Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
crazygirl 22 ani
Femeie
22 ani
Buzau
cauta Barbat
26 - 80 ani
Forum Romania Inedit / Carti in limba romana / [B] Julie Garwood Moderat de Seven, Stelevadris, cuculean, naid, nch, uncris
Autor
Mesaj Pagini: 1
ctinvio
VETERAN

Inregistrat: acum 11 ani
════  TOPIC ÎNREGISTRAT  ════
Mergi la Catalog ►► Biblioteca R.I.



JULIE GARWOOD


Julie s-a nascut in anul 1946 in Kansas City, Missouri. Este a sasea din cei opt copii ai unei numeroase familii irlandeze. S-a casatorit cu Gerry Garwood si impreuna au trei copii: Gerry Jr., Bryan Michael si Elizabeth.
Primele realizari ale ei au fost cartile romantice istorice; prima, "Gentle Warrior" a fost publicata in anul 1985 de catre editura Pocket Books. De atunci au urmat mai mult de 20 de titluri publicate (Honor's Splendour - 1987, The Prize - 1991, Saving Grace - 1993, Prince Charming - 1994, etc.)
Pana in anul 2000, Julie Garwood a avut 15 bestseller-uri in lista New York Times si peste 30 milioane de exemplare tiparite. Printre alte publicatii renumite din S.U. A, pe a caror lista de bestseller-uri a figurat se numara: The Wall Street Journal, USA Today, The Los Angeles Times si Publishers Weekly.
Cu toate ca a obtinut un succes enorm cu romanele de dragoste si istorice, Julie Garwood a inceput sa scrie si romane de suspans, care se axeaza pe relatii de familie sau prietenii solide. Prima care de acest fel a fost Heartbreaker (2000), prima din seria " Buchannan - Renard", urmand apoi, in aceeasi serie: Mercy - 2001, Killjoy - 2002, Murder List - 2004, Slow Burn - 2005, Shadow Dance - 2006, Fire and Ice - 2008.
Incepand cu 29 decembrie anul acesta va fi disponibila in librarii ultima carte scrisa de Julie Garwood, Sizzle, publicata de editura Ballantine Books.
In prezent, Julie Garwood locuieste cu familia sa in Leawood, Kansas.


Julie Garwood - Spionii coroanei -1- Doamna leului pdf, djvu, coperta
Primul volum din seria Spionii Coroanei. Crescută de tribul Dakota, Christina Benett, revine în Londra când creşte mare şi este introdusă în societate de către mătuşa sa. Toata lumea o numeşte Prinţesa Christina, şi oricât ar încerca fiecare să afle ceva despre trecutul ei, nu reuşeşte nimeni, datorită răspunsurilor ei amabile, dar evazive. După ce îl întâlneşte pe Marchizul de Lyonwood, Christina trece prin diverse situaţii mai degrabă comice decât periculoase, datorită faptului că ştie să se apere singură şi îl are pe Lyon să o apere. La una din petreceri, apare cel mai bun prieten al lui Lyon deghizat ca bandit, pe care Christina îl răneşte la mână cu un cuţit, a doua zi aceasta ducându-se să-i îngrijească rana. La o altă petrecere, ultima amantă a lui Lyon o ameninţă pe Christina, pentru  a se îndepărta de Lyon, ca până la urmă să plece tot amanta îngrozită. Pe lângă alte câteva siuaţii la fel de comice. Christina ajunge să se căsătorească cu Lyon, să o reintegreze în societate pe soacra sa şi să se asigure că tatăl său biologic primeşte pedeapsa meritată pentru atrocităţile pe care le-a comis.


