Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Sofia15
Femeie
25 ani
Constanta
cauta Barbat
24 - 40 ani
Forum Romania Inedit / Carti in limba romana / [B] Lisa Kleypas Moderat de Seven, Stelevadris, cuculean, naid, nch, uncris
Autor
Mesaj Pagini: 1
ctinvio
VETERAN

Inregistrat: acum 11 ani
════  TOPIC ĪNREGISTRAT  ════
Mergi la Catalog ►► Biblioteca R.I.



    LISA KLEYPAS



Lisa Kleypas - Beatrix pdf, djvu, coperta, doc (v0.7)
Ca iubitoare de animale si de natura, Beatrix Hathaway s-a simtit īntotdeauna mai bine īn mijlocul naturii decīt īn saloanele de bal.
Frumoasa si cu o gīndire libera, Beatrix nu fusese niciodata cucerita si nici curtata īn mod serios… si se resemnase la gīndul ca nu va gasi niciodata iubirea.
Prietena ei, Prudence Mercer, primeste o scrisoare de la nobilul Christopher Phelan, aflat pe front si marcat de grozaviile razboiului.
Prietena ei o lasa pe ea sa raspunda la scrisori, īn numele ei.
Īn curīnd corespondenta dintre Beatrix si Christopher se transforma īn ceva desavīrsit si profund si cīnd el se īntoarse, e hotarīt sa o ceara īn casatorie pe femeia de care s-a īndragostit.
Dar blonda si cocheta Prudence I se pare o straina lipsita de sensibilitate, spre deosebire de Beatrix, alaturi de care descopera bunatatea, devotamentul si iubirea adevarata.


Lisa Kleypas - Diavolul in iarna pdf, djvu, coperta, doc (v0.7)
Evangeline Jenner cea timida este pe cale sa devina foarte bogata, odata ce va intra īn posesia mostenirii.
Dar mai īntīi trebuie sa scape din ghearele rudelor ei lipsite de scrupule. Evie īl abordeaza pe vicontele Sebastian Vincent si īi face o propunere socanta: casatoria.
Sebastian are o reputatie scandaloasa: orice tīnara care petrece cīteva secunde īn compania lui si-a pierdut pe veci reputatia. Si totusi o fata fermecatoare apare neīnsotita īn pragul casei lui si īi ofera mīna ei.
Dar, propunerea lui Evie are si o conditie: sa nu mai faca dragoste dupa noaptea nuntii... ceea ce īnseamna ca Sebastian va trebui sa se straduiasca si mai mult sa o seduca... sau sa cunoasca pentru prima oara īn viata lui ce īnseamna dragostea devarata...


Lisa Kleypas - Iubeste-ma in zori pdf, djvu, coperti
Kev Marripen a tīnjit dupa frumoasa si educata Winnifred Hathaway de cīnd familia ei l-a salvat de la moarte, pe cīnd nu era decīt un copil.
Dar acest tigan frumos este un barbat cu origini misterioase si se teme ca bezna trecutului sau ar putea sa o distruga pe delicata si luminoasa Win.
Asa ca el refuza sa se supuna tentatiei… si īn curīnd Win e despartita de el de o devastatoare lovitura a sortii.
Apoi Win revine īn Anglia… doar pentru a afla ca iubitul ei Kev s-a transformat īntr-un barbat dur, care-si va nega iubirea, indiferent de consecinte.
Īntre timp, un pretendent atractiv si seducator a pus ochii pe Win. Kev trebuie sa actioneze acum sau niciodata. Dar mai īntīi trebuie sa se confrunte cu un secret periculos privind destinul sau… altfel, risca sa o piarda pe singura femeie pe care a iubit-o vreodata.


Lisa Kleypas - La miezul noptii vei fi a mea pdf, djvu, coperta
O femeie cu posibilitati modeste intilneste un barbat din inalta societate, iscusit in arta seductiei… O mostenire neasteptata ii ridica familia la rang de aristrocratie.
Amelia Hathaway descopera ca a avea grija de surorile ei mai mici si de ratacitul ei frate este incomparabil mai usor decit sa navigheze printre meandrele inaltei societati.
Si mai provocatoare este atractia pe care o simte pentru Cam Rohan, un barbat inalt, brunet si periculos de frumos. Cind delicioasa Amelia ii cere ajutorul, Cam are gind sa-I ofere doar prietenia lui… dar intentiile nu se potrivesc cu dorinta care ii orbeste pe amindoi. Va putea oare un barbat care dispretuiesste traditiile sa se simta atras de un aranjament numit casatorie?
Viata in inalta societate londoneza este pe cale sa devina tot mai fierbinte…


