Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
micky_miha
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 43 ani
Forum Romania Inedit / Carti in limba romana / [B] Colectia Steve Berry Moderat de Seven, Stelevadris, cuculean, naid, nch, uncris
Autor
Mesaj Pagini: 1
xtybyx
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 13 ani
════  TOPIC ÎNREGISTRAT  ════
Mergi la Catalog ►► Biblioteca R.I.

*** STEVE BERRY**** 



Este avocat şi, deşi nu mai practică avocatura, este implicat în politica locală din Georgia. Interesul său pentru istorie l-a îndemnat spre cariera de scriitor. A debutat în 2003 cu thrillerul Camera de chihlimbar, care a devenit imediat un bestseller în Statele Unite. Următoarele sale cărţi – Profeţia familiei Romanov, Al treilea secret, Moştenirea templierilor, Conexiunea Alexandria – au urcat rapid în topurile întocmite de USA Today, Publisher’s Weekly, The New York Times

Modificat de xtybyx (acum 11 ani)


pus acum 11 ani
   
xtybyx
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 13 ani


Reupload din coşul de Crăciun – link pentru toata colecţia

Colecţia Steve Berry

Modificat de xtybyx (acum 11 ani)


pus acum 11 ani
   
xtybyx
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 13 ani
01. Berry, Steve - Camera de chihlimbar v.1.0





Este vorba despre una dintre cele mai mari comori realizate vreodată de om: o întreaga încăpere făurita din chihlimbar. Comandata în 1701 de Frederick I al Prusiei, Camera a fost finalizata ulterior la Tarskoe Selo, oraşul imperial rusesc.
În 1941, trupele germane au invadat Uniunea Sovietica, prădând totul în cale şi furând Camera de chihlimbar. După declanşarea bombardamentelor Aliaţilor asupra Germaniei, in august 1944, Camera a dispărut.
În ciuda celor mai mari strădanii ale vânătorilor de comori şi ale colecţionarilor de arta din întreaga lume, aceasta nu a mai fost vreodată descoperita pana acum.
Acţiunea „Camerei de chihlimbar" se desfăşoară din Georgia în Germania şi în Cehia, iar autorul încearcă să dea un răspuns imaginar unui mister real, care intriga lumea colecţionarilor de arta de mai bine de jumătate de secol: unde-i ascunsa Camera de chihlimbar?

Lectură plăcută!

                                   


pus acum 11 ani
   
xtybyx
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 13 ani
02. Berry, Steve - Profeţia Familiei Romanov v.1.0




Avocatul Miles Lord este încântat să se afle la Moscova, în aşteptarea unui eveniment de excepţie.
După căderea comunismului, poporul rus a votat revenirea la monarhie. Noul ţar va fi ales dintre rudele îndepărtate ale lui Nicolae al II-lea de o comisie special numită, şi însărcinarea lui Miles este sa verifice trecutul candidatului preferat de un grup de oameni de afaceri occidentali. Însă cercetarea devine curând una dintre cele mai neimportante preocupări pentru Miles, când acesta descoperă ca este ţinta unui ucigaş nemilos.
La început, singura întrebare a lui Miles este motivul pentru care cineva îi doreşte moartea. Însă după descoperirea unui mesaj criptic din scrierile lui Rasputin, Miles căută cu ardoare să afle un adevăr mult mai important: ce s-a întâmplat cu adevărat cu familia ultimului ţar al Rusiei?
Este posibil sa fi supravieţuit cineva masacrului? Implicaţiile profeţiei sunt zguduitoare nu numai pentru viitorul ţar al Rusiei, ci si pentru Miles însuşi.

Lectură plăcută!

                                           


pus acum 11 ani
   
xtybyx
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 13 ani
03. Berry, Steve - Al Treilea Secret v.1.0




Care este secretul care va şoca lumea? Al treilea secret de la Fatima
Viziuni ale Fecioarei Maria, documente secrete şi jocuri politice în cele mai înalte niveluri ale Bisericii Catolice – sunt doar câteva elemente pe care Steve Berry le combina intr-un nou thriller bine documentat.
În 1917, Fecioara Maria s-a arătat în faţa a trei copii la Fatima, în Portugalia, împărtăşindu-i trei secrete micuţei Lucia.
Doua dintre ele au fost dezvăluite imediat, al treilea i-a fost spus de-abia în 1960 papei Ioan al XXIII-lea şi făcut public de papa Ioan Paul al II-lea în 2000... sau nu? Căci monseniorul Colin Michener, secretarul lui Clement al XV-lea şi succesorul din roman al lui Ioan Paul al II-lea, are motive sa se îndoiască de acurateţea versiunii publice a secretului. Înainte de inexplicabila lui sinucidere, Clement îl trimite pe Michener în Romania, în căutarea părintelui Tibor, cel care a tradus al treilea secret pentru papa Ioan al XXIII-lea şi care s-ar putea să deţină cheia întregului mister.

Lectură plăcută!

                                   


pus acum 11 ani
   
xtybyx
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 13 ani
04. Berry, Steve - [Cotton Malone 01] - Moştenirea templierilor v.1.0





   
Străvechiul Ordin al Cavalerilor Templieri a deţinut bogaţii de nedescris şi puteri absolute asupra regilor şi papilor... Până la intervenţia Inchiziţiei, când, aparent, templierii au fost şterşi de pe faţa pământului şi comorile lor au rămas ascunse. Dar oare pentru totdeauna? Descoperirea jurnalului unui cercetător proeminent al istoriei templierilor îl determină pe fostul agent american Cotton Malone să investigheze mai multe morţi ciudate care par să aibă legătura cu existenţa surprinzătoare a cavalerilor templieri moderni. Cursa pentru descoperirea legendarei comori şi a cunoştinţelor secrete ale templierilor implică nu numai descifrarea unor anagrame şi a unei simbologii complicate, ci şi implicarea într-un joc mortal, cu final neprevăzut.    

Lectură plăcută!

                                   


pus acum 11 ani
   
xtybyx
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 13 ani
05. Berry, Steve - [Cotton Malone 02] - Conexiunea Alexandria v.1.0.




Existenţa liniştita a lui Cotton Malone, eroul din Moştenirea templierilor, este dată peste cam de primirea unui e-mail în care este ameninţata viaţa copilului sau. Cerinţa necunoscuţilor e imposibila: vor să găsească vestigiile bibliotecii pierdute din Alexandria. Leagăn de idei - istorice, filozofice, literare, ştiinţifice şi religioase - Biblioteca din Alexandria a fost o minune de neegalat a înţelepciunii antice. Însa cu 1500 de ani în urma, a dispărut în flăcări şi în negura miturilor şi a legendelor, tezaurul sau de înţelepciune fiind de atunci râvnit de cărturari, de vânători de comori şi de cei care cred ca secretele ei nespuse ascund o putere suprema. Acum un cartel de moguli internaţionali extrem de bogaţi, decişi să schimbe cursul istoriei, doresc să intre în posesia informaţiilor care să ajute să găsească biblioteca şi numai Cotton Malone deţine cheia misterului. În joc este un document străvechi care poate nu numai să schimbe destinele Orientului Mijlociu, dar şi să distrugă din temelii cele trei religii majore ale lumii.

Lectură plăcută!

                                       


pus acum 11 ani
   
xtybyx
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 13 ani
06. Berry, Steve - [Cotton Malone 03] - Trădare la Veneţia v.1.0





Din cenuşa fostei URSS, o nouă naţiune a prins puteri - fostele republici sovietice s-au unit în Federaţia Central-Asiatică. La cârma ei se află ministrul suprem Irina Zovastina, un despot viclean, cu un fler deosebit pentru politică şi o ambiţie de neînfrânt de a-l depăşi pe Alexandru cel Mare drept ultimul mare cuceritor din istorie. Sprijinită de o cabală secretă de moguli, Federaţia a strâns un arsenal înfricoşător de arme biologice. Având puterea de a decima alte naţiuni după bunul plac, doar un singur lucru o reţine pe Zovastina de a declanşa marşul mortal spre cucerirea lumii - un ser miraculos, cu puteri vindecătoare, ţinut secret de-a lungul secolelor şi îngropat împreună cu rămăşiţele mumificate ale lui Alexandru cel Mare într-un mormânt pierdut de mai bine de 2 000 de ani. Împreună, Cotton Malone, fostul agent al Departamentului de Justiţie american, şi partenera sa, aventuriera Cassiopeia Vitt, trebuie să întreacă - în viteză şi inteligenţă - forţele care pot distruge lumea. Căutarea lor plină de pericole îi va purta de pe ţărmurile Danemarcei în monumentele din Veneţia şi în Munţii Pamir din Asia Centrală pentru a dezlega ghicitoarea a cărei soluţie ar putea distruge sau salva milioane de oameni - depinde de cine găseşte mai întâi mormântul pierdut.


Lectură plăcută!

                                               


pus acum 11 ani
   
xtybyx
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 13 ani
07. Berry, Steve - [Cotton Malone 04] - Tezaurul Împăratului v.1.0





Încă din copilărie, fostul agent de la Departamentul de Justiţie Cotton Malone ştia că tatăl său a murit într-un accident petrecut pe un submarin în Atlanticul de Nord, dar acum află că de fapt tatăl său şi-a pierdut viaţa pe un vas nuclear pierdut într-o misiune ultrasecretă sub gheţurile Antarcticii. Însă Malone nu este singurul aflat în căutarea adevărului. Surorile Dorothea Lindauer şi Christl Falk se luptă pentru averea pe care mama lor a promis că o va lăsa celei care va descoperi ce s-a întâmplat cu tatăl lor, mort pe acelaşi submarin. Surorile ştiu ceva ce Malone nu ştie: inspiraţi de indiciile ciudate descoperite în mormântul lui Carol cel Mare, naziştii au explorat Antarctica înaintea americanilor, începând cu anul 1938. Acum Malone descoperă că în jurnalele criptice scrise în limba cerurilor se găsesc ghicitori misterioase formulate de un istoric antic şi că acestea şi voiajul fatal făcut de tatăl său au legătură cu o descoperire cu consecinţe inimaginabile pentru omenire.

Lectură plăcută!

                               


pus acum 11 ani
   
xtybyx
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 13 ani
08. Berry, Steve - [Cotton Malone 05] - Răzbunare la Paris v.1.0


,

Conspiraţie, răzbunare şi o moştenire istorică secretă.
Cu doar câteva zile înaintea Crăciunului, fostul agent secret Cotton Malone se vede nevoit să-şi întrerupă traiul în anticariatul său liniştit, pentru a sări în ajutorul bunului său prieten, miliardarul Henrik Thorvaldsen. Bătrânul danez este hotărât să-şi răzbune fiul ucis într-un schimb de focuri în capitala Mexicului, dar ambiţia lui nu numai ca îi pune viaţa în pericol, ci ajunge să scoată la iveala o adevărată conspiraţie internaţională. O aventura ameţitoare, cu numeroase răsturnări de situaţie, îl poarta pe Cotton Malone între Copenhaga, Londra şi Paris, punându-i la încercare intuiţia, priceperea, dar şi loialitatea. Aflat într-o permanenta lupta cu timpul, americanul va face tot posibilul să împiedice o serie de atacuri teroriste ce au ca ţintă mai multe monumente din capitala franceză, încercând totodată să nu-şi dezamăgească cel mai bun prieten.

Lectură plăcută!

                                 


pus acum 11 ani
   
andreicos76
Membru Puf

Inregistrat: acum 11 ani
multumiri!!

pus acum 11 ani
   
nch
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Multumesc !

_______________________________________

IN VIATA NU E IMPORTANT SA AI CARTI BUNE, CI SA LE JOCI BINE PE CELE PE CARE LE AI - Josh Billings

( Life consists not in holding good cards, but in playing those you hold well - Josh Billings )


pus acum 11 ani
   
micdan
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani
bune carti!multumesc!

pus acum 11 ani
   
dimcos
Membru Puf

Inregistrat: acum 11 ani
Multumim! Faceti o munca extraordinara!

pus acum 11 ani
   
printzuska
Membru Gold

Din: Constanta
Inregistrat: acum 11 ani
Multumim...Cele mai frumoase  carti si captivante.

pus acum 11 ani
   
stefi_todo
Online
VETERAN

Inregistrat: acum 12 ani
Steve Berry - Ultima colonie [v1.0]
Editura: RAO
An apariţie: 2019
Titlul original: The 14th Colony, 2016
Traducere: GRAAL SOFT
Formate: docx, epub, mobi şi scan djvu.

DOWNLOAD



În cel de-al 11-lea roman din seria cărților care îl au ca personaj pe Cotton Malone, fostul agent al Departamentului de Justiție smulge încă o dată SUA din prăpastia anihilării.
Complotul este familiar – băieții buni îi urmăresc pe băieții răi pentru a evita crizele majore –, dar Berry, de data aceasta, complică scenariul cu o a doua poveste ce implică societatea din Cincinnati, o fraternitate fondată după Războiul de Independență al SUA de către și pentru descendenții bărbați ai veteranilor. Cum dorința acestei organizații era, de multă vreme, întemeierea unei a 14-a colonii – Canada –, rezolvarea acestei situații este lăsată în seama lui Malone și a colegilor de la Magellan.

„Cotton Malone, faimosul agent de la Magellan Billet, grupul de informații de elită al Departamentului de Justiție, smulge încă o dată SUA din prăpastia anihilării.” - Kirkus Review
„Ca și romanele anterioare ale lui Berry, acesta este un thriller istoric și politic. Steve Berry împletește bine istoria, politica, acțiunea, suspansul și evoluția personajelor.” - San Francisco Book Review
„Cel de-al 11-lea thriller al lui Steve Berry oferă o variație inteligentă pe tema cursei contracronometru pentru evitarea unui dezastru național.” - Publisher’s Weekly


pus acum 3 ani
   
stefi_todo
Online
VETERAN

Inregistrat: acum 12 ani
Steve Berry – Reteaua imparatului [v1.0]
Editura: RAO
An apariţie: 2022/b]
Titlul original: [b] Kaiser’s Web, 2019

Traducere: Gabriel Stoian
Formate: doc, epub, mobi şi scan djvu
Descarcă

Doi candidați se luptă pentru a deveni cancelar al Germaniei. Unul este un patriot care a slujit în ultimii șaisprezece ani, celălalt – un uzurpator, aprinzând flăcările urii naționaliste. Ambii adăpostesc secrete, dar numai unul știe adevărul despre celălalt. Ei se află pe un curs de coliziune, având ca punct central evenimentele unei zile fatidice – 30 aprilie 1945 – și ceea ce s-a întâmplat adânc sub Berlin, în fürherbunker. Adolph Hitler și Eva Braun au murit acolo? Martin Bormann, confidentul apropiat al lui Hitler, a reușit să scape? Și, cel mai important, unde au dispărut miliardele din comoara nazistă în zilele de apus ale celui de-al Doilea Război Mondial? Răspunsurile la aceste întrebări vor determina cine devine următorul cancelar al Germaniei.

În cea mai recentă aventură Cotton Malone a lui Steve Berry, autor de bestsellere New York Times, iese la iveală un dosar secret al unui spion sovietic din perioada celui de-al Doilea Război Mondial, cu informații care, dacă se dovedesc adevărate, nu doar ar rescrie istoria, ci ar putea afecta viitoarele alegeri naționale din Germania și ar modifica peisajul politic al Europei.

„Berry prezintă cu pricepere încă o altă situație istorică complexă.” Publishers Weekly
„Berry continuă să găsească mistere atrăgătoare din istoria alternativă pe care să le rezolve Malone…” Booklist
„Cel mai ambițios și relevant thriller al lui Berry de până acum…” Providentei Journal


pus acum 5 luni
   
BogyValy
Membru Puf

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 9 luni
Steve Berry – Afacerea Columb [v1.0]
Editura: RAO
An apariţie: 2017
Titlul original: The Columbus Affair, 2012
Formate: docx, epub si mobi (Munca nu imi apartine, sunt adunate de pe net)

https://www.mediafire.com/file/bcltataby33jwtt/

Castigator al premiului Pulitzer, Tom Sagan este un jurnalist de investigatii care a scris articole dintre cele mai interesante despre subiecte arzatoare din intreaga lume. Dar reputatia sa profesionala este adusa la zero in momentul in care un articol controversat despre o zona macinata de razboaie este considerat o inselaciune. In prezent, este nevoit sa traiasca chinuit de deciziile gresite pe care le-a luat si cu adevarul socant pe care nu il va putea dovedi niciodata - caderea sa fiind un act deliberat pus la cale de un dusman necunoscut. Insa in momentul in care este pe punctul de a-si curma viata pentru a pune capat suferintei, destinul intervine printr-un strain enigmatic care vine cu o cerere ce nu poate fi ignorata. Zahariah Simon are nevoie disperata de ceva ce numai Sagan poate avea - cheia unui mister de 500 de ani, o comoara cu implicatii politice controversate in lumea moderna. Pentru amandoi, Simon si Sagan, miza este mare, motivatia - foarte personala, iar consecintele conflictului dintre ei pot fi cu adevarat catastrofice.
    Steve Berry scrie un nou roman plin de aventuri palpitante care il poarta pe cititor intr-o cautare riscanta, din Florida la Viena si Praga, iar in final, prin muntii Jamaicai, unde doi barbati incearca sa isi incheie socotelile, printr-un joc periculos care va schimba tot ceea ce stim despre descoperirea Americii.

Modificat de BogyValy (acum 3 luni)


pus acum 3 luni
   
Pagini: 1  

Mergi la