Julie Garwood - Spionii coroanei -2- Ingerul pazitor pdf, djvu, coperta
Al doilea volum din seria Spionii Coroanei. Frumoasa Jade St. James cu ochi verzi este crescuta de unchiul ei, Harry, pe corabia „Smaraldul” denumita dupa ochii ei. Cand creste mare, nu exista incuietoare care sa-i reziste, are darul de a retine fiecare cuvant din ceea ce citeste sau asculta şi isi construieste o puternica reputatie de pirat sub numele Pagan. Nimeni nu banuieste ca legendarul pirat Pagan este de fapt o femeie, şi cu atat mai putin Marchizul Cainewood, care este hotarat sa razbune moartea fratelui sau, nestiind ca in realitate Pagan i-a salvat fratele. Cautandu-l pe Pagan, viata lui Caine este pusa in pericol, astfel ca Jade se hotaraste sa-l protejeze pana revin fratele ei impreuna cu fratele lui considerat mort. Pentru a fi tot timpul in preajma lui, Jade se preface ca ar fi o domnita in pericol, lipsita de aparare, reusind sa-l convinga sa o apere, cand in realitate ea ii salveaza marchizului viata de 2 ori. Se infiripa o poveste de dragoste intre cei 2, se casatoresc, in final reusesc sa prinda femeia care incercase sa-i omoare pe Nathan, fratele lui Jade, Caine şi fratele sau Colin, insa in rugaciunile sale pentru viata lui Caine, Jade promite sa nu mai fure, sa nu mai vorbeasca urat şi sa nu mai minta. Dupa asemenea promisiuni, a trebuit sa ii lase corabia, echipajul şi reputaia lui Pagan pe mainile fratelui sau, acesta devenind noul Pagan. Jade naste o fiica, moment in care Caine lesina, iar valetul lor publica in ziar stirea despre lesinul Marchizului Cainewood la nastrerea fiicei sale.


Julie Garwood - Spionii coroanei -3- Darul pdf, djvu, coperta
Al treilea volum din seria Spionii Coroanei. Sara Winchester este căsătorită cu forţa la vârsta de 4 ani cu Nathan St. James care avea 14 ani, pentru a încheia conflictul dintre cele 2 familii. După 14 ani, Sara îşi salvează mătuşa din mâinile rudelor sale, după care Nathan le ia pe amândouă pe corabia lor şi pleacă pentru 3 luni. Pe corabia lui Nathan, Sara îmbolnăveşte oamenii cu o supă făcută din carne stricată, avariază nava şi chiar ii dă foc, însă de fiecare dată Nathan reuşeşte să-şi salveze corabia şi oamenii. Când îi atacă piraţii, Sara îşi ajută soţul pentru a-i înfrânge, însă nu îi permite să-i omoare, ci îl roagă să-i arunce în apă dându-le posibilitatea să înoate până la nava lor avariată. După încă vreo câteva peripeţii, Nathan îşi roagă cumnatul să-i scrie vorbe drăguţe pe hârtie, ca să le înveţe şi să i le spună şi el soţiei sale, iar Sara află că este căsătorită cu legendarul pirat Pagan.


Julie Garwood - Spionii coroanei -4- Castele pdf, djvu, coperta
Al patrulea volum din seria Spionii Coroanei. Printesa Alesandra, orfana fiind, a crescut la manastire, unde a creat o multime de incurcaturi, printre care: a incendiat din greseala o capela si a masluit registrele contabile ale manastirii pentru ca maica superioara sa primeasca un imprumut de la banca. Cand creste, tutorele ei o aduce în Anglia pentru a o marita si a o proteja pe ea si averea ei mostenita de la parinţi. Astfel Printesa Alesandra se marita cu Colin, partenerul de afaceri al lui Nathan St. James si fiul tutorelui Alesandrei, insa viata ei continua sa fie in pericol chiar si dupa casatorie pentru inca un timp. Si aici avem parte de situatii de-a dreptul comice, insa pana la sfarsit Colin reuseste sa-si apere sotia si chiar sa o scape de pericol, precum si sa accepte de la ea o nava pentru firma lui si niste capital.


pus acum 11 ani
   
ctinvio
VETERAN

Inregistrat: acum 11 ani
Postare de rezerva

pus acum 11 ani
   
ZVONACFIRST
MEMBRU DE BAZA

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 16 ani
lucreaza cineva la aceasta serie?
as putea sa ma ocup de prima carte Julie Garwood - Spionii coroanei -1- Doamna leului.


pus acum 11 ani
   
Cleo2001
VETERAN

Inregistrat: acum 13 ani

ZVONACFIRST a scris:

lucreaza cineva la aceasta serie?
as putea sa ma ocup de prima carte Julie Garwood - Spionii coroanei -1- Doamna leului.


