Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Cosminamoraru
Femeie
25 ani
Bacau
cauta Barbat
30 - 80 ani
Forum Romania Inedit / Carti in limba romana / [B] Mary Jo Putney Moderat de Seven, Stelevadris, cuculean, naid, nch, uncris
Autor
Mesaj Pagini: 1
ctinvio
VETERAN

Inregistrat: acum 11 ani
════  TOPIC ÎNREGISTRAT  ════
Mergi la Catalog ►► Biblioteca R.I.



MARY JO PUTNEY

Mary Jo Putney este unul dintre cei mai bine vanduti autori americani de fictiune romantica, bucurandu-se de o prezenta permanenta in topurile New York Times, Wall Street Journal si Publishers Weekly.
A primit:
- Premiul RITA al Asociatiei Scriitorilor de Romane de Dragoste din America
- Premiul Golden Leaf, pentru cel mai bun roman istoric de dragoste
- Premiul pentru intreaga cariera acordat de Romantic Times




Mary Jo Putney - Destine nobile -1- O noua viata - este postata de @Cleo2001 aici - djvu, doc (v1.0)
Primul roman al seriei de mare succes “Destine nobile”, “O nouă viaţă” e o poveste captivantă, plină de suspans şi pasiune, care te va purta în Anglia începutului de secol XIX. Aici o vei cunoaşte pe încântătoarea Mariah Clarke, care a moştenit splendidul conac Hartley.
Însă fostul proprietar susţine că domeniul a fost câştigat de tatăl fetei trişând la cărţi şi încearcă să-l obţină înapoi făcându-i curte tinerei, care îi declară că este deja măritată. Iar răspunsul la rugile ei de a transforma minciuna în adevăr apare pe o plajă părăsită, sub chipul unui tânăr naufragiat.


Mary Jo Putney - Destine nobile -2- Umbrele trecutului pdf, djvu, coperta Cartea este adusa la v. 1.0 tot de @Cleo2001, aici
In calitate de unic mostenitor al contelui de Daventry, maiorul Alexander Randall are datoria sa-si gaseasca o sotie si sa asigure descendenta titlului. Mireasa perfecta pentru un barbat in pozitia lui ar fi o tanara de familie buna, dar femeia care-i bantuie visele este Julia Bancroft, o moasa dintr-un sat linistit, urmarita de un trecut tulbure, care-o aduce sub protectia maiorului.
In interval de o zi, Julia este rapita de acolitii primului sot, salvata si ceruta in casatorie de un barbat pe care abia il cunoaste, dar pe care nu-l poate uita. Desi relatia cu frumosul si enigmaticul maior ii ofera siguranta, femeia se teme ca nu va mai putea avea niciodata incredere intr-un barbat. Dar, pe masura ce pasiunea ii incazeste din nou inima ranita, Julia incepe sa spere ca va reusi, totusi, sa invete ce inseamna o casatorie adevarata...


Mary Jo Putney - Destine nobile -3- Pasiune si onoare pdf, djvu, doc (v0.5), coperta
Bastard controversat si aventurier, Damian Mackenzie este un personaj notoriu si un inepuizabil subiect de discuţii. În ciuda reputaţiei sale cel puţin îndoielnice, pentru tânăra Kiri Lawford el este un erou, al cărui curaj a salvat-o din mâinile contrabandistilor. Cum ar putea să nu se îndrăgostească de el?
Cu o istorie ca a lui, Damian nu-si poate permite să curteze o lady, mai ales când aceasta este sora unuia dintre cei mai vechi prieteni ai săi. Dar când o încercare de asasinat amenintă Coroana Britanică, el descoperă că Lady Kiri nu este nici pe departe atât de ingenuă si de cuviincioasă cum credea..., ci o lady exotică si deloc conventională, la ale cărei farmece nici un bărbat nu poate rezista...


Mary Jo Putney - Destine nobile -4- Cand dragostea te schimba pdf, djvu, coperta
Grey Sommers, cunoscut ca Lord Wydham, nu a întâlnit niciodatî în viaţă o situaţie din care să nu poată ieşi folosindu-se de farmecul propriu. Însă aventura cu soţia unui important funcţionar din Ministerul Poliţiei, un om brutal şi răzbunător, îl aruncă în temniţă vreme de un deceniu, făcând din el o umbră a bărbatului de odinioară. Şi totuşi, cea mai mare provocare a vieţii lui s-ar putea dovedi enigmatica femeie trimisă să-l scape din închisoare – şi singura care ar putea reuşi să-i vindece sufletul zdrobit.
Cassie Fox şi-a pierdut familia şi viitorul care îi fusese sortit din cauza regimului terorii instaurat în Franţa şi tot ce i-a rămas acum este îndârjirea cu carea cţionează pentru distrugerea imperiului lui Napoleon. La prima vedere, salvarea lui Grey este pentru abila spioană doar o misiune ca oricare alta. Însă ceea ce nu se aştepta era să întâlnească un bărbat care, prin curajul ce frizează disperarea şi vulnerabilitatea înduieşătoare. ar putea să-i îmblânzească inima îngheţată.
Pasiunea năvalnică dintre ei este însă pusă la grea încercare de misiunea terifiantă prin care trebuie să treacă împreună… şi să-i supravieţuiască.


pus acum 11 ani
   
ctinvio
VETERAN

Inregistrat: acum 11 ani
Postare de rezerva

pus acum 11 ani
   
getafolescu
VETERAN

Inregistrat: acum 18 ani
multumesc

pus acum 11 ani
   
printzuska
Membru Gold

Din: Constanta
Inregistrat: acum 12 ani
Mary Jo Putney - Destine nobile -2- Umbrele trecutului doc v 1.0
Mary Jo Putney - Destine nobile -3- Pasiune si onoare doc v 1.0
Mary Jo Putney - Dansul pasiunii doc v 1.0

Mary Jo Putney - Destine nobile -4- Cand dragostea te schimba- urmeaza sa o fac. Dar mai dureaza.

Modificat de printzuska (acum 11 ani)


pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la