Lisa Kleypas - Pana dimineata, casatoriti pdf, djvu, coperta, doc (v0.7)
Fragment din carte:
"El e tot ce vrea sa evite… Timp de doi ani, Catherine Marks a fost guvernata surorilor Hathaway.
Totul era placut, cu exceptia contelui Leo Hathaway, fratele mai mare al fetelor, un tip arogant si distant.
Cat cu greu si-ar fi īnchipuit ca certurile lor permanente ascund o puternica atractie reciproca, pīna īntr-o zi, cīnd unul dintre conflicte se termina cu un sarut neasteptat.
El īi propune sa se casatoreasca.
Dar ea nu este ceea ce pare. Comportamentul respectabil al Catherinei ascunde un secret, care ameninta sa o distruga cu desavīrsire.
Pericolul de care cat īncearca sa scape e gata sa-I desparta pentru totdeauna – doar ca doi īndragostiti hotarīti pot gasi o cale de a alunga umbrele si de a se supune dorintelor lor…"


Lisa Kleypas - S-a intamplat intr-o toamna pdf, djvu, coperta, doc (v0.5)
S-a īntīmplat la bal... acolo unde frumoasa, īndrazneata, Lilian Bowman a aflat ca felul dezinvolt de a fi al americancelor nu era prea bine vazut.
Iar cel care o dezaproba cel mai tare era snobul Marcus, Lordul Westcliff, cel mai vīnat aristocrat din Londra.
S-a īntīmplat īn gradina... cīnd Marcus a luat-o īn brate, Lilian a fost coplesita de o pasiune arzatoare pentru un barbat pe care nici macar nu-l placea.
S-a īntīmplat īntr-o toamna... Marcus stia prea bine sa-si stapīneasca emotiile, era o stīnca de neclintit. Dar fiecare atingere a lui Lilian era o tortura placuta, cu fiecare sarut īsi dorea mai mult.
Si totusi, cum sa se gīndeasca macar sa o ia de sotie, cīnd era atīt de nepotrivita pentru el?


Lisa Kleypas - Scandal in primavara pdf, djvu, coperta, doc
Fragment:
"Dupa ce au petrecut trei sezoane la Londra, tatal lui Daisy Bowman i-a spus ca trebuie sa-si gaseasca neaparat un sot. Acum. Iar daca Daisy nu va fi īn stare sa gaseasca pretendentul potrivit, se va casatori cu barbatul ales de el, nemilosul, distantul, Matthew Swift.
Daisy este īngrozita. Se hotaraste sa se marite cu oricine, numai cu Matthew nu...
Dar nu a luat īn calcul sarmul neasteptat a lui Matthew... sau senzualitatea arzatoare care le va scapa curīnd de sub control, amīndurora. Iar Daisy va descoperi ca cel pe care l-a urīt dintotdeauna, ar putea fi chiar barbatul visurilor ei.
Dar chiar īn momentul īn care decide sa i se abandoneze, este descoperit un secret scandalos... un secret care i-ar putea distruge atīt pe Matthew, cīt si iubirea lor, irezistibila si pasionala, care depaseste cele mai salbatice fantezii ale lui Daisy."


Lisa Kleypas - Secretul unei nopti de vara pdf, djvu, coperta, doc
Patru tinere īsi fac debutul īn īnalta societate londoneza avīnd acelasi scop: cel de a-si pune farmecele īn joc pentru a-si gasi un sot.
Asa se naste planul lor īndraznet. Annabelle Peyton este hotarīta sa-si salveze familia de la dezastru.
Asa ca se decide sa se foloseasca de frumusetea si de inteligenta ei pentru a determina un nobil sa o ceara īn casatorie.
Cel mai asiduu admirator al ei, bogatul, puternicul Simon Hunt, i-a spus foarte clar ca īi poate oferi placeri irezistibile - dar nu si casatoria. Prietenele ei īncearca sa o ajute, conspirīnd pentru a-l atrage īntr-o cursa pe un domn care li se pare potrivit pentru ea.
Doar atunci Annabelle ar fi fost la adapost de Simon... si de propriile ei dorinte. Dar īntr-o noapte de vara Annabelle cade prada īmbratisarilor pasionale si saruturilor ispititoare ale lui Simon... si descopera ca dragostea este cel mai periculos joc dintre toate.


pus acum 10 ani
   
ctinvio
VETERAN

Inregistrat: acum 11 ani
Postare de rezerva

pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la