Nu-ți recomand! M-am apucat eu mai demult de ea dar la un moment dat am fost învinsă de paginile amestecate din carte. În plus de asta, după toate chinurile și prelucrările OCR-ul nu a ieșit prea grozav, așa că a cam fost muncă de chinez cât am reușit să fac. Dacă totuși ai curaj să te apuci, îți dau doc-ul corectat până la pagina 260 aprox. De acolo nu am mai reușit să pun paginile în ordine.


pus acum 11 ani
   
ZVONACFIRST
MEMBRU DE BAZA

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 16 ani
@Cleo2001 multumesc pentru info.
in cazul asta nu ar fi trebuit sa fie postat scanul de control aici daca este in dezordine. Am sa incerc sa-l desfac in imagini si sa-l recompun. asta cu conditia sa nu aiba pagini lipsa. mai am un scan control din alta sursa, obtinut prin fotografiere. calitatea nu este extraordinara dar poate fi folosit pentru verificare.
am sa incerc sa vad ce obtin.


pus acum 11 ani
   
Cleo2001
VETERAN

Inregistrat: acum 13 ani
Numerotarea paginilor în carte este în regulă. Problema este că de ex. acțiunea din pagina 263 continuă în pagina 274 și tot așa. Greșeala este a editurii. Nu are rost să desfaci scanul în imagini.
În scanul postat aici lipsesc paginile 134-135. Dacă ai nevoie le găsești pe scribd postate de Ioana Barbu care a scanat cartea.


pus acum 11 ani
   
ZVONACFIRST
MEMBRU DE BAZA

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 16 ani
pacat. din descrierile de pe net, cartea ar fi meritat munca.
cred ca ambele scanuri, cel de aici si cel pe care l-am gasit eu pe scribd, sunt din aceeasi sursa si sunt facute pornind de la cartea editurii Miron.

Modificat de ZVONACFIRST (acum 11 ani)


pus acum 11 ani
   
Cleo2001
VETERAN

Inregistrat: acum 13 ani
Într-adevăr, cartea este foarte drăguță și amuzantă.
O să mai încerc odată să o termin, pentru că nu mai am decât vreo 60 de pagini de citit. Sper să reușesc până la urmă să o descurc.


pus acum 11 ani
   
ZVONACFIRST
MEMBRU DE BAZA

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 16 ani
ok, pentru ca ai avans la primul volum, "te las" sa-l termini. poate cei de la ed. Miron iti vor da un premiu.
imi ofer serviciile pemtru urmatoarele volume. tine-ma la curent te rog. spor la treaba.


pus acum 11 ani
   
printzuska
Membru Gold

Din: Constanta
Inregistrat: acum 12 ani
Daca ai nevoie de un scan mai clar al cartii de la pagina care ai ajuns de corectat sa imi zici. Eu am cartea in fata mea. Ca sa iti fie mai usor.

pus acum 11 ani
   
ZVONACFIRST
MEMBRU DE BAZA

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 16 ani
@printzuska, chiar daca ai cartea, fizic vorbind, cred ca nu ne ajuta. asa cum scrie Cleo2001, paginile sunt incurcate de la editare, ar fi o munca de sisif sa le pui in ordine.
verifica si tu in carte ce a scris Cleo2001 mai sus.


pus acum 11 ani
   
Cleo2001
VETERAN

Inregistrat: acum 13 ani
Se pare că până la urmă discuția de aici a fost folositoare, mi-a amintit de carte și  mi-a venit ideea cum să pun în ordine paginile.
Așa că...

Julie Garwood - Doamna leului
docx v.1.0



Ar trebui să le-o trimit legată cu fundă celor de la editura Miron.
Voi posta cartea și în topicul Colecția Romance, pentru că fiind un topic mai mare, cu mai multe postări are mai multe șanse să rămână pe primele pagini, față de topicurile de autor. Acestea, dacă nu sunt „alimentate” mereu cu câte ceva nou, ajung repede pe pagina n-șpe.


pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la