotdeauna mari amatori de nunţi, cu accent, mai degrabă, pe partea cu "masa şi dansul" decăt pe partea cu sfatul şi cu biserica. Prin urmare, unul dintre cele mai interesante aspecte (şi cele mai puţin remarcate, de altfel) din tot ceea ce înseamnă industria de nunţi îl reprezintă artistii, cei ce-şi unesc forţele creative pentru ca proaspăt-căsătoriţii să aibă parte de o benchetuială de neuitat..





HDTV HR:

Code:

http://pastebin.com/xG9WVdqL



Modificat de betzulia (acum 10 ani)


_______________________________________
Just...retired

pus acum 10 ani
   
marianvo
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 15 ani


nunti, muzici casete video (2008)

58.8KB


pus acum 1 an
   
rolandk
MEMBRU VIP

Din: Montreal
Inregistrat: acum 16 ani
Multumiri!

_______________________________________
Ramane cum am stabilit!

pus acum 1 an
   
Pagini: 1  

Mergi la