Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Yuby Mona
Femeie
23 ani
Arges
cauta Barbat
23 - 45 ani
Forum Romania Inedit / Off Topic / Project Glass: One day... Moderat de 80Inanna, Crizzu, Neo, cuculean, gabiandreicristian, maharet, maleficus
Autor
Mesaj Pagini: 1
kill
VETERAN

Din: Chicago
Inregistrat: acum 14 ani


-hist


Google a prezentat ochelarii de "realitate augmentată", care aduc serviciile companiei pe interiorul unei lentile, fiind capabili, la comandă vocală, să facă poze, să pornească sesiuni de videochat, să afişeze ghiduri GPS sau să alerteze utilizatorul atunci cānd este aproape de un cunoscut.

Gadgetul, dezvoltat de aceeaşi divizie a Google responsabilă de maşinile care se conduc singure, este īncă īn faza de testare şi finisare şi nu poate fi comandat sau cumpărat din magazine.

Prototipul a fost prezentat miercuri noaptea pe reţeaua de socializare Google+ printr-un scurt montaj, care prezintă ochelarii din perspectiva unui utilizator care se plimbă prin New York.


"Project Glass", aşa cum este denumit proiectul, a fost promovat astfel pentru a permite utilizatorilor să-şi exprime părerile despre gadget şi pentru a ajuta compania să adapteze ochelarii la preferinţele publicului, potrivit Google.


Utilizatorul din clip dă comenzi vocale ochelarilor, prin care face află ce īntālniri are īn ziua respectivă şi condiţiile meteo, răspunde unui mesaj primit de la un prieten, poartă o convorbire prin videochat, face o poză pe care o īncarcă pe contul de Google+, obţine īndrumări GPS pentru a ajunge la destinaţie şi este alertat atunci cānd se apropie de o cunoştinţă conectată de asemenea la serviciile Google. De asemenea, ochelarii īl alertează dacă serviciile de transport īn comun funcţionează normal.


Compania a precizat că secvenţa video are rolul de a demonstra "cum ar putea arăta această tehnologie".

Modificat de kill (acum 11 ani)


_______________________________________


